Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ-ΤΕΧΝΗΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ



Τα κράτη θα πρέπει να ενωθούν, αφού πρώτα γίνουν οι αναγκαίες εκκαθαρίσεις και τοποθετηθούν στην κορυφή τους και σε όλα τα νευραλγικά σημεία , άτομα που είναι " Υπέρ της Νέας τάξης πραγμάτων "

Είναι μέλη μιας μεγάλης ομάδας μυστικών οργανώσεων που η κάθε μια παίζει τον δικό της ρόλο για την επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η παγκόσμια κυριαρχία τους, και ο πλήρης έλεγχος σε όλα τα κράτη μέσα από νομοθεσίες, οικονομία, ΜΜΕ και άλλα μέσα.
Όλα αυτά πρέπει να γίνουνε για να μπορέσει να έρθει ο Αντίχριστος . Οι πρόδρομοί του εργάζονται εδώ και αιώνες για να μπορέσει να έρθει αυτή η ώρα. 


Οι περισσότερες κυβερνήσεις στον πλανήτη είναι πια ελεγχόμενες από αυτούς.

Οι μεγαλύτερες και ισχυρότερες οικονομικά εταιρίες το ίδιο, ώστε με τον τρόπο αυτό να επηρεάζουν . Γιατί κάποιες φορές δεν υπάρχει και πλήρης έλεγχος και θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα άσκησης πίεσης. Στις μέρες μας ελέγχουν την οικονομία ολόκληρου σχεδόν του πλανήτη με τις τράπεζες να είναι το πιο δυνατό κομμάτι του συστήματος.Ξέρουν , όπως ξέρουμε και οι περισσότεροι πως όποιος σε αυτόν τον κόσμο ελέγχει το χρήμα ελέγχει σχεδόν τα πάντα, εκτός βέβαια από τον Θεό.

Παράδειγμα τα δάνεια που δίνονται τα τελευταία χρόνια έτσι απλόχερα, κάρτες, το πλασάρισμα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τον τρόπο που θα πρέπει να ζούμε καταναλωτικά κατά βάση τι άλλο, προσπαθούν και έχουν καταφέρει σε ένα μεγάλο ποσοστό κάνουν τον κόσμο δέσμιο των τραπεζών ,παίρνοντας την περιουσία τον πολιτών που λογικό ήταν να μην μπορέσουν μετά από ένα σημείο να είναι εντάξει στην αποπληρωμή των χρεών τους, αφού οι τόκοι είναι αβάσταχτοι, η πλύση εγκεφάλου μεγάλη ,και οι μισθοί της πείνας, και αρκεί μια και μόνο στραβή για να μας πάρει η κατηφόρα.

Για αυτό και τα πράγματα γύρω μας θα πρέπει να μην τα βλέπουμε επιφανειακά και επιπόλαια, αλλά να τα εξετάζουμε σε βάθος. Ο εχθρός είναι πολύ κακός και δεν μετανοεί. Για αυτό θα πρέπει να γνωρίσουμε τον εχθρό, και να μάθουμε τι τον πειράζει και τι μας προστατεύει από αυτόν, έτσι ώστε να μην βρεθούμε στα χέρια του.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
 



ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - " ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ "




Ζούμε με δανεικά λεφτά. 88,180,000,000 δις ευρώ!!!! / 11.169.100 ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ = 7894,99 Ευρώ ανά/άτομο ........... χρωστάει ο καθένας μας μόνο απο κάρτες και δάνεια. Αν προσθέσετε στο παραπάνω ποσό και το ποσό που μας αναλογεί απο τα εξωτερικά μας χρέη...είναι για να κλαίμε με μαύρο δάκρυ.

Πόσα χρωτάμε οι Έλληνες στίς τράπεζες, σε κάρτες και δάνεια.
Φωτό από την παρακάτω σελίδα του 'Εθνους που
περιέχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.


ΚΕΡΔΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΧΡΕΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ






" ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ "





A VOZ DE AZTLAN NEWS BULLETIN
Los Angeles, Alta California


14 Μαΐου 2007


Φραγμοί YouTube και άλλων δημοφιλή ιστοχώρον απο το Πεντάγωνο



Το Youtube και ορισμένοι άλλοι ιστοχώροι είναι τώρα υπό έλεγχο, στο στρατιωτικό προσωπικό που εξυπηρετεί στο εξωτερικό. Το Πεντάγωνο θα αρχίσει την πρόσβαση παγκοσμίως σε YouTube, MySpace και 11 άλλους ιστοχώρους που αρχίζουν το σήμερα εν λόγω γενικό B.B. κουδούνι. Πολλές γέφυρες εποικοινωνίας στο Ιράκ και το Αφγανιστάν εξαρτώνται από το MySpace για να διατηρήσουν επαφή με τους φίλους και τα οικογενειακά μέλη και από YouTube για να μάθουν για την αληθινή φύση του πολέμου του Ιράκ και του πολέμου ενάντια στο Ισλάμ γενικά.


Λα Voz de Aztlan έχει δοκιμάσει το παρόμοιο φράξιμο ε-δελτίων μας στους στρατιώτες που στο Ιράκ. Κατά τη διάρκεια των ετών έχουμε καθιερώσει τις επικοινωνίες με τους στρατιώτες που είναι στο Ιράκ. Αυτοί οι στρατιώτες, συνήθως της μεξικάνικης καταγωγής, ενδιαφέρονται για την πληροφόρηση για αυτό που εμφανίζεται στην κοινότητά μας, ειδικά σχετικά με vigilantes και άλλες ομάδες μίσους. Δεν μπορούμε τώρα να στείλουμε τα δελτία ειδήσεών μας στις περιοχές που τελειώνουν με .mil πολλές ΓΠ έχουμε προσφύγει στην υπογραφή σε Λα Voz de Aztlan που χρησιμοποιεί το yahoo.com και άλλες ελεύθερες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν ήμαστε σε θέση να καθορίσουμε εάν το Πεντάγωνο εμποδίζει την ολόκληρη περιοχή Aztlan.Net ή ακριβώς τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας.


Το Πεντάγωνο δεν θέλει τους καλά ενημερωμένους στρατιώτες με τη γνώση παγκόσμιων ζητημάτων. Θέλουν την τυφλή υπακοή και ορισμένοι ιστοχώροι θέτουν μια πρόκληση στην πολιτική κατήχησή τους. Το Πεντάγωνο το βρίσκει ευκολότερο να εμποδίσει ακριβώς ορισμένους ιστοχώρους που διαδίδουν τις πληροφορίες που δεν μπορούν να αντικρούσουν.


Μεταφρασμένο κείμενο απο το παρακάτω site.
Συγνώμη για κάποια λάθη που πιθανόν να υπάρχουν.



ECHELON (ΕΣΕΛΟΝ) & ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ

http://www.geocities.com/anonymos_pistos/gr/adelfos.htm

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

http://www.geocities.com/anonymos_pistos/gr/tayto.htm



" ΤΕΧΝΗΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
"

Η Τρομοκρατία στις μέρες μας είναι αναγκαία για τους χτίστες της νέας εποχής.Και αν δεν υπάρχει όση χρειάζεται την δημιουργούνε.


Είναι ο ποιό γρήγορος τρόπος, για να μπορέσουν να περάσουν τα δήθεν μέτρα προστασίας μας , με πραγματικό όμως σκοπό τον πλήρη έλεγχο μας .


Η διάλυση της αστυνομίας αυτήν την περίοδο είναι χρήσιμη για αυτούς, που θέλουν να κάνουν τον κόσμο να νοιώθει ανασφαλής, και να δεχτεί στο τέλος τα πάντα , ταυτότητες, κάμερες, verichips , που θα του προτείνουν οι δήθεν σωτήρες για την ασφάλεια του.


Οι εκπομπές ακόμα τύπου Big Brother είναι γέννημα αυτού του συστήματος.Ο κόσμος πρέπει να συνηθίσει σιγά σιγά το ότι κάποιος μπορεί να μας παρακολουθεί, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας.


Όπως και με το Barcode που είναι σε όλα τα προϊόντα θα πρέπει να το συνηθίσουμε για να μην μας κάνει εντύπωση αργότερα που θα πάνε να το βάλουνε στις ταυτότητες μας η και πάνω μας. Οι Τηλεφωνικές συνομιλίες μας είναι πάρα πολύ εύκολο να καταγραφούν από αυτούς που θα το θελήσουν, και ειδικά όταν θα αρχίσει κάποιος να τους ενοχλεί. Το τι βλέπουμε , που μπαίνουμε στο ιντερνέτ, τα πάντα καταγράφονται.

Μας γνωρίζουν πολύ καλά, ξέρουν τι σκεφτόμαστε τι ζητάμε με τι ασχολούμαστε.Το σίγουρο είναι πως δεν θέλουν να ασχολούμαστε μαζί τους, για να μπορούν να προχωρανε το έργο τους χωρίς προβλήματα. Μας θέλουν αδιάφορους, και για αυτό έχουν φροντίσει να μας πασάρουν χίλια δυο πράγματα για να απασχολούμε το μυαλό μας.

H υπερκατανάλωση αγαθών έχει γίνει η ψυχική μας τροφή…… Βλέπε shopping therapy!!!! Όλα αυτά προσφέρουν χαρά, αλλά για λίγο ……. Μετά κάτι πάλι λείπει, και ξανά ψαχνόμαστε για κάτι άλλο κάτι άλλο, και ποτέ δεν νοιώθουμε μέσα μας πλήρεις, και αυτό γιατί μόνο ο θεός μπορεί να μας κάνει να νοιώθουμε κάθε στιγμή χαρά και γαλήνη ακόμα και όταν οι καταστάσεις είναι δύσκολες.

Οι μοναχοί στο Άγιον όρος , ζούνε με ελάχιστη σχετικά τροφή, και με πολλές κακουχίες. Τους βλέπεις όμως να λάμπουν από χαρά και ευτυχία, και να είναι τόσο γαλήνιοι, και αυτό γιατί μέσα τους κατοικεί ο θεός.


Στήν Αγγλία μετά απο τα "τρομοκρατικά" χτυπήματα, η παρακολούθηση τον πολιτών που γίνεται , είναι απίστευτη.4.000.000 κάμερες έχουν τοποθετηθεί, για τον εντοπισμό τον πιθανών τρομοκρατών. Ηλεκτρονικά διαβατήρια, ηλεκτρονικές ταυτότητες,Verichips,σε πλήρη εφαρμογή.

Ενημερώστε όποιον γνωρίζεται,για τις ταυτότητες και τα Verichip,το χάραγμα του Αντιχρίστου κανείς να μην τα δεχτεί. Είναι πραγματικά ζήτημα ζωής και θάνάτου.
 

Διαβάστε την ανάρτηση ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑ .. e-TΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ VERICHIPS, για το τι δινά περιμένουν όλους όσους δεχτούν το χάραγμα.

Δείτε ένα πολύ αποκαλυπτικό Βίντεο , που δείχνη την
κατάσταση που επικρατεί,στήν Αγγλία.




Ενεργοποιίηση του συστήματος παρακολούθησης C4I :
Τουρκία και Ιράκ έτοιμες για σύναψη
 συμφώνου κατά της τρομοκρατίας



Ο υπουργός Εσωτερικών του Ιράκ Τζάουαντ αλ-Μπολάνι, μετέβη στην Άγκυρα την Τετάρτη (26 Σεπτεμβρίου) για να συζητήσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στην Τουρκία από το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ). Ο αλ-Μπολάνι και ο Τούρκος ομόλογός του, Μπεσίρ Αταλάι, συμφώνησαν να υπογράψουν σύμφωνο για την εξάλειψη της απειλής.

Η συμφωνία -- η οποία πρόκειται να υπογραφεί την Πέμπτη αφού πρώτα μεταφραστεί στα Τουρκικά, τα Αραβικά και τα Αγγλικά -- θα επιτρέψει Τουρκικές επιχειρήσεις "άγριας καταδίωξης" στο βόρειο Ιράκ εναντίον μαχητών του ΡΚΚ, ωστόσο με κάποιες προϋποθέσεις. Οι μικρής κλίμακας επιχειρήσεις θα απαιτούν προηγούμενη έγκριση από την κεντρική κυβέρνηση του Ιράκ........

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο



31/10/2007

Πλησιάζει η πιο κρίσιμη ώρα για το κουρδικό ζήτημα


Λίγες μέρες πριν τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Τούρκο πρωθυπουργό στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί το κουρδικό ζήτημα, ο Δρ. Θάνος Ντόκος αναλύει τους χειρισμούς και τις επιλογές της Άγκυρας, των ΗΠΑ και των άλλων πρωταγωνιστών της τελευταίας σε εξέλιξη κρίσης στα σύνορα Τουρκίας - Ιράκ
 
Του Παναγιώτη Αθανάσαινα
patha@kathimerini.gr

Πηγή κειμένου οπού μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες