Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΡΕΥΝΑ




Ο Κ . Λιακόπουλος πραγματικά είναι ένα φαινόμενο της εποχής μας.Χειμαρρώδης και πολύ πειστικός είναι η αλήθεια. Κατά πόσο όμως είναι αλήθεια αυτά τα οποία λέει και ισχυρίζεται ;

Λόγω της σοβαρότητας μερικών πραγμάτων αληθινά η ψέμματα, ότι και αν είναι,ξεκινάω μια έρευνα , σχετική με το φαινόμενο Λιακόπουλος, χωρίς προκαταλήψεις.

ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κου ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ




Βίντεο μέρος 1ο



Βίντεο μέρος 2ο


Αναφορές Κ.Λιακόπουλου για την "Λευκή πυραμίδα"

Σχετικά με αυτήν.

Πηγή κειμένου.
http://www.supernatural.gr/files_pyramides_chinois.htm

Η Μεγάλη Λευκή Πυραμίδα.


Όλες οι πυραμίδες, με εξαίρεση μιας στα βόρεια, έχουν πλάτος που ποικίλει από 25 έως 100 μέτρα. Εκείνη που βρίσκεται στα βόρεια, στην κοιλάδα Κιν Λιν, ονομάσθηκε «Η Μεγάλη Λευκή Πυραμίδα». Είναι τεράστια, με ύψος γύρω στα 300 μέτρα. Εκείνο που παρουσιάζει ενδιαφέρον σχετικά με την πυραμίδα αυτή είναι ο λόγος για τον οποίο η κινέζικη κυβέρνηση δεν έδωσε άδεια στον Hausdorf να βρεθεί εκεί προκειμένου να πραγματοποιήσει τις έρευνές του. Στους γύρω χώρους που περιβάλλουν το θαύμα αυτό, η κυβέρνηση έφτιαξε μια βάση εκτόξευσης του πυραύλου του διαστημικού προγράμματος της χώρας και, φυσικά, η περιοχή απαγορεύεται στους επισκέπτες…



Λάθος τοποθεσία της Λευκής Πυραμίδας αναφέρει ο Κ.Λιακόπουλος

Πάντως αυτό που μου προκαλεί απορία σχετικά με τον κ. Λιακόπουλου είναι η αναφορά του στην έρημο Τακλαμακάν (Taklamakan). Ο κ. Λιακόπουλος ανέφερε ότι η λευκή πυραμίδα βρίσκεται στην έρημο τακλαμακάν και έδειχνε την προαναφερθείσα ασπρόμαυρη εικόνα του Μαυσωλείου του Maoling. Βέβαια εδώ υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Η έρημος τακλαμακάν βρίσκεται στην επαρχεία Xinjiang της Κίνας ενώ η λευκή πυραμίδα στην επαρχία Shaanxi (ή έστω η αρχική αναφορά για την θέαση της λευκής πυραμίδας). Η Shaanxi βρίσκεται στην Κεντρική Κίνα ενώ η Xinjiang στην βορειο-δυτική (όπως φαίνεται και σε αυτόν τον χάρτη). Κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά η μια από την άλλη δηλαδή. Ουδέν σχόλιον...

Πηγή κειμένου:
http://www.skepdic.gr/Newsletters/newsletter5.htm#liakotaklamakan

Όπως μπορείτε να δείτε και στήν φωτογραφία απο τον δορυφόρο, η πυραμίδα δεν βρίσκετα σε καμμιά έρημο τακλαμακάν, αλλά στήν κοιλάδα Κιν Λιν, στήν επαρχία
Shaanxi, στήν κεντρική Κίνα. Αν ο Κ.Λιακόπoυλος δεν γνωρίζει αυτά τα απλά πράγματα που είναι πολύ εύκολο να τα βρείς αν κάνεις μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ,πως να μπορέσουμε να τον θεωρήσουμε αξιόπιστο;

Kαι ας μην ξεχνάμε πως με τα λεγόμενα του, κάτω απο αυτήν την πυραμίδα βρίσκεται η λευκή αδελφότητα όπου ελέγχει τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο.Είναι δηλαδή πολύ σημαντικιά.
Πως λοιπόν μας δίνει λάθος στοιχεία για το που βρίσκεται αυτή η τόσο σημαντική πυραμίδα;



ΦΑΚΕΛΟΣ : ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ

O Αποκαλυπτικός Βill Schnobelen
μιλάει για τα μυστικά όπλα που έχουν οι Ρώσσοι. Μιλάει με πάρα πολλά στοιχεία και πολυ αναλυτικά, αλλά με έναν πραγματικά ξεχωριστό τρόπο, ωστε να μπορει να γίνεται εύκολα κατανοητός. Επαλυθεύεται ο Κ.Λίακόπουλος σε αυτό το θέμα.

Δείτε το σχετικό Βίντεο :






Kent Hovind, ευαγγελιστής. Είναι πραγματικά πολύ αποκαλυπτικά τα όσα λέει, διαλύοντας τούς μύθους πάνω σε πάρα πολλά ζητήματα, όπως το οτι είμαστε εξελιγμένοι πίθηκοι......και άλλα πολύ ενδιαφέροντα.

Δεν βάζω στήν σελίδα μου πηγές που δεν τεκμηριώνουνε τα όσα λένε, η που απλά βρίζουνε η κατηγορούνε κάποιον χωρίς να έχουνε στοιχεία.Τα πάντα αναρτώνται μετά απο έρευνα.


Δείτε στό παρακάτω βίντεο τον πραγματικά αποκαλυπτικό Κ.Kent Hovind




H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΗ Ο Κ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ως ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΣΚΕΛΕΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ!!!


Σχετικές σελίδες : http://www.worth1000.com/emailthis.asp?image=18978

http://mavrosgatos.blogspot.com/2007/07/blog-post_5606.html

Στήν συνέχεια το Βίντεο που παίζει τελευταία ο Κ.Λιακόπουλος με τον Κ.Μπους και την εξωγήινη μορφη που φένεται πίσω απο αυτόν. Τα συμπεράσματα δικά σας.





ΑΡΧΑΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑ

Στο παρακάτω βίντεο , ο Κ. Λιακόπουλος αναφέρεται σε κάτι παράλληλες γραμμές που είναι σχηματισμένες πάνω σε μια πλαγιά. Θα τον ακούσετε να λέει πως πρόκειται για βάση εκτόξευσης πυραύλων, και εν συνεχεία μας δείχνει ένα αρχαίο εύρημα το οποίο ομοιάζει σαν αεροπλάνο.

Στην Βολιβία εκτός των δύο γραμμών όπου αναφέρει ο Κ. Λιακόπουλος υπάρχουν ακόμα μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα γραμμών επί εδάφους. Λέτε να τις χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι για εκτόξευση και προσγείωση πυραύλων, η άλλων τέλος πάντων ιπτάμενων μέσων ;
Τι βρήκα μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα,

Δείτε το βίντεο οπού αναφέρει τα παραπάνω ο Κ. Λιακόπουλος.



Η Περιοχή όπου βρίσκονται πάρα πολλές ευθείες γραμμές στο έδαφος είναι γύρω από την περιοχή Sajama στην Βολιβία , που υπάρχουν αρκετά βουνά όπως μπορείτε να δείτε και στην Φώτο από τον δορυφόρο με το ψηλότερο να φτάνει στα 6542 μέτρα.
Να αναφέρω ακόμα πώς στην περιοχή υπάρχει και ηφαίστειο .





Έρευνες στην περιοχή για αυτές τις γραμμές έχει κάνει το ίδρυμα Landmarks Foundation οπού μπορείτε να δείτε στην σελίδα του , σχετικά με την έρευνα την οποία έχει κάνει έως τώρα.
http://www.landmarksfoundation.org/projects_sajama.shtml

Δείτε ακόμα

http://en.wikipedia.org/wiki/Sajama_Lines
Όπου αναφέρονται και τα εξής. ( Μεταφρασμένο κείμενο από την παραπάνω σελίδα)
Πολλοί θεωρούν ότι οι γραμμές χρησιμοποιήθηκαν αρχικά από τους γηγενείς ανθρώπους όταν έκαναν τα ιερά προσκυνήματα. Διανθίζονται μεταξύ αυτού του δικτύου των ακτινωτών γραμμών και ευθυγραμμισμένος όπου οι γραμμές συναντιούνται τα huacas (οι λάρνακες), chullpas (πύργοι ενταφιασμών) και χωριουδάκια , κάνοντας την περιοχή ένα μοναδικό πολιτιστικό τοπίο. Αν και η περιοχή είναι τώρα αραιά εποικημένη υπάρχουν στοιχεία ότι μερικές από τις γραμμές είναι ακόμα σε λειτουργία ως μονοπάτια.



Για να μεταφράσετε τις παραπάνω σελίδες στα Ελληνικά κάντε copy το Link στο
http://www.metafrasi.gr/InitPage.html




ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο " ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ "

Η ιερά σύνοδος της εκκλησίας της Κύπρου έβγαλε τo παρακάτω ανακοινωθέν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Η Ιερά Συνοδος έχοντας υπόψη τις απόψεις μελών της που εκφράστηκαν από καιρό, καθώς και την έκθεση της
Επιτροπής, που ορίστηκε για εξέταση της εμφάνισης “σημείων”, σε οικία στο Τραχώνι, αποδέχεται χωρίς καμμιά επιφύλαξη το πόρισμα της Επιτροπής ότι τα κακότεχνα σχεδιάσματα, τα γράμματα και οι ημερομηνίες στην πιο πάνω οικία είναι “ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΑΤΗΣ” και “ασυνάρτητον συνονθύλευμα φαντασιών πασχούσης και απατώσης προσωπικότητος”.

Πηγή πληροφοριών απο την σελίδα του Πατέρα Μάξιμου.
Διαβάστε όλα τα ντοκουμέντα.

http://www.patrokosmas.gr/periodiko.asp?sitema=1&sitem=11&isue=11&artid=220

TΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ Κ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Κ.Λιακόπουλος λέει και πολλές αλήθειες ,και τολμάει να τα χώνει ανοιχτά και δημόσια σε κυβερνήτες και άλλα Λαμόγια της Νεας τάξης όπως τα αποκαλεί.

Το πιο μεγάλο του κατόρθωμα πάντως, είναι πως έχει κάνει πολύ κόσμο να ασχολείτε μαζί του , με την καλή ,η την κακή ένννοια. Πολύς κόσμος έχει αρχίσει να διαβάζει τις γραφές, και άλλα διάφορα βιβλία ,να ψάχνει για πράγματα που ξεφεύγουν απο τα εδω υλικά που απασχολούν το μυαλό μας πρωί και βράδυ.

Όποιος Ψάχνει την αλήθεια είναι βέβαιο πως έρχεται πιο κοντά στον Θεό.

Να ερευνάμε και μόνοι μας, και να μην τα περιμένουμε όλα απο τους άλλους.
Τα καλά κόποις κτώνται.


14 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ο κ.Λιακοπουλος ειναι μεγιστος φασιστας και αυτο πιστευω οτι τα λεει ολα...

Μαύρος Γάτος είπε...

Βλέπω ότι είστε πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός. Αν ακόμα έχετε αμφιβολίες για το φαινόμενο Λιακόπουλου, λάβετε ύπόψιν τους ακόλουθους ισχυρισμούς του:


1. Ο Χριστός ήταν Έλληνας, τα ελληνικά η μητρική του γλώσσα, δίδασκε στα Ελληνικά.
2. Οι Εβδομήκοντα ήταν ΛΑΜΟΓΙΑ (αυτήν ακριβώς τη λέξη χρησιμοποίησε!!!) που παραποίησαν την Παλαιά Διαθήκη κατά την μετάφραση.
3. Στο αίμα των Ελλήνων (και ΜΟΝΟ των Ελλήνων, ΟΧΙ των υπολοίπων ανθρώπων της γης), κυλάει ο υπερφυσικός ΙΧΩΡ της ελληνικής μυθολογίας...

ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ είπε...

Το να λέμε κάτι έτσι απλά , είναι εύκολο.Το δύσκολο είναι να στηρίξουμε αυτό που λέμε με στοιχεία,ειδικά όταν πρόκειτε να θείξουμε πρόσωπα.κάτι που σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε πρώτα έρευνα.
Ο Κ.Λιακόπουλος μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά για να μπορεί να είναι αξιόπιστος θα πρέπει να μας καταθέσει και τα ανάλογα πειστήρια.
Όπως και όλοι όσοι θέλουμε να είμαστε σωστοί και ειλικρινής,για να μην έχουμε αργότερα τύψεις.

Unknown είπε...

Αδερφε εν Χριστο συγχαρητηρια για τον ιστοτοπο σου.Θα μοιραστω την ανυσηχια που εκφραζεις για τον Λιακοπουλο,εχει ξεπερασει τα ορια της μπουρδολογιας,σε βαθμο να παραπλαναει αστηριχτους αδερφους στη πιστη.Μπορει πλεον συμφωνα με αυτα που λεει,να χαρακτηριστει ψευδοπροφητης,αφου πλεον αναμιγνυει με πονηρο τροπο το ψευδος με την αληθεια,τους αρχαιους ψευδοθεους με τον Αληθινο Θεο,χρησιμοποιει ψευδεπιγραφα κειμενα δικης του εμπνευσης,ανυπαρκτες προφητειες,και με λιγα λογια παρουσιαζει το σκοτος ως φως και το φως ως σκοτος.Κατα την ταπεινη μου αποψη,ισως σε αυτον να αναφερεται ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος οταν λεει,θα ερθει και ενας ψευδοπροφητης,μην τον πιστεψετε θα φυγει πισω.Δυστυχως διαπιστωνω οτι το κακο που κανει ειναι μεγαλο πια για να αγνοηθει,και μου ειναι λυπηρο να βλεπω χριστιανους ορθοδοξους να αποδεχονται τις θεωριες του περι ρυπαρων εθνων,νεφελιμ ελοχιμ ελ εξωγηινων κτλ.θα συμφωνησω με τον μαυρο γατο,απο τη στιγμη που αναιρει την παλαια διαθηκη και τους Αγιους πατερες,ο ανθρωπος συν τοις αλλοις ειναι και αιρετικος.
Δυστυχως ο πολεμος πλεον μαινεται εντος των τειχων.

ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ είπε...

Φίλε gus είμαστε λογικά πρόβατα.
Τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους.Όσοι θέλουν να καταλάβουν και να δούνε την αλήθεια θα την δούνε.
Όσοι δεν θέλουνε , θα ζούνε μέσα στο ψέμα.

Ο κ.Λιακόπουλος μπερδεύει τον κόσμο.

Το ζητούμενο είναι να είμαστε κοντα στόν θεό. Να ζούμε σαν χριστιανοί Ορθόδοξοι, έτσι ώστε να κερδίσουμε την αιωνιότητα αποφεύγοντας με την βοήθεια του θεού τις παγίδες του Διαβόλου.

Αν έχουμε μαζί μας τον θεό δεν έχουμε ανάγκη κανέναν άλλον .

Ο λόγος του, αλλά και όσα οι Άγιοι πατέρες μας άφησαν κληρονομιά, είναι αυτά που θα μας προστατέψουν απο τις παγίδες του πονηρού, και όλων όσων τον υπηρετούν.

Οσα και να ξέρουμε για τούς μασώνους , για τις προδοσίες ,είναι άχρηστα αν δεν μας κάνουν να πάμε κοντά στόν θεό.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,
EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ,
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΜΕΤΑΝΟΙΑ,
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

Αυτή φίλε μου είναι όλη η ουσία.

rory είπε...

k anarotiemai egw...an einai alitheia ta osa leei tote ti?
sto pneuma tis dimokratias o katheis exei to dikaioma na leei k na pisteuei oti thelei.
an uparxoun avoula onta pou pisteuoun se oti tous parousiazoun tote kala na pathoun.
oso me to thema twn thriskiwn,diafonw katheta oti i dikia mas einai i kaluteri k monadiki se 7 dis plithismo aytou tou planiti.
as min ksexname,oti uparxoun k polla ekatomuria pou exoun pliri agnoia peri xristianismou,kathos megalwnoun se diaforetikes politismikes synthikes.tote autoi ti einai?amartoloi pou tha kaigontai aiwnia sto pur to ekswtero?den einai adiko gi'aytous o theos na tous timwrisei etsi xwris kan na ton gnorisoun?
mipws oi thriskeies (eite arxaies,eite sygrones,)einai systhmata aytomatou elegxou twn mazwn k twn politismwn?
mipws mas exoun genisei ayti tin thelisi na pisteuoume se kati mi apto stin anthrwpini noisi?
den lew oti o anthrwpos einai theos,i oti den uparxei theos.
lew oti mipws kathe laos ton pisteuei sumfwna me ta dika tou politismika stoixeia?

an kapote ginei i deutera parousia,tha ginei gia oli tin anthrwpotita,k oxi mono gia tous xristianous,ara kathe noimon mporei na katalavei oti o theos einai pananthrwpinos k oxi mono xristianikos.
den einai tyxaio pou oles oi thriskeies apo tin arxaiotita mexri simera milane gia arxaio kataklismo k telos tou kosmou,me tin ekastote teliki eleysi tou theou tous....
mipws oles milane gia ton idio theo???????
as psaksoume tin alitheia se ola ta plati tis gnosis.kapou ekei einai.
omws tpt den dedomeno
ayto einai to mono sigouro

crom είπε...

stamathste na axolhste me ton liakopoulo!!!kanei kala thn douleia tou kai den sas enoxlei!!!!oti leei einai swsto!!!!3hpnate re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

labros1988 είπε...

Πολύ σωστά αυτά που λέτε για τον Λιακόπουλο, αλλά κάνετε μεγάλο λάθος για τον Kent Hovind. Τεράστιο! Τα επιχειρήματά του είτε στερούνται λογική είται έχει αποδειχθεί μέσω επιστημονικών μεθόδων ότι δεν ισχύουν. Μία "βόλτα" από σάιτ όπως το talkorigins.org θα σας δείξει το λάθος των επιχειρημάτων του. Πολλά από αυτά δε, δεν τα χρησιμοποιούν ούτε αυτοί που είναι υποστηρικτές του Creationism. Τέλος, ο Kent Hovind δεν υπήρξε και ο καλύτερος των χριστιανών. Του έχει επιβληθεί ποινή 10 ετών για υπεκφυγή φόρων. Για αυτό άλλη φορά να ψάχνετε καλύτερα και να κοιτάτε και τα επιχειρήματα και των 2 πλευρών. :)

TΟ ΩΝ είπε...

dear mr liakopoulos,
εγω ειμι το νεφελιμ ονοματι Αδεμ.
βουλοιμην αν πληροφορειν υμας. τα ακολουθεντα:
εαν συνεχισετε την αναρτησιν σχολιων δυσφημηστικων περι ημας μελλεσθαι:
1.καταψυχθειν και καταπωθειν απο εμου και των λοιπων συντροφων.
2.συρθειν μετα αμαξης χρυσου και ελεφαντινου μεχρι λευκης πυραμιδος.
3.κατακαφσεσθαι εις την πυραν της κολασεως καθ ολη την αιωνιοτηταν

Unknown είπε...

ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ? ΟΤΙ ΕΚΕΝΕ ΠΑΝΤΑ...ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ "ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ" ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ?

Unknown είπε...

otan prokeitai gia themata pistis tha milame oloi!!!makria apo tin airesh toy liakopoulou

Hashtag Marketing είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ...

ΑΠΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ N.W.O. EINAI ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ (ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΡΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ...
ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ:
-ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,
-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ,
-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
(ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ),
-ALEX JONES
(ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!> ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)
-ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ
(ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ σΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο G.SRS ΜΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

xrysaki είπε...

Χωρίς να παρεξηγηθώ από τους καλούς μου φίλους θέλω να συμφωνήσω όσον αφορά μερικές ανακρίβειες του κ.Λιακόπουλου αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη για τα λεγόμενα του π. Μάξιμου γιατί από ότι ενθυμούμαι τα τελευταία χρόνια έχει αποχωρήσει από το πάτριο κι έχει προσχωρήσει στο νέο ημερολόγιο κάτι που λέει πολλά σε όσους γνωρίζουν τα περί ομολογίας & πίστεως.

Karajoe είπε...

Χίλια συγνώμη αλλά η πυραμίδα που υπάρχει στην αεροφωτογραφία που δείχνεται από το google δεν είναι η συγκεκριμένη με την φτερωτή νεκροκεφαλή. Η περιοχή έχει δεκάδες πυραμίδες

Ετικέτες