Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

"ΚΟΣΟΒΟ-ΣΚΟΠΙΑ" Εξελίξεις




Ειδήσεις ALTER 17/02/2008



Από την εκπομπή "Πρόσωπο με πρόσωπο"
που παρουσιάζει ο κ.Χατζηνικολάου 19/02/2008

---------------------------------------------------------------

Εξελίξεις σε ΣΚΟΠΙΑ - ΚΟΣΟΒΟ

Πρόταση κ.Νίμιτς για το θέμα της
ονομασίας των Σκοπίων 19/02/2008



Κανάλι ΣΚΑΙ 19/02/2008



Ειδήσεις ΝΕΤ 19/02/2008

---------------------------------------------------------------



Ειδήσεις ALPHA 20/02/2008



"ΣΚΟΠΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ" Εξελίξεις 24/02/2008
Ειδήσεις απο κανάλια ΝΕΤ,MEGA,ALTER.



Στήριξη της Σερβίας από
την Ρωσσία 25/02/2008



Ειδήσεις απο τα τηλεοπτικά κανάλια
της ΝΕΤ και του MEGA. 3-4/03/2008



Ειδήσεις MEGA 23/03/2008



Από τις Ειδήσεις των καναλιών
NET
,ALPHA,ALTER. 25-26/03/2008



Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων
ALTER 28/03/2008

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ 28/03/2008
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ




Από τα κεντρικά δελτία Ειδήσεων
ΝΕΤ και ALTER 1/04/2008



Βίντεο απο ειδήσεις ΝΕΤ-MEGA 6/04/2008



Από τα δελτία Ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών ALTER και ΝΕΤ 7-12/04/2008




Από τα δελτία Ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών ΝΕΤ,ALTER 2/05/2008

---------------------------------------------------------------

ΑΣ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.................

10/06/2007




Η επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Τζορτζ Ο. Μπους στην Αλβανία αποτέλεσε "ιστορική ημέρα και μείζον γεγονός στις σχέσεις μεταξύ Αλβανίας και Ηνωμένων Πολιτειών", σύμφωνα με τον Αλβανό Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα.

"Επιθυμώ να διαβεβαιώσω τον κύριο Μπους ότι η Αλβανία θα αποτελεί πάντα υπερήφανο σύμμαχο των Ηνωμένων Πολιτειών, έτοιμη να παρέχει τη στήριξή της όποτε είναι αναγκαίο. Πλέον, η χώρα μας ανήκει σε ένα πλουραλιστικό σύστημα, και αναπτύσσεται", ανέφερε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μπους, την Κυριακή (10 Ιουνίου).

"Είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε οποιαδήποτε απόφαση, να ψηφίσουμε οποιονδήποτε νόμο και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση για να βοηθήσουμε την Αλβανία να αποκτήσει τα κατάλληλα προσόντα για λήψη πρόσκλησης για ένταξη στη Δυτική στρατιωτική συμμαχία", ανέφερε.

Η μονοήμερη επίσκεψη του Μπους ήταν η πρώτη από πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Μετέφερε μήνυμα στήριξης για τις φιλοδοξίες ένταξης της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ, και κατέστησε σαφές ότι η Ουάσινγκτον στηρίζει την ανεξαρτησία ως έκβαση της διαδικασίας για το καθεστώς του Κοσσυφοπεδίου.

Σε συνέντευξη Τύπου με τον Μπερίσα, ο Μπους ξεκίνησε την ομιλία του χαιρετίζοντας το κοινό στα Αλβανικά. Δώσαμε τα συγχαρητήριά μας στη χώρα για τις μεταρρυθμίσεις που έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα, και καλέσαμε για περαιτέρω πρόοδο.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δεσμευθεί να στηρίξουν την Αλβανία στο δρόμο της για ενσωμάτωση στις Ευρωατλαντικές δομές", ανέφερε ο Μπους. "Επιθυμούμε να δούμε περισσότερες πολιτικές και στρατιωτικές μεταρρυθμίσεις. Οι πολιτικοί, στο σύνολό τους, πρέπει να συνεργαστούνς για να εκπληρώσουν τα πρότυπα".

Για το Κοσσυφοπέδιο, ο Μπους ανέφερε ότι επιθυμεί να "αποσαφηνίσει δυο σημεία. Πρώτον, χρειαζόμαστε πρόοδο στις διαπραγματεύσεις για το καθεστώς και, δεύτερον, το τελικό αποτέλεσμα είναι ανεξαρτησία για το Κοσσυφοπέδιο".

πηγή κειμένου

------------------------------------------------------------------------------

Το είπε και έγινε ο κ. Μπους..........ανεξαρτησία στο Κοσσυφοπέδιο .Λέτε να νόμιζε ο κ. Μπους, ότι οι Σέρβοι δεν θα αντιδράσουνε ; Σίγουρα όχι , και φαίνεται πως οι εξελίξεις στα βόρεια σύνορα μας θα είναι άσχημες , και μάλιστα πολύ σύντομα. Η Ελλάδα πρέπει να είναι κοντά με τους Σέρβους και να τους στηρίξει. Υπάρχει και Θεός, και αλλοίμονο σε όσους δεν το λαμβάνουνε αυτό υπόψη τους σε αυτά που κάνουνε και αποφασίζουν. Να είμαστε δίκαιοι και με θάρρος να πούμε όχι στους ισχυρούς της γης και να σταθούμε μαζί με τους αδυνάτους.


Η Ελλάδα και οι Έλληνες στις δύσκολες ώρες δεν υπολόγισαν ποτέ την ισχύ αυτών που τούς απειλούσαν, αλλά με θάρρος υποστήριζαν τα δίκιο τους και τα πιστεύω τους μέχρι θανάτου, και ακόμα είμαστε εδώ ζωντανοί και έτοιμοι για να δείξουμε και πάλι σε όλους αυτούς που νομίζουν πως η Ελλάδα και οι Έλληνες είμαστε τελειωμένοι.

Να είμαστε μονάχα κοντά στον Θεό , τον ισχυρότερο όλων στην Γη και στον Ουρανό, και τότε θα μιλήσουν πολύ και πάλι για αυτήν την μικρή χώρα με τους λίγους κάτοικους , αλλά με την απίστευτα μεγάλη προσφορά της σε όλο τον πλανήτη.

---------------------------------------------------------------

ΑΚΟΜΑ..............ΣΤΙΣ 8/01/2008 Έγινε και η Συνάντηση Μπους και Γκιούλ σχετικά με το ΡΚΚκαι την προσπάθεια ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ,και μάλλον και για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, λέω εγώ τώρα...........

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Ο. Μπους συναντήθηκε την Τρίτη (8 Ιανουαρίου) με τον Τούρκο Πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιούλ, και ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να βοηθούν την Τουρκία στον αγώνα της ενάντια στην τρομοκρατική οργάνωση Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ). Ο Μπους προέτρεψε επίσης την Τουρκία να επιδιώξει μακροπρόθεσμη πολιτική λύση στο πρόβλημα.

"Το PKK αποτελεί κοινό εχθρό", δήλωσε ο Μπους, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Γκιούλ. "Είναι εχθρός για την Τουρκία, είναι εχθρός για το Ιράκ και είναι εχθρός για τους πολίτες που επιθυμούν να ζήσουν ειρηνικά".

Ο Γκιούλ, ο πρώτος Τούρκος πρόεδρος που επισκέπτεται το Λευκό Οίκο εδώ και 12 χρόνια, συμφώνησε. "Εργαζόμαστε εναντίον του κοινού εχθρού μας, του ΡΚΚ, και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την αποφασιστικότητά του προς αυτό το στόχο", ανέφερε.

Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ επέτυχαν πρόσφατα μεγαλύτερη συνεργασία στον αγώνα κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης -- κίνηση η οποία έχει βοηθήσει στην άμβλυνση των επιδεινωμένων διμερών σχέσεων, καθώς επίσης βελτίωση της εικόνας των ΗΠΑ στην Τουρκία.

Από το Δεκέμβρη, το Τουρκικό ΓΕΣ επιβεβαίωσε τη διενέργεια τριών αεροπορικών επιθέσεων, με τη βοήθεια της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, εναντίον στρατοπέδων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ.

Το PKK, το οποίο έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από Ηνωμένες Πολιτείες, ΕΕ και μεγάλο μέρος της διεθνούς κοινότητας, έχει διενεργήσει αιματηρή εκστρατεία με στόχο την Κουρδική αυτονομία στη νοτιοανατολική Τουρκία, από το 1984.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μπους προέτρεψε τον Γκιούλ να επιδιώκει μακροχρόνια πολιτική λύση στο εδώ και δεκαετίες πρόβλημα.

Η Ντάνα Περίνο, εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, ανέφερε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενθαρρύνει την Τουρκία να επιδιώξει περαιτέρω συνομιλίες με Κούρδους και Ιρακινούς ηγέτες. Ωστόσο, τόνισε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν προβλέπουν διάλογο με την τρομοκρατική οργάνωση.

Οι συνομιλίες της Τρίτης σηματοδότησαν μια νέα περίοδο μεταξύ των δυο συμμάχων. Οι δυο ηγέτες επεσήμαναν τους στρατηγικούς δεσμούς, ενώ ανέφεραν ότι η περίοδος αποσταθεροποίησης λόγω διαφωνιών για το Ιράκ και το ΡΚΚ έχει παρέλθει.

"Θεωρώ την Τουρκία γέφυρα μεταξύ του Ευρωπαϊκού και του Ισλαμικού κόσμου, μια εποικοδομητική γέφυρα. Κι έτσι, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της ειρήνης να ενταχθεί η Τουρκία στην ΕΕ", δήλωσε ο Μπους.

Ο Σεντάτ Εργκίν, αρχισυντάκτης της Τουρκικής εφημερίδας Milliyet, ανέφερε ότι η επίσκεψη του Γκιούλ είναι θετική σε μεγάλο βαθμό. "Το σημαντικότερο αποτέλεσμα από τη συνάντηση Μπους-Γκιούλ είναι ότι έδωσε ένα σαφές τέλος στις αναταραχές μεταξύ 2003 και 2007", ανέφερε. Η ενεργειακή ασφάλεια και η συνεργασία έχουν αποτελέσει ένα από τα βασικά θέματα στην ημερήσια διάταξη ΗΠΑ-Τουρκίας, πέραν της στενότερης συνεργασίας σε ό,τι αφορά στο Ιράκ, πρόσθεσε.

Ο Φαρούκ Λογκόγκλου, πρώην πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ουάσινγκτον, δήλωσε ότι η νέα πολιτική των ΗΠΑ σχετικά με το Ιράκ -- η οποία δίδει μεγάλη έμφαση στην ενότητα και στην ακεραιότητα του Ιράκ -- έχει δημιουργήσει νέο κλίμα δεσμών μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας.

"Η δράση των ΗΠΑ εναντίον του ΡΚΚ είναι, στην πραγματικότητα, αποτέλεσμα αυτής της νέας προσέγγισης αναφορικά με το Ιράκ", δήλωσε ο Λογκόγκλου, προσθέτοντας ότι οι δυο σύμμαχοι έχουν παρόμοιες ανησυχίες σχετικά με πολλά άλλα περιφερειακά ζητήματα, όπως το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Πηγή κειμένου

------------------------------------------------------------------------------

Δείτε ποιούς είχαν στείλη οι Αμερικάνοι στόν πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας,στo Ιράκ κ.α
Από την εκπομπή "ΕΞΑΝΤΑΣ" με τον κ.Γιώργο Αυγερόπουλο.



ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΙΜΑ

Σφαγείο πραγματικό.Οι περισσότεροι απο αυτούς άμαχοι Σέρβοι πολίτες.Οι σκηνές δραματικές και πάρα πολύ σκληρές. Μην δείτε το παρακάτω βίντεο αν δεν τις αντέχεται. Είναι δυνατόν να δεχτούν οι Σέρβοι αυτά που σήμερα συμβαίνουν;Τι πάνε να κάνουνε πάλι οι Αμερικανοί στά βαλκάνια μαζί με τους συμμάχους τους,τι άθλια σχέδια υλοποιούν ;



Απορρίφτηκε το βίντεο απο την Google ( REJECTED )

Δείτε το απο άλλη υπηρεσία




Βεβηλώσεις Ορθόδοξων εκκλησιών......



CAN YOU SLEEP MR BUSH?



Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες