Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Το Άγιο Φως στόν Πανάγιο τάφο - Ανάσταση


ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ



Παραγωγή ταινίας ΕΛΠΙΣ ΦΙΛΜ

Ο κύριος μας Ιησούς Χριστός, είναι η Οδός, η Αλήθεια , και η Ζωή.

Αυτοί που κρατούν την αληθινή πίστη, που είναι μια και είναι η Ορθόδοξος πίστη,και η μοναδική οδός, προς την Ζωή, και προς τη σωτηρία.

Το Άγιο Φως δεν κατέρχεται στους καθολικούς και ας είναι τόσα εκατομμύρια. Και αυτό γιατί ο Θεός δεν κοιτάει που είναι οι περισσότεροι και το τι πιστεύουν,αλλά ποιοί ομολογούν τον λόγο της αληθείας.

Όλοι οι υπόλοιποι χριστιανοί και οι άλλες θρησκείες είναι εκτός της οδού που οδηγεί προς την σωτηρία ,και βρίσκονται σε μεγάλη πλάνη ,παρόλα αυτά που βλέπουν, και που δείχνει την μεγάλη συσκότιση που έχουν .Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλασφημία προς τον Θεό από την αίρεση.

Θα πρέπει να εισέλθουν και να ομολογήσουν την ορθόδοξο πίστη, για να μπορέσουν να έχουνε ελπίδα να σωθούν με την Χάρι και το έλεος του Μεγαλοδύναμου ,γιατί κανείς μας δεν είναι πραγματικά άξιος της βασιλείας του.

Να αναφέρω πως στο πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ακολουθείτε το πάτριο παλαιό ημερολόγιο, όπως και στις περισσότερες ορθόδοξες χώρες εκτός του πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και Αλεξανδρείας , και που θεσπίστηκε στην πρώτη οικουμενική σύνοδο. Παρανόμως αλλάχτηκε από τους νεωτεριστές οικουμενιστές το 1924, με συνέπειες για την Ελλάδα πολύ άσχημες μέχρι σήμερα , που θα συνεχίσουν να την ταλαιπωρούν μέχρι να επανέρθει η τάξη και η υπακοή προς το θέλημα του Θεού ,και την ακριβή τήρηση από όλους τους Ορθοδόξους των αποφάσεων των εφτά Οικουμενικών συνόδων, και των Αγίων πατέρων. Το παράξενο είναι πως η εξαρχεία του Παναγίου τάφου που βρίσκεται στήν πλάκα των Αθηνών, ακολουθεί το νέο ημερολόγιο.

Πλήρη σύγχηση............

Δέιτε το Θαύμα που έγινε κατά την αγρυπνία των παλαιοημερολογιτών υπό διωγμό,στίς 14/09/1925( Με το πάτριο ημερολόγιο ) στήν Ιερά μονή του Αγ.Ιωάννου του Θεολόγου στόν Υμηττό.



ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ, που δείχνη τι θέλει να ακολουθούμε ο κυριός μας Ιησούς Χριστός.

Γιατί δεν κάνουμε το θελημά του; Ποιό είναι το εμπόδιο ;

Επαναφορά και τήρηση του πατρώου ημερολογίου από όλους τους Ορθοδόξους που σήμερα ακολουθούν το Ν.ημερολόγιο , και να πορευτούμε όλοι οι χριστιανοί Ορθόδοξοι μαζί στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε , και που έρχονται με την ευλογία και την χάρι του Θεού. Αμήν.

Το ρολόι του Θεού, δεν χρειάζεται καμιά διόρθωση από εμάς τους ανθρώπους, γιατί αυτό είναι βλασφημία. Ο θεός είναι ο κατασκευαστής του χρόνου και όλων όσων βλέπουμε και δεν βλέπουμε . Το τι θα συνέβαινε με κάποια πράγματα που θα είχαν σχέση με τον χρόνο( ημερομηνία εορτασμού του Πάσχα, ισημερία κ.α. ) εις τους αιώνες ο Θεός τα γνώριζε,
και τα γνωρίζει πολύ καλά , και ίσως να είναι και τα σημάδια για να μπορέσουμε να καταλάβουμε σε τι καιρό βαδίζουμε……..

Σχετικά με το ημερολογιακό ζήτημα

( 1 ) ( 2 ) & ( 3 )

Η Γη του Ιησού - Ο Υιός της Παρθένου



Κανάλι ΕΤ-1 Παραγωγή 1997-1998

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες