Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Προσπάθεια ένωσης Γ.Ο.Χ Κιούση -Ενισταμένων Κυπριανού


Δημοσίευση ανάρτησης

Ι.Μονή Αγίου Κυπριανού της Συνόδου
των Ενισταμένων με το πάτριο ημερολόγιο.



Ομιλούν ο Μητροπολίτης κ.κ Κλήμης και ο Πάτερ Απόστολος
της Συνόδου των Ενισταμένων του πατρώου ημερολογίου.

Πηγή βίντεο από τον αδερφό Νικόλαο.

Πρέπει να ενωθούν όλοι οι ΓΟΧ με την σύνοδο που έλαβε τις χειροτονίες εν Ελλάδι και την αναγνώριση συνοδικως από την εκκλησία της Ρωσικής Διασποράς (η οποία δια πατριαρχικού τόμου έχει αναγνωριστεί και δια λόγους πίστεως τήρησε στάση αντιοικουμενιστικη καθότι συνοδικώς αναθεμάτισε την αίρεση του οικουμενισμού) , διότι τούτη συνοδικώς ανεγνωρισθει και έλαβε την χάρη ,εφόσον έτσι παρεχώρησε ο κύριος να συμβεί πρέπει άπαντες να το σεβασθουν,και επιτέλους συνοδικώς να λυθούν οι διαφορές με αγάπη Χριστού και ανιδιοτέλεια.

Η στάση μας απέναντι στους αδελφούς μας του ν.ημερολ. πρέπει να ναι προσευχητικη μεστή αγάπης,(η διακοπή της κοινωνίας σημαίνει διαχωρισμός ευθύνης και έλεγχος αγάπης ίνα εμποδιστεί η ενωσις μετά του αιρετικού παπισμού και η υποταγή των ορθοδόξων καθοτι η αποδοχη του παπισμου και του παπα ως αρχιερεως και πατριαρχουρωμης χωρις να μετανοησει λογω και εργω ως προεδρευοντα σε οικουμενικη συνοδο σημαινει οτι οι υπολοιποι τον αποδεχονται ως καθολα ορθοδοξο ,στην πανορθοδοξο συνοδο του 1485 επι Συμεων του τραπεζουντιου η εκκλησια της ρωμης εχει κριθει ΑΙΡΕΤΙΚΗ, καθε κοινωνια με τους ρωμαιοκαθολικους ειναι κοινωνια και συμφωνια με την αιρεση,ο αγιος Μαρκος ο ευγενικος λεγει <<ο μνημονευων του παπα ως ορθοδοξου αρχιερεως ,ενοχος εστι παντα τα των λατινων εκπληρωσαι μεχρι της κουρας των γενειων και ο λατινοφρονων μετα των λατινων κριθησεται και ως παραβατης της πιστεως λογισθησεται>> ) ίνα κύριος ο θεός ματαιώσει τα σχέδια του πονηρού και επαναφέρει την εκκλησία εις την παλαιά δόξα τις, ΑΜΗΝ.

Μέρος κειμένου που μπορείτε να διαβάσετε εδώ


ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ




Σελίδα πρώτη


Σελίδα δεύτερη


Το παραπάνω έγγραφο μου
το έδωσε ο αδερφός
Νικόλαος Παπαντωνίου

2 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, με την χάρη του Παναγάθου Θεού μας, εισέρχομαι στον πολιτικό αγώνα ως υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ., στην β' Αθηνών. Είναι ίσως η μόνη φορά που παλαιοημερολογίτης κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής. Θα ήθελα, αν είνξαι ευλογημένο από την αγάπη σας, την υποστήριξή σας, ώστε να αναδείξουμε την Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών στην θέση που της αρμόζει στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Γεώργιος Δουρμούσης (Μεταξάς)
Υποψήφιος Βουλευτής β' Αθηνών
Μέλος του ΕΛ.ΚΙ.Σ.
Μέλος του Σ.Ε.Α.Σ.Υ.Π. (Σύλλογος Έρευνας και Αποκάλυψης Στοιχείων Υιοθετημένων Παιδιών)

τηλ. : 6981513366

email: george.metaxas@yahoo.com

Facebook: http://www.facebook.com/pages/-/-/148759520752?ref=ts

Facebook 2: http://www.facebook.com/george.metaxas?ref=name

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ετικέτες