Πέμπτη, 3 Απριλίου 2008

Σύνοδο ΝΑΤΟ 2008
Νέα απο την σύνοδο του ΝΑΤΟ
Κεντρικά δελτία Ειδήσεων ΣΚΑΙ και ALTER 3/04/2008Νεα και αποφάσεις απο την πρώτη μέρα
της συνόδου του ΝΑΤΟ.

Απο το κανάλι του ΣΚΑΙ. 3/04/2008

----------------------------------------------------------------------------------

Εντός συμμαχίας ,ΑΛΒΑΝΙΑ και ΚΡΟΑΤΙΑ . ΟΥΚΡΑΝΙΑ και ΓΕΩΡΓΙΑ σε αναμονή "Λόγω Ρωσίας" ,και οι γειτονές μας της FYROM.....σε αναβολή της πρόσκλησης μέχρι να λυθεί το ζήτημα του ονόματος.

Πάντως αν αγαπητοί μας γείτονες της FYROM νοιώθεται οτι έχετε Ελληνικό αίμα στις φλέβες σας , θα σας πρότεινα κάτι πολύ απλό.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
.

----------------------------------------------------------------------------------

Η σελίδα του ΝΑΤΟ

Under Russian pressure, NATO summit delays membership track for Ukraine, Georgia

American Officials Say NATO Leaders to Endorse US Plan for Missile Defense System in Europe

NATO warned about Web war


----------------------------------------------------------------------------------

Η Αλβανία και η Κροατία θα γίνουν άλλο ένα στέλεχος της πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ, και βάσεις για εγκατάσταση των Αμερικανών οπλικών συστημάτων πάνω από τα κεφάλια μας.Μιας μηχανής που δεν θα έπρεπε να καμαρώνουμε που είμαστε και εμείς μέλη της , αν αναλογιστούμε το πόσο αθώο αίμα έχει χυθεί απο τον στρατό των Νατοϊκών δυνάμεων.

Να θυμηθούμε το τι εγκλήματα διέπραξαν εναντίον των αδερφών Σέρβων, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν κ.α.

Το παρακάτω βίντεο εμπεριέχει πολύ
σκληρές σκηνές , μην το δείτε αν δεν αντέχετε
.NATO CRIMES 24.3.1999 - 24.3.2008

Η Αμερική είναι ο πυρήνας του ΝΑΤΟ, και ας μην γελιόμαστε.Είναι επικίνδυνος ο σημερινός πρόεδρος της Αμερικής και αδίστακτος, και δυστυχώς δεν είναι μόνος του .Το έχει αποδείξει αρκετές φορές προχωρώντας σε πολέμους αδιαφορώντας για όσους μπορεί να είχαν διαφορετική άποψη.

Μας κυβερνάνε άνθρωποι που ανήκουν στην πλειοψηφία τους στις ίδιες αδελφότητες,σε ομάδες που έχουνε κοινό "αφεντικό ".

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε.Έχουνε δικλίδες ασφαλείας για να μην μπορέσει ποτέ κάποιος να τους χαλάσει τα σχέδια τους. Δεν θα κουραστώ να λέω πως έχουνε δικούς τους ανθρώπους σε όλα τα νευραλγικά σημεία ,και σε όλους τους τομείς,
( Πολιτική-Οικονομία-ΜΜΕ-Θρησκείες κ.α.) αφού για να ανέβεις ψηλά δεν μπορεί να γίνει χωρίς να εγκριθείς η να ελέγχεσαι από αυτούς . Είχαν υπολογίσει και την πιθανότητα του Βέτο της Ελλάδος, μην νομίζουμε πως ξαφνιαστήκανε και πάρα πολύ.

Η Αμερική θα κινηθεί σε Αλβανία και Κροατία, και θα κάνει αυτά τα δύο κράτη δυνάμεις πίεσης προς την Ελλάδα και όχι μόνο.

Η Σερβία δεν θα θέλει να βρεθεί αδύναμη απέναντι στην Κροατία και την Αλβανία ,ύστερα μάλιστα και από την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσυφοπεδίου με Αμερικάνική παρέμβαση, και με το οκ της Ε.Ε ,και είναι πολύ πιθανό σύντομα να δημιουργηθεί κάποια ανάφλεξη από Βορρά με απρόοπτες συνέπειες για όλη την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες