Σάββατο 12 Απριλίου 2008

EXPOSED : HOW KOSOVO SERBS WERE BUTCHERED FOR ORGANS




" ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ "

Δολοφονούσαν τους αδερφούς Σέρβους
για να τους πάρουν τα όργανα.


Το γεγονός αυτό το έφερε στην δημοσιότητα μέσα απο το βιβλίο της με τίτλο " THE HUNT " η συγγραφέας και ρεπόρτερ κυρία Carla del Ponte

Carla del Ponte
:

"Kosovo leaders kidnapped Serbs and sold their organs"


Διαβάστε εδώ για τα φοβερά αυτά εγκλήματα.

Εxposed: How Kosovo Serbs were butchered for organs

Click Photo..............




ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ..............



ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.....Ο ΠΟΝΟΣ....Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ....Η ΟΡΓΗ . ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.




Βίντεο πρώτο



Βίντεο δεύτερο



Βίντεο τρίτο

Δείτε εδώ και άλλα πολύ αποκαλυπτικά βίντεο για το τι συμβαίνει στο Κόσσοβο.

1 σχόλιο:

ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ είπε...

Γειά σας!
Όταν διατυπώνει κανείς την γώμη του πάνω σε θέματα παγκόσμιας πολιτικής,είναι πολύ εύκολο να ονομαστεί παρανοϊκός και συνομωσιολόγος.Αυτό βέβαια οφείλεται στην δημιουργία παραπληροφόρησης.
Διάβασα σε κάποιο άρθρο ενός περιοδικού,πως οι πληροφορίες και οι δήθεν ενημέρωση δεν είναι παρά υπερπληροφόρηση για θέματα,τα οποία στη ουσία δεν συνεισφέρουν σε αυτό που λέγεται χρίσημη γενική γνώση.Διότι καλά είναι να γνωρίζει κανείς πολλά,αλλά χάνει την δύναμη στα πραγματικά σπουδαία θέματα.
Έτσι,διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη,η εξουσία ελέγχει το "παιχνίδι" και ο άνθρωπος χάνεται σε ψευτοδιαλόγους και ψευτοιδεολογίες,χωρίς ουσιαστικά συμπεράσματα.
Προσωπικά προσπαθώ να βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα από διάφορες συζητήσεις,ιδιαίτερα σε θέματα περί θρησκείας και πολιτικής.Δυστυχώς συνήθως "ξεφεύγουν" οι συμμετέχωντες και πολλές φορές δημιουργούνται παρεξηγήσεις.Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα και προ παντός εν υπάρχει πραγματική θέληση λύσης προβλήματος.
Ένα παράδειγμα είναι κι αυτό του Κοσσόβου-Σερβίας και γενικότερα των Βαλκανίων.Βλέπουμε όλοι μας την τόσο μεγάλη αδικία εις βάρος του απλού και ταλαιπωρημένου λαού,αλλά μας "φταίει" η πολιτική της Σερβίας ή άλλων.Το αποτέλεσμα είναι ο στρουθοκαμηλισμός και η χοντροκεφαλιά."Αφού έτσι μας κάνουν,καλά να πάθουν".Και η ανθρωπιά πάει περίπατο...
Είχα πρίν μερικές εβδομάδες μια συζήτηση με έναν φίλο,τον οποίο τηλεφώνησα για να έρθει μαζί στο συλλαλητήριο για το "Μακεδονικό" στην Στουτγάρδη."Θα ερχόμουν αλλά...".Καλά,δεν πειράζει αν ήμασταν μια χούφτα Έλληνες,όμως αν βλέπατε τί γινόταν όταν η Εθνική Ελλάδος πήρε το Ευρωπαϊκό του 2004...Γέμισε γαλανόλευκες όλη η πόλη,ώστε θα νόμιζε κανείς πως βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας(χωρίς υπερβολές).Και ο φίλος είχε την δικαιολογιτική του ερώτηση,την οποία την υοθέτησε από μία εφημερίδα της Ομογένειας."Και πού ξέρω ρε Σάββα,ποιός διοργανώει το συλλαλητήριο...Ποιός θα ευθυνώταν για τυχών επισόδια..."Σκέψου του είπα,που θα είμασταν άν και το 1821 θα σκέπτονταν έτσι οι Προγόνοι μας.Και σκέψου ακόμη που θα είμασταν αν και εκείνοι οι οποίοι σκέπτονταν έτσι τότε,συμμετείχαν στην Επανάσταση.
Για να ξυπνήσουμε πραγματικά,πρέπει να ξεχάσουμε τα πάντα και να κάνουμε μια καινούγια αρχή.Να αναγνωρίσουμε τον αόρατο εχθρό και να τον πολεμίσουμε με θάρρος και παρρησία.
Όσο για το θέμα,από το οποίο κι εγώ "ξέφυγα",θα έλεγα πως βλέπουμε να καίγονται τα Βαλκάνια και η φωτιά έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και στα δικά μας σπίτια.Δηλάδή θα ήταν αυτονόητο να προσπαθήσουμε να σβήσουμε την φωτιά και το μόνο λογικό.
Εύχομαι να μας δώσει δύναμη ο Θεός και να μας ανοίξει επι τέλους τα μάτια.Όμως ισχύει το "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ"
ΙηΣούς ΧριΣτός ΝιΚά
Μακρίδης Σάββας

Ετικέτες