Σάββατο, 14 Ιουνίου 2008

ΔΕΚΑ ΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ;


Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ 10 ΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.....Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ....ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.


ΑΙΣΧΟΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ........

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣΗ Παναγία ευχαριστημένη από την ομορφιά του Όρους και τον κλήρον που της δόθηκε, προσευχήθηκε στον Χριστό λέγοντας:

"Υιε μου και Θεέ μου, ευλόγησον τον τόπον τούτον και κλήρον μου. Και επίχεον επ' αυτού το έλεος σου και φύλαξον αβλαβή ως της συντελείας του αιώνος τούτου και τους κατασκηνούντας εν αυτώ, δια το όνομα σου το Άγιον και Εμόν, ώστε δια μικρού κόπου και αγώνος της μετανοίας αφεθήναι αυτής αμαρτήματα αυτών. Έμπλησον αυτούς παντός αγαθού και αναγκαίου εν τω αιώνι τούτω και ζωής αιωνίου εν τω μέλλοντι καταξίωσον, δοξασον υπέρ πάντα τόπον, τον τόπον τούτον και θαυμάστωσον παντοιοτρόπως, πλήρωσον αυτόν εκ παντός έθνους των υπό τον Ουρανόν, των κεκλημένων τω ονόματι Σου και πλάτυνον τα σκηνώματα εν αυτώ από άκρον εως άκρου αυτού. Απάλλαξον αυτούς της αιωνίου κολάσεως και σώσον εκ παντός πειρασμού, ορατών και αοράτων εχθρών και πάσης αιρέσεως και ειρήνευσον τω ορθοδόξω δόγματι."

Τότε ακούστηκε φωνή από τους Ουρανούς που έλεγε:


"Όσα ήτησας και προσεύξω Μήτερ μου, ούτως έσται Σοί πάντα, εάν και αυτοί τα εντάλματά μου φυλάξωσιν! Από του νύν και εξής έστω ο τόπος ούτος κλήρος Σός και περιβόλαιον Σόν και Παράδεισος, έτι δε και λιμήν σωτηρίας των θελόντων σωθήναι, αλλά και προσφυγή και καταφύγιον και ατάραχος λιμήν της μετανοίας των πεφορτισμένων με πολλάς αμαρτίας."

ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ........


----------------------------------

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ


ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ "ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΑΘΩΣ

1 σχόλιο:

neoinileias είπε...

Aρση του άβατου για τις γυναίκες;

Mηπως μπορείς να μας πεις γιατί έχει θεσπιστεί το ΆΒΑΤΟ;

Ετικέτες