Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Βίντεο από την ομιλία στην ΕΣΗΕΑ σχετικά με την παγκοσμοιοποίηση και την πίστη μας που έγινε στις 14/03/2009




Ομιλία Ενημέρωση με Θέμα

« Η πνευματική μας πορεία σε σύγκρουση
με την παγκοσμιοποίηση » 14/03/2009



ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΙΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΤΑΡΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΜΠΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΕΒΔΟΜΟ



ΛΟΓΟΙ ΠΙΣΤΩΝ



Ο ΑΓΩΝΑΣ - ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ.....




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ "Το χάραγμα του
Αντιχρίστου και οι προδρομοί του"


NEW WORLD ORDER_ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


5 σχόλια:

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

απο την στιγμή που ξέρουμε πως μας κυβερνά το πνεύμα του πονυρού..
η εκκλησία απο την στιγμή που είναι βασιλέβουσα...γιατί δεν αποφασίζει..και να διατάξη να γήνει το θέλημα του ανθρώπου και του θεού.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Τα Σωματεία και οι Σύλλογοι των Ορθοδόξων Χριστιανών του πατρώου αλλά και του νέου εορτολογίου ενωμένα συνεκάλεσαν τα μέλη τους προς ενημέρωσιν των μεθοδολογιών και των γεγονότων που έχουν μεθοδευτεί απανταχού της γής απο τους Μασόνους και άλλους νεοεποχίτες υπηρέτες του Ανόμου οι οποίοι μεθοδικότατα ετοιμάζουν τον κόσμο για την έλευσιν του Αντιχρίστου. Καλούν δε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς να παλαίψουν ενάντια εις τα Σιωνιστικά και Μασονικά Σχέδια που έχουν φθάσει εις το ζενίθ.
Απειλούμεθα με ένα Πρώτιστο Ολοκληρωτικό Σύστημα που στοχεύει στην Αποπροσωποποίηση του ανθρώπου.

Ποια είναι τα όπλα των Μασόνων και Εβραιοσιωνιστών Υπηρετών του Αντιθέτου;
1ον Βίαιος Προσηλυτισμός μέσω των ΜΜΣυσκοτήσεως (ΜΜΕ)
2ον Κατευθυνόμενη Παιδεία
3ον Απομάκρυνσις των Ελληνοπαίδων από την Ορθόδοξη Θρησκεία και προβολή της Πανθρησκείας και του αθεϊσμού
4ον Προβολή δήθεν ειρηνευτικών στόχων και μη ορθή διδαχή της Ελληνικής Γλώσσης, του Πολιτισμού μας
5ον Αλλοίωσις της Ιστορίας των Ελλήνων
6ον Εντονότατη προσπάθεια εκμαυλήσεως ό,τιδήποτε συνδέεται με την παράδοση, την θρησκεία και την αγάπη προς την πατρίδα
7ον Επιβολή μέτρων παρακολουθήσεως αλλά και εξαθλιώσεως του Ελληνικού λαού (τα περίφημα ΤΡΟΜΟΜΕΤΡΑ)
8ον Γελοιοποίησις των ηθών και εθίμων και εισβολή ξένων

Παγκοσμιοποίησις η καινούρια τρομοκρατία των λαών όπου το δεύτερο συνθετικό πηγάζει από το ποιώ δηλ. κάνω δημιουργώ κατά την πρόθεσιν του Αντιχρίστου και των Υπηρετών του να εξομοιωθεί με τον Ποιητή Ουρανού και Γής. Χρησιμοποιούν δε ως Δούρειο Ίππο την Πρόοδο, το καινούριο, το νέο εξ'ού και το Νεοεποχίτες και εν ολίγοις τον επαναπροσδιορισμό της λέξεως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την οποίαν χρησιμοποίησαν όχι ως το ανώτατον και ιερότερον των δώρων του Θεού αλλά δια να υποτάξουν την Εικόνα του Κυρίου εις αυτόν που αναμένουν ότι θα ξανακτίσει τον Κόσμο κατα τα δικά του πρότυπα. Ελευθερία ηθών βλ. ανηθικότητα, ελευθερία εις το να πιστεύεις ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε φτάνει να μην είναι ο αληθινός Θεός και ποιητής του παντός, ελευθερία βούλησης εναντίον οποιουδήποτε θεσμού ή ατόμου φτάνει να είναι Έλλην Ορθόδοξος και ενάντιος στο θέλημα της Νέας Τάξης του Αντιχρίστου.

Βάσει όλων αυτών ενωμένα τα σωματεία και οι σύλλογοι των Ορθοδόξων Χριστιανών επιβεβαίωσαν στην συνάντησή των το ότι Εισερχόμεθα όλοι οι Έλληνες Χριστιανοί εις περίοδον ΜΑΧΗΣ. Δεν έχομεν πλέον χρόνον καθότι οι ενάντιες δυνάμεις έχουν μπει σε φρενίτιδα επιθέσεων κυρίως με τους Τρομονόμους. Όλες οι δυνάμεις των Ελλήνων Ορθοδόξων έχουν κληθεί εις άθλησιν ενώπιον του Θεού και Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού! Το πρόβλημα είναι πρόβλημα πίστεως (μόνο εάν αντισταθούμε θα φύγει) Πρέπει να κάνομεν ειλικρινή ΟΜΟΛΟΓΙΑ πίστεως και να υπομείνουμε Δοκιμασίας. Η πτώσις του ανθρώπου είναι μεγάλη εις την εποχήν μας και αφήσαμε να επιβληθούν οι ενάντιες δυνάμεις.

Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί παλεύουμε με Μεγαθήρια. Η αράχνη έχει αρχίσει να τυλίγει τον ιστό της γύρω από το θύμα της. Η εικόνα του Κυρίου έχει αρχίσει να αποκτά αποκρουστική όψη και να ομοιάζει πλέον εις αυτόν που ετοιμάζονται να υποδεχθούν χωρίς οι ίδιοι προφανώς να γνωρίζουν τι τους περιμένει διότι ο μισόκαλος απλά τους χρημοποιεί.
Ως αποκορύφωμα της υποταγής εις τον Αντίχριστο στοχεύουν οι Σιωνιστές Μασόνοι το χάραγμα του ανθρώπου και την καταστροφή του.
Όμως κάπου βαθιά μέσα στον Έλληνα άρχισε να ξυπνά κάτι. Αυτό το κάτι με το οποίο ο Κύριος μας συνέδεσε εμάς τους Έλληνες απανταχού της Γής με την Ουράνια Πολιτεία του.
Και ο λαός του Θεού ο Ελληνικός λαός ο θεματοφύλακας των εντολών του μαζί με ολίγους κληρικούς καθότι η επίσημος εκκλησία απουσίασε από τη συνάθροιση, ζητεί τα αναφαίρετα δικαιώματά του. Ουδείς Νεοεποχίτης εις το όνομα οιουδήποτε νεωτερισμού ή σκοπού έχει λάβει δικαίωμα υποδούλωσίς του εις τον εχθρόν του Κυρίου.
Ο Κύριος είπε: "Ό,τι σας ζητήσουν να το δώσετε μόνο την ψυχή σας μην δόσετε και να μην σας βουλώσουν (σφραγίσουν)"

Και την ψυχή του Έλληνα δε θα την πάρουν. Ήδη καθ'ομολογίαν των αντιπροσώπων των συλλόγων έχουμε δύο μάρτυρας οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους ομολογώντας εναντίον της παγκοσμιοποίησης, και εσκοτώθηκαν από τις Νατοϊκές Δυνάμεις.

Ο ΑΓΩΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ - Ο ΥΠΟΜΕΙΝΑΣ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥς ΣΩΘΗΣΕΤΑΙ.

Αυτό είναι το μήνυμα που μεταφέρεται εις όλους του Έλληνας από τους Οθοδόξους συλλόγους και τα σωματεία. Παρακαλώ να προωθηθεί και εις τον τελευταίο Έλληνα Ορθόδοξο!

Ορθόδοξοι Σύλλογοι: Άγιος Μάξιμος Ομολογητής, Πύρινη Ρομφαία, ΕΛΚΙΣ, Άγιος Βασίλειος και Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Παρέστην ως ιδιώτης Έλλην Ορθόδοξος αλλά και εκπροσωπών τις ομαδες της Ελληνικής Αφυπνίσεως!

Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ'ΗΜΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
Ως Ορθόδοξοι χριστιανοί βαπτισμένοι στο όνομα της Αγίας Τριάδος, αρνούμεθα να παραλάβουμε οποιοδήποτε αριθμό που σχετίζεται με το πρόσωπο και το όνομά μας και έχει ως «κλειδί» τον αριθμό του ονόματος του αντιχρίστου 666. Αρχής γενομένης από τον επάρατο νόμο 1599/1986 περί Ε.Κ.Α.Μ. (Ενιαίου Κωδικού Αριθμού Μητρώου) εν συνεχεία με τον καταιγισμό των καρτών και κωδικών από κυβερνητικά έγγραφα. Αρνούμεθα να παραλάβουμε τα εξής κυβερνητικά έγγραφα απο τα εξής Yπουργεία:

Αριθμό και κάρτα ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) απο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. Τον αριθμό ΑΜΚΑ χωρίς τον οποίον δεν μπορούμε ούτε να βρούμε εργασία, ούτε και να παραλάβουμε τη σύνταξή μας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρνούμεθα την κάρτα κονωνικής πρόνοιας, το μηχανογραφημένο κωδικό των βιβλιαρίων υγείας και του συνταγολογίου, καθώς και των φαρμάκων που έχουν επάνω τον κωδικό barcode 666.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Αρνούμεθα την ήδη υπάρχουσα ταυτότητα χωρίς το θρήσκευμα, καθώς και την παραλαβή των νέων ηλεκτρονικών βιομετρικών διαβατηρίων με το τσιπάκι RFID (Radio Frequency IDentification) στην τελευταία σελίδα και το barcode με το σύστημα ΕΑΝ (European Article Number)13 και ΕΑΝ 8 στην Τρίτη σελίδα..

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Αρνούμεθα την χρήση και την εφαρμογή του 18ψήφιου ΑΦΜ (Αριθμού Φορολογικού Μητρώου) που αρχής γενομένης από τη ΣΕΓΚΕΝ, επιβλήθηκε δικατατορικώ τω τρόπω ένα νούμερο που σχεδόν όλες τις συναλλαγές του ο πολίτης να τις κάνει χρησιμοποιώντας τον αριθμό φορολογικού μητρώου. Είναι γνωστό από δηλώσεις υπουργών ότι το μηχανογραφικό σύστημα λειτουργεί και δουλεύει με το 666. -- (Εφημερίδα Επενδυτής, Σάββατο 14-6-1997 «Ο αριθμός 666 θα βρίσκεται για τις ανάγκες της μηχανογράφησης που προβλέπονται συνεπεία της κύρωσης της συνθήκης Σέγκεν»). Ίδιες δηλώσεις έχει κάνει ο Θ. Πάγκαλος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος 17-7-1997 αναφέρει το ίδιο ο Χρήστος Νικολαϊδης. Ελευθεροτυπία 1-6-1997 σελίδα 40 κάνει δήλωση ο Υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γεώργιος Πασχαλίδης ακριβώς το ίδιο. Επίσης το 1997 σε συνέντευξη στο MEGA ο τότε υπουργός κύριος Παπαδήμας δήλωσε ότι όλο το μηχανογραφικό σύστημα δουλεύει με κωδικούς barcode 666. Επίσης όλες οι τράπεζες σταδιακά χρησιμοποιούν τους κωδικούς της Σέγκεν, ΑΦΜ, ΔΙΑΣ, ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, ΑΜΚΑ, ηλεκτρονικές κάρτες με το 666 στη μαύρη μαγνητική ταινία και το μικροτσίπ. Ακόμη σταδιακά χρησιμοποιούν την επιβλαβή για την υγεία ιριδοσκόπηση απαγορεύοντάς σου την είσοδο στην τράπεζα αν δεν υποβληθείς στη διαδικασία.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ:
Αρνούμεθα την παραλαβή των νέων ηλεκτρονικών διπλωμάτων και αδειών οδήγησης με μικροτσίπ και barcode καθώς και τα νέα ηλεκτρονικά εισιτήρια και κάρτες.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ:
Αρνούμεθα τον κωδικό ΑΦΜ καθώς και τον κωδικό προσώπου που χορηγείται παράνομα από το Κτηματολόγιο. Αρνούμεθα επίσης και κάθε μορφή ηλεκτρονικής ταυτότητας που επιβάλλεται από την λέσχη Μπίλντερμπέργκ με τη συνεργασία των προδοτικών Ελληνικών κυβερνήσεων.

Ορθόδοξοι Σύλλογοι : Άγιος Μάξιμος Ομολογητής, Πύρινη Ρομφαία, ΕΛΚΙΣ (ΕΛληνορθόδοξο ΚΙνημα Σωτηρίας), Άγιος Βασίλειος και Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

FOTIS ZYGOULIS είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

alpha beta είπε...

Αδυναμία συναλλαγής με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

16.03.2009

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) ΑΕ
Αιόλου 86
10232 Αθήνα

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)
Κηφισίας 1-3
11523 Αθήνα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ελευθερίου Βενιζέλου 21
10250 ΑΘΗΝΑ


Θέμα: Αδυναμία συναλλαγής με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λόγω παράνομης απαίτησης επεξεργασίας προσωπικών μου δεδομένων χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση μου

Είμαι πελάτης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος εδώ & 2 δεκαετίες.. Κατά τη διάρκεια του χρονικού αυτού διαστήματος εισερχόμουν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος σε όλη την επικράτεια ελευθέρως & για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής μου ο υπάλληλος απαιτούσε την επίδειξη του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας για την ολοκλήρωση των συναλλαγών μου με την Τράπεζα είτε αφορούσε εμένα προσωπικά ως πελάτη είτε κατάθεση χρημάτων υπέρ τρίτων. Σήμερα στις 16.03.2009 προσήλθα για συναλλαγή στο υποκατάστημα της ΕΤΕ της γειτονιάς μου στη διασταύρωση των οδών Αγίου Μελετίου & 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) & διαπίστωσα ότι για την είσοδο στο κατάστημα έπρεπε να εισέλθω σε ειδικά σχεδιασμένο κουβούκλιο μέσα στο οποίο να κοιτάξω μια κάμερα και εν συνεχεία να εισέλθω στην τράπεζα. Επειδή αρνήθηκα να υπακούσω στις φωνητικές οδηγίες που με καλούσαν να κοιτάξω στην κάμερα, πλησίασε υπάλληλος της Τράπεζας πίσω από το γυάλινο τζάμι του κουβουκλίου & με ενημέρωσε προφορικά ότι:
Είτε ακολουθώ τις φωνητικές οδηγίες να εστιάσω το βλέμμα μου στην κάμερα προκειμένου να απασφαλιστεί η κύρια πόρτα εισόδου στην Τράπεζα
Είτε πρέπει να αποχωρήσω διότι δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος συναλλαγών στο υποκατάστημα πλέον & οποιαδήποτε αναφορά μου οφείλει να λάβει χώρα αποκλειστικά στη Διοίκηση της ΕΤΕ.
Σημειώνεται δε ότι εγώ δε συναίνεσα στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων για να επιτρέψω στην Τράπεζα να τα συλλέξει ούτε ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είχε αναρτήσει απόφαση της ΑΠΔΠΧ για την επεξεργασία αυτών παρά μόνο εντολές στον τρόπο συλλογής τους.

Επειδή η ανωτέρω ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ προσβάλλει την προσωπικότητα μου & τη θρησκευτική μου συνείδηση (άρθρα 5 & 13 Συντάγματος) παραβιάζει τα προσωπικά μου δεδομένα (Ν.2472/1997) το δικαίωμα στην προσωπικότητα μου, τα χρηστά ήθη & την καλή πίστη βλάπτοντας παράλληλα μονομερώς καταχρηστικά & εις βάρος μου τη συμβατική μου σχέση με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΚ) & το τεκμήριο αθωότητας μου (Ποινικό Δικαίο) & ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΗΚΕΣΤΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ (ΤΥΦΛΩΣΗ) όπως αναφέρει σχετικά με την ιριδοσκόπηση ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σε σχετικό του δημοσίευμα http://www2.rizospastis.gr/storyPlain.do?id=4188459 «Μάλιστα, τονίζουν ότι ειδικά ενός τύπου λήψη βιομετρικών στοιχείων, η βιομετρική λήψη της ίριδας, ενέχει σοβαρούς κινδύνους καθώς μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τύφλωση εάν δε μετρηθεί σωστά.» (Συνημμένο 1)

ΖΗΤΩ:

- ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΔΠΧ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ - ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ , ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΔΠΧ ΕΝΤΟΣ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΣ & ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ-ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΕ Η ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΑΝ Η ΑΠΔΠΧ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Η ΜΑΚΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 50 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

- ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ-ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ Η ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Η ΜΑΚΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 50 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη παράνομη συλλογή προσωπικών δεδομένων έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα
http://blogs.sch.gr/tgiakoum/archives/854 19.08.2009
Ευχρηστία και ευγένεια ώρα μηδέν (καταγγελία για εγκατάσταση συστήματος φωτογράφησης-ιριδοσκόπησης σε υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Αργυρούπολη) (Συνημμένο 2)
http://enet.gr/online/online_text/c=112,dt=21.10.2008,id=88780032
21.10.2008 Οι τράπεζες άρχισαν τις... αμερικανιές
-δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ για εγκατάσταση των συστημάτων σε υποκαταστήματα της ΕΤΕ στο Χολαργό, Πατησίων, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας & Χαριλάου Τρικούπη, τη Λ. Βουλιαγμένης κ.α. αλλά & στην Εμπορική & Γενική Τράπεζα στο οποίο αναφέρεται επί λέξει Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ερευνά ήδη το θέμα, έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών. Η Εθνική Τράπεζα αποφάσισε να εγκαταστήσει το νέο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου χωρίς να λάβει προηγουμένως την άδεια της Αρχής και προφανώς χωρίς να γνωστοποιήσει την πρόθεσή της αυτή! (Συνημμένο 3)
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=45&t=6625
27.11.2008 Παραβίαση ιδιωτικότητας από Τράπεζες (καταγγελία για εγκατάσταση σε υποκατάστημα της ΕΤΕ στο Χαϊδάρι) Συνημμένο 4
http://salonicanews-astinomika.blogspot.com/2009/02/blog-post_10.html
Κάμερες καταγράφουν πελάτες υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας
(καταγγελία & από Θεσσαλονίκη) Συνημμένο 5

Δεδομένου ότι έχουν παρέλθει πολλοί μήνες από τις πρώτες καταγγελίες στην ΑΠΔΠΧ & η ΕΤΕ συνεχίζει την παράνομη φωτογράφηση-ιριδοσκόπηση

Δηλώνω ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μου στις ημερομηνίες που ορίζει ο νόμος, επιφυλάσσομαι να ζητήσω ποινική διερεύνηση της αναφοράς μου από την Εισαγγελία για πράξεις ή παραλείψεις των μελών τόσο του Δ/Σ της ΕΤΕ όπως νόμιμα εκπροσωπείται όσο ενδεχομένως & των μελών του Δ/Σ της ΑΠΔΠΧ όπως νόμιμα εκπροσωπείται & παντός άλλου υπευθύνου πέρα από τυχόν αστικές ή διοικητικές αξιώσεις.

Αθήνα, 16.03.2009
http://agiooros.freeforums.org/topic-t2778.html

Ετικέτες