Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Μύνημα που στάλθηκε σήμερα στο ραδιόφωνο της Πειραικής Εκκλησίας με αφορμή σχόλια του σταθμού για το χάραγμα.




Χριστός Ανέστη. Καλησπέρα.

Σήμερα σε πρωινή εκπομπή του σταθμού σας και συγκεκριμένα στην εκπομπή μαζί με τους γονείς, σε ερώτηση κάποιου ακροατή αν οι κάρτες ΑΜΚΑ που εφοδιάζει το κράτος τους πολίτες είναι το χάραγμα του Αντίχριστου, απαντήθηκε πως δεν είναι αυτό το χάραγμα , και πως είναι για την ευκολία μας, να το πάρετε......

Η αποκάλυψη μας λέει καθαρά " ΄ειμή ο έχων το χάραγμα , η το όνομα του θηρίου , η τον αριθμό του ονόματος αυτού..........( το χξς - 666 ).

Μέχρι σήμερα η πολιτεία μας αναγνώριζε ως φυσικά πρόσωπα με όνομα και επώνυμο ,πλέον μας ονοματοδοτεί το "θηρίο" ο κεντρικός υπολογιστής των Βρυξελών με ένα παγκόσμιο μοναδικό αριθμό ( ως όνομα ) και αναγνωριζόμαστε με αυτόν τον αριθμό ως πολίτες, ένας αριθμός που έχει ως decode κλειδί το 666, δεν θέλησε ο θεός να βάλει στις σελίδες της αποκάλυψης το όνομα του αντίχριστου και τον περιγράφει με το χξς 666.



Αρνούμεθα το όνομα της βαπτίσεως αποδεχόμενοι να αναγνωριζόμεθα με τον αριθμό του ονόματος αυτού .είναι το παγκόσμιο κράτος του αντίχριστου που προωθεί όλο αυτό το σύστημα,(ο αντίχριστος)ο βασιλεύς των ιουδαίων θα είναι ο αληθής πάπας της οικουμένης ο πατριάρχης της διεθνούς εκκλησίας (πρωτ.κεφ17) θέλει όλοι να πάρουμε τον αριθμό του πριν εμφανιστεί ώστε να εκλείψει το κατέχων ,δηλαδή το πνεύμα το άγιο που λαμβάνουμε με το βάπτισμα κ το χρίσμα που τον εμποδίζει να εμφανιστεί.

Ακριβώς γι αυτό και οι πατέρες λένε ότι η έννοια του χαράγματος είναι αυτή, υπήκοος δικός μου είναι οικιοθελώς και ουχί δυναστικός. Η παγκόσμια δικτατορία του αντίχριστου ενεργείτε ήδη με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και εν τέλει το εμφυτεύσιμο RFID CHIP.

Παρακαλώ να ενημερώσετε τον κόσμο σωστά
πάνω στο πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα πίστεως.

Σας παραθέτω και ένα link σχετικό με το θέμα

http://neataksi.blogspot.com/2009/05/blog-post_10.html

και ένα βίντεο

http://video.google.com/videoplay?docid=-8833192989146987319

Με σεβασμό και αγάπη
Βούκαλης Σπυρίδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

RFID CHIP



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Ομιλία πατήρ Σάββα Αχιλλέως


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

NEW WORLD ORDER_ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Bill Schnoebelen - UFOs Masonry Vampires Satanism in Occult Social Order

Το Σχέδιο της Εβραιομασωνίας

Παραμένουν Πολιορκημένοι οι μοναχοί της Εσφιγμένου - Ομιλία Καθηγούμενου μονής Αρχιμ. Μεθοδίου 3 Μαίου 2009


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Κ.Κ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΣΤΙΣ 3/5/2009 στο ΞΕΝ. Intercotinental



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες