Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΚΑΤΑ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ



Το κείμενο αυτό απευθύνεται σε όλους αυτούς οι οποίοι θεωρούν οτι μπορουν να παλέψουν για το αυτονόητο "το να είναι και να παραμένουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ".

Και λέω "να παλέψουν" διότι από ότι φαίνεται απο εδώ και στο εξής θα πρέπει κάποιος να παλεύει για να αισθάνεται και να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Απενατι σε ποιούς αλήθεια ; Απέναντι σε ένα αόρατο σύστημα, σε μια αόρατη αρχή, όπως και άν λέγεται ...μασονία ,σιωνισμός, ΑΜΚΑ, Κλπ...κατορθώνει να επιβάλλει την τάξη της και τα πιστεύω της με χειρουργική ακρίβεια. Στόχος της ¨η παγκόσμια επιβολή και η υποταγή των συνηδείσεων.

Η μεν παγκόσμια επιβολή έχει ήδη αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά μέσω του τραπεζικού συστήματος, το οποίο κάθε μέρα συνθλίβει όλο και περισσότερες λαικές μάζες.Μένει τώρα η υποταγή, η υποδούλωση του ανθρώπου.

Πώς το πετυχαίνουμε.., ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.! Ενα αθώο αλλά θαυματουργό καρτελάκι το λεγόμενο ΑΜΚΑ, το οποίο βέβαια δημιουργήθηκε στα πλαίσια της εξέλιξης και της ηλεκτρονικής εποχής που ζούμε, θα είναι ο σύντροφός μας για την υπόλοιπη ζωή μας! Ενα νούμερο το οποίο θα υποκαταστήσει το είναι μας!Πάντα για το καλό μας...
για την απλοποίηση των συναλλαγών μας.

Αφου λύσαμε όλα τα υπόλοιπα "νοσοκομειακή περίθαλψη,ασφάλεια,κατοχύρωση συντάξεων,παγκόσμια οικονομική κρίση,υπογεννητικότητα,ανεργία,μιζέρια,
λαθρομετανάστες,ακρίβεια,εγληματικότητα,αμορφωσιά...κ.ά.οδεύουμε προς την απλοποίηση της ζωής μας μέσω ΑΜΚΑ.

Αφού λοιπόν όλα είναι τόσο αθώα και για το καλό μας, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ , ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ , ΝΑ ΣΥΝΑΛΑΣΕΤΑΙ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ , ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ;............Σας θυμίζει κάτι αυτό?

Εμένα πάντως και της παρέας μου, θυμιζει Αποκάλυψη Ιωάννη.

Αποκάλυψη Κεφ.13 στίχοι 15-18

15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι χξς ( εξακόσια εξήντα έξι).





Και ποιοί το διαχειρίζονται το όλο θέμα στην Ελλαδα ;
Μία Ανώνυμος εταιρία. Η.ΔΙ.ΚΑ.

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση κοινωνικής ασφάλισης.Πίσω απο την οποία υπάρχει και μία άλλη. η "ΕΠΑΦΟΣ.'αλλα και άλλη μια η "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" ξέρετε αυτη που έχει τρια εξαράκια για σύμβολο.






Λέτε να είμαστε τόσο αθεράπευτα ρομαντικοί και υπερβολικοί ;

Τουλάχιστον δεν είμαστε για γέλια όπως αυτοι οι κύριοι που νομίζουν ότι μπορούν να ξεγελάσουν τους Ελληνες.

Ποιοί λοιπόν ,κύριοι ανώνυμοι μέτοχοι φιλοδοξούν να μας διακυβερνήσουν ;;; θα μπείτε στον κόπο να μας τους παρουσιάσετε κάποια στιγμή ;Μπορείται επίσης να μας εξηγείσετε το έμβλημά σας ; Γιατι αν μπει κανείς στην σελίδα του κυβερνητικού οργανισμού ΣΥΖΕΥΞΙΣ, θα παρατηρήσει αυτό το σήμα που όλως τυχαίως θυμίζει 666.

Τελειώνοντας, μετά την καρτα ΑΜΚΑ, μήπως έχει σειρα η ενοποίηση όλων των στοιχείων του κάθε ενεργού πολίτη, και η εμφύτευσή της στον άνθρωπο?Αλλα τί λέω!Αυτό θα γίνει σίγουρα μετά απο δήλωση του Γεν.Γραμματέα του Υπ. απ. και κοινωνικών ασφαλίσεων..."Δ.ΜΑΜΜΩΝΑ" ...όνομα και αυτο.....

ΑΡΚΕΤΑ!!!!! Κύριοι....Εδώ είναι Ελλάδα! Είμαστε αυτοί οι οποίοι δίδαξαν σε όλους τους υπόλοιπους ότι η διαφορά του ανθρώπου από τα υπόλοιπα ζώα δεν είναι ότι περπαταμε με τα δύο πόδια, αλλά σκεφτόμαστε και μπορούμε να αισθανόμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Εσείς θέλετε να μας μαρκάρετε σαν προιόντα Σούπερ μάρκετ!

Ο εχθρός μα τα άβουλα όργανά του, είναι προ των πυλών.Καλούμεθα για άλλη μια φορα να φυλάξουμε Θερμοπύλες! Και τότε λίγοι ήμασταν..πάντα λίγοι θάμαστε..αλλα και πάντα θα νικάμε γιατί είχαμε και θάχουμε το δίκιο και τον Θεό με το μέρος μας...

Τώρα όμως αυτός ο εχθρός προ των πυλών που μας παρουσιάζεταιο ξαφνικά..είναι πιο ισχυρός και μοχθηρός απο οποιονδήποτε άλλον.Εάν υποταχθούμε..η σκλαβιά δεν θα είναι για κάποια χρόνια..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.!!

Αλλωστε το να παλέψουμε το χρωστάμε στα παιδιά μας και στις γενιές που θα ακολουθήσουν...αν τελικα ακολουθήσουν με όλα αυτα που πρόκειται να γίνουν.
Παλέψτε...οργανωθείτε...ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΑΜΚΑ.Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι και το πιο εύκολο να σε βάλουν στο παγκόσμιο μαντρί που ετοιμάζουν!

Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!

κείμενο από
φωτεινή απίδα




Αίτηση εξαίρεσης από το σύστημα ασφάλισης
ΕΜΑΕΣ - ΑΜΚΑ λόγω θρησκευτικής & Συνταγματικής Συνείδησης



Σελίδα 1η



Σελίδα 2η


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ.....




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ....


Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Χάραγμα του Αντιχρίστου - Ερωτήματα & Απαντήσεις


2 σχόλια:

mitsosobaxomeh είπε...

να 'σαι καλα αδελφε που μας ενημερωσες θα προσπαθησω να ενημερωσω οσο το δυνατον περισσοτερους ανθρωπους να μην το παρουν

Unknown είπε...

Ρίξτε μια καλή ματιά στο λογότυπο του ΑΜΚΑ:

http://img514.imageshack.us/img514/592/amka666.jpg

Αυτό που βλέπετε στην πάνω εικόνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

Ξυπνήστε και αντισταθείτε!

Ετικέτες