Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2009

Ο "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ " ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ....NEW WORLD ORDERΠαρασκευή, 07 Αυγούστου 2009.......NEW WORLD ORDER - ANTICHRIST AGEΨυχρολουσία για Ελλάδα και Κύπρο από τις δηλώσεις Πούτιν για το Κυπριακό μία μέρα μετά τη ρωσοτουρκική συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου που θα συνδέσει τη Ρωσία με την Ευρώπη, μέσω των τουρκικών χωρικών υδάτων στη Μαύρη Θάλασσα

Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν ερωτηθείς από δημοσιογράφο σχετικά με τη διευθέτηση περιφερειακών προβλημάτων, όπως το Κυπριακό και το Καραμπάχ, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε, υπέρμαχος του σχεδίου Ανάν.

"Γνωρίζετε βέβαια τη θέση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για το Κυπριακό πρόβλημα, το πρόβλημα της κυπριακής διευθέτησης. Τασσόμαστε υπέρ της δίκαιης επίλυσης του ζητήματος, τόσο του τουρκικού, όσο και του ελληνικού τμήματος του νησιού. Υποστηρίζουμε τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας και τα σχέδια του ΟΗΕ, υποστηρίζουμε επίσης και το σχέδιο Ανάν", δήλωσε ο κ. Πούτιν.

"Οικονομικές σχέσεις με τα κατεχόμενα"

"Θα επιδιώξουμε και στο μέλλον την οικοδόμηση των σχέσεων και με τις δύο πλευρές,τα δύο τμήματα της Κύπρου. Θα αναπτύξουμε τις οικονομικές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με το τουρκικό τμήμα. Το έχουμε πει επανειλημμένα και το θεωρούμε σωστό βήμα, που λειτουργεί προς όφελος της διευθέτησης".

Όπως φαίνεται από την πλήρη βιντεοσκόπηση της συνέντευξης, η οποία παρατίθεται στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης ο κ. Πούτιν ανέφερε εκ παραδρομής ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεργαστεί και με "τις δύο χώρες", σπεύδοντας να διορθώσει σε "δύο τμήματα", αν και η σχετική αναφορά "δύο χώρες" παραμένει στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης, που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην Κύπρο κι όταν ρωτήθηκε για τον αγωγό φυσικού αερίου "Blue Stream-2", διευκρινίζοντας ότι μέσω του τουρκικού εδάφους θα γίνεται τροφοδοσία με αέριο τρίτων χωρών: "Ήδη έχουν ονομαστεί οι χώρες αυτές. Είναι η Κύπρος, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Συρία. Κατά τον τρόπο αυτό η Τουρκία καθίσταται πολύ μεγάλο διαμετακομιστικό κράτος για την περιοχή αυτή του κόσμου".

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν επαρκείς ποσότητες πετρελαίου έτσι ώστε να τροφοδοτηθούν και οι δύο πετρελαιαγωγοί Σαμψούντα - Τσεϊχάν στην Τουρκία και Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη σε Βουλγαρία - Ελλάδα, ο Β.Πούτιν δήλωσε ότι "ο ανταγωνισμός μεταξύ του Ναμπούκο και του South Stream είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι οι αγωγοί Σαμψούντα - Τσεϊχάν και Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη".

"Εάν δείτε τους όγκους της αυξανόμενης εξόρυξης πετρελαίου στην Κασπία και μιλήσετε με τους επικεφαλής των πετρελαϊκών εταιρειών μας, τότε θα καταστεί προφανές ότι ο όγκος που εξορύσσεται συνολικά μπορεί να μοιραστεί μεταξύ των δύο αυτών σχεδίων, καθώς όσο περισσότερα έργα υποδομών υπάρχουν, τόσο καλύτερα γιατί δημιουργεί αξιοπιστία και σταθερότητα στην ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης" κατέληξε ο κ. Πούτιν..........ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.....Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ......ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......

Vladimir Putin - Russia - Global conspiracy

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
"ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ" ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.........ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........

ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κου ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ Κου ΛΑΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ


N.W.O Rockefeller - Twin towers - Microchips - Conspiracy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες