Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
Αγαπητέ κύριε Διευθυντά, και κύριοι διευθυνταί όλων των τραπεζών της Ελλάδος. Πληροφορηθήκαμε ότι σε πολλά καταστήματα της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος, έχει μπει στην είσοδο της τράπεζας ένα σύστημα ελέγχου που φωτογραφίζει το πρόσωπο του εισερχομένου δύο φορές.

Αυτό είναι αντίθετο με την βάση προσωπικών δεδομένων του κυρίου Δαφέρμου, τουτέστιν παράνομο και χρήζει ποινικής διώξεως. Κανένας νόμος δεν υποχρεώνει την τράπεζα υποτίθεται για τον λόγο του ελέγχου των ληστών, να χρησιμοποιούν συστήματα που παραβιάζουν τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, την προσωπική ελευθερία, την ελευθέρα βούληση, την θρησκευτική πίστη, χρησιμοποιώντας καταναγκασμό στους ανθρώπους οι οποίοι κάνουν συναλλαγές με τις τράπεζες. Από την άλλη πλευρά χρησιμοποιείτε συστήματα για έλεγχο και του παράνομου και αντιχριστιανικού συστήματος που επεβλήθη και επιβάλλεται από την Ιουδαϊκή παγκόσμια τράπεζα με τα εξής συστήματα:

1) Κάρτες ηλεκτρονικές και μαγνητικές που έχουν με το δυαδικό σύστημα το 666 και υπό μορφήν bar-code και στην μαύρη ή λευκή ταινία που αναγνωρίζει το σκάνερ ή το κομπιούτερ, ως κλειδί το 666 στον κωδικό του ατόμου. Αυτό αντίκειται εις την Ιερά Αποκάλυψιν που αναφέρει στο ΙΓ΄: 15-18, για το όνομα ή τον αριθμό του ονόματος ή το χάραγμα επί της δεξιάς χειρός ή επί του μετώπου.

2) Την παράνομη και αντισυνταγματική φωτογραφική βάση προσωπικών δεδομένων που θα τα χρησιμοποιήσετε για την δημιουργία κάρτας με το bar-code 666 ,ή τον παράνομο βιομετρικό έλεγχο της ίριδοσκοπήσεως - παλαμοσκοπήσεως, που πάλι προωθεί τον αριθμό 666 ως εμπορευτέο νούμερο ελέγχου.

3) Χρησιμοποιείτε κωδικούς ΔΙΑΣ και ζητάτε ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ σε περίπτωση πληρωμής από την τράπεζα με το σύστημα ΔΙΑΣ , που όπως πληροφορούμεθα, στο εξωτερικό έχουν υποβαθμίσει την ανθρώπινη υπόσταση σε ζώο ή αντικείμενο σφραγίζοντάς τους με ένα μικροτσίπ που έχει τον κώδικα 666. Επειδή προχωρείτε κατά διαταγή των μασόνων που είναι εντολοδόχοι των σταυρωτών Ιουδαίων Καμπαλιστών Ταλμουδιστών Σιωνιστών, και είναι αντίθετο με κάθε εχέφρονα Έλληνα Ορθόδοξο συνειδητό Χριστιανό. Ζητούμε την ποινική σας δίωξη και την ανάκληση των συστημάτων ελέγχου που υποχρεώνει τον κάθε πολίτη να κοιτάξει ψηλά και να δει το φωτάκι που εκπέμπει το κομπιούτερ. Ακόμη όλους τους βιομετρικούς ελέγχους δακτυλοσκόπησης και ιριδοσκόπησης, ή παράνομη φωτογράφηση του προσώπου, ή επιβολή μαρκαρίσματος της χειρός ή του μετώπου και οτιδήποτε έχει σχέση με την υπογραφή του ατόμου σε σχέση με το 666, σε οποιαδήποτε μορφή, ορατή ή αόρατη που έρχεται σε αντίθεση με το Ορθόδοξο φρόνημα του κάθε ατόμου που συναλλάσσεται με την τράπεζα.

Ακόμη υποχρεούστε να απολογηθείτε για τα εξής:

3)
Γιατί κάθε μια τράπεζα έχει 1 και όχι μόνο, μασόνο, σε υψηλή θέση;

4) Γιατί δεν ενημερώνετε για ότι κρυφό έρχεται και προωθείται ως σύστημα (δήθεν εξυπηρετήσεως), ενώ εμείς γνωρίζουμε την πηγή του, όπως δήλωσε ο Ιουδαίος Σιωνιστής Ροκφέλερ, ότι κάθε ένας πολίτης στον πλανήτη θα πάρει το μικροτσίπ που θα χρησιμοποιείται ως ταυτότητα και οικονομικό πορτοφόλι.

Περιμένουμε εντός ολίγου χρόνου να βγάλετε τα συστήματα αυτά και να απαντήσετε.

Ο Αιτών/Ο Σύλλογος

------------------

Επώνυμη καταγγελία του αδερφού Ιωάννη Ανδριόπουλου

Προς: Αθήνα, 16/03/2009, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)- Κηφισίας 1-3 11523 Αθήνα-

Θέμα: Αδυναμία συναλλαγής με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λόγω παράνομης απαίτησης επεξεργασίας προσωπικών μου δεδομένων χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση μου.

Είμαι πελάτης της ...; Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος εδώ και 2 δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια του χρονικού αυτού διαστήματος εισερχόμουν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος σε όλη την επικράτεια ελευθέρως και για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής μου ο υπάλληλος απαιτούσε την επίδειξη του Αστυνομικού δελτίου Ταυτότητας για την ολοκλήρωση των συναλλαγών μου με την Τράπεζα είτε αφορούσε εμένα προσωπικά ως πελάτη είτε κατάθεση χρημάτων υπέρ τρίτων.

Σήμερα στις 16/03/2009 προσήλθα για συναλλαγή στο υποκατάστημα της ΕΤΕ της γειτονιάς μου στη διασταύρωση των οδών Αγίου Μελετίου & 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και διαπίστωσα ότι για την είσοδο στο κατάστημα έπρεπε να εισέλθω σε ειδικά σχεδιασμένο κουβούκλιο μέσα στο οποίο να κοιτάξω μια κάμερα και εν συνεχεία να εισέλθω στην τράπεζα. Επειδή αρνήθηκα να υπακούσω στις φωνητικές οδηγίες που με καλούσαν να κοιτάξω στην κάμερα, πλησίασε υπάλληλος της Τράπεζας πίσω από το γυάλινο τζάμι του κουβουκλίου και με ενημέρωσε προφορικά ότι:

Είτε ακολουθώ τις φωνητικές οδηγίες να εστιάσω το βλέμμα μου στην κάμερα προκειμένου να απασφαλιστεί η κύρια πόρτα εισόδου στην Τράπεζα, είτε πρέπει να αποχωρήσω διότι δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος συναλλαγών στο υποκατάστημα πλέον και οποιαδήποτε αναφορά μου οφείλει να λάβει χώρα αποκλειστικά στη διοίκηση της ΕΤΕ.

Σημειώνεται, δε, ότι εγώ δε συναίνεσα στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων για να επιτρέψω στην Τράπεζα να τα συλλέξει ούτε ο υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είχε αναρτήσει απόφαση της ΑΠΔΠΧ για την
επεξεργασία αυτών παρά μόνο εντολές στον τρόπο συλλογής τους.

Επειδή η ανωτέρω φωτογράφιση-ιριδοσκόπηση προσβάλλει την προσωπικότητα μου και τη θρησκευτική μου συνείδηση (Άρθρα 5 & 13 Συντάγματος) παραβιάζει τα προσωπικά μου δεδομένα (Ν.2472/1997), το δικαίωμα στην προσωπικότητα μου, τα χρηστά ήθη και την καλή πίστη βλάπτοντας παράλληλα μονομερώς καταχρηστικά και εις βάρος μου τη συμβατική μου σχέση με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΚ) και το τεκμήριο αθωότητας μου (Ποινικό Δίκαιο) και επιφέρει ενδεχόμενη ανήκεστη βλάβη στην υγεία μου (τύφλωση), όπως αναφέρει σχετικά με την ιριδοσκόπηση ο "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" σε σχετικό του δημοσίευμα.

"Μάλιστα, τονίζουν ότι ειδικά ενός τύπου λήψη βιομετρικών στοιχείων, η βιομετρική λήψη της ίριδας, ενέχει σοβαρούς κινδύνους καθώς μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τύφλωση εάν δε μετρηθεί σωστά."

Ζητώ:

·Από την ΕΤΕ την σχετική άδεια από την ΑΠΔΠΧ να της επιτρέπει επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, την εξαίρεσή μου από το σύστημα φωτογράφισης-ιριδοσκόπησης σε όλα τα καταστήματα της Ελλάδος και αν δεν είναι σε θέση να μου εξασφαλίσει ελεύθερη πρόσβαση, να τοποθετήσει υπάλληλο στην είσοδο των καταστημάτων της ο οποίος θα επιτρέπει την είσοδο με μόνη υποχρέωση την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου που θα γίνεται η αντιπαραβολή του προσώπου μου με τη φωτογραφία στα εν λόγω έγγραφα.

·Από την ΑΠΔΠΧ εντός 50 ημερών το αργότερο από την υποβολή της παρούσας αναφοράς να μου απαντήσει αιτιολογημένως και αν έχει δώσει άδεια επεξεργασίας φωτογράφισης-ιριδοσκόπησης στην ΕΤΕ ή έχει απορρίψει σχετικό αίτημα να μου προσκομίσει τα έγγραφα. Αν η ΑΠΔΠΧ έχει μικρότερη ή μακρότερη προθεσμία υποβολής απάντησης επί των αναφορών που της υποβάλλονται πέρα από τις 50 ημέρες του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας να μου το γνωστοποιήσει άμεσα με την παραβολή της σχετικής νομοθεσίας.

Από την Τράπεζα της Ελλάδος εντός 50 ημερών το αργότερο από την υποβολή της παρούσας αναφοράς στα πλαίσια του εποπτικού ελέγχου όλων των εμπορικών τραπεζών στην επικράτεια αν έχει λάβει γνώση εγκατάστασης συστημάτων φωτογράφισης-ιριδοσκόπησης στην είσοδο τραπεζών όχι για υπαλλήλους αλλά για συναλλασσόμενους, αν ναι τι μέτρα έχει λάβει ή τι πρόκειται να λάβει για την εξάλειψη της παραβίασης των συνήθων εμπορικών πρακτικών από τις τράπεζες. Αν η Τράπεζα της Ελλάδος έχει μικρότερη ή μακρότερη προθεσμία υποβολής απάντησης επί των αναφορών που της υποβάλλονται πέρα από τις 50 ημέρες του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας να μου το γνωστοποιήσει άμεσα με την παραβολή της σχετικής νομοθεσίας.

Η συγκεκριμένη παράνομη συλλογή προσωπικών δεδομένων έχει απασχολήσει και τη δημοσιότητα: "Ευχρηστία και ευγένεια ώρα μηδέν" (Καταγγελία για εγκατάσταση συστήματος φωτογράφησης-ιριδοσκόπησης σε υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Αργυρούπολη) - 19/08/2009

"Οι τράπεζες άρχισαν τις ...; αμερικανιές" (δημοσίευμα της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" για εγκατάσταση συστημάτων καταγραφής του προσώπου των πελατών σε υποκαταστήματα της ΕΤΕ σε Χολαργό, Πατησίων, Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Χαριλάου Τρικούπη, Λ. Βουλιαγμένης κα. αλλά και στην Εμπορική και Γενική Τράπεζα, το οποίο αναφέρει επί λέξη: "Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων ερευνά ήδη το θέμα, έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών. Η Εθνική Τράπεζα αποφάσισε να εγκαταστήσει το νέο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου χωρίς να λάβει προηγουμένως την άδεια της Αρχής και προφανώς χωρίς να γνωστοποιήσει την πρόθεσή της αυτή!") - 21/10/2008

"Παραβίαση ιδιωτικότητας από Τράπεζες" (Καταγγελία για εγκατάσταση σε υποκατάστημα της ΕΤΕ στο Χαϊδάρι) - 27/11/2008

"Κάμερες καταγράφουν πελάτες υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας" (Καταγγελία και από Θεσσαλονίκη) - 10/02/2009

Δεδομένου ότι έχουν παρέλθει πολλοί μήνες από τις πρώτες καταγγελίες στην ΑΠΔΠΧ και η ΕΤΕ συνεχίζει την παράνομη φωτογράφηση-ιριδοσκόπηση δηλώνω ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μου στις ημερομηνίες που ορίζει ο νόμος, επιφυλάσσομαι να ζητήσω ποινική διερεύνηση της αναφοράς μου από την Εισαγγελία για πράξεις ή παραλείψεις των μελών τόσο του ΔΣ της ΕΤΕ όπως νόμιμα εκπροσωπείται, όσο ενδεχομένως και των μελών του ΔΣ της ΑΠΔΠΧ όπως νόμιμα εκπροσωπείται και παντός άλλου υπευθύνου πέρα από τυχόν αστικές ή διοικητικές αξιώσεις.

Αθήνα 16/03/2009

Ιωάννης Ανδριόπουλος
Αθήνα

Κοινοποίηση:
1)Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) ΑΕ
Αιόλου 86
10232 Αθήνα

2)Τράπεζα της Ελλάδος
Ελευθερίου Βενιζέλου 21
10250 Αθήνα


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ......Σελίδα 1ηΣελίδα 2ηΣελίδα 3ηΣελίδα 4ηΣελίδα 5ηΣελίδα 6ηΣελίδα 7ηΣελίδα 8ηΣελίδα 9η

----------------


ΤΟ 666 ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες