Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ......

Εφημερίδα "ΚΕΡΔΟΣ" 27/01/2009

ΧΡΕΗ...ΔΑΝΕΙΑ......ΤΟΚΟΙ.


Εφημερίδα "Financial Box" 27/01/2009

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ


Εφημεριδα FREE SUNDAY 25/01/2009

ΑΠΑΤΗ.......



Πρωτόκολλο εικοστό των Σοφών της Σιών

Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.

Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν' αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.

Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν' απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.

Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.

Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν' αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;


Πρωτόκολλο τέταρτο των Σοφών της Σιών

Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δε χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας.

Το σχέδιο της ενέργειας της αόρατης αυτής δύναμης και επιπλέον ο τόπος της διαμονής της θα μένουν πάντοτε άγνωστα στο λαό.

Να γιατί είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, να αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητας και του Αγίου Πνεύματος, για να υποκαταστήσουμε στη θέση τους τους υλικούς υπολογισμούς και τις υλικές ανάγκες.

Και για να μη έχουν τα πνεύματα των Χριστιανών τον καιρό να σκέπτονται και να εξετάζουν τα σχετικά με τους εαυτούς τους, πρέπει να τα αποσπάμε με τις βιομηχανίες και το εμπόριο.

Οι κοινωνίες αυτές θα έχουν μία απόλυτη απέχθεια προς την ανώτερη πολιτική και προς τη Θρησκεία.

Πρωτόκολλο έκτο των Σοφών της Σιών

Λίγο αργότερα θα ιδρύσουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές των κολοσσιαίων πλούτων, από τα οποία και οι μεγάλες περιουσίες των Χριστιανών θα εξαρτώνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε θα καταβροχθισθούν μέσα σ' αυτά, όπως η αξιοπιστία των Κρατών την επόμενη μέρα μιας οικονομικής καταστροφής... Κύριοι οικονομολόγοι που είστε εδώ παρόντες, προσέξτε τη σπουδαιότητα αυτού του συνδυασμού!

Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.

Πρέπει η βιομηχανία να αφαιρεί από τη γη τον καρπό της εργασίας, όπως και του κεφαλαίου, και μέσω της κερδοσκοπίας να έρχεται το χρήμα όλου του κόσμου στα χέρια μας. Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Χριστιανοί στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.

Επιπλέον θα υποσκάπτουμε με επιτήδειο τρόπο και βαθιά τις πηγές της παραγωγής, συνηθίζοντας τους εργάτες στην αναρχία και τα οινοπνευματώδη ποτά και παίρνοντας κάθε μέτρο για ν' απομακρύνουμε από τη γη τους διανοούμενους Χριστιανούς.


ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ......


ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ



Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ......



Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Δείτε τα πολύ αποκαλυπτικά βίντεο....

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΙΤΟ



ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ
ΔΕΙΝΩΝ....Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ




Σελίδα πρώτη



Σελίδα δεύτερη



Σελίδα τρίτη


ΕΦΡΑΙΜ Ο ΣΥΡΟΣ

ΛΟΓΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ......

Αποκάλυψη Κεφ.13 στίχοι 15-18

15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι.




ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ...
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.....

ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΠΛΑΣΤΗΚΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ...

Τούτο σας λέγω και σας παραγγέλω, καν ο ουρανός να κατέβει κάτω, καν η γη να ανέβει επάνω, και όλος ο κόσμος να χαλάση, σήμερον αύριον, να μη σας μέλλει τι έχει να κάμη ο Θεός. Το κορμί σας, ας το καύσουν, ας το τηγανίσουν, τα πράγματά σας, ας τα πάρουν, μη σας μέλλη. Δώσατέ τα δεν είναι ιδικά σας.

Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται. Αυτά τα δύο όλος ο κόσμος να πέσει δεν ημπορεί να σας τα πάρη εκτός και τα δώσετε με το θέλημά σας.

Αυτά τα δύο να τα φυλάττετε να μην τα χάσετε
”.

Από το Πρωτόκολλο
δέκατο έβδομο των Σοφών της Σιών


Η ελευθερία της συνειδήσεως έχει ήδη διακηρυχθεί παντού. Επομένως ελάχιστα χρόνια απομένουν ακόμη μέχρι την πλήρη κατάρρευση της Χριστιανικής Θρησκείας.

Ο βασιλιάς των Ιουδαίων ( Ο Αντίχριστος ) θα είναι ο αληθινός Πάπας της Οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας.



ΕΦΡΑΙΜ Ο ΣΥΡΟΣ





Αποκωδικοποίηση Θηρίου Αποκάλυψης από Δανιήλ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Να δοθεί χάρη στον Νικολαίδη από τον βασιλιά της Ταυλάνδης ζητά η Δημοκρατική Αναγέννηση.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 26/1/09




Να δοθεί χάρη στον Νικολαίδη από τον
βασιλιά της Ταυλάνδης ζητά η Δημοκρατική Αναγέννηση.



Να δοθεί χάρη στον φυλακισμένο Έλληνα συγγραφέα Χάρη Νικολαίδη, που εκτίει τριετή ποινή κάθειρξης στης Ταυλανδικές φυλακές, ζητά από τον Βασιλέα της χώρας αυτής, η Δημοκρατική Αναγέννηση.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή του στην Πρέσβειρα της Ταυλάνδης στην Αθήνα, κ. Asha Dvitiyananda, ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Πρέσβης Ε.Τ. κ. Μάνος Μεγαλοκονόμος, ζητά την απονομή χάριτος στον Νικολαϊδη, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής αντιμετώπισης του ζητήματός του.

«Ένα απλό σύγγραμμα μυθιστορηματικής υφής, που καμία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό από Έλληνες και Ευρωπαίους γενικότερα, πως μπορεί να γίνει αιτία φυλάκισης ενός πολίτη» τονίζει στην επιστολή του ο Πρέσβης Μεγαλοκονόμος», και συμπληρώνει:

«Μια Βασιλική χειρονομία όπως η απονομή χάριτος θα γίνει ευρύτατα εκτιμητέα και την ίδια ώρα θα αποδείξει την άμεση συνάφεια της πολιτιστικής παράδοσης της χώρας σας, η οποία είναι συνδεδεμένη άμεσα με την φιλοξενία που παρέχει στους ξένους τουρίστες».


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ναυάρχου Νικοδήμου 2, 105 57
Σύνταγμα Αθήνα
Τηλ. 213314314 Φαξ: 2103217771
Ηλ. Διεύθυνση: press@danagennisi.gr
Ιστότοπος: www.danagennisi.eu
Διαδικτυακό Ραδιόφωνο: www.e-radio.gr
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκπρόσωπος Τύπου: Σταύρος Βιτάλης


Σχετικά με το θέμα.....


http://www.zougla.gr/news.php?id=21021


http://www.greeknewsonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=9377&mode=thread&order=0&thold=0

http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=4247&Itemid=83


http://www.voiceofgreece.gr/omogeneiako-deltio/kiniseis-yper-xari-nikolaidi.htm



Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ "ΑΤΤΙΛΑ " ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΙΩΝ




ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ......



ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ "ΑΤΤΙΛΑ".......



Σκαναρισμένες σελίδες από την εφημερίδα
" ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ "
25/01/2009

ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ......

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ



25/01/2009

O Γεν.Εισαγγελέας της Κύπρου

ξεκινά έρευνες για "εγκλήμα πολέμου".


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......

ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.....





Ψηφίστηκε έκθεση υπέρ των Σκοπίων στις Βρυξέλλες



Φιάσκο της Υπ.Εξωτερικών της Ελλάδος Κας Μπακογιάννη στις Βρυξέλλες!




Σκαναρισμένες σελίδες από την εφημερίδα
" ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ "
25/01/2009

Σχετικές αναφορές για το Σκοπιανό στην βουλή
απο του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κο Βελόπουλο........


- The funniest home videos are here

---------

24 / 01 /2009

Δηλώσεις στήριξης
του Βατικανού προς την ΠΓΔΜ.



"Το Βατικανό πιστεύει πως η "Μακεδονία" διακαιούται να είναι ισότιμο μέλος των ευρωατλαντικών θεσμών και έχει θέση στην ενωμένη Ευρώπη" δήλωσε ο Πάπας Βενέδικτος στον Σκοπιανό Πρόεδρο Μπ.Τσεβερνκόφσκι κατά τη συνάντηση των δύο αντρών στη σήμερα στη Ρώμη.

Με τη συνάντηση αυτή ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ ολοκλήρωσε την τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία..


Ο Πάπας,σύμφωνα με τα σκοπιανά ΜΜΕ,δήλωσε επίσης πως εκτιμά τον "πολυεθνικό και πολυθρησκευτικό"χαρακτήρα της ΠΓΔΜ ενώ πρόσθεσε πως ελπίζει σε γρήγορη λύση στο ζήτημα της ονομασίας ώστε η ¨Μακεδονία¨να βρεί τη θέση της στην ενωμένη Ευρώπη..


ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ..... ΣΤΙΣ 26 / 12 / 2007



Αναδημοσίσευση από......

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/01/blog-post_6626.html

---------

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΙΜΙΤΣ....
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"



ΠΡΟΔΟΣΙΑ - Διέρευσαν άκρως απόρρητα στρατιωτικά μυστικά στην Τουρκία



ΠΡΟΔΟΣΙΑ......


Σελ 1η



Σελ 2η.....

Σκαναρισμένες σελίδες από την εφημερίδα
" ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ "
25/01/2009

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.....


ΥΠΟΘΕΣΗ " ΙΜΙΑ "


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σχέδιο Μπερίσσα

Καταπάτησης Περιουσιών των Ομογενών, η Εθνική μας Κάθαρση και η Ευρωπαϊκή Πορεία της Αλβανίας

ΠΡΟΔΟΣΙΑ - Αθήνα – Τελ Αβίβ «Παιχνίδια με την φωτιά»

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ....


Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ




We will not go down (Song for Gaza)



We will not go down (Song for Gaza) neataksi.blogspot.com



Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ


O Δήμος Περιστερίου διοργανώνει μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας,την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 19:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο«Α. Παπανδρέου».

Με σύνθημα: «Σταματήστε τον πόλεμο τώρα», η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», πλαισιωμένη από εξαίρετους καλλιτέχνες:

Γεράσιμος Ανδρεάτος, Νένα Βενετσάνου, Πέτρος Γαϊτάνος, Δώρος Δημοσθένους, Κίτρινα Ποδήλατα, Μαρίζα Κωχ, Βασίλης Λέκκας, Σωτηρία Λεονάρδου, Νατάσσα Μανίσαλη και Λάκης Χαλκιάς, τραγουδούν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για την ΕΙΡΗΝΗ.


Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-------------------

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Περιστέρι 16-01-2009

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ταχ. Διεύθυνση:ΕΘΝ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ 1, Τ.Κ. 12131
( 210 5709045 – 028, FAX:210 5709046 )
http://www.peristeri.gr
E-mail:press1@ananeper.gr

------------



Μητροπολίτης Πειραιώς Ν.Ημερολογίου κ.Σεραφείμ "Σιωνισταί και Μασώνοι στηρίζουν την σφαγήν των Παλαιστινίων"

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ (* ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ )

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνηση τους δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μία πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια, ανωτέρας συλλήψεως.

Σύμφωνα με αυτήν την γνωστή μας εκφώνηση, τα ελληνικά γράμματα(αφού προσθέσουμε και το εξαφανισμένο σήμερα έκτο γράμμα: Στίγμα ή Δίγαμμα)ακούγονται και γράφονται ως εξής:

ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ-ΓΑΜΑ-ΔΕΛΤΑ-ΕΨΙΛΟΝ-ΣΤΙΓΜΑ-ΖΗΤΑ-ΗΤΑ-ΘΗΤΑ-ΙΩΤΑ-ΚΑΠΠΑ-ΛΑΜΒΔΑ-ΜΙ-ΝΙ-ΞΙ-ΟΜΙΚΡΟΝ-ΠΙ-ΡΟ-ΣΙΓΜΑ-ΤΑΥ-ΥΨΙΛΟΝ-ΦΙ-ΧΙ-ΨΙ-ΩΜΕΓΑ.

Αποκωδικοποιώντας την γνωστή αυτή διάταξη, που έγινε σύμφωνα με τις αρχές της Ερμητικής φιλοσοφίας, έχουμε τα ακόλουθα:


ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, (Α)ΜΑ ΔΕ (Ε)Λ ΤΑ
ΕΨ ΙΛΩΝ, ΣΤ(Η) ΙΓΜΑ, ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ
ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ, ΔΑ, ΜΗ ΝΥΞ Η,
Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΥ
(Ε)Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ.


Εν συνεχεία, αφού προσθέσουμε τα εννοούμενα συνδετικά και ρήματα που παραλείπονται, έχουμε την ανάδυση μιας θαυμάσιας κοσμογονικής προσευχής - επίκλησης προς την πηγή του φωτός.


ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ!ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ
ΕΨΙΛΩΝ, ΣΤΗ ΙΓΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ
(ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞΗ, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ) ΠΥΡΟΣ
(ΔΕ) ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ ΕΨΙΛΩΝ, ΦΥ(ΟΙ) ΨΥΧΗ,
Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ).


Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ:

Αλ = Ο νοητός ήλιος
Φα-ος = Το φως
Βη = προστακτική του ρήματος βαίνω (βαδίζω, έρχομαι)
Τα = Δοτική άρθρου δωρικού τύπου τη, εις την
Γα = Γη (δωρικός τύπος)
Αμα = (επιρρ.) συγχρόνως
Έλ = ο ορατός Ήλιος, ο Ερχόμενος
Έψ = ρήμα έψομαι, εψ-ημένος, ψημένος
Ιλών = Ιλύς (ουσιαστικό), λάσπη, πηλός
Στη = προστακτική ρήματος ίστημι
Ίγμα = καταστάλαγμα, απόσταγμα
Ζή = προστακτική ρήματος ζω
Η = υποτακτική ρήματος ειμί, είμαι
Θη = προστακτική ρήματος θέτω
Ιώτα = τα ίωγα, τα Εγώ
Παλάν = Ρήμα πάλλω (δονούμαι, περιστρέφομαι) επίθετο παλλάς-
πάλλουσι,περιστρεφόμενη (πρβλ: Παλλας Αθηνά)
Δά = άλλος τύπος της Γα, Γης (πρβλ: Δαμήτηρ, Δημήτηρ, Δήμητρα=Μητέρα γη)
Νύξ = νύκτα
Ο = το οποίο, που
Φυ(οι) = ευκτική ρήματος φύω (φυτρώνω, αναπτύσσομαι) Κ.Ο.Κ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...(;)

ΑΛ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΑ ΣΤΗ ΓΗ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛ ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΛΥ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ (που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού). ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ (μία ξηρά) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ Η ΝΥΚΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑΦΗ (να σβήση, να χαθεί) ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΑ ΙΛΥ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!

Γιά όσους ρωτούν : Ή συγκεκριμένη ανάλυσις έχει γίνει πρίν από 2200 χρόνια, γιαυτό καί δέν υπάρχουν τά άλλα 4 γράμματα (είχαν ήδη εκλείψει). Ή ανάλυσις τού Αλφαβήτου έχει γίνει σύμφωνα μέ τόν Ερμητισμό, ένα μεταφυσικό σύστημα πρακτικών, πού ανάγεται σέ μυθολογικές διδασκαλίες. Τά Ερμητικά κείμενα χάθηκαν καί τόν 15ον αιώνα εμφανίζονται στό έργο Mercurii Trismegisti liber de postestate et sapientia Dei. Ή ανάλυσις δέν αποτελεί ΔΟΓΜΑ, αλλά μία ακαδημαϊκή αφετηρία γιά προβληματισμό ώς πρός τήν αρχαία Ελληνική γραμματεία.


Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.....



ΦΩΣ

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ - HOLY LIGHT



ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ



Ο αναστημένος άνθρωπος, ζωοποιήθηκε δια του Πνεύματος του Θεού μαζί με τον Χριστό και όπως ο Χριστός βγήκε έξω από τον τάφο στο φως, έτσι κι αυτός βρίσκεται στο φως, της ημέρας και της ζωής. Βλέπει και αντιλαμβάνεται τα πράγματα με την πληρότητα των «πνευματικών» αισθήσεων «καθόσον συνθαφτήκατε μαζί του στο βάπτισμα· με τον οποίο και συναναστηθήκατε διαμέσου τής πίστης τής ενέργειας του Θεού, ο οποίος τον ανέστησε από τους νεκρούς»
(Κολοσσαείς 2:12 )


ΦΩΣ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ



Ο Χριστός αναστήθηκε και κήρυξε φως: ..ότι ο Χριστός επρόκειτο να πάθει, ότι, αφού αναστήθηκε πρώτος από τους νεκρούς, πρόκειται να κηρύξει φως στον λαό και στα έθνη.( Πράξεις 26:23) Με την ανάστασή Του έδωσε σε μας ένα μήνυμα, κήρυξε:
ΤΟ ΦΩΣ ΗΡΘΕ, ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Έχουμε φωτιστεί πλέον, εμείς οι πιστοί, με το φως που ο Ιησούς Χριστός ρίχνει πάνω σ’ αυτούς που Τον θέλουν. Στον τάφο είναι όλα σκοτεινά, έξω όμως στη ζωή που δίνει ο Χριστός, μπορείς να βλέπεις τα πάντα καθαρά. Μπορείς επίσης να αντιληφθείς ότι και σένα οι άνθρωποι μπορεί να σε βλέπουν διαφορετικά, γιατί είσαι πλέον φως.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ

Το σκοτάδι είναι από τον διάβολο, το φως όμως είναι από τον Θεό γιατί ο Θεός είναι φως. Και αυτή είναι η υπόσχεση, την οποία ακούσαμε απ' αυτόν και την αναγγέλλουμε σε σας, ότι: Ο Θεός είναι φως και σ' αυτόν δεν υπάρχει κανένα σκοτάδι.
(Α’Ιωάννου 1: 5 )


Όταν ο Θεός μας έσωσε, μας έβγαλε από την άγνοια και μας έφερε στην γνώση, μας έβγαλε από το σκοτάδι και μας έφερε στο φως, μας φώτισε με την αλήθεια και μας ελευθέρωσε. Ο ΚΥΡΙΟΣ είναι φως μου και σωτηρία μου· ποιον θα φοβηθώ;
( Ψαλμός 27:1).


Ο Χριστός έγινε σε μας σωτήρας λάμποντας το φώς και την γνώση της Σταυρικής Του θυσίας πάνω μας. Την δεχτήκαμε και σωθήκαμε .Η γνώση σώζει, η άγνοια καταστρέφει.Ο Θεός δεν θέλει το σκοτάδι στην ζωή σου, αλλά θέλει να λάμψει σ’αυτήν, να σου δείχνει και να σου αποκαλύπτει το περπάτημά σου, να σου φανερώνει την βουλή Του για σένα και τον σκοπό Του για την ζωή σου.


Ο Ιησούς, λοιπόν, μίλησε πάλι προς αυτούς, λέγοντας: Εγώ είμαι το φως τού κόσμου· όποιος ακολουθεί εμένα, δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το φως τής ζωής.(Ιωάννη 8:12)

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΦΕΡΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ

1. Η ΠΛΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ. Όταν φωτίζεσαι από το φως του Λόγου, λάμπει στην ζωή σου η αλήθεια, σου αποκαλύπτεται ο Λόγος και βγαίνεις από την πλάνη: Επειδή, δες, σκοτάδι θα σκεπάσει τη γη, και παχύ σκοτάδι τα έθνη· επάνω, όμως, σε σένα θα ανατείλει ο Κύριος, και η δόξα του θα φανερωθεί επάνω σου. ( Ησαΐας 60:2). Το φως του Θεού πέφτει στη ζωή σου και βλέπεις τα πάντα : Γι’ αυτό, λέει: Σήκω εσύ που κοιμάσαι, και αναστήσου από της νεκρούς, και θα σε φωτίσει ο Χριστός ( Εφεσίους 5:14 .)

Επιτρέπεις στο Πνεύμα του Θεού να έρθει στην ζωή σου και να φωτίσει τον δρόμο σου να ανοίξει τα μάτια σου και να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι και όπως πρέπει να τα βλέπεις. Δεν θα παγιδεύεσαι σε πλάνες γιατί το Χρίσμα θα έρθει να σου καθαρίσει τα μάτια για να βλέπεις: σε συμβουλεύω να αγοράσεις από μένα χρυσάφι δοκιμασμένο από τη φωτιά, για να πλουτήσεις· και ιμάτια λευκά για να ντυθείς, και να μη φανερωθεί η ντροπή της γύμνιας σου· και να χρίσεις τα μάτια σου με κολλύριο, για να βλέπεις. (Αποκάλυψη 3:18 ).

2.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ. Θα ξετυλίγεται μπροστά σου το θέλημα Του Θεού και ο σκοπός Του για την ζωή σου, θα βλέπεις ξεκάθαρα ποια είναι η θέση σου και ποιο είναι το θέλημά Του για σένα. Το Πνεύμα Του Θεού που σε ζωοποίησε, θα σου αποκαλύπτει και θα φωτίζει τα μάτια σου: Κράξε σε μένα, και θα σου απαντήσω, και θα σου δείξω μεγάλα και απόκρυφα πράγματα, που δεν γνωρίζεις. (Ιερεμίας 33:3).

3.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ. Όταν ο Θεός σε ζωοποιεί με την επίσκεψη του Πνεύματός Του, το οποίο φέρνει τον Λόγο του Θεού σε σένα, τότε στέκεσαι, σηκώνεσαι είσαι ένας αναστημένος άνθρωπος, ο οποίος φωτίζεσαι από την δόξα του Κυρίου, σαν τον ήλιο που ανατέλλει σε μία σκοτεινή περιοχή. Έτσι λάμπεις και συ, ακτινοβολείς από την δόξα του Θεού, δίνεις και συ από αυτό που παίρνεις: 1 ΣΗΚΩ, φωτίζου· επειδή, το φως σου ήρθε, και η δόξα τού Κυρίου ανέτειλε επάνω σου. - 3 Και τα έθνη θάρθουν στο φως σου, και οι βασιλιάδες στη λάμψη τής ανατολής σου. (Ησαΐας 60:1/3).

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Ο Θεός επέλεξε τον Δανιήλ και ο Δανιήλ επέλεξε τον Θεό.Ο Δανιήλ επέλεξε να μην μιανθεί από τα εδέσματα του βασιλιά (Δανιήλ 1:8) και ο Θεός επέλεξε να τον κάνει φως για τον κόσμο τόσο λαμπερό που ακόμα και οι ειδωλολάτρες βασιλείς τον αναγνώριζαν. Άκουσα πραγματικά για σένα, ότι το πνεύμα των θεών είναι μέσα σε σένα, και φως, και σύνεση, και έξοχη σοφία βρέθηκαν σε σένα. ( Δανιήλ 5:14)

Η φύση του Θεού είναι να δημιουργεί από το σκοτάδι φως. Είναι να ζητάει από τους ανθρώπους να τείνουν προς την ομοιότητά Του (καθ’ομοίωση). Όπως Αυτός είναι φως, θέλει και εμείς να είμαστε φως, θέλει να μας κάνει σαν κι Αυτόν :Τότε, το φως σου θα εκλάμψει σαν την αυγή, και η υγεία σου γρήγορα θα βλαστήσει· και η δικαιοσύνη σου θα προπορεύεται μπροστά σου· η δόξα τού Κυρίου θα είναι η οπισθοφυλακή σου.Τότε, θα κράζεις, και ο Κύριος θα απαντάει· θα φωνάζεις, και εκείνος θα λέει: Δες, νάμαι, εγώ. Αν βγάλεις από ανάμεσά σου τον ζυγό, την ανάταση του δαχτύλου, και τα μάταια λόγια·και ανοίγεις την ψυχή σου σ' εκείνον που πεινάει, και ευχαριστείς τη θλιμμένη ψυχή· τότε, το φως σου θα ανατέλλει μέσα στο σκοτάδι, και το σκοτάδι σου θα είναι σαν μεσημέρι.. ( Hσαΐας 58:8-10).

Ο Θεός σε τοποθέτησε ως φως γι’ αυτόν τον σκοτεινό κόσμο. Θέλει να είσαι στο φως Του γιατί περιμένει να λάμψεις αυτό το φως στον κόσμο. Ο Χριστός τόνισε στους μαθητές Του, όπως και σήμερα το Πνεύμα το Άγιο μας υπενθυμίζει : Εσείς είστε το φως τού κόσμου. Πόλη που κείτεται επάνω σε βουνό, δεν μπορεί να κρυφτεί.
( Ματθαίος 5:14)


neataksi.blogspot.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......


ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.........


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ Ι.Μ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΜΕΣΑ



ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗς ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ
ΠΑΛΑΙΑ Ι.Μ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ





ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΩΚΟΥΣΙΝ


Σελίδα 1η

Σελίδα 2η

------------------
Από την εκπομπή " ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ "
με τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαδόπουλο



------------------

Ημερομηνία: 22/5/2008 - Σελίδα: 14
Τίτλος: Επέμβαση της ΕΛΑΣ στη Μονή Εσφιγμένου
ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ



Την άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για την απομάκρυνση των ζηλωτών μοναχών από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Oρους προτείνει στην υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, με έγγραφό του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Βασίλης Φλωρίδης.

O εισαγγελέας, ο οποίος κοινοποιεί το έγγραφο στο γραφείο του πρωθυπουργού, τον Oικουμενικό Πατριάρχη, τον υπουργό Δημόσιας Τάξης καθώς και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει μονόδρομο την «επιβολή της κρατικής βούλησης, η οποία θα επιβεβαιώσει την ελληνική πολιτειακή κυριαρχία στο Αγιον Oρος και την πνευματική δικαιοδοσία του Oικουμενικού Πατριαρχείου επ αυτού» και προτείνει δραστικά μέτρα για την απέλαση των μοναχών. «Επιβάλλεται η άμεση επέμβαση της δημόσιας δύναμης, η οποία μπορεί γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς επιπλοκές να προβεί στην εκτέλεση της απόφασης περί απέλασης των παρανόμως κατεχόντων την Ι. Μονή. Λύση για όλα τα προβλήματα υπάρχουν πάντα. Ζητούνται οι λύτες», επισημαίνει στο έγγραφό του ο εισαγγελέας.


Το Σύνταγμα


O προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση κάνει λόγο για μη εφαρμογή του Συντάγματος και θέτει εκκλησιαστικά, πολιτειακά και εθνικά ζητήματα που προκύπτουν ως «παρενέργειες» από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Μονή Εσφιγμένου.

«Ενώ έχει αποφασιστεί από το Oικουμενικό Πατριαρχείο, την Ιερά Κοινότητα και την Ελληνική Πολιτεία η απέλαση των κατόχων της Μονής, το δε Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις ακυρώσεως των αποφάσεων και άρα αυτές ως αμετάκλητες πρέπει να εκτελεστούν, εντούτοις η Πολιτεία δεν προχωράει στην εκτέλεση των αποφάσεων, με αποτέλεσμα να συντηρείται η υφέρπουσα εδώ και χρόνια σε αυτήν τη χώρα τάση, που συντηρεί στο διηνεκές τα ακανθώδη προβλήματα με τη συνεχή και επί μακρόν μη εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων. Η λογική του ας το κάνει ο επόμενος ή ο χρόνος θα θεραπεύσει το πρόβλημα οδηγεί νομοτελειακά στη γιγάντωση των προβλημάτων, με αποτέλεσμα να θεωρούνται πλέον αυτά σχεδόν άλυτα», υπογραμμίζει ο εισαγγελέας.

Εκκλησιαστικό ζήτημα


Oσον αφορά το εκκλησιαστικό ζήτημα, ο κ. Φλωρίδης περιγράφει κατάσταση σχίσματος ανάμεσα στο Oικουμενικό Πατριαρχείο και το Αγιον Oρος. «Η κατάσταση αυτή δημιουργεί ιδιαίτερη επικινδυνότητα λόγω της εξαιρετικά ευαίσθητης φύσεως του Αγίου Oρους και κυρίως λόγω της καταστάσεως στην οποία τελεί σήμερα το Oικουμενικό Πατριαρχείο, του οποίου αμφισβητείται η ίδια η υπόσταση όχι μόνο από τη χώρα της έδρας του αλλά και από το εσωτερικό της Oρθοδόξου Εκκλησίας (Ρωσία). O Oικουμενικός Πατριάρχης και όλη η Εκκλησιαστική Ιεραρχία εξυβρίζονται σκαιότατα καθημερινά μέσα στο ίδιο το Κέντρο της Oρθοδοξίας που είναι το Αγιον Oρος από μία μικρή ομάδα φανατικών ατόμων και το ελληνικό κράτος στέκεται σαν απλός θεατής», επισημαίνεται στο έγγραφο.

Το Πατριαρχείο Μόσχας


O εισαγγελέας σημειώνει ότι η μη απέλαση των ζηλωτών μοναχών «προσφέρει την πλέον κατάλληλη ευκαιρία σε τυχόν βλέψεις τρίτων εις βάρος της ενότητας του Αγίου Oρους και των ελληνικών εθνικών συμφερόντων». Μάλιστα τονίζει ότι το Πατριαρχείο Μόσχας εμφανίζεται να υποθάλπει το κλίμα υπέρ των Εσφιγμενιτών μοναχών.

«Oι καταληψίες της Μονής κατά την περίοδο της λήψεως των αποφάσεων δε δίστασαν να απευθυνθούν στο Πατριαρχείο της Μόσχας, το οποίο μάλιστα παρενέβη υπέρ τους στο Oικουμενικό Πατριαρχείο διά του εκπροσώπου του μητροπολίτου Σμολένσκ Κυρίλλου (επιστολή 225/28.1.2003). Oι ίδιοι ακόμη και σήμερα αναφερόμενοι στο Πατριαρχείο Μόσχας το αποκαλούν Oικουμενικό Πατριαρχείο Μόσχας, ενώ από πλευράς του το Πατριαρχείο Μόσχας εμφανίζεται να υποθάλπει το υπέρ αυτών κλίμα, ενώ μεταξύ των φανατικών Ρώσων μοναχών ανθεί η συμπάθεια για τους Εσφιγμενίτες», προσθέτει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ι.Μ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ.ΦΛΩΡΙΔΗ


Από: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ


Με αφορμή την επιστολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ.Β.Φλωρίδη (αριθ.πρωτ.2008 / 20.05.08 ) σε 13 ανώτατους φορείς του τόπου, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ο συγκεκριμένος λειτουργός της Δικαιοσύνης εκφράζει πολιτικά συμφέροντα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το θέμα της Ιστορικής Μονής Εσφιγμένου ως «όπλο» σε πολιτική φαρέτρα για την όποια πολιτική διαμάχη ιδίου οφέλους ή συγγενών του, με την κυβέρνηση.

Έτσι θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς τρεις σελίδες με ανακρίβειες δια χειρός του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που καταδικάζουν 107 μοναχούς σε βέβαιο θάνατο εντός Αγίου Όρους. Ελπίζουμε όμως με ένα θαύμα στο τέλος η λογική να πρυτανεύσει. Η Μονή μας σέβεται και στηρίζει τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

Η θρησκευτική μας διαφωνία έγκειται στις φιλοπαπικές διαθέσεις του Οικουμενικού μας Πατριάρχη και όχι στον θεσμό.Όλα έχουν ξεκινήσει από την ημέρα που η Ιερά Μονή Εσφιγμένου κάνοντας χρήση παραγράφου του Καταστατικού Χάρτου του Άγιου Όρους, σταμάτησε την μνημόνευση του Οικουμενικού Πατριάρχη ως μόνη μορφή διαμαρτυρίας, εναντίον στις φιλοπαπικές διαθέσεις της κεφαλής της Ορθόδοξης εκκλησίας.

Αυτό είχε καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον του μοναστηριού, αν και αυτή η διαμαρτυρία προβλέπεται από τους «νόμους» του Άγιου Όρους ως η μόνη μορφή εναντίωσης στον Οικουμενικό Πατριάρχη. Το γεγονός ότι ένα μοναστήρι όρθωνε ανάστημα και έλεγε ότι οι κοινές λειτουργίες με τον Πάπα είναι κατά των Ιερών κανόνων της εκκλησίας , έπρεπε να εξαλειφθεί Μετά τα υπόλοιπα μοναστήρια άρχισαν να διαμαρτύρονται και αυτά με επιστολές προς τον Οικουμενικό μας.

Η Ιερά Μονή Εσφιγμένου ήταν «κακό» παράδειγμα που δεν έπρεπε να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες 19 μονές του Άγιου Όρους. Έτσι τα μέτρα εναντίον της μονής μας έπρεπε να είναι σκληρά . Εδώ σας θυμίζω ότι στο Άγιο Όρος υπάρχει το «αυτοδιοίκητο» και ο ρόλος του Οικουμενικού είναι του θρησκευτικού καθοδηγητή. Όμως με την βοήθεια του Διοικητή του Άγιου Όρους (που είναι πάντα πολιτική θέση και καθοδηγούμενος από το κράτος) μπορεί ο Οικουμενικός να κατευθύνει και την διοίκηση του Άγιου Όρους αφού ο Διοικητής λαμβάνει μέρος στο συμβούλιο των Ηγουμένων των υπόλοιπών μονών.

Το δικό μας εκπρόσωπο σε αυτά τα συμβούλια τον έχουν διώξει, αν και υπάρχει όρος στον καταστατικό χάρτη ότι κανένας εκπρόσωπος μοναστηριού δεν απομακρύνεται πέρα των έξι μηνών, εκπρόσωπο η Ιερά μονή Εσφιγμένου δεν της επιτρέπεται να έχει περίπου 30 χρόνια. 30 χρόνια παραβιάσεων του καταστατικού χάρτη μόνο και μόνο ώστε να δεχτούμε τις κρυφές επικοινωνίες του Φαναριού με το Βατικανό που από τότε είχαν εκδηλωθεί με αποκορύφωμα την κοινή λειτουργία Πάπα -; Οικουμενικό μέσα στο Φανάρι πριν ένα χρόνο.
Τα τελευταία χρόνια οι παραβιάσεις (κυρίως ανθρωπίνων δικαιωμάτων) στο σύνολο τους έχουν γίνει αβάστακτες για αυτό είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ζητάμε βοήθεια.

Αν είχαμε φωνή στο συμβούλιο των εκπροσώπων του Άγιου Όρους θα πηγαίναμε εκεί να τα πούμε αλλά όπως σας προείπα δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα μας έχει απαγορευτεί.

Επιπλέον: Μας έχουν πάρει το όνομα μας που εδώ και δεκαπέντε αιώνες φέρουμε αδιάλειπτα, και το έδωσαν σε μια άλλη αδελφότητα που είναι από σύσταση της παράνομη βάση του καταστατικού χάρτη του Άγιου Όρους. Δίνοντας το δικαίωμα στην νέα Εσφιγμένου να υπογράφει σαν Εσφιγμένου και να πάρει τα χρήματα της Ε.Ε. που αρνιόμαστε εμείς. Χρήματα που πληρώνουν ιδιωτικούς ντετέκτιβ να παρακολουθούν την όποια κίνηση μας εντός και εκτός Άγιου Όρους αλλά και χρήματα που δίνουν το κίνητρο σε μοναχούς να παίρνουν λοστούς και να μας επιτίθενται την ώρα που κοιμόμαστε στα κελιά μας. Επιπλέον έτσι τους δίνουν το δικαίωμα να δεσμεύσουν ό,τι μας ανήκει (βάρκες, ακίνητα ,αυτοκίνητα) και με κόπο έχουμε κάνει.


Μας απαγορεύουν να έχουμε πιστούς εντός της Μονής μας ούτε τις μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας μας.

Μας απαγορεύουν την όποια επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Μας έχουν ονοματίσει ως καταληψίες ενώ εδώ ζούμε εδώ και δεκαπέντε αιώνες. Μας απαγορεύουν να φέρνουμε τρόφιμα εντός της μονής μας.

Μας απαγορεύουν να μπορούμε να ψαρεύουμε με τις ίδιες τις βάρκες μας.

Μας απαγορεύουν να φέρνουμε φάρμακα για τους αρρώστους μας.

Μας απαγορεύουν να προσκαλούμε γιατρούς που παρακολουθούν χρόνια περιστατικά γερόντων μας. Πεθαίνουν γερόντια αδιάγνωστα στην Ελλάδα του 2008.

Μας απαγορεύουν να καλέσουμε γιατρό της επιλογής μας , τον μόνο γιατρό που μπορούμε είναι έναν γενικής ιατρικής που βρίσκεται στις Καρυές, που σε περίπτωση κακοκαιρίας δεν έρχεται καν.

Μας απαγορεύουν οτιδήποτε στοιχειοθετεί την επιβίωση μας.

Μας έχουν καταδικάσει σε αργό θάνατο.

Για όλα αυτά ο δικηγόρος μας (κ. Βασίλης Καπερνάρος) έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά που λόγω σχέσης κράτους - Φαναριού έχει μπει στο «συρτάρι».

Πηγή της απάντησης από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου


----------------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ


Είναι αδιανόητο πραγματικά άνθρωποι που λένε πως υπηρετούν τον κύριο μας Ιησού Χριστό, να είναι οι σχεδιαστές μιας τέτοιας απόφασης , και αναφέρομαι περισσότερο στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και σε όλους όσους συμφωνούν με τον διωγμό των πατερών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Οι φωνές που ομολογούν την αλήθεια δεν θα πρέπει να ακούγονται , για να μην χαλάσουν τα σχέδια των Οικουμενιστών , της Μασονίας και όλων των προδρόμων του Αντίχριστου. Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στο φανάρι και η εδώ επίσκεψη του Βαρθολομαίου πριν από λίγες μέρες φαίνεται πως δίνει νέα δυναμική και στον αγώνα κατά της Εσφιγμένου. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο άλλωστε το πώς η επιστολή του κ. Φλωρίδη στην κ. Μπακογιάννη στάλθηκε κατά την ίδια σχεδόν χρονική περίοδο.

Ο κ. Φλωρίδης μάλλον δεν γνωρίζει καλά τα αίτια της στάσης των πατέρων της Εσφιγμένου, και ότι εδώ δεν πιάνουν τα νομικά αλλά τα πνευματικά , γιατί μιλάμε για πίστη και το ζήτημα αυτό μπορεί να λυθεί μόνο μέσα από έναν θρησκευτικό διάλογο και σε καμιά περίπτωση με την Βία.

Πατέρες που όλοι μέρα προσεύχονται για όλους εμάς τους κατάπτυστους και για την σωτηρία μας, πατέρες που δεν θέλουν να παίρνουν λεφτά …….που δεν θέλουν ανέσεις, που δεν τους ενδιαφέρει αν θα τα έχουνε καλά με τους μεγάλους και τρανούς επί της γης , παρά μόνο με τον Κύριο μας Ιησού Χριστό , αυτοί θέλετε κ. Βαρθολομαίε , κ. Φλωρίδη, κ. Μπακογιάννη και λοιποί να εκδιωχθούν ;

Είναι πραγματικά για να κλαίει κανείς βλέποντας όλα αυτά.

Τόση διαφθορά γύρω μας , τόσο παρακμή , τόσα σκάνδαλα, και το πρόβλημα είναι οι μοναχοί Εσφιγμενίτες που το μόνο που κάνουν είναι να ομολογούν την ΑΛΗΘΕΙΑ , που δεν βολεύει το σύστημα του Αντίχριστου .

Παρέμβαση του εισαγγελέα που δεν στέκει γιατί εδώ δεν υπάρχει νομική βάση.

Τι κατηγορίες θα τους απαγγείλετε κ. Φλωρίδη;

Σας βγάζουμε με τα ΜΑΤ γιατί δεν συλλειτουργείτε και δεν κάνετε διάλογο με τον αιρετικό Πάπα ;

( Οι Άγιοι πατέρες τα έχουνε πει αυτά , και υπάρχουν συνοδικές αποφάσεις και διαταγές για να κρατάμε κάποιες αποστάσεις από τους αιρετικούς που οι Εσφιγμενίτες τηρούν . )

Σας βγάζουμε με τα ΜΑΤ γιατί δεν παίρνετε τα λεφτά από την Ευρωπαϊκή ένωση ;

( Αν και για αυτό βρέθηκε λύση , αφού χτίστηκε Εσφιγμένου δεύτερη για να μην υπάρχουν οικονομικές απώλειες. Οπότε ποιος ο λόγος ανησυχίας ; Και από όσα γνωρίζω μέχρι σήμερα κανείς άλλος δεν έχει κατηγορηθεί γιατί δεν τα "παίρνει" . Νομίζω πως υπόλογος είναι κάποιος που τα "παίρνει " παράνομα. Αλλάξανε μήπως οι νόμοι ; )

Σας βγάζουμε με τα ΜΑΤ γιατί είστε σχισματικοί ;

( Σχισματικοί από πολλά κοσμικά μπορεί να είναι , αλλά από τον Χριστό και την ομολογία της πίστεως σε καμιά περίπτωση . Μάλλον τους διώκτες τους θα έπρεπε να κατηγορήσετε ως Σχισματικούς .

Ο κυριός μας Ιησούς Χριστός είπε......

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΟΔΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ

Ποιοι ομολογούν την αλήθεια και ποιοι την φοβούνται ;
( Αυτοί που με την Βία πάνε να επιβάλουν την αλήθεια τους είναι αυτοί που την φοβούνται . αυτοί που την ομολογούν είναι αυτοί που καλούν τους κατήγορους τους σε δημόσιο διάλογο. )

Για αυτό και πάνε να την χτυπήσουνε όχι με επιχειρήματα γιατί ξέρουν πως δεν θα μπορέσουν να δικαιωθούν , αλλά με την Βία . Αν είναι ποτέ δυνατόν.


Ο Ηγούμενος της Ι.Μ Εσφιγμένου κ. κ Μεθόδιος είναι ανοιχτός σε έναν δημόσιο διάλογο μαζί σας κ. κ Βαρθολομαίε γιατί δεν έχει να φοβηθεί κάτι . Εσείς ;




ΜΕΘΟΔΙΟΣ Ηγούμενος Ι.Μονής Εσφιγμένου



ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



Αναφορά στο κανάλι BBC
για τα όσα συμβαίνουν στην Ι.Μονή Εσφιγμένου




ΛΟΓΟΙ ΜΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ
ΟΙΚ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ






ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.....ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ.


ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.




"ΦΙΛΗΜΑΤΑ ΙΟΥΔΑ"
Ε' Εκδοσις περιοδικού "ΑΓ.ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ " 2000

ΚΕΡΑΥΝΟΙ
ΘΕΙΑΣ ΟΡΓΗΣ ΑΝΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑΣ !




-----



Βίντεο πρώτο



Βίντεο δεύτερο

---------------

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ
" ΔΙΑΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ; "




ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ




«Φανάρι -Βατικανό: "Προς σύνθεσιν τελικήν";»



Οι Οικουμενισταί αναγνωρίζουν
τον Αιρετικό Παπισμό ως Εκκλησίαν




«Η Αθήνα Οικουμενιστικώτερη
του Οικουμενιστικού Φαναρίου»




«Ο Διάλογος με το Βατικανό
και οι Αντιπαπικές Δηλώσεις» Βίντεο πρώτο




«Ο Διάλογος με το Βατικανό
και οι Αντιπαπικές Δηλώσεις» Βίντεο δεύτερο




1924-2004 Από το Ημερολογιακό
Ζήτημα στην Αίρεσι του Οικουμενισμού




Ιερά Σύνοδο των Ενισταμένων

---------------------------------


Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ


Τι είναι o Οικουμενισμός ;



Σελίδα πρώτη



Σελίδα δεύτερη


Σελίδα τρίτη


Σελίδα τέταρτη

Για το τι ακριβώς συμβαίνει και τους λόγους του αποκλεισμού της Ιεράς μονής Εσφιγμένου δείτε το παρακάτω link.

Σελίδα 1

---------------

Σχετικές με το θέμα δημοσιεύσεις - Σχόλια

Τσαρκνιάς, και άλλες «χριστιανικές» δυνάμεις!
http://natapoume.pblogs.gr/2008/05/267638.html



Heracles Panagiotides: Esfigmenou – Oikoumenismos
http://natapoume.pblogs.gr/2008/05/267633.html



Και, τανκς από τον Στρατό κατά της Μονής Εσφιγμένου???
http://natapoume.pblogs.gr/2008/05/267491.html


ΣΧΕΤΙΚΑ.......

http://www.esphigmenou.com/


http://www.esphigmenoumonastery.com/

---------------

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.............

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ "Το χάραγμα του Αντιχρίστου και οι προδρομοί του"

NEW WORLD ORDER_ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Επιστολή απο Ι.Μονή Εσφιγμένου προς Πατριάρχη Βαρθολομαίο 30/11/1992


Ετικέτες