Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Αποτελέσματα του Διαλόγου Γ.Ο.Χ Χρυσοστόμου Κιούση και Ενισταμένων Πατρίου εορτολογίου







Έληξεν ο Ανεπίσημος Διάλογος με την υπό τον Αρχιεπίσκοπον κ. Χρυσόστομον Ιεράν Σύνοδον της Εκκλησίας Γ.Ο.Χ. Ελλάδος , και την Ιεράν Σύνοδον των Ενισταμένων του πατρίου εορτολογίου.

Τα αποτελέματα του διαλόγου

μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω λίνκ

http://www.synodinresistance.org/pdfs/2009/05/31/20090531aElixenAnepisimos/20090531aElixenAnepisimos.pdf

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΙΡΑΝ - Η Νέα τάξη φέρνει τα πράγματα έτσι όπως πρέπει για να επέμβει εν ονόματι της Δημοκρατίας........


Η νέα τάξη θα έρθει μέσα από το χάος.

Αυτό τελικά φαίνεται να συμβαίνει και στο Ιράν.





Neda Agha Soltan
Την Δολοφόνησαν στις 20/6/ 2009


Το ΧΑΟΣ στο ΙΡΑΝ
Η δολοφονία της Neda Agha Soltan





Υπάρχει κάποιο σύστημα που δουλεύει η νέα τάξη και φαίνεται πως πετυχαίνει στην τέλεση του τελικού σκοπού της που είναι ο παγκόσμιος έλεγχος και η υποταγή των πληθυσμών υπό έναν παγκόσμιο ηγέτη , που δεν θα είναι άλλος από τον Αντίχριστο.

ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.




ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ Η ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ.


1 ) Βάζουμε κάποιον δικό μας ως ηγέτη ενός κράτους , αφού πρώτα τον επιλέξουμε μέσα από τις μυστικές οργανώσεις μας , και τον προωθούμε μετά μέσα από τα δικά μας ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να πείσουμε τον κόσμο πως αυτός είναι ο κατάλληλος για να τους κυβερνήσει.


Ο Αντίχριστος θα είναι ο μεσσίας που περιμένουν οι Εβραίοι,και του ανοίγουν τον δρόμο με όλα τα μέσα. Για να γίνει αυτό ξέρουν πως πρέπει να έχουν τον παγκόσμιο έλεγχο. Μέσα απο την οικονομία ,τις κυβερνήσεις , την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ότι άλλο.




ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.



2
) Στην περίπτωση του Ιράν κάνουμε τους ηγέτες να φαίνονται επικίνδυνοι για την παγκόσμια ειρήνη ( Όπως το ίδιο κάνανε και με το Ιράκ ) και με την πολιτική που οι ίδιοι τους βάζουνε να ακολουθούνε, έτσι ώστε να φτάσουν την κατάσταση στο σημείο που θέλουνε. Το σημείο αυτό είναι το αδιέξοδο,και η μόνη λύση για βγούμε από αυτό δεν είναι παρά μόνο μία. Όχι η οπισθοχώρηση μην φανταστείτε. Αλλά το γκρέμισμα του τεχνητού τείχους και η κατεδάφιση του .

Δηλαδή με λίγα λόγια για το Ιράν αυτό σημαίνει πόλεμος.

Ο κόσμος στο Ιράν διαμαρτύρεται για απάτη στις εκλογές , για την βιαιότητα του κράτους ενάντια τους, και ζητάει Δημοκρατία.

Ποιοι θα ευαισθητοποιηθούν για τα δίκαια των Ιρανών και για την ασφάλεια του πλανήτη από ένα επικίνδυνο και ασταθές Ιράν ;

Μα αυτοί που τους έφεραν σε αυτήν την κατάσταση , και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που θα τους φέρει η νέα παγκόσμια τάξη θα είναι κατά πολύ χειρότερο από αυτό που υπάρχει σήμερα.


-------------------

Διαβάστε και ένα δημοσίευμα σχετικό με το θέμα για να δείτε πως δένει το όλο σκηνικό. Πρέπει να μας πείσουν για ακόμα μια φορά πως ότι ακολουθήσει θα είναι για το καλό μας.....όπως και με το Ιράκ.

Πηγή κειμένου που ακολουθεί

Ιράν Το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ενδέχεται να αποσταθεροποιήσει όλη τη Μέση Ανατολή και αποτελεί απειλή όχι μόνον για το Ισραήλ , αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, υποστηρίζει ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένγιαμιν Νετανιάχου σε συνέντευξή του στο φύλλο της γερμανικής εφημερίδας Μπιλντ.

Όπως τονίζει ο ίδιος, ο πρωταρχικός σκοπός θα πρέπει να είναι να αποτραπεί να αποκτήσει το Ιράν πυρηνικά όπλα. Διότι, με δεδομένη την υποστήριξη του Ιράν στην τρομοκρατία, τα όπλα αυτά θα μπορούσαν να περάσουν στους τρομοκράτες, γεγονός που «συνιστά μέγα κίνδυνο», προσθέτει ο Νετανιάχου.

Ο ίδιος προσθέτει πως για το Ισραήλ θα ισοδυναμούσε με χαρμόσυνα νέα εάν στο Ιράν εγκαθιδρύετο ένα καθεστώς όπου οι διαφωνίες δεν διώκονταν, όπου δεν παρείχετο συνδρομή στην τρομοκρατία και όπου δεν αρνούνταν το Ολοκαύτωμα.
Δεν υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα στο Ισραήλ και στον Ιρανικό λαό, και υπό άλλο κάποιο άλλο καθεστώς θα μπορούσαν να αποκατασταθούν οι ειρηνικές σχέσεις του παρελθόντος, τονίζει.

Μιλώντας για τις αμφιλεγόμενες προεδρικές εκλογές στο Ιράν, ο ισραηλινός πρωθυπουργός τονίζει: «εάν ο λαός μπορούσε να εκλέξει ελεύθερα, δεν χωρεί αμφιβολία πως θα ήθελε μία διαφορετική κυβέρνηση. Αυτό που βλέπουμε στο Ιράν είναι μία ηχηρή βούληση για ελευθερία από την πλευρά του Ιρανικού λαού».
Οι ειρηνικές σχέσεις ανάμεσα στο Ισραήλ και το Ιράν θα ήταν δυνατές εάν μια νέα ηγεσία αναλάμβανε την εξουσία στην Τεχεράνη, τονίζει ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στη γερμανική εφημερίδα Bild.

"Δεν υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στον ιρανικό και τον ισραηλινό λαό και υπό ένα διαφορετικό καθεστώς, θα μπορούσαν να αποκατασταθούν οι ειρηνικές σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν", υπογραμμίζει στη συνέντευξή του ο Νετανιάχου.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός εκτιμά ότι ο ιρανικός λαός θα επέλεγε μια διαφορετική κυβέρνηση εάν του επέτρεπαν να ψηφίσει ελεύθερα.

"Νομίζω ότι η μάσκα του ιρανικού καθεστώτος έπεσε. Αυτό που βλέπουμε στο Ιράν είναι μια μεγάλη δίψα για ελευθερία από την πλευρά του πληθυσμού", υπογραμμίζει στη συνέντευξή του ο ισραηλινός πρωθυπουργός.


Είκοσι διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 1.000 συνελήφθησαν στην Τεχεράνη στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν την επανεκλογή του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στην προεδρία του Ιράν, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars, επικαλούμενο ανακοίνωση της αστυνομίας.

"Η αστυνομία συνέλαβε 1.032 άτομα κατά τις πρόσφατες ταραχές στην Τεχεράνη. Αρκετοί από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι και για τους υπόλοιπους θα διεξαχθεί δικαστική έρευνα", δήλωσε ο Ισμαΐλ Αχμαντί Μογαντάμ, αρχηγός της ιρανικής αστυνομίας. Σύμφωνα με τον Μογαντάμ, κανένας αστυνομικός δεν έχασε τη ζωή του στις ταραχές που σημειώθηκαν στην Τεχεράνη, αλλά τραυματίσθηκαν πεντακόσιοι.

Οι ιρανικές αρχές μέχρι τώρα έκαναν λόγο για 17 νεκρούς στην Τεχεράνη, ενώ το ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Press-TV ανέφερε ότι οι νεκροί είναι 20, μεταξύ των οποίων οχτώ μέλη της ισλαμικής πολιτοφυλακής Μπασίτζ.

Η ιρανική Ένωση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στο Παρίσι ανέφερε πριν από λίγες ημέρες ότι 2.000 άνθρωποι συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις.

Η κυβέρνηση διέταξε το κλείσιμο εφημερίδας της αντιπολίτευσης

Η ιρανική κυβέρνηση διέταξε το κλείσιμο της εφημερίδας της αντιπολίτευσης, Ετεμάντ Μελί, η οποία ανήκει στον ηττηθέντα υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές Μεχντί Καρουμπί, αναφέρει η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της.

Ο μετριοπαθής ιερωμένος Καρουμπί, ο οποίος ηγείται και του κόμματος Ετεμάντ Μελί, αρνείται να αναγνωρίσει την επανεκλογή στην προεδρία της χώρας του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, η οποία επικυρώθηκε τη Δευτέρα.

Ο Καρουμπί έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση για νοθεία στις εκλογές της 12ης Ιουνίου.



Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΠΑΤΗΡ ΙΛΑΡΙΩΝ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΙΔΑΧΕΣ




Ο Πατήρ Ιλαρίων μίλησε στον αδελφό Ιωάννη Λαζάκη για το ζήτημα του AMKA και την αριθμοποίηση που γίνεται μέσω αυτού των ανθρώπων. Ακόμα έγινε αναφορά σχετικά με την κατάσταση του κόσμου σήμερα και τα αίτια που βλέπουμε αυτήν την μεγάλη πτώση.


ΠΑΤΗΡ ΙΛΑΡΙΩΝ - ΜΕΡΟΣ 1ο



ΠΑΤΗΡ ΙΛΑΡΙΩΝ - ΜΕΡΟΣ 2ο



ΠΑΤΗΡ ΙΛΑΡΙΩΝ - ΜΕΡΟΣ 3ο



ΠΑΤΗΡ ΙΛΑΡΙΩΝ - ΜΕΡΟΣ 4ο



ΠΑΤΗΡ ΙΛΑΡΙΩΝ - ΜΕΡΟΣ 5ο



ΠΑΤΗΡ ΙΛΑΡΙΩΝ - ΜΕΡΟΣ 6ο



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......


ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
"ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΑΘΩΣ


«Γερόντισσα Κυπριανή : της Μονής των Αγίων Αγγέλων ο επίγειος Άγγελος.»

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ - ΜΟΝΑΧΟΙ - ΜΟΝΑΧΕΣ


ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

"Περάσματα απο τον Παράδεισο" Άγιον Όρος



Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Η ΔΙΑΣΠΑΣΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ( Παλαιό και Νέον Ημερολόγιον ) Βιβλιογραφική μελέτη του ΙΩΑΝΝΟΥ Α.ΒΩΚΟΥ - 1977


ΘΕΟΘΕΝ ΒΕΒΑΙΩΣΙΣ

Δημοσίευμα Εφημερίδας ΣΚΡΙΠ
Η Αναφορά του Μέγα θαύματος


Εικόνα 1η





Εξώφυλλο



Σελίδα 1η



Σελίδα 2η



Σελίδα 3η



Σελίδα 4η



Σελίδα 5η



Σελίδα 6η



Σελίδα 7η



Σελίδα 8η



Σελίδα 9η



Σελίδα 10η



Σελίδα 11η




Σελίδα 12η



Σελίδα 13η



Σελίδα 14η



Σελίδα 15η



Σελίδα 16η



Σελίδα 17η



Σελίδα 18η



Σελίδα 19η



Σελίδα 20η



Σελίδα 21η



Σελίδα 22η



Σελίδα 23η



Σελίδα 24η



Σελίδα 25η



Σελίδα 26η



Σελίδα 27η



Σελίδα 28η



Σελίδα 29η



Σελίδα 30η



Σελίδα 31η



Σελίδα 32η



Εξώφυλλο

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ 1924-2004

Από το Ημερολογιακό Ζήτημα
στην Αίρεση του Οικουμενισμού





ΠΑΤΡΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ


Μασόνοι οι μεταρρυθμιστές του
ημερολογίου της Εκκλησίας της Ελλάδος



Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛ.ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Σας προσκαλούμε Την Τετάρτη 8 Ιουλίου
και ώρα 18και 30 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ για
διαμαρτυρία σχετικά με το σύστημα ΑΜΚΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
( Με αλφαβητική σειρά )

ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ


Για περισότερες πληροφορίες καλέστε
2105220741 και στο 2109573087

Σας περιμένουμε Όλους




ΑΛΗΘΕΙΕΣ......



ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ



χάραγμα του Αντιχρίστου
Ηλεκτρονική διακυβέρνηση





Βίντεο από την ομιλία στην ΕΣΗΕΑ σχετικά με την
παγκοσμοιοποίηση και την πίστη μας που έγινε στις 14/03/2009

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ......


Ότι δεν θα δείτε από τα Μ.Μ.Ε


Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Νεομάρτυρας Ευγένιος Ροντιόνωφ EVGENY RODIONOV - Σύγχρονα οράματα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2009


Ετικέτες