Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
=
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
Της Ελένης Πετροπούλου


Κάρτα του πολίτη, με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, προωθεί η κυβέρνηση.

Στην κάρτα θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και χωρίς γραφειοκρατία.


Στο μέλλον σχεδιάζεται να ενταχθεί και η ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στόχος είναι να ψηφιστεί μέσα στο καλοκαίρι και η «έξυπνη» κάρτα και να .... ενεργοποιηθεί το 2011, ενώ δεν αποκλείεται να εφαρμοσθεί νωρίτερα στους μετανάστες, καθώς υπάρχει σχετική ευρωπαϊκή οδηγία.

(
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΜΕ....ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΑΣ. )

Κανονισμοί

Τους επόμενους δύο μήνες πάντως, θα δρομολογηθούν οι κανονισμοί για την Κάρτα και θα διευκρινιστεί ποια προσωπικά δεδομένα και στοιχεία θα περιέχει. Σε κάθε περίπτωση η νέα Κάρτα δεν θα αντικαταστήσει την αστυνομική ταυτότητα. Θα εκδίδεται από τις αστυνομικές αρχές που έχουν την τεχνογνωσία και τα μηχανήματα.

Το θέμα συζητήθηκε χθες σε σειρά συναντήσεων του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους αρμόδιους υπουργούς. Όπως εξήγησε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 9,84», «
ο πολίτης με αυτή την Κάρτα θα εξυπηρετείται παντού.

Φανταστείτε μια Κάρτα ηλεκτρονικού ΚΕΠ». Ειδικά για το χώρο της υγείας, ο πολίτης με την Κάρτα θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από οποιοδήποτε δημόσιο Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας σε όλη την χώρα.

Για παράδειγμα, είπε η υπουργός «εσείς μπορεί να είστε κάτοικος Αθηνών, κάνετε διακοπές σε ένα νησί, έχετε κάποια ενόχληση και πηγαίνετε στο τοπικό Κέντρο Υγείας. Η Κάρτα αυτή θα έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία εκείνα, που θα μπορεί αμέσως να έχετε νοσηλεία, αν έχετε αλλεργίες, αν υπάρχει κάποιο ιστορικό βεβαρημένο κ.ο.κ.».

Κρίση

Κατά 20% - 30% έχει αυξηθεί η προσέλευση των πολιτών στα δημόσια νοσοκομεία τους τελευταίους 2 μήνες, λόγω της οικονομικής κρίσης. Την ίδια στιγμή, τουλάχιστον 50.000 ελληνικές οικογένειες πλήττονται άμεσα από την κρίση, κινδυνεύοντας να βρεθούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Τα παραπάνω στοιχεία αναφέρθηκαν χθες σε ημερίδα του Ελληνο - Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με την κ . Ξενογιαννακοπούλου, υπάρχει σημαντική αύξηση στις δημόσιες δομές υγείας, την οποία απέδωσε στην κρίση.

Ο κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Κυριόπουλος τόνισε ότι το 2,44% των νοικοκυριών αντιμετωπίζουν το φάσμα των «καταστροφικών δαπανών» για περίθαλψη. Να πληρώσουν, δηλαδή, σε ώρα ανάγκης ποσό πολλαπλάσιο απ΄ όσο μπορεί να αντέξει το πορτοφόλι τους.

Προσοχή...

Ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, Νίκος Μανιαδάκης κάλεσε την πολιτική ηγεσία να προχωρήσει με προσοχή στις όποιες αλλαγές, προκειμένου να μη χρειαστεί ο πολίτης να βάλει βαθύτερα το χέρι στη τσέπη του. Ο κ. Μανιαδάκης προειδοποίησε ότι οι δαπάνες Υγείας θα εξακολουθήσουν να αυξάνονται και να ξεπεράσουν το 10% του ΑΕΠ που είναι σήμερα.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μόσιαλος, εστίασε στον υπερπληθωρισμό γιατρών και αναρωτήθηκε εάν αντέχει ένα σύστημα υγείας να συντηρήσει 67.000 γιατρούς (που θα αυξηθούν στους 100.000 σε 7-8 χρόνια), 12.000 οδοντιάτρους και 11.000 φαρμακεία, επισημαίνοντας ότι δεν είναι λύση η χρηματοδότηση αυτών των «παρόχων», αλλά η θέσπιση κανόνων.

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ


Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ


ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ.

ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ........

ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ;
Καθηγούμενος της διωκόμενης
Ιεράς μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους κ.κ Μεθόδιος.ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΗΡ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΤΗΤΑ , ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.....

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......NWΟ - " END GAME " ALEX JONES

Με Ελληνικούς υπότιτλους.

ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΟΡΥΒΟ ΠΟΛΕΜΟ
(Αποκάλυψη ενός μυστικού στρατιωτικού εγγράφου της λέσχης Μπίλντερμπεργκ που εκθέτει την πολιτική της)ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.


ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ

Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗς ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ - Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ....


Bill Schnoebelen - UFOs Masonry Vampires Satanism in Occult Social Order


H1N1 WARNING - Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ BAXTER ΓΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑNWO - ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ -TEXE MARS ILLUMINATI MYSTERY BABYLON


ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ..... Η ΗΛΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ.

Bill Schnoebelen - UFOs Masonry Vampires Satanism in Occult Social Order


ΕΞΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝΔεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες