Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣIΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒLOG ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ 666 ΣΤΟ BARCODE - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ - George J. Laurer


ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ BLOG ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ......


Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ έχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία στην
αναλυτική δημοσίευσι του Μπαρκόουντ(*Συμφωνούμε σε ότι έχει να κάνει με την πρωτοτυπία.. )


ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΙ ΤΟ 666 με το Μπαρκόουντ;




Επειδή ορισμένοι θέλουν να δουν και να καταλάβουν οπτικά τους γραμμωτούς κωδικούς, φέρουμε ένα παράδειγμα ενός τέτοιου γραμμωτού κωδικού σε δυο παραλλαγές:

Α. Τι βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Β. Τι βλέπει το ηλεκτρονικό μάτι.

Στην εικόνα Α, το ανθρώπινο μάτι βλέπει κάποιες μαύρες γραμμές και κάποιους αριθμούς κάτω από τις μαύρες γραμμές.Παρατηρούμε, ότι ο πρώτος αριθμός αριστερά δεν φέρει από πάνω του μαύρες γραμμές.

Εκείνο που δεν παρατηρούμε εύκολα είναι, ότι υπάρχουν και λευκές γραμμές ανάμεσα στις μαύρες.
Με λίγη προσοχή θα διαπιστώσουμε, ότι κάθε αριθμός έχει λευκές και μαύρες γραμμές, σύνολο 7, για κάθε αριθμητικό ψηφίο.Επίσης παρατηρούμε, ότι στην αρχή, στη μέση και το τέλος του κωδικού υπάρχουν μαύρες γραμμές, που προεξέχουν και δεν φέρουν αριθμό.

Οι γραμμές αυτές καλούνται βοηθητικές και δεν είναι μόνο μαύρες, αλλά περιέχουν και λευκές.Έτσι, το αριστερά βοηθητικό ψηφίο (όχι αριθμητικό ψηφίο) έχει 3 γραμμές (2 μαύρες και 1 λευκή).Το ίδιο έχει και το δεξιά βοηθητικό ψηφίο.
Το μεσαίο βοηθητικό ψηφίο έχει 5 γραμμές (2 μαύρες και 3 λευκές).
Επίσης παρατηρούμε, ότι το αριθμητικό ψηφίο 6 έχει 7 γραμμές (2 μαύρες και 5 λευκές).

Η παρανόηση που συμβαίνει με το ψηφίο 6 και τους βοηθητικούς χαρακτήρες είναι, ότι έχουν όλοι από δυο μαύρες γραμμές, αλλά δεν έχουν τον ίδιο αριθμό λευκών γραμμών.

Το εύκολο, αλλά λανθασμένο συμπέρασμα, που βγάζουν ορισμένοι είναι, ότι αφού οι βοηθητικοί χαρακτήρες έχουν 2 μαύρες γραμμές και ο αριθμός 6 έχει επίσης 2 μαύρες γραμμές, άρα οι βοηθητικοί χαρακτήρες είναι ο αριθμός 6! Αυτό δεν είναι παρά μια οτική απάτη, η οποία αν υποστηριχθεί και από επιστήμονες, τότε μετατρέπεται και σε επιστημονική απάτη.


Στην εικόνα Β, το ηλεκτρονικό μάτι δεν βλέπει τους αριθμούς του δεκαδικού συστήματος, που βλέπει το ανθρώπινο μάτι, παρά μόνον αριθμούς του δυαδικού συστήματος, που είναι μόνον δυο, το 0 και το 1.

Έτσι, το ηλεκτρονικό μάτι βλέπει 7 συνδυασμούς του 0 και του 1, για τα αριθμητικά ψηφία, 3 συνδυασμούς 0 και 1, για τα ακραία βοηθητικά ψηφία και 5 συνδυασμούς 0 και 1, για το κεντρικό βοηθητικό ψηφίο.


Έτσι, ο αριθμός 6 κωδικοποιείται ως 1010000, ενώ τα βοηθητικά ψηφία, ως 101 τα ακραία και 01010 το μεσαίο. Επομένως, ούτε το ηλεκτρονικό μάτι μπορεί να διαβάσει τους βοηθητικούς χαρακτήρες, ως αριθμητικό ψηφίο 6.


Και για να λύσουμε κάποιες απορίες:

α/ Οι αριθμοί κάτω από τις γραμμές υπάρχουν για να διευκολύνεται ο υπάλληλος στην περίπτωση, που δεν μπορεί το μηχάνημα να σαρώσει τις γραμμές, οπότε τίθενται και οι αντίστοιχοι αριθμητικοί χαρακτήρες, για διευκόλυνση του υπαλλήλου στα ταμεία.

Ευνόητον, ότι ο υπάλληλος που δακτυλογραφεί τα ψηφία των αριθμών δεν δακτυλογραφεί τα βοηθητικά ψηφία, γιατί δεν υπάρχουν αριθμοί κάτω από αυτά και γιατί αυτά εξυπηρετούν μόνο το ηλεκτρονικό μάτι.


β/ Οι γραμμώσεις των βοηθητικών χαρακτήρων εξέχουν από τις υπόλοιπες γραμμώσεις, γιατί όταν ο σαρωτής είναι σαν στυλό και όχι σε μόνιμη βάση, το ανθρώπινο χέρι έχει την τάση να κινεί τον σαρωτή από χαμηλώτερο σημείο από ότι θα έπρεπε και επομένως δεν θα ήταν δυνατή η αποκωδικοποίηση.

γ/ Η σκοπιμότητα της ύπαρξης και μεσαίου βοηθητικού χαρακτήρα (που υπάρχει μόνο στους κωδικούς UPC και EAN) είναι, ότι οι κωδικοί αυτοί διαιρούνται σε δυο μισά.

Το αριστερό μισό κωδικοποιεί τη χώρα και τον κατασκευαστή και το δεξιό μισό κωδικοποιεί το προϊόν, είναι δε δυνατόν να αποκωδικοποιηθεί και από τους δυο πλευρές (και από αριστερά προς τα δεξιά και από τα δεξιά προς τα αριστερα).


Αυτό λοιπόν το τόσο απλό θέμα έχει γίνει ένα τεράστιο θέμα και καταταλαιπωρεί άσκοπα τον πιστό λαό του Θεού.

Χημικός-Οικονομολόγος
Ιωάννης Καρδάσης.......

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΔΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ......


ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΨΕΥΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....
(* Όσα ακολουθούν προστέθηκαν ως σχόλιο στην ανάρτηση της Αποτείχισης)

Ομολογία του ίδιου του George J. Laurer ( Δημιουργού του γραμμωτού κώδικα ) ότι υπάρχουν τα τρία εξάρια στο barcode.....



Μεταφρασμένο κείμενο από την σελίδα του.....

Ερωτήσεις σχετικά με το U.P.C. και της Νέας Testamant
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
Αυτή ασχολείται σελίδα μόνο με θέματα που αφορούν την UPC σύμβολο και η αντίληψη χροιά στο βιβλίο της Καινής Διαθήκης με τον τίτλο "Η Αποκάλυψη". Παρά το γεγονός ότι το κεφάλαιο 13, σκέψη 18 έχει ως εξής "... γιατί είναι αριθμός ανθρώπου?. Και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι», δεν υπάρχει τίποτα απειλητικό για την UPC.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΠΤΩΣΗ!!!!

Από τον Νοέμβριο του 2000,
Εγώ δεν θα είναι πλέον απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα.

================================================

Τμήμα 6 Ερώτηση # 1 - φήμες λένε πως οι γραμμές (αριστερά, μέση και δεξιά) που προεξέχουν κάτω από την UPC κώδικα είναι οι αριθμοί 6,6,6 ... και ότι αυτός είναι ο διεθνής κώδικας χρήματα. Έχω πληκτρολογήσει έναν κωδικό με όλα τα εξάρια και αυτό φαίνεται να είναι αλήθεια. Τουλάχιστον να μοιάζουν με όλους τους εξάρια. Τι με αυτό; 11/11/98

Απάντηση :

Ναι, είναι ότι μοιάζουν τον κώδικα για έξι.
Μία ακόμα ισοτιμία 6 είναι:


1 μονάδα σε επίπεδο μαύρη γραμμή
1 μονάδα σε επίπεδο κενού χώρου
1 μονάδα σε επίπεδο μαύρη γραμμή
4 ενότητα ευρύ κενού χώρου

Δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με αυτό το απαίσιο και δεν έχει τίποτα να κάνει με το "σημάδι του θηρίου» της Αγίας Γραφής (Η Καινή Διαθήκη, η Αποκάλυψη, κεφάλαιο 13, σκέψη 18).

Είναι απλά μια σύμπτωση,

όπως το γεγονός ότι το πρώτο, μεσαίο και το επίθετό μου, όλα έχουν 6 γράμματα!!!!

Δεν υπάρχει σύνδεση με μια διεθνή κωδικό χρήματα ούτε.
Για περισσότερες ανοησίες σχετικά με 666 συνέπειες της UPC, οι αριθμοί αποτελούν κρατικές υπηρεσίες, άλλες εκδόσεις, κώδικες και τα παρόμοια, βλέπε το βιβλίο της Mary Sterwart Relfe "The New Money System". Οι εν λόγω διαφημιστική εκστρατεία για το U.P.C. έχει περίπου από το 1973.

QUESTIONS about the U.P.C. and the New Testamant
---------------------------------------------------------------------------------------------
This page deals only with questions pertaining to the U.P.C. symbol and the perceived connotation to the book in the new testament titled "The Revelation". Although chapter 13, paragraph 18 reads " ... for it is the number of a man ; and his number is Six hundred threescore and six.", there is nothing sinister about the U.P.C.. It is simply a coincidence

As of November 2000,
I will no longer respond to questions concerning this subject.

================================================

Section 6 Question #1 - Rumor has it that the lines (left, middle, and right) that protrude below the U.P.C. code are the numbers 6,6,6... and that this is the international money code. I typed a code with all sixes and this seems to be true. At least they all resemble sixes. What's up with that? 11/11/98
Answer- Yes, they do RESEMBLE the code for a six. An even parity 6 is:

1 module wide black bar
1 module wide white space
1 module wide black bar
4 module wide white space

There is nothing sinister about this nor does it have anything to do with the Bible's "mark of the beast" (The New Testament, The Revelation, Chapter 13, paragraph 18). It is simply a coincidence like the fact that my first, middle, and last name all have 6 letters. There is no connection with an international money code either.


For more hogwash about 666 implications of the U.P.C., government form numbers, other publications, codes and the like, see Mary Sterwart Relfe's book "The New Money System". Such hype about the U.P.C. has been around since 1973.

Η πηγή των παραπάνω που είναι και η σελίδα του κατασκευαστή του barcode...

http://bellsouthpwp.net/l/a/laurergj/UPC/666quest.html



Γιατί οι αντίχριστοι χρησιμοποιούν το νούμερο 666 ;





O Διάβολος και τα οργανα του επι της γης τίποτα δεν κάνουν τυχαία .Όλα έχουν την σημασία τους, το νόημα τους, και την επήρεια τους.......

Διαβάστε για να καταλαβετε.....


Περί του νοήματος του αριθμού 666 του Αντιχριστου

ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.....


Η ΟΔΟΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΚΑΙ Η ΖΩΗ.......



Κατα Ματθαιον Ευαγγελιον(ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 23)

14. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων· υμείς γαρ ουκ εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίετε εισελθείν.




Μετά και από αυτό οφείλεται να ζητήσετε συγγνώμη από τους αναγνώστες σας, και ειδικά εσείς κύριε Καρδάση που πλανάτε τους πιστούς και τον κόσμο με ψεύδη.

Είναι ύποπτος ο ρόλος σας ειδικά που τα λέτε όλα αυτά την στιγμή που το κράτος πάει να περάσει όλα αυτά τα αντίχριστα συστήματα...γιατί είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς πιστούς ,και θα έπρεπε να είστε πιο υπεύθυνος για αυτά που λέτε.

Και εσείς κύριε Οδυσσέα να ερευνάτε αυτά που σας δίνουν για δημοσίευση, ειδικά όταν είναι θέματα πίστεως. Γιατί η χρήση των συστημάτων με τον αριθμό του θηρίου 666 που δεν θα πρέπει να τα δεχτούμε για να μην υποδουλωθούμε στον αντίχριστο και κολαστούμε ,αναφέρεται στην αποκάλυψη , και δεν είναι γέννημα της φαντασίας κανενός παλαιοημερολογίτη , αγραμμάτου , και συνομοσιωλόγου......

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....



1/2



2/2

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 666 ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ......







ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.......


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΑΚΙΔΩΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΑΒΡΙΗΛ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ



ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ - ΑΠΟΤΑΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ - BIG BROTHER


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ(BINTEO)
http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=5101

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ(BINTEO)
http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=5101

Ετικέτες