Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΟΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ Κ.Κ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ




Μια πολύ αποκαλυπτική και ωφέλιμη για την ψυχή ομιλία του πατρός κ.κ Κυπριανού που έγινε το 1986.

Περί του οικουμενισμού ,και για τον αντιχρίστο τα οσα λέγονται έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ - ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ from westrock on Vimeo.



ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ

NWO - ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ -TEXE MARS ILLUMINATI MYSTERY BABYLON

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ "ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΑΘΩΣ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - BLOODLINES - SATANISM - Οι σχέσεις αίματος της " Ελίτ " που ελέγχει και κυβερνά τον πλανήτη.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ 666 - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ

ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ H1N1 -The Swine flu Revolution: Depopulation and Eygenics


ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Ε. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ, ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ, ΣΕ Ρ-Φ ΣΤΑΘΜΟ


Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ



ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.




ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ - ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΖ'.

Ελάβομεν ήδη μέριμναν να καταστρέψωμεν την επιρροήν της χριστιανικής ιερατικής τάξεως και να προκαλέσωμεν ούτω την αποτυχίαν της αποστολής της, διότι άλλως θα ηδύνατο επί του παρόντος να μας ενοχλή επί πολύ.

Η επιρροή της επί των λαών καταπίπτει καθημερινώς. Η ελευθερία της συνειδήσεως έχει διακηρυχθή ήδη πανταχού. Ελάχιστα συνεπώς έτη υπολείπονται ακόμη μέχρι της πλήρους καταρρεύσεως της χριστιανικής θρησκείας. Ευκολώτερον ακόμη θα καταβάλωμεν και τας άλλας θρησκείας, με τας οποίας όμως είναι ακόμη πολύ ενωρίς ν’ασχοληθώμεν. Θα περιορίσωμεν τον κλήρον και τους κληρικούς εντός πλαισίων τόσον στενών,ώστε η επιρροή των να είναι μηδαμινή εν συγκρίσει προς εκείνην, την οποίαν είχον άλλοτε.

Όταν θα επιστή η στιγμή να καταστρέψωμεν τελειωτικώς την Παπικήν αυλήν, ο δάκτυλος αοράτου χειρός θα δείξη εις τους λαούς την αυλήν ταύτην. Αλλ’ όταν οι λαοί θα επιπέσωσι κατ’αυτής, θα εμφανισθώμεν ως υπερασπισταί της δια να μη επιτρέψωμεν να χυθή αίμα.

Δια του αντιπερισπασμού τούτου θα διεισδύσωμεν εις το εσωτερικόν του φρουρίου, οπόθεν δεν θα εξέλθωμεν ειμή όταν το καταστρέψωμεν καθ’ ολοκληρίαν.

Ο βασιλεύς των Ιουδαίων ( Ο Αντίχριστος ) θα είναι
ο αληθής Πάπας της οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας.



Ο ΠΡΟΔΟΤΗς ΤΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
.

ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ
.

Ο Βαρθολομαίος σε Εβραική συναγωγή.
( Συναγωγή του Σατανά )



ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ,ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε.



Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ



Εφ’ όσον όμως η νεολαία, δεν έχει ανατραφή εισέτι με τας νέας μεταβατικάς δοξασίας κατ’αρχάς και με τας δικάς μας κατόπιν, δεν θα θίξωμεν φανερά τας υπαρχούσας Εκκλησίας, αλλά θα αγωνισθώμεν εναντίον αυτών δια της κριτικής και της διεγέρσεως διχονοιών.

Εν γένει ο σύγχρονος τύπος μας θα αποκαλύπτη τας υποθέσεις του Κράτους, τας θρησκείας,την ανικανότητα των Χριστιανών, και πάντα ταύτα με τας πλέον κακοήθεις λέξεις δια να τους δυσφημήση παντοιοτρόπως, όπως μόνον η μεγαλοφυής φυλή ημών γνωρίζει να πράττη.


Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών



ΜΕΤΑΝΟΙΑ



ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ

NWO - ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ -TEXE MARS ILLUMINATI MYSTERY BABYLON

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ "ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΑΘΩΣ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - BLOODLINES - SATANISM - Οι σχέσεις αίματος της " Ελίτ " που ελέγχει και κυβερνά τον πλανήτη.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ 666 - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ

ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ H1N1 -The Swine flu Revolution: Depopulation and Eygenics


ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Ε. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ, ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ, ΣΕ Ρ-Φ ΣΤΑΘΜΟ


Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Συνέντευξη του προέδρου του Ορθοδόξου συλλόγου Άγιος Μάξιμος ο ομολογητής κυρίου Ιωάννη Λαζάκη στις 15/2/2010



Συνέντευξη του προέδρου του Ορθοδόξου συλλόγου Άγιος Μάξιμος ο ομολογητής κυρίου Ιωάννη Λαζάκη στις 15/2/2010 στο blog ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.



ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Από την 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση 6/2/2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ" ΛΑΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Δελτίο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου - Διευκρινήσεις πέρι 1ης Πανορθόδοξης Λαϊκής Εκδήλωσης

ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ.GR

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ-Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ;

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ


ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ-Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ;



Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση του αντιχρίστου ολοκληρώνεται και στην χώρα μας.

Ηλεκτρονικά διαβατήρια, ηλεκτρονική κάρτα υγείας ΑΜΚΑ, ηλεκτρονικά διπλώματα, και σε λίγο καιρό θα βγει και η ηλεκτρονική ταυτότητα. Μετά την εφαρμογή του ευρωσυντάγματος τα γεγονότα εξελίσσονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

O κύριος Παπανδρέου τηρεί τις υποσχέσεις του προς τους Ευρωπαίους ( Εβραίους )ετέρους για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, και με αυτόν τον τρόπο μας παραδίδει στον Αντίχριστο δια μέσω των Εβραίων που είναι εχθροί του Χριστού, της ανθρωπότητας, και της πατρίδος μας.


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ.




ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.




ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ



ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ( ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ )ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ. ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ.

ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΠΩΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.



ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.


Συναλλαγές άνω των 1.500 Ευρώ χωρίς μετρητά:

Από 1/1/2011 δεν θα θεωρείται νόμιμη κάθε συναλλαγή μεταξύ ιδιωτών και επιχειρήσεων ή μεταξύ επιχειρήσεων, αξίας μεγαλύτερης των 1.500 ευρώ εάν αυτή γίνεται με μετρητά. Οι συναλλαγές αυτές θα γίνονται με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ή δίγραμμες επιταγές.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ
666
ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.




Ηλεκτρονική τιμολόγηση:

Σε συνδυασμό με τον επαγγελματικό λογαριασμό εφαρμογή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ηλεκτρονικής διακίνησης των τιμολογίων μεταξύ επιχειρήσεων και μεταξύ επιχειρήσεων και δημοσίου. Από 1/1/2011 τιμολόγια για συναλλαγές άνω των 3.000 Ευρώ μεταξύ επιχειρήσεων ή μεταξύ επιχειρήσεων και δημοσίου θα γίνονται δεκτά μόνο ηλεκτρονικά. Οι φορολογικές αρχές θα έχουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα στοιχεία των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Πιστοποίηση ηλεκτρονικής υπογραφής:

Όλοι οι επαγγελματίες (λογιστές, φοροτέχνες, εκτελωνιστές, συμβολαιογράφοι, κλπ), θα πιστοποιηθούν και θα αποκτήσουν ψηφιακή υπογραφή, ώστε να επικοινωνούν ηλεκτρονικά με το Υπουργείο Οικονομικών για λογαριασμό τρίτων υπόχρεων, νομικών ή φυσικών προσώπων.

Ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων:

Για τα εισοδήματα του 2011 και εξής η δήλωση φόρου εισοδήματος υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Με υπουργική απόφαση ορίζεται η μορφή της ηλεκτρονικής δήλωσης και οι εναλλακτικές δυνατότητες για την συμπλήρωση και υποβολή της (απευθείας, μέσω φοροτεχνικών γραφείων, μέσω ΚΕΠ).

Διασταυρώσεις στοιχείων:

Τακτική εφαρμογή ηλεκτρονικών διασταυρώσεων. Αναθεώρηση του υπάρχοντος πλαισίου διασταύρωσης στοιχείων με βάση ετήσιο πρόγραμμα για τακτικούς περιοδικούς ελέγχους και όχι σε ad hoc βάση όπως είναι σήμερα. Στους ελέγχους περιλαμβάνονται και έλεγχοι που γίνονται για πρώτη φορά, όπως η διασταύρωση στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών που λαμβάνουμε από άλλες χώρες. Ο έλεγχος θα γίνεται με την εφαρμογή κριτηρίων επικινδυνότητας το μέγεθος των δειγμάτων θα είναι τέτοιο ώστε να μπορεί να ελεγχθεί αποτελεσματικά από ελεγκτές και επιθεωρητές.

Ελάχιστο τεκμαρτό κόστος διαβίωσης:

Προτείνεται η καθιέρωση ενός αντικειμενικού συστήματος προσδιορισμού των δαπανών που απαιτούνται να γίνουν λόγω της κατοχής και χρήσης ορισμένων περιουσιακών στοιχείων. Θα λαμβάνεται υπόψη ένα τεκμαρτό ετήσιο κόστος συντήρησης και λειτουργίας κατοικιών, αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής, εναέριων μέσων, πισινών, διδάκτρων, οικιακών βοηθών κ.α. προκειμένου να εκτιμηθεί ένα τεκμαρτό εισόδημα ως ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα.

Το τεκμαρτό κόστος διαβίωσης δεν εξαντλεί τη φορολογική υποχρέωση του φορολογούμενου ο οποίος εξακολουθεί να υπόκειται σε έλεγχο όσον αφορά στην ακριβή δήλωση των εισοδημάτων του. Επίσης λειτουργεί ως βάση για την καταρχήν αξιολόγηση από τις φορολογικές αρχές της ειλικρίνειας του δηλούμενου εισοδήματος στο πλαίσιο του ανωτέρω συστήματος μορίων κινδύνου. Το μέτρο αυτό δεν καταλαμβάνει τους συνταξιούχους.

Επαγγελματικοί λογαριασμοί:

Από 1/1/2011 όλες οι συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων κάθε κατηγορίας πραγματοποιούνται υποχρεωτικά μέσω τραπεζικών επαγγελματικών λογαριασμών. Με υπουργική απόφαση θα ορίζεται το ελάχιστο ύψος ανά συναλλαγή που θα υπόκειται στη παρούσα διάταξη και κάθε άλλη διαδικασία για την εφαρμογή της.
Οι Τράπεζες όπου τηρούνται οι επαγγελματικοί λογαριασμοί των επιχειρήσεων υποχρεούνται να παρέχουν στη ΓΓΠΣ ενημέρωση για τις πραγματοποιούμενες συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο.

Κατάσχεση για χρέη προς το δημόσιο:

Υιοθέτηση δραστικών μεθόδων συλλογής των ανείσπρακτων οφειλών, όπως η κατάσχεση περιουσιών για όσους έχουν την ικανότητα αποπληρωμής. Αυτό θα εφαρμοστεί αποτελεσματικά μέσω της σύνδεσης των εκκρεμών χρεών με στοιχεία από την ηλεκτρονική καταγραφή της ακίνητης περιουσίας καθώς και με την δυνατότητα "κατάσχεσης εις χείρας τρίτων" όσον αφορά τραπεζικούς λογαριασμούς.

Έλεγχοι με βάση κριτήρια κινδύνου:

Κεντρική επιλογή των ελεγκτέων υποθέσεων με σύστημα ανάλυσης κινδύνου (Risk analysis). Καταρτίζεται κατάλογος μορίων κινδύνου φοροδιαφυγής (point system) βάσει του οποίου διενεργούνται προληπτικοί και τελικοί έλεγχοι τήρησης της φορολογικής νομοθεσίας από τα υπόχρεα νομικά και φυσικά πρόσωπα. Οι αρμόδιες για τον έλεγχο αρχές καταρτίζουν ετήσιο πρόγραμμα στοχευμένων ελέγχων βάσει των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή των πιο πάνω μορίων. Εφαρμογή πληροφοριακών συστημάτων διαχείρισης των ελέγχων. Σύστημα που τίθεται σε λειτουργία μέσα στο 2010 επιλέγει προς έλεγχο τις πιο επικίνδυνες επιχειρήσεις, διασφαλίζει ότι οι έλεγχοι γίνονται με βάση αντικειμενικά κριτήρια και επιτρέπει την κεντρική διαχείριση της πορείας των υποθέσεων.

Ταμειακές μηχανές παντού:

Όλες ανεξαιρέτως οι επιχειρήσεις και οι επιτηδευματίες οφείλουν να εκδίδουν αποδείξεις μέσω πιστοποιημένων ταμειακών μηχανών. Στο κανόνα αυτό υπάγονται, χωρίς εξαιρέσεις, και τα πρατήρια καυσίμων, τα περίπτερα, τα ταξί, οι πωλητές των λαϊκών αγορών κλπ.

Κίνητρα για αποκάλυψη διαφθοράς και φοροδιαφυγής:

Υιοθέτηση φορολογικής αμνηστίας για άτομα ή επιχειρήσεις που βοηθούν στην αποκάλυψη διεφθαρμένων δημοσίων λειτουργών. Αμοιβή όποιου οδηγεί σε σύλληψη για δωροδοκία που αφορά λαθρεμπορία με το ποσό πενταπλάσιο του ποσού της δωροδοκίας.

Επιτάχυνση διαδικασιών καταβολής προστίμου και άλλες κυρώσεις:

Συντομεύονται οι προθεσμίες και επιταχύνονται γενικώς οι διαδικασίες επιβολής διοικητικών κυρώσεων. Ειδικότερα θα προβλέπεται η δυνατότητα της ΥΠΕΕ να επιβάλει επί τόπου άμεσα καταβλητέα πρόστιμα. Παράλληλα ενεργοποιείται η διαδικασία κλεισίματος του καταστήματος σε περίπτωση υπότροπου παράβασης μη έκδοσης αποδείξεων.

Για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες απώλεια του αφορολόγητου ορίου της κλίμακας στην περίπτωση παράβασης μη έκδοσης ή ανακριβούς έκδοσης στοιχείου πώλησης ή στοιχείου διακίνησης.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ - GLOBAL CONSPIRACY



ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΤΕΡΩΝ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - BLOODLINES - SATANISM - Οι σχέσεις αίματος της " Ελίτ " που ελέγχει και κυβερνά τον πλανήτη.



ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Ι.ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΣΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Από την 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση 6/2/2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ


ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.



ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ




ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 6/2/2010

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ
ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Κ.Κ ΜΕΘΟΔΙΟΥ




ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
"ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ"



Σχετικά δημοσιεύματα για την συγκέντρωση.


Η συγκέντρωση και ορισμένα πρώτα συμπεράσματα


Κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο μηχανισμός του παρακράτους και της παραπληροφόρησης για να ματαιώσει την μαζική αντίδραση του λαού της Αθήνας στα σχέδια εθνοκάθαρσης κατά των Ελλήνων.

Οι καραγκιόζηδες μαζί με την αλβανική νεολαία κατέλαβαν την Πρυτανεία.

Ο Επιχορηγούμενος ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Ομόνοια.

Τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις της Χούντας ,διέδιδαν ειδήσεις για επεισόδια, και συκοφαντούσαν τους δημοκρατικούς πολίτες σαν ακροδεξιούς.

Ταυτόχρονα ο κρατικός μηχανισμός διέκοψε τη συγκοινωνία και έκλεισε σταθμούς του μετρό, για να εμποδίσει την πρόσβαση των πολιτών.

Παρόλα αυτά η συγκέντρωση έγινε με ενθουσιασμό και χωρίς επεισόδια.

Στην συγκέντρωσε στον Κολοκοτρώνη, που οργάνωσαν οι «φίλοι του Αγίου όρους» και της μονής Εσφιγμένου, δεν βρέθηκε ούτε ένας φίλος της μονής.


Μαζεύτηκαν κάπου αλλού, (ίσως στον Πειραιά), όπου τους μίλησαν οι καλόγεροι, οι οποίοι στη συνέχεια ήρθαν στον Κολοκοτρώνη με δύο ώρες καθυστέρηση.

( Παρατήρηση από neataksi.blogspot.com. Παρευρέθηκαν φίλοι της μονής και μάλιστα αρκετοί στην συγκέντρωση, αλλά πράγματικά περιμέναμε αρκετή ώρα μέχρι να μιλήσουν ο κος Παπαγεωργίου πρόεδρος του Ορθοδόξου συλλόγου Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος , και ο ηγούμενος της διωκόμενης ιεράς μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους κ.κ Μεθόδιος. )

Η νεολαία του ΛΑΟΣ εκπροσωπήθηκε συμβολικά με μια αντιπροσωπεία 50 ατόμων, με επικεφαλής τον κ. Γεωργιάδη.

Η Χρυσή Αυγή ,δεν μετείχε επίσημα. παρόλο που όλα τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις την ανέφεραν σαν διοργανώτρια. Μια ομάδα εθελοντών είχε αναλάβει την προστασία του χώρου.

Έλειψαν οι οργανωμένοι Νεοδημοκράτες.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν:

-Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, οι μαχητές της Κύπρου, ορισμένοι Χειμαριώτες, ορισμένοι παλιοί Πασόκοι, ο σύλλογος Θερμοπύλες, ο Στόχος, ορισμένοι μεμονωμένοι Πατριώτες, η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, μαζί με την Επιτροπή Ενημέρωσης για τα Εθνικά Θέματα και το ΕΑΡ, και οι φίλοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δελτίου των 11.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ.GR


Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ZOYGLA.GR

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΑ.GR.......



ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ.GR..........


Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010, 10:34

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια από οργανώσεις αναρχικών και αντιεξουσιαστών.

Αφορμή για τη συγκέντρωση είναι το συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει στις 3 το μεσημέρι, στα μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλοι ακροδεξιοί και φασιστικοί κύκλοι, οι οποίοι αντιτίθενται στο νέο νομοσχέδιο, που παρέχει δικαιώματα σε κάποιες κατηγορίες μεταναστών.

Η συγκέντρωση των ακροδεξιών ήταν αρχικά προγραμματισμένη στα Προπύλαια, αλλά, λόγω της κατάληψης του χώρου από αντεξουσιαστές, μεταφέρθηκε στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Οι αντιεξουσιαστές που είναι συγκεντρωμένοι στη πρυτανεία μοιράζουν φυλλάδια ενάντια στο ρατσισμό.


ΑΙΣΧΟΣ......

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ" ΛΑΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ



Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.



ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ
ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ (ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ) ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!


Από την Οργανωτική Αρχή της αυριανής συγκέντρωσης που είχε κάλεσμα για τις 3 το μεσημέρι στα Προπύλαια ανακοινώνεται ότι το κάλεσμα μεταφέρεται για την ίδια ώρα στη πλατεία Κολοκοτρώνη.

Η Οργανωτική Αρχή έχει μεριμνήσει και για την ασφάλεια όλων όσων δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν και θα κατευθυνθούν προς τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html

http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/02/blog-post_05.html


Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ




ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ



Γιά του λόγου το αληθές στα όσα αναφέρει ο
κύριος Λαζάκης για την αγορά μεριδίου του ALPHA από το RTL.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την απόκτηση του πλειοψηφικού μεριδίου 66,6% του Ομίλου Alpha από τον Όμιλο RTL, όπως ανακοίνωσαν σήμερα ο Όμιλος RTL και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, σημερινός ιδιοκτήτης του Ομίλου Alpha.

ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ


Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Δελτίο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου - Διευκρινήσεις πέρι 1ης Πανορθόδοξης Λαϊκής Εκδήλωσης




Από: IERA MONI ESFIGMENOU iera.moni.esfigmenou@gmail.com>

Ημερομηνία: 02 Φεβρουαρίου 2010 12:09 π.μ.

Θέμα: Δελτίο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου - Διευκρινήσεις πέρι 1ης Πανορθόδοξης Λαϊκής Εκδήλωσης

Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε ότι κάποιες πολιτικές οργανώσεις προσπαθούν ή να σφετεριστούν το όνομα της Ιεράς Μονής μας ή να δώσουν ρατσιστικό χρώμα στην 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση στις 6-2-2010 και ώρα 15:00, στα Προπύλαια του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Σας ενημερώνουμε με την σειρά μας ότι θα συμμετέχουμε στην εκδήλωση αυτή καθαρά για θρησκευτικούς λόγους, καταδικάζουμε και αποποιούμαστε όποιον άλλο λόγο ή πολιτική επιδίωξη θέλουν πολιτικές παρατάξεις να της προσδώσουν.

Στην 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση απλά συμμετέχουμε δεν την οργανώνουμε εμείς, απλά με την συμμετοχή μας σε αυτήν, ενώνουμε την φωνή μας με αυτή του Ορθόδοξου κόσμου, ενάντια στην άλωση της Ορθοδοξίας, στην έκπτωση της πίστης καθώς και ενάντια σε ότι πληγώνει το λαϊκό Ορθόδοξο αίσθημα. Έτσι λοιπόν με την σειρά μας καλούμε όσους μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες ανησυχίες, και μόνον αυτές, να δώσουν το παρών στις 6-2-2010 και ώρα 15:00, στα Προπύλαια Αθηνών και στην 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση.

Η παρουσία σας εκεί, σε αυτούς τους καιρούς
που ζούμε, είναι πιο αναγκαία από ποτέ !


(Συνημμένη στο e-mail, η επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου φίλων Αγίου Όρους με τους σκοπούς της εκδήλωσης...)

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Εκ του γραφείου τύπου,
της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου - Άγιο Όρος



ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ
ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ



Ετικέτες