Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ.



Το υπουργείο άμυνας του Ισραήλ μιλάει για εκατοντάδες νεκρούς , με βάση πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤ-3........



ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ
ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ....

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ........

"ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ"






ΑΙΣΧΟΣ...ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΓΑΖΑ -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΙΣ 7μ.μ


ΑΙΣΧΟΣ.....
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ,ΑΝΑΝΔΡΟΙ





ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.........



Ισραηλινοί κομάντος επιτέθηκαν σε τουλάχιστον ένα από τα πλοιάρια του «στολίσκου της ελευθερίας» που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 16 και να τραυματιστούν τουλάχιστον τριάντα από τους επιβαίνοντες, μεταδίδει η ισραηλινή τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή Μέσα, και τα έξι πλοιάρια έχουν καταληφθεί και οδηγούνται σε λιμάνι του Ισραήλ.

"Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση από την Ισραηλινή πλευρά, αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών" δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας. Ο κ. Δελαβέκουρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ανέφερε ότι έχει ενεργοποιηθεί η Μονάδα Χειρισμού Κρίσεων, ενώ όπως είπε οι πολίτες των οποίων οι οικείοι συμμετέχουν στην αποστολή μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο +30 210 368 1730.

Ακόμη ανέφερε ότι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών επικοινώνησε με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα και του ζήτησε να έχει άμεση ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών που επέβαιναν στα σκάφη, ενώ, όπως και σε προηγούμενες επικοινωνίες, υπογράμμισε την ανάγκη να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ασφάλειάς τους.

Επίσης είπε ότι δόθηκαν οδηγίες προς την ελληνική Πρεσβεία στο Τελ Αβίβ να έρθει σε επαφή και να ζητήσει επίσημη ενημέρωση και εξηγήσεις από τις ισραηλινές αρχές σχετικά με την επιχείρηση των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων.

"Αποτελεί πάγια θέση της Ελλάδας ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων πρέπει να ασκείται ελεύθερα, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι είναι σύννομη" αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Όσον αφορά στις σημερινές εξελίξεις το ισραηλινό ραδιόφωνο μετέδωσε δήλωση της Μαίρη Τόμσον, εκπροσώπου του κινήματος "Ελευθερώστε τη Γάζα", η οποία δεν βρίσκεται στα πλοιάρια και η οποία έκανε λόγο για δύο νεκρούς και τριάντα τραυματίες."Ισραηλινοί κομάντος κατέβηκαν από ελικόπτερα και κατέλαβαν το τουρκικό πλοίο" δήλωσε η ίδια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Αλ Τζαζίρα, ισραηλινοί κομάντος άνοιξαν πυρ και κατέλαβαν ένα τουρκικό πλοιάριο που βρισκόταν επικεφαλής του στολίσκου των έξι σκαφών.

Επίσης σύμφωνα με το ισραηλινό ιδιωτικό δίκτυο τηλεόρασης 10, άνδρες των ομάδων καταδρομών του ισραηλινού ναυτικού άνοιξαν πυρ μετά την επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρια και τσεκούρια από ορισμένα μέλη των αποστολών του διεθνούς στολίσκου.

Όπως τονίζει το Κανάλι 10, ο τελικός αριθμός των νεκρών ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος, καθώς οι καταδρομείς που βρίσκονται επί των πλοίων εξακολουθούν να διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας και συναντούν σθεναρή αντίσταση από τους φιλο-Παλαιστίνιους ακτιβιστές.Το ίδιο δίκτυο δεν προσδιορίζει εάν μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών περιλαμβάνονται και ισραηλινοί στρατιώτες.
Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο της ισλαμιστικής Χαμάς είχε κάνει λόγο για δύο νεκρούς. Τον ίδιο αριθμό νεκρών επιβεβαιώνει και η τουρκική ΜΚΟ που προώθησε την πρωτοβουλία.

Ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε ότι πραγματοποίησε την επίθεση, επανέλαβε, όμως την απόφασή του να μην επιτρέψει την προσέγγιση στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο ισραηλινός υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας εξέφρασε τη λύπη του για τις απώλειες από την ισραηλινή επιχείρηση στη Γάζα εναντίον των πλοίων που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή.

"Οι εικόνες σίγουρα δεν είναι ευχάριστες. Μπορώ μόνο να εκφράσω τη λύπη μου για τις απώλειες", τόνισε ο υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Μπενιαμίν Μπεν-Ελιέζερ.Τουρκικό site μετέδωσε βίντεο από ένα πλοιάριο, στο οποίο επικρατούσε πανδαιμόνιο, με τους ακτιβιστές να φορούν πορτοκαλί σωσίβια και να προσπαθούν να βοηθήσουν συνάδελφό τους που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Επίσης διακρίνονται ένα ελικόπτερο που πετά πάνω από το πλοιάριο και ορισμένα ισραηλινά σκάφη γύρω του.



Νωρίτερα το Αλ Τζαζίρα είχε μεταδώσει ότι ο «στολίσκος της ελευθερίας», που μεταφέρει περίπου 700 ακτιβιστές και 10.000 τόννους ανθρωπιστικής βοήθειας σε μία προσπάθεια να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό στη Λωρίδα της Γάζας άλλαξε γραμμή πλεύσης προκειμένου να αποφευχθεί μία νέα νυκτερινή εμπλοκή με το ισραηλινό ναυτικό, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

Τα σκάφη, που κατευθύνονταν στη Γάζα, εντοπίσθηκαν από τα ισραηλινά πολεμικά σκάφη νωρίς τα ξημερώματα σήμερα, σε απόσταση 124 χλμ από τις ισραηλινές ακτές.



Το ισραηλινό ναυτικό επικοινώνησε με τους διοργανωτές της πρωτοβουλίας με τον ασύρματο, ζητώντας τους είτε να ακολουθήσει ο στολίσκος τα πολεμικά στον ισραηλινό λιμένα Ασντόντ, είτε να επιστρέψουν στην αφετηρία τους.
Ο στολίσκος αναμενόταν να φθάσει σήμερα το απόγευμα στη Γάζα, αλλά το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο.


Τουρκία

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι δύο Τούρκοι πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους και πως άλλοι 30 έχουν τραυματισθεί. Χαρακτήρισε δε απαράδεκτη την αντίδραση του Ισραήλ και ανέφερε ότι θα ζητηθούν επείγουσες εξηγήσεις και πως το Ισραήλ παραβίασε διεθνείς νομοθεσίες και θα υποστεί τις συνέπειες.

Ήδη η τουρκική κυβέρνηση κάλεσε τον ισραηλινό πρεσβευτή για να του επιδώσει διαμαρτυρία έπειτα από την αιματηρή επίθεση ισραηλινών καταδρομέων σε σκάφη της διεθνούς νηοπομπής με εφόδια για τη Λωρίδα της Γάζας, τονίζουν διπλωματικές πηγές.

"Ο πρεσβευτής Γκάμπι Λέβι εκλήθη στο ΥΠΕΞ. Πρόκειται να του διαβιβάσουμε την εντονότατη αντίδρασή μας με τους πλέον σκληρούς τόνους", δήλωσε Τούρκος διπλωμάτης, που δεν θέλησε να κατονομασθεί.

Οι πληροφορίες τουρκικής ΜΚΟ, που συνδέεται με την πρωτοβουλία αυτή, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν δύο νεκροί και 30 τραυματίες πάνω στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά, "φαίνεται να είναι ακριβείς", πρόσθεσε ο ίδιος.

Νωρίτερα η τουρκική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες από συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών, οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο ισραηλινό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, πετώντας πέτρες.

Αναδημοσίευση απο http://greekblock.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html




ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7:00 ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Ο στρατός κατοχής του τρομοκρατικού σιωνιστικού κράτους έπνιξε στο αίμα το Στόλο της Ελευθερίας. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των νεκρών και των τραυματιών. Το βέβαιο είναι ότι ο στρατός κατοχής επιτέθηκε με πραγματικά πυρά στα διεθνή ύδατα εναντίον των άοπλων ακτιβιστών του Στόλου της Ελευθερίας (ανάμεσα τους και οι Έλληνες σύντροφοι της Καμπάνιας Ένα Καράβι για τη Γάζα) . Πρόκειται για πράξη στυγνού κρατικού γκανκστερισμού και πειρατείας που επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά το φασιστικό και τρομοκρατικό χαρακτήρα του σιωνιστικού κράτους.

Βαρύτατες όμως είναι οι ευθύνες και της Ελληνικής κυβέρνησης, η οποία παρακολούθησε απαθής την πολεμική επίθεση εναντίον Ελλήνων πολιτών καθώς και τη στρατιωτική κατάληψη πλοίων που φέρουν την Ελληνική σημαία (πράγμα που ισοδυναμεί με κατοχή Ελληνικού εδάφους). Πολύ περισσότερο μάλιστα που την ώρα που σφαγιάζονται οι ακτιβιστές συνεχίζονται κανονικά οι κοινές ελληνοϊσραηλινές στρατιωτικές ασκήσεις.

Αυτήν την ώρα της οδύνης, οι σκέψεις μας βρίσκονται με τους αγωνιστές που εναπόθεσαν τις ζωές τους στο βωμό του δίκαιου αγώνα, αλλά και με αυτούς που βρίσκονται αιχμάλωτοι του στρατού κατοχής. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος είναι να συμμετάσχει στη συγκέντρωση που καλεί η Καμπάνια Ένα Καράβι για τη Γάζα απόψε στις 7:00 μμ στην πρεσβεία του Ισραήλ (Κηφισίας και Κατεχάκη).

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων ακτιβιστών

Εδώ και τώρα διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με το τρομοκρατικό σιωνιστικό κράτος

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!


TO NEO ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:
ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΤΙΣ 7:00 ΣΤΗΝ
ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ στην Αθήνα,


6 η ώρα στη Θεσσαλονίκη (ΚΑΜΑΡΑ )

7:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο Βόλο,

7.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ (Καβάλα) -

Στις 7.00 στα Γιάννενα.


Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα»

www.intifada.gr




Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 4-6 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ - ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ Β΄ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ



Ενόψει της επισκέψεως του Πάπα
Βενέδικτου στις 4-6 Ιουνίου στην Κύπρο....

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ.....

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.


 


Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.

Τελεσίγραφο από Αρχιεπίσκοπο


Απειλεί με αποπομπή τους
απείθαρχους ιεράρχες για το θέμα του Πάπα


πηγή: Φιλελεύθερος, 26/5/2010

ΤΟΥ ΒΑΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Εκρηκτικές διαστάσεις προσλαμβάνει το θέμα της άρνησης Συνοδικών να υποδεχθούν τον Πάπα Βενέδικτο, με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο να ετοιμάζεται να δώσει «τελεσίγραφο εξόδου» στους Συνοδικούς που δεν θα πειθαρχήσουν. Συγκεκριμένα, ο Μακαριότατος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «Φ» ανέφερε, ότι «θα θέσει θέμα στη Σύνοδο να αποβληθούν για ένα χρόνο από το Σώμα όσοι δεν παρευρεθούν στην υποδοχή του Ποντίφικα. Θα θέσω θέμα να εξέλθουν της Συνόδου αν αρνούνται να αποτελούν τμήμα της», πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος......


Σε παρατήρηση ότι μίλησε επανειλημμένως για δημοκρατία ενώπιον της Συνόδου, ο Μακαριότατος ανέφερε ότι αυτό ισχύει πλήρως και αυτό είναι που θα ισχύσει και στην προκειμένη περίπτωση. «Αποφασίσαμε δημοκρατικά και ομόφωνα και αυτό που ζητώ είναι να σεβαστούν πρωτίστως τη δική τους υπογραφή», είπε.
«Όσοι δεν παρευρεθούν στην υποδοχή δεν έχουν θέση μετ’ εμού», ξεκαθάρισε ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου.

Σημειώνεται, ότι μετά την εκλογή του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, είναι η πρώτη φορά που η Εκκλησία της Κύπρου διχάζεται σε ένα θέμα και μάλιστα από έναν εξωγενή παράγοντα, ο οποίος δοκιμάζει τη συνοχή της Συνόδου........

ΠΗΓΗ



Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος:«Ο Πάπας είναι αιρετικός, να μην έρθει στην Κύπρο»


ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ........19/10/2009



* Σχόλια από neataksi.blogspot.com

Πάφος: Σε διαθεσιμότητα κληρικοί που διαμαρτυρήθηκαν




Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος δήλωσε ότι θα θέσει σε διαθεσιμότητα τους κληρικούς που μετείχαν στην χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Πάφο,


* ( Δημόσιοι υπάλληλοι είναι και θα τους βάλετε σε διαθεσιμότητα ; Μάλλον αυτήν την εντύπωση έχετε πως η Εκκλησία είναι Δημόσιο… Ομολόγησαν με βάση την Ορθόδοξο πίστη , και με βάση αυτήν καλά έκαναν και διαμαρτυρήθηκαν.)

με αφορμή τη διεξαγωγή της Συνέλευσης της Διεθνούς Μικτής Επιτροπής για τον Θεολογικό Διάλογο Ορθόδοξων και Ρωμαιοκαθολικών.


*( Ψεύδεστε όταν μιλάτε μόνο για διάλογο. Τις Συμπροσευχές , τα συλλείτουργα , την κοινωνία με τους αιρετικούς γιατί δεν τα αναφέρετε ; )



Ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε αποκοπή των μισθών τους,

*( Μισθωτός ποιμήν ουκ έστιν ποιμήν )

ενώ οι κληρικοί αυτοί, είπε, δεν θα κοινωνήσουν για πολλές εβδομάδες !!!!

*( Κοινωνία σημαίνει συμφωνία, και σίγουρα σε καλό θα τους βγει που δεν συμφωνούνε με τα αιρετικά σας φρονήματα )

Η επίσημη εκκλησία....


*( του κράτους επίσημη γιατί για τον Θεό η εκκλησία είναι εκεί που ομολογείτε η αλήθεια . Γιατί ο κύριος μας είναι η οδός η αλήθεια η και η ζωή )

δήλωσε ο Μακαριότατος, είναι υπεράνω και δεν πρόκειται να την καταντήσουν όπως είπε "φρενοκομείο", με το να εκφράζει ο καθένας τη θέση του.

*( Δεν είναι θέσεις τους, αλλά θέσεις και αποφάσεις των Αγίων εφτά Οικουμενικών συνόδων , και των Αγίων πατέρων που μάλλον δεν σας βρίσκουνε σύμφωνους. Αυτά είναι όμως η Ορθοδοξία. Αν δεν συμφωνείτε , μάλλον υπηρετείτε σε λάθος χώρο. Το Βατικανό είναι κοντά.... )

Εάν κάποιοι θέλουν να το κάνουν αυτό, κατέληξε, να βγάλουν τα ράσα και να δημιουργήσουν τη δική τους εκκλησία!!!!

*(Αυτό μάλλον πρέπει να το κάνετε εσείς κκ Αρχιεπίσκοπε Κύπρου Χρυσόστομε διότι δεν ομολογείτε και δεν πράττετε Ορθόδοξα ).



ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ
«Φανάρι -Βατικανό: "Προς σύνθεσιν τελικήν ;




Οι Οικουμενισταί αναγνωρίζουν
τον Αιρετικό Παπισμό ως Εκκλησίαν




ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ " ΔΙΑΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ;





ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ
ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ


Λάλει και μη σιωπήσης...Δεινόν πόλεμον ήγειραν οι οικουμενιστές εναντίον της ορθοδοξίας. Υποκρινόμενοι δε, επικαλούνται υπέρ του αντιεκκλησιαστικού τούτου σάλου και την ειρήνην. Διότι καιρόν ειρήνης ουκ έγνωσαν οι δυστυχείς.

Η ειρήνη του θεού είναι ειρήνη της υγιαινούσης πίστεως .(Μ.Αθανασιου βεπες 31,128) διο ευρίσκετε μόνον εν τη ορθοδοξία ήγουν εν τη αληθεία ,ήτις εστίν αυτός ο χριστός (ιω.ιδ 6).

Ποίαν ειρήνην ευαγγελίζονται ημίν οι άγιοι; ερωτά ο Αγ. κύριλλος Αλεξανδρείας:Ιησούν τον κύριον ημών,ον έτεκε Μαρια,ως αυτος ηθέλησεν απαντά (Μ.4,1253) ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΟΡΘΟΣ ΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ δηλαδή δια της ορθόδοξου πίστεως, τότε ο θεος "ειρήνην ποιεί έν σοί " λέγει ο Μ.βασίλειος. " όταν διά της καλής διδασκαλίας κατειρηνεύση τον νούν σου και καταλλάξη τα πάθη,τα προς την ψυχή στασιάζοντα "(PG .31,336).Ειρήνη δια τους χριστιανούς είναι " η ΄εν τώ αγαθώ συμφωνία " (Ι.Δαμασκηνού PG 95,65)

Η κακόβουλος παραφθορά των ιερών κειμένων παρά των αιρετικών είναι αντίχριστος τακτική παλαιά, αναγομένη εις τους αντίθεους Εβραίους.

Νύν κατακλυσμού καιρός ,ουχί υδάτων ,αλλά αιρέσεως και λόγων δυσσεβούς κακοδοξίας << καιρός του λαλείν>> εντέλλεται Κύριος και ουχί του σιγάν>>(Εκκλ.γ 7)<< έν καιρό κινδινευούσης πίστεως>> (θεοδόρου Στουδίτου PG.99,1321)

Διότι << σιγή λόγων (της αληθείας) αναίρεσις των λόγων της πίστεως εστί .(Μαξίμου ομολογιτου PG. 90,165) Εν προκειμένω << η σιωπή μέρος συγκαταθέσεως πρός την αίρεσιν εστί>>(θ.Στουδιτης PG.99,1121), όπερ σκάνδαλον μέγιστον.

Διό ο σιωπήσας ...ένοχος του αίματος των αμαρτανόντων (λόγω αιρέσεως) ευρίσκεται( Μ.βασιλειου pG 31,1257)

Προς τους ούτο βαρέως αμαρτάνοντας ο θείος λόγος βοά:<< ίνα τι παρεσιωπήσατε ασέβειαν και τας αδικίας αυτής ετρυγήσατε;>> (Ωσ. ι 13)

Σας παραθέτω άρθρο του ορθοδόξου τύπου παρακαλώ διαβάστε τι ομολογεί και πιστεύει ο πάπας Βενέδικτος ο 16ος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEge3ePZfoSU-MbvJOfo-7ZXX2qZjSVfqICw3Sm2QV7EHJcLmsKDDQ3dldsyT5BCwpss7ASvCjxqFei5GGNXNc21l4hS7m-63kMABXpPlRsMcMbuRy0TikLB68sJVrHU1Shz4_aZRxhlRTw/s1600-h/26-9-2009+10-15-29+%CF%80%CE%BC.jpg

΄Οι Ορθόδοξοι δέον να γνωρίζομεν την προειδοποίησην του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου οτι ο Αντίχριστος θα επιβληθεί έν τέλει καί εις τας απανταχού εκκλησίας (PG 42,482) ένεκα της αποστασίας των χριστιανών.

Διο στώμεν καλώς στώμεν μετα φόβου.



------------------

19/10/2009



Επεισόδια στην Πάφο.
Απειλούνται συλλήψεις ορθοδόξων.....


Ένταση επικρατεί στον ορθόδοξο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Χλώρακα της Πάφου πολύ κοντά στο St. George Hotel όπου πραγματοποιείται η 11η Σύνοδος της Μικτής Επιτροπής Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών.

Συγκεκριμένα ρωμαιοκαθολικός ιερέας επιχείρησε να εκδιώξει ορθόδοξους πιστούς, που προσεύχονταν στον Ιερό Ναό, επικαλούμενος άδεια της Μητροπόλεως για τέλεση λειτουργιών των παπικών στον συγκεκριμένο ορθόδοξο ναό.

Οι πιστοί αρνούνται να αποχωρήσουν και να παραδώσουν τον Ιερό Ναό στους παπικούς ακόμη και αν αναγκασθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις.



ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ


------------------


Μασόνοι οι μεταρρυθμιστές του
ημερολογίου της Εκκλησίας της Ελλάδος


Ομιλία καθηγουμένου της διωκόμενης
Ιεράς μονής Εσφιγμένου Αγίου όρους κ.κ Μεθοδίου




23/10/2009.....


ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΔΥΟ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ......

ΛΥΣΑΞΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ .




ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ......




Από την επίθεση και τη χειροδικία του Επισκόπου Πάφου Γεωργίου και των αστυνομικών δυνάμεων, που ήθελαν να βγάλουν έξω από το Ναό τους προσευχόμενους πιστούς, τραυματίστηκαν δύο μοναχοί και ένας πιστός (της ΠΑΧΟΠ), οι οποίοι αιμόφυρτοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο…

Κατά τα άλλα, η Συνάντηση της Μικτής Επιτροπής του Διαλόγου «Ορθοδόξων» Οικουμενιστών και Ρωμαιοκαθολικών, για «την συμφιλίωση των χριστιανών, την ενότητα και την αγάπη», συνεχίζεται «κανονικά»

Για την Φιλορθόδοξη Ένωση «
Κοσμάς Φλαμιάτος»

Ο Γραμματέας Παναγιώτης Σημάτης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ



ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΑΧΩΝ

***************************************

Πάφος: Πειθαρχική έρευνα εναντίον δύο μελών της αστυνομικής δύναμης Πάφου διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, αναφορικά με τα επεισόδια στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στη Χλώρακα.


***************************************

«Δήλωση-βόμβα από αρχιεπίσκοπο (Κύπρου)



ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ και από την Αστυνομία εμφανίστηκε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στο ΡΙΚ, λέγοντας ότι η Αστυνομία έπρεπε να ήταν πιο αυστηρή. «Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεχτη και έπρεπε να είμαστε πιο αυστηροί, τόσον εμείς όσον και η Αστυνομία», είπε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος αναφερόμενος στους κληρικούς και στους μοναχούς που έλαβαν μέρος στις διαμαρτυρίες κατά του θεολογικού συνεδρίου στην Πάφο…

Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009»


***************************************

ΠΗΓΗ



ΠΕΡΙ ΠΑΠΑ ,ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 27/2/2009



ΠΙΣΤΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ........



ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ 27/02/2009

Δυστυχώς αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί η προδοσία της Ορθοδοξίας μας από τους Οικουμενιστές που με τα έργα τους βοηθάνε στην έλευση του Αντίχριστου είναι γεγονός.

Το Βατικανό δηλώνει πως οδεύουμε προς συμφωνία , ενώ το φανάρι δηλώνει πως δεν θα προδώσει την Ορθόδοξο πίστη μας..........

Ποιους κοροϊδεύεται τελικά ;

Είναι ανάγκη να σταματήσουν να σιωπούν κληρικοί και λαϊκοί που είναι πραγματικά Ορθόδοξοι ,και να αντισταθούν προς τους εχθρούς της πίστεως μας .

Όσοι γνωρίζουν και σιωπούν είναι συνένοχοι στην προδοσία. Πολλούς μπορούμε να ξεγελάσουμε , αλλά τον Χριστό κανένας μας.



Ένα άλλο ανησυχητικό γεγονός είναι πως έχουμε την συμπαράσταση προς τον Οικουμενικό πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο από τον Γερουσιαστή του Ιλινόις κύριου Richard J. Durbin…… ο οποίος ανήκει στο σύνολο του 10 %…….των εκπαιδευμένων Εβραίων νομοθετών της Αμερικανικής Βουλής και της Γερουσίας.


Σίγουρα κ.κ Βαρθολομαίε θα επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης αν συνεχίσετε την πορεία που έχετε πάρει προς την προδοσία της Ορθοδοξίας και θα σας δώσουνε και άλλα πολλά οι φίλοι σας Εβραίοι γερουσιαστές.


Αλλά καλύτερα μέσα σε σπηλιές και Ορθόδοξοι , παρά για εγκόσμια δόξα και πλούτη ένα με τους αιρετικούς και εχθροί του Χριστού.



Με πόνο καρδιάς …..ένας πολύ αμαρτωλός αδερφός σας.


ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ
ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.




Αποκάλυψη : neataksi.blogspot.com
--------------------

Αποκάλυψη του Ιωάννη Κεφ 13

18Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.


ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ = 666



Ο Πάπας Βενέδικτος έχει ακόμα τα γνωρίσματα
του θρησκευτικού αλλά και του πολιτικού ηγέτη.....

Αποκάλυψη του Ιωάννη Κεφ 13

7 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πόλεμον ποιῆσαι μετὰ τῶν ἁγίων καὶ νικῆσαι αὐτούς, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ πᾶσαν φυλὴν καὶ λαὸν καὶ γλῶσσαν καὶ ἔθνος. 8 καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου.......

Τον έχουνε προσκυνήσει σχεδόν όλοι οι πολιτικοί ,και θρησκευτικοί ηγέτες.....

( Εκτός από την Εκκλησία του Πατρίου ημερολογίου στην Ελλάδα,και των Ρώσων της Διασποράς με προθιεράρχη τον Βιτάλιον που ανακάλεσε την παραιτησή του, μάχονται κατά της αίρεσης και του ψεύδους
του Αντίχριστου Οικουμενισμού )


THE AMAZING HERESIES
OF POPE BENEDICT XVI




Benedict XVI: Holocaust
was a crime against God and humanity......


Η ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 24/04/2005.....

-------------------------

Ο Εφραίμ ο Σύρος μας λέει.....


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ BARCODE 666 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟ Β ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2009

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ.

Γιατί δεν μιλάνε οι ιερείς σήμερα για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες στις οποίες εμπεριέχεται το BARCODE 666 ώστε να μην τις πάρουμε ;

Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος κ.κ Αυξέντιος Πατρίου Ημερολογίου το 1991 ομολογεί την αλήθεια περί του θέματος των Ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και παροτρύνει τους πιστούς να μην τις πάρουνε.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΑΜΒΛΩΣΗ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. AbortionNO.



ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΑ 42.000.000.

ΔΗΛΑΔΗ 115.000
ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.......


ΠΗΓΗ

Η Gianna Jessen επέζησε από άμβλωση. Κάνει μία σειρά ομιλιών για να καταθέσει την εμπειρία της και κυρίως για να ποινικοποιήσει την άμβλωση.

Η Gianna Jessen είχε πει παλαιότερα :

"Είμαι κατ 'εικόνα του Θεού. Αυτό μου δίνει αξία".





ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



Η Ελλάδα ΠΡΩΤΗ στην Ευρώπη και ΤΡΙΤΗ στον κόσμο σε εκτρώσεις.

Tο 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση. 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας.

250.000 εκτρώσεις γίνονται στη χώρα μας ετησίως, αριθμός υπερδιπλάσιος των γεννήσεων. Οι ειδικοί υποπτεύονται ωστόσο ότι τα περιστατικά ξεπερνούν τα 500.000. 190.000 εκτρώσεις γίνονται ετησίως στη Μ. Βρετανία, που έχει 5πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα.

40.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από κορίτσια κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, σύμφωνα με έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου.

1 στις 2 έφηβες που κάνουν έκτρωση δεν έχει ενημερώσει ούτε τη μητέρα της.
.....


Πρώτα οι αμβλώσεις , έπειτα οι έρευνες για τους εμβρυακούς ιστούς , όλοι και περισσότεροι ανεβαίνουν στο άρμα εναντίον της Ανθρωπότητας . Αλλοι σκοτώνουν τα παιδιά με ανωμαλίες , αλλοι προχωρούν αβίαστα σε ευθανασία , και σύντομα η επιστήμη θα μας παρέχει τρόπους να παραγγέλνουμε και τα παδιά μας . Κάτι πρέπει να γίνει και να σταματήσει το κακό.

Joseph A. D'Agostino πρόεδρος του Ινστιτούτου
για την επικοινωνία και Πληθυσμιακή Έρευνα .


Οργή στην Κίνα για τα νεκρά βρέφη που
πετάχτηκαν από νοσοκομείο σε όχθη ποταμού


china-dead-infants

Κινέζοι αξιωματούχοι προσπαθούν να κατευνάσουν την οργή του κόσμου μετά την αποκάλυψη ότι 21 νεκρά βρέφη και έμβρυα είχαν πεταχτεί από υπαλλήλους νοσοκομείου στην όχθη ενός ποταμού.

Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν κοντά σε μια γέφυρα στην πόλη Jining στην ανατολική Κίνα, εγκαταλελειμμένα από το προσωπικό του νεκροτομείου ενός τοπικού νοσοκομείου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε κινέζικες εφημερίδες, ξεσηκώνοντας γενική κατακραυγή.

Το ένα από τα πτώματα βρέθηκε αρχικά από κάτοικο της περιοχής την Κυριακή. Στη συνέχεια, οι ανήσυχοι κάτοικοι ανακάλυψαν και άλλα σώματα, συμπεριλαμβανομένων επτά που βρέθηκαν μέσα στο ποτάμι, το οποίο χρησιμοποιείται για πόσιμο νερό.

Τα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε πλαστικές σακούλες, τουλάχιστον μία από τις οποίες έφερε την ένδειξη «ιατρικά απόβλητα». Αρκετά από τα νεκρά σώματα έφεραν ακόμη στα πόδια τους ιατρικές ετικέτες, στις οποίες αναφέρονταν η ημερομηνία γέννησης, το όνομα της μητέρας και ο αριθμός κρεβατιού στο νοσοκομείο. Οι αρχές αναγνώρισαν τρία από τα νεκρά σώματα ως βρέφη τα οποία «ήταν σοβαρά άρρωστα και πέθαναν μετά από αποτυχία της θεραπείας» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Jining. Οι πληροφορίες που αναφέρονταν στις ετικέτες άλλων πέντε βρεφών τα συνέδεαν με το ίδιο νοσοκομείο, ενώ άλλα 13 βρέφη δεν είχαν καμία ετικέτα και δεν μπόρεσαν να αναγνωριστούν. Κάποια από νεκρά σώματα, τα οποία είχαν αρχίσει να αποσυντίθενται, έφεραν ετικέτες στις οποίες αναφερόταν το όνομα, το ύψος και το βάρος, αλλά όχι το όνομα του νοσοκομείου.

Το απαγορευτικό κόστος της κηδείας και η απάτη των νοσοκομειακών υπαλλήλων

Έρευνες της αστυνομίας και των ιατρικών αρχών έδειξαν ότι δύο υπάλληλοι του νεκροτομείου του νοσοκομείου είχαν κλείσει ιδιωτικές προφορικές συμφωνίες με τις οικογένειες για να θάψουν τα νεκρά βρέφη και πήραν λεφτά από τους συγγενείς για το σκοπό αυτό. Οι δύο υπάλληλοι συνελήφθησαν και κρατούνται, ενώ σε εκκρεμότητα τέθηκε ο διευθυντής του νοσοκομείου και δύο διοικητικά στελέχη απολύθηκαν.

Φαίνεται ότι οι γονείς εμπιστεύτηκαν τους δύο υπαλλήλους, αδυνατώντας να πληρώσουν για κανονική ταφή ή αποτέφρωση, δεδομένου ότι μια κανονική κηδεία στην Κίνα μπορεί να κοστίσει εκατοντάδες δολάρια.

Για πολλούς Κινέζους, που συχνά διαμαρτύρονται για το διαρκώς αυξανόμενο κόστος της ιατρικής φροντίδας, η κατάληξη των 21 νεκρών βρεφών και εμβρύων είναι ενδεικτική των βαθύτερων προβλημάτων του συστήματος υγείας.

Το περιστατικό δεν είναι εντελώς πρωτοφανές

Το περιστατικό της αποκάλυψης των 21 νεκρών βρεφών και εμβρύων που πετάχτηκαν δεν είναι εντελώς πρωτοφανές. Νοσοκομείο στην επαρχία Hubei παραδέχθηκε πέρυσι ότι είχε πετάξει οκτώ πτώματα, τα οποία η αστυνομία βρήκε στο χώρο μιας οικοδομής.

Εκπρόσωπος του Κεντρικού Νοσοκομείου της πόλης Xiangfan της επαρχίας Hubei δήλωσε ότι μέλη του προσωπικού είχαν θάψει στο χώρο του νοσοκομείου τα πτώματα δύο ενηλίκων και έξι εμβρύων από έκτρωση, καθώς τα σώματα είχαν παραμείνει αζήτητα για αρκετούς μήνες.

Ο Tan Xiaodong, ειδικός σε θέματα δημόσιας υγείας στο Πανεπιστήμιο Wuhan, είχε δηλώσει στην εφημερίδα China Daily ότι η πρακτική αυτή οφείλεται στην έλλειψη ειδικών κανονισμών για τη διάθεση των αζήτητων νεκρών στην Κίνα.

Επίσης, τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει τα τελευταία χρόνια αρκετές περιπτώσεις κατά τις οποίες νοσοκομεία πέταξαν ιατρικά απόβλητα, συμπεριλαμβανομένων χρησιμοποιημένων συριγγών που πλύθηκαν και ξαναπουλήθηκαν, καθώς και ραδιενεργών απόβλητων που θάφτηκαν στο χώρο γύρω από τα νοσοκομεία

Πηγή:
Reuters
EarthTimes.org



Το σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης του Αντιχρίστου για μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού στα 2/5 με διάφορα μέσα......



ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ......

NEW WORLD ORDER OF ANTICHRIST



ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........

Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ - BIOWEAPONS - NANOTECH - NWO - BILDEBERG

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ H1N1 -The Swine flu Revolution: Depopulation and Eygenics


H1N1 WARNING - Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ BAXTER ΓΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ


ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΑΙ Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ

ΣΕΙΡΗΝΕΣ " Η πλάνη δια μέσου της μουσικής "


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ


Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ 666 - Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - BARCODE - ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.


Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ......




ΤΑ WWW
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ( ΙΝΤΕΡΝΕΤ ) = 666



ΣΤΟ BARCODE TO 666



ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΑΜΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΞΑΡΙΑ 666



COMPUTER = 666

FEDERAL RESERVE = 666










SSNUMBER (Social Security Number) = 666




ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΜΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ




Όλα τα παραπάνω που είδατε μόνο τυχαία δεν είναι, και έχουν άμεση σχέση με τα παρακάτω ανακοινωθέντα από το υπουργείο οικονομικών, που από ότι φαίνεται ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές τον Αντιχρίστων δυνάμεων που θέλουν τους ανθρώπους νούμερα και σφραγισμένους με το χάραγμα του Αντιχρίστου.

Ο τελικός στόχος είναι η ψυχή μας. Αυτήν θέλει ο Σατανάς.

Η οικονομική κρίση και οι όποιες αναταραχές είναι για μας αναγκάσουν να δεχτούμε με διάφορες προφάσεις ( όπως για παράδειγμα την χρήση πιστωτικών η χρεωστικών καρτών για τις αγορές μας και σταδιακη κατάργηση του ρευστού χρήματος για μείωση και καλά της φοροδιαφυγης ) όλα τα αντίχριστα ηλεκτρονικά συστήματα που θα μας οδηγήσουν στην αιώνια κόλαση.


Ο Άγιος Κοσμάς είχε πει πως πρέπει να πράξουμε οι Χριστιανοί για να σωθούμε......

“Τούτο σας λέγω και σας παραγγέλω, καν ο ουρανός να κατέβει κάτω, καν η γη να ανέβει επάνω, και όλος ο κόσμος να χαλάση, σήμερον αύριον, να μη σας μέλλει τι έχει να κάμη ο Θεός. Το κορμί σας, ας το καύσουν, ας το τηγανίσουν, τα πράγματά σας, ας τα πάρουν, μη σας μέλλη. Δώσατέ τα δεν είναι ιδικά σας. Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται. Αυτά τα δύο όλος ο κόσμος να πέσει δεν ημπορεί να σας τα πάρη εκτός και τα δώσετε με το θέλημά σας. Αυτά τα δύο να τα φυλάττετε να μην τα χάσετε”.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ......

Σύστημα «barcode» για φορολογουμένους και αποδείξεις ετοιμάζεται να εφαρμόσει το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η φοροδιαφυγή αλλά και να απλοποιηθούν, όπως λένε αρμοδίως, οι διαδικασίες καταγραφής των συναλλαγών μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Οι φορολογούμενοι θα εκτυπώσουν από το σύστημα ΤΑΧΙS μια ειδική κάρτα η οποία θα φέρει ειδική διαγράμμιση (barcode) και αφού την πλαστικοποιήσουν θα τη χρησιμοποιούν κάθε φορά που θα αγοράζουν προϊόντα από επιχειρήσεις που έχουν το σύστημα τιμολόγησης με «barcode», όπως ισχύει σήμερα για παράδειγμα στα σουπερμάρκετ, στα πολυκαταστήματα, στα είδη ηλεκτρονικών ειδών κτλ. Αυτό αναμένεται να ισχύσει για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από το 2011 και όχι από εφέτος. Αλλωστε, οι αποδείξεις που θα συγκεντρώσουν το 2010 οι φορολογούμενοι για την εξασφάλιση του αφορολόγητου ορίου θα υποβληθούν στην Εφορία σε φάκελο με συστημένη επιστολή.


Σκανάρισμα

Σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν οι πολίτες θα επιδεικνύουν αυτή την κάρτα στο ταμείο και ο υπάλληλος του καταστήματος θα τη σκανάρει μέσω ενός ειδικού μηχανήματος.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού δικτύου τα αρχεία του συστήματος ΤΑΧΙS για το ύψος της συναλλαγής και τα στοιχεία του συναλλασσομένου.

Η συγκεκριμένη κάρτα δεν θα είναι κάρτα πληρωμής, δηλαδή πιστωτική ή χρεωστική, αλλά κάρτα καταγραφής της συναλλαγής. Με αυτόν τον τρόπο οι φορολογούμενοι που θα πραγματοποιήσουν αγορές με την επίδειξη της κάρτας με διαγράμμιση barcode δεν θα χρειαστεί να αναγράψουν στη φορολογική τους δήλωση το ποσό των εν λόγω συναλλαγών καθώς το σύστημα ΤΑΧΙS θα γνωρίζει στο τέλος του χρόνου το συνολικό ποσό των δαπανών που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ομως λόγω του ότι δεν διαθέτουν όλα τα καταστήματα σύστημα barcode στα ταμεία τους, το υπουργείο Οικονομικών μελετάει όλες οι αποδείξεις που εκδίδονται από επαγγελματίες και επιχειρήσεις να φέρουν ειδική διαγράμμιση με σύστημα barcode.

Οι φορολογούμενοι όταν θα αγοράζουν ένα προϊόν θα μπορούν να λάβουν την απόδειξη με τη διαγράμμιση barcode και στη συνέχεια μέσω του κινητού τους τηλεφώνου να «σκανάρεται» η απόδειξη προκειμένου να καταχωρισθούν τα δεδομένα σε πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η διαδικασία αυτή, αν και ακούγεται πολύπλοκη, εκτιμούν στο υπουργείο Οικονομικών ότι θα διευκολύνει μακροπρόθεσμα τους φορολογουμένους να καταγράφουν όλες τις συναλλαγές τους με μεγάλη ακρίβεια και να μη χρειάζεται στο τέλος του έτους να περνάνε μίαμία τις αποδείξεις στις φορολογικές δηλώσεις αλλά να συνδέεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής με το ΤΑΧΙS και να γίνεται άμεση μεταφορά των δεδομένων στους κεντρικούς υπολογιστές του υπουργείου Οικονομικών.



Καμία αλλαγή εφέτος

Σύμφωνα με σχέδιο διαβούλευσης που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών το μέτρο δεν αφορά τη συλλογή των αποδείξεων αλλά τον τρόπο που αυτές θα καταγράφονται και θα υποβάλλονται στην Εφορία. Για τις αποδείξεις που θα συγκεντρώσουν εφέτος περίπου 8.500.000 φορολογούμενοι ώστε να εξασφαλίσουν το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ δεν αλλάζει κάτι καθώς θα μπορούν να συνυποβάλλουν σε φάκελο με τη φορολογική δήλωση του 2011 τις αποδείξεις που θα συγκεντρώσουν το τρέχον έτος.

Συγκεκριμένα προτείνονται οι εξής εναλλακτικές και αλληλοσυμπληρούμενες δράσεις:

- Η ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων της απόδειξης από τις ταμειακές και συναφείς μηχανές. - Η ταυτοποίηση του φορολογουμένου με τη χρήση κάρτας γραμμωτού κώδικα (barcode).

- Η εύκολη σάρωση και εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης με την εκτύπωση σε αυτήν ειδικού γραμμωτού κώδικα.

- Η ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων των αποδείξεων από τους φορολογουμένους μέσω εξειδικευμένων εφαρμογών που έχουν ήδη αναπτυχθεί.

Η διαβούλευση θα είναι ανοιχτή ως την Κυριακή 23 Μαΐου 2010.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=16&artId=332316&dt=18/05/2010#ixzz0oUn01Wql


Bank of the Future - Η τράπεζα του μέλλοντος



Ολοταχώς προς το ηλεκτρονικό χρήμα


ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ




ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝTΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Μωρά με barcode σε νοσοκομείο της Βρετανίας. Τσιπάρισμα Αμερικανών πολιτών - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ 666 - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ
ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;


Get this widget
Track details
eSnips Social DNA


Ετικέτες