Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Δηλώσεις Φ. Κάστρο 29/08/2010 : Το Ισραήλ θέλει να δεσμεύσει τις ΗΠΑ σε πόλεμο με το Ιράν.....No War for Israel in Iran - Keep Americans Safe.




Ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, υποστήριξε ότι το Ισραήλ θέλει να «εκθέσει» τις ΗΠΑ σε ένα πόλεμο με το Ιράν, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Κουβανούς δημοσιογράφους με αντικείμενο τη διεθνή κατάσταση.

«Για το Ισραήλ είναι φριχτό να βρίσκεται το Ιράν τόσο κοντά στην απόκτηση πυρηνικού όπλου, αδιάφορο το πότε θα γίνει αυτό. Ακόμη και αν χρειαστούν τρία χρόνια. Είναι ανυπόφορο για τους Ισραηλινούς και αποτελεί λόγο να επιτεθούν εάν δεν επιτεθούν οι Αμερικανοί», είπε ο 84χρονος Κάστρο μιλώντας στους εννέα δημοσιογράφους, την Κυριακή.

«Δεν τους βολεύει να προειδοποιήσουν τους Αμερικανούς ότι τα ισραηλινά αεροσκάφη απογειώθηκαν γιατί αυτό που θέλουν είναι να δεσμεύσουν τους Αμερικανούς. Και αν τα πράγματα πάνε στραβά, θα είναι το τέλος των πάντων», ισχυρίστηκε, επαναλαμβάνοντας ότι η απόφαση για την κήρυξη ή μη ενός πυρηνικού πολέμου επαφίεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.



«Ορισμένοι είναι έτοιμοι για όλα, όπως το Ισραήλ. Άλλοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση που θέλουν να τους επιβάλουν, τον πιο φριχτό κόσμο που μπορεί να φανταστεί κανείς, αυτόν που θέλει να επιβάλλει η ομάδα των εκατομμυριούχων», πρόσθεσε ο Κάστρο.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο μήπως υπερβάλλει για την επικείμενη «καταστροφή», ο πατέρας της κουβανικής επανάστασης απάντησε:

«Αποτελεί σχεδόν ντροπή να το λέτε αυτό. Όμως είναι σεβαστό οι άνθρωποι να ντρέπονται για την άγνοιά τους. Εάν ντρέπονται για την άγνοιά τους, τότε θα μάθουν. Και εφόσον μαθαίνουν, τότε υπάρχει ελπίδα».

Πηγή : AΠΕ

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΙΡΑΝ - 3ος παγκοσμιος πολεμος from westrock on Vimeo.



ΣΧΕΤΙΚΑ.......

Νέα όπλα από το Ιράν....

Ως σύμβολο της προόδου της αμυντικής βιομηχανίας του Ιράν, παρουσίασε ο πρόεδρος Αχμαντινετζάντ το πρώτο ιρανικής κατασκευής βομβαρδιστικό μη επανδρωμένο αεροπλάνο. Ο Ιρανός πρόεδρος προειδοποίησε τους εχθρούς της Τεχεράνης ότι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα, αν επιχειρήσουν επίθεση κατά της χώρας του.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δεν αποκλείει την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας με τους Παλαιστινίους, εν όψει των απ' ευθείας διαπραγματεύσεων, που θα επαναληφθούν στις 2 Σεπτεμβρίου.


Μη επανδρωμένο βομβαρδιστικό



Δυο μέρες μετά την επιτυχημένη δοκιμή του ιρανικού πυραύλου εδάφους-εδάφους Κιάμ και μία μέρα από την έναρξη τροφοδοσίας καυσίμου στον πρώτο πυρηνικό αντιδραστήρα, το Ιράν γιορτάζει την εθνική ημέρα αμυντικής βιομηχανίας, με την παρουσίαση του Καράρ, του πρώτου μη επανδρωμένου βομβαρδιστικού αεροσκάφους, ιρανικής κατασκευής.

Αποκαλώντας το Καράρ «πρεσβευτή του θανάτου για τους εχθρούς του Ιράν», ο πρόεδρος Αχμαντινετζάντ δήλωσε ότι το στρατιωτικό πρόγραμμα θα συνεχίσει, έως ότου οι εχθροί της ανθρωπότητας εγκαταλείψουν κάθε ελπίδα επίθεσης στο Ιράν.

«Ο σκοπός της αντίδρασης του Ιράν θα περιλαμβάνει ολόκληρη τη γη και δεν κοροϊδεύουμε κανέναν. Δεν μπορούν ένα μάτσο φονιάδες να κυβερνούν τον κόσμο, να βγάζουν τα αυτόματα και να σκορπούν σφαίρες, κάνοντας τον κόσμο ανασφαλή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιρανός πρόεδρος.

Το Καράρ είναι εξοπλισμένο με κινητήρα τούρμπο, μπορεί να φέρει διαφόρους τύπους βομβών και είναι ικανό να διανύσει μεγάλες αποστάσεις με μεγάλη ταχύτητα. Το βεληνεκές του υπολογίζεται κοντά στα χίλια χιλιόμετρα.

Επόμενος στόχος της Τεχεράνης, σύμφωνα με τον Αχμαντινετζάντ είναι το διάστημα:«Ελπίζω με την χάρη του Θεού και τη βοήθεια των επιστημόνων μας, θα μπορέσουμε να στείλουμε τον πρώτο Ιρανό αστροναύτη στο διάστημα πριν από το 2025».

Στο μεταξύ απαράδεκτη χαρακτήρισε την λειτουργία του πρώτου πυρηνικού σταθμού στο Ιράν το Ισραήλ, χαρακτηρίζοντάς το κίνδυνο για όλη την περιοχή.

Αισιοδοξία Νετανιάχου......

Την ίδια ώρα αισιόδοξος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Νετανιάχου, για την πορεία των επικείμενων συνομιλιών με τους Παλαιστινίους, υποσχόμενος να καταπλήξει τους σκεπτικιστές, που αμφιβάλλουν ότι οι απ' ευθείας διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα επαναληφθούν στις 2 Σεπτεμβρίου, μπορούν να οδηγήσουν στην ειρήνη.

«Η επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ ημών και της Παλαιστινιακής Αρχής είναι δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη. Πηγαίνουμε στις διαπραγματεύσεις με μια ειλικρινή επιθυμία να φτάσουμε σε ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ των δύο λαών, προφυλάσσοντας ταυτόχρονα και τα εθνικά μας συμφέροντα, ιδίως την ασφάλεια», δήξλωσε ο Μπεντζαμιν Νετανιάχου.

Παντελώς ανώφελες κρίνει τις επικείμενες διαπραγματεύσεις ο Τύπος στη Συρία, ενώ με σκεπτικισμό αντιμετωπίζουν το θέμα και οι ισραηλινές εφημερίδες, που υπογραμμίζουν πως πρόκειται για κάτι "που έχουμε ξαναδεί".

ΠΗΓΕΣ : ΝΕΤ – ΑΠΕ/ΜΠΕ

No War for Israel in Iran - Keep Americans Safe






Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ EARTHLINGS - Η ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ....


Η ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.........



Το Earthlings, σε αφήγηση του Joaquin Phoenix και σε μουσική του Moby, είναι ένα ντοκιμαντέρ που καταδεικνύει την πλήρη οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα που εκτρέφονται για κατοικίδια, φαγητό, ένδυση, διασκέδαση και επιστημονική έρευνα.


Με τη χρήση κρυφών καμερών και υλικού που δεν είχε δημοσιευθεί ως τώρα, το Earthlings καταγράφει τις καθημερινές πρακτικές των μεγαλύτερων βιομηχανιών παγκοσμίως, όλες εκ των οποίων βασίζονται εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση ζώων για τα κέρδη τους. Δυνατό, ενημερωτικό,αντιφατικό και προκλητικό, το Earthlings είναι μακράν το πιο κατανοητό ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί σχετικά με την στενή σχέση φύσης, ζώων και ανθρώπινου οικονομικού συμφέροντος.


Earthlings (Γήινοι) - Greek Subtitles Διάρκεια 1:35:28




Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ - ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ


ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.....



ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.....

ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ.





ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ......

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
,ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ




ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ....


ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.......



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝTΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - BLOODLINES - SATANISM - Οι σχέσεις αίματος της " Ελίτ " που ελέγχει και κυβερνά τον πλανήτη.


NWO - ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ -TEXE MARS ILLUMINATI MYSTERY BABYLON


Ετικέτες