Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ....ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.




Το ΠΑΣΟΚ των....Ροκφέλερ!

*( Σχόλιο από neataksi.blogspot.com )
Μιά μεγάλη αποκάλυψη από τον δημοσιογράφο κύριο Γεώργιο Α. Λεονταρίτη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα.......

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5484%3A2010-09-21-14-41-40&catid=89%3A2008-10-10-10-48-18&Itemid=281

Στο τέλος του δημοσιεύματος θα σας αποκαλύψουμε ποιοί είναι οι ροκφέλερ, και ποιά τα σχεδιά τους για την ανθρωπότητα........Θα καταλάβετε πόσο επικύνδινη είναι η κατάσταση με αυτούς τους ανθρώπους να ελέγχουν τον πλανήτη.


ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ..........

Τρίτη, 21 Σεπτέμβριος 2010 14:38 .

Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974.


Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής. Διάφορα σκοτεινά κέντρα - εκτός και εντός Ελλάδος - είχαν εργασθεί από μακρού χρόνου, ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με την "νέα τάξη πραγμάτων".

Η ιστορία τώρα, δεν καταγράφεται αμέσως με την πραγματικήν της όψιν. Κάθε τόσο έρχονται στο φως ντοκουμέντα και παρασκήνια, που δίνουν διαφορετική εικόνα των γεγονότων. Πρόσφατον παράδειγμα, τα όσα απεκαλύφθησαν με το τελευταίον βιβλίον του Νικολάου Μακαρέζου, για τις σχέσεις και τις διαβουλεύσεις μεταξύ Καραμανλή και του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου.

Είναι βέβαιον, ότι εάν υπάρξει ενδελεχής έρευνα προς διαφόρους πολιτικούς χώρους της μεταπολιτευτικής εποχής, θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Δεν είναι τυχαία η απογοήτευσις και η απαξίωσις του λαού προς τους σημερινούς πολιτικούς. Μόνο, που οι πολίτες δεν σκέπτονται ή δεν έχουν την δυνατότητα να ερευνήσουν τα βαθύτερα αίτια. Αυτό, κανονικά είναι καθήκον των ΜΜΕ, αλλά δυστυχώς η πλειονότης των κινείται μέσα στο "σύστημα" που άλλοι έχουν χαράξει και επομένως δεν επιτελούν την αποστολήν των.

Οι αμετανόητοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, έχουν μουδιάσει με την πολιτικήν του κυβερνώντος κόμματος. Από την Μεταπολίτευσιν, εγοητεύθησαν από την άκρατον δημαγωγίαν αυτού του πολιτικού φορέως, και συμπορεύθηκαν με τον λαϊκισμόν που καθιέρωσε.

Ο εθνικός μας ποιητής Δ. Σολωμός, είχε αναφερθεί στον λαόν, τον "πάντα ευκολοπίστευτον και πάντα προδομένον"... Υπήρξε προφητικός ο στίχος του. Ποιός κάθισε να ερευνήσει ή έστω να προβληματιστεί, τι ακριβώς ήταν το ΠΑΣΟΚ, από την στιγμήν της παρουσίας του στην πολιτική σκακιέρα; Ο ιδρυτής του, ήλθεν από την Αμερικήν, σε σύντομον χρόνον, επέτυχε να διαλύσει το κόμμα του πατέρα του, και υπήρξεν ο κυρίως υπεύθυνος για την επέμβασιν του Στρατού.

Επαρουσιάζετο, ως ο εκφραστής του αντιαμερικανικού κινήματος στην Ελλάδα, υπερακοντίζοντας ακόμα και την Αριστεράν, η οποία αφελώς- ως συνήθως- ενόμισεν ότι είχε βρει τον... "άνθρωπόν της", και κατέστη στην ουσία, όργανον των σχεδίων του Ανδρέα Παπανδρέου. Μετά την επέμβασιν του Στρατού, οι πολιτικοί συνελήφθησαν.

Η Αμερικανική κυβέρνησις - δια της εδώ πρεσβείας - για τον μόνον που ενδιαφέρθηκε, ήταν ο ηγέτης του... "αντιαμερικανικού κινήματος"! Ο πρεσβευτής Τάλμποτ, ηξίωσε από το στρατιωτικόν καθεστώς, να μην θιγεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, και να του δοθεί διαβατήριον, προκειμένου να φύγει στο εξωτερικόν. Κι' αυτό ακριβώς έγινε! Μετά την Μεταπολίτευσιν, ο κυνηγημένος και εξόριστος Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρύει κόμμα. Αλλά για την δημιουργία πολιτικού φορέως, απαιτούνται τεράστια έξοδα, τα οποία δεν συγκεντρώνονται - φυσικά - με εράνους.


Που βρέθηκαν λοιπόν, όλα αυτά τα χρήματα;

Ο συγγραφέας ιστορικών έργων Κων. Μπαρμπής, στο βιβλίον του "Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται" (εκδόσεις Νέα Θέσις) δημοσιεύει φωτοτυπίαν επισήμου εγγράφου του "Αμερικανικού Γραφείου Στρατιωτικής Συνεργασίας", και με στοιχεία αναγνωρίσεως "Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29" ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει θέσει φαρδιά - πλατιά την υπογραφήν του σε "οδηγίες" που δίδονται απ' εκείνους που θα τον χρηματοδοτούσαν με απίστευτη γενναιοδωρία, και... εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι θα στρεφόταν...

(*Aπό neataksi.blogspot.com Ποιά είναι η NSA; Aποκαλυπτική έρευνα.ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.
)

Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος! Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε.

Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις". Χαρακτηριστική είναι η παράγραφος που αναφέρει, ότι: "Προς ικανοποίησιν των ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων, θα επιτραπεί αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος - ΗΠΑ. Κι' ακόμη, "επιτρέπονται φραστικές ‘' συγκρούσεις ‘' με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως (ανοιχτός) πόλεμος..."! Φυσικά, οι Αμερικανοί ενδιαφέρονταν και για την καταπολέμηση του Κομμουνισμού. Ετόνιζαν στον αρχηγό του "σοσιαλιστικού" κινήματος, ότι επεβάλλετο "ελαχιστοποίησης της δυνάμεως του ΚΚΕ.

Η μείωσις αυτή όμως, δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριον που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της K.G.B."! Έδινε επίσης εντολή η αμερικανική υπηρεσία, τονίζοντας ότι: "Η κυβέρνησις Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα της Κύπρου, με αντίδωρον την μη ύπαρξιν προβλημάτων με την Τουρκίαν...". Αυτές και άλλες εντολές έδιναν οι Αμερικάνοι στον αρχηγόν του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να φτιάξει ισχυρόν "σοσιαλιστικό" κόμμα, με δολλάρια των Ροκφέλερ. Αυτά τα έχει δημοσιεύσει ο κ. Μπαρμπής στο βιβλίο του, μαζί με φωτοτυπία του δεσμευτικού εγγράφου, και ποτέ δεν διαψεύστηκαν.

Συνάγεται λοιπόν, λογικώς, το συμπέρασμα, ότι ο υιός του Ανδρέα και σημερινός πρωθυπουργός, λειτουργεί κάτω από τους ίδιους δεσμευτικούς κανόνες. Κι' αυτό, λέει πολλά. Ίσως η Αμερικανίδα μητέρα του πρωθυπουργού, η κυρία Μάργκαρετ Τσαντ, γνωρίζει περισσότερα.

Εμείς προτείνουμε για τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, ένα νέον σύνθημα:"Ροκφέλερ ζεις, εσύ μας οδηγείς..."!

Γεώργιος Α. Λεονταρίτης


ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.......



ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.........


* ( Από neataksi.blogspot.com )

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ;

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.....




666.....


ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 666 ;

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ......


Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Ι Σ του ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΦ.ΙΓ

16-Και έκαμνε πάντας , τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλούσιους και τους πτωχούς και τους ελεύθερους και τους δούλους , να λάβωσι
Χ Α Ρ Α Γ Μ Α
επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών .


17-Και να μη δύναται κανείς να αγοράση η να πωλήση , ειμή ο εχων το Χ Α Ρ Α Γ Μ Α, η το όνομα του θηρίου,η τον αριθμόν του ονόματος αυτού .

18-Εδώ είναι η σοφία , όστις έχει τον Ν Ο Υ Ν , ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου , διότι είναι αριθμός ανθρώπου , και ο αριθμός αυτού είναι
χ ξ ς ( 6 6 6 )


ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.....






ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ?



ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.......



ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ......ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.


Νότης Μαριάς: Οι Σκοτεινοί Όροι του Δανεισμού της Τρόικας

Watch live streaming video from 114news at livestream.com



ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ......

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.........




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

ΑΠΕΡΓΙΑ 5-6 ΜΑΙΟΥ 2010 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ILLUMINATI - ΔΝΤ - MARFIN ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ....

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ - ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ - KABBALAH

ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Ε. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ, ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ, ΣΕ Ρ-Φ ΣΤΑΘΜΟ

Γέροντας Μωυσής - Το αληθινό νόημα του πόνου στη ζωή μας

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΦΑΝΑΡΙ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΡΟΣ ΣΥΝΘΕΣΙΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ;


ΠΛΑΝΗ ΜΕΤΑ........ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ


Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ APOLOGY OF AN ECONOMICAL HITMAN - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ




ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥAPOLOGY OF AN ECONOMICAL HITMAN........

του Στέλιου Κούλογλου
με τους Κωνσταντίνο Βελέντζα, Ναταλία Λιονάκη


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.....




Υπόθεση:
Βασισμένο σε σπάνιο προπαγανδιστικό υλικό, με δραματοποιημένες στυλ φιλμ- νουάρ σκηνές, κι αποκλειστικές εξομολογήσεις του best seller συγγραφέα Τζον Πέρκινς, αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ, ρίχνει φως στους άγνωστους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν αυτοί που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο μας, στις ρίζες της ισλαμικής τρομοκρατίας, και τους λόγους που ένα τόσο μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στα όρια της ανέχειας.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, όταν ο Τζον Πέρκινς έμαθε για το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, βρισκόταν πολύ μακριά από τη Νέα Υόρκη. Γνώριζε όμως ήδη πολλές απαντήσεις σε πολλά "γιατί" και "πώς". Οικονομικός δολοφόνος επί σειρά ετών, υπονόμευε το πεπρωμένο υπανάπτυκτων κρατών καθιστώντας ολόκληρες χώρες ομήρους ενός συστήματος που ο ίδιος ονομάζει εταιρειοκρατία.

"Οι Οικονομικοί Δολοφόνοι", γράφει ο Πέρκινς, "είναι υψηλόμισθοι επαγγελματίες που εξαπατούν χώρες σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας τους ποσά που ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια δολάρια. Τα μέσα που χρησιμοποιούν για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι μεταξύ άλλων οι οικονομικές εκθέσεις με πλασματικά στοιχεία, οι νοθευμένες εκλογές, η εξαγορά συνειδήσεων, ο εκβιασμός, το σεξ και οι πολιτικές δολοφονίες".

Στο βιβλίο "Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου", το οποίο πολλοί τον προειδοποίησαν να μην γράψει, ο Πέρκινς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές ενός συστήματος το οποίο προωθεί την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ υπό το μανδύα της "παγκοσμιοποίησης", καταδικάζοντας εκατομμύρια κατοίκους του πλανήτη στην ανέχεια.


ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΙΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ (του Σ.ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ) from babis tziolias on Vimeo.




Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ : " ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ" ΣΤΙΣ 2/8/ 2010 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......

ΑΠΕΡΓΙΑ 5-6 ΜΑΙΟΥ 2010 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ILLUMINATI - ΔΝΤ - MARFIN ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΙΓΚΩΦ, ΠΟΥ ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΤΟ 1950 ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Η Μαρτυρία του Ιρανού εν Χριστώ αδερφού! Πώς από μουσουλμάνος έγινε Χριστιανός. Τι του είπε ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - BLOODLINES - SATANISM - Οι σχέσεις αίματος της " Ελίτ " που ελέγχει και κυβερνά τον πλανήτη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ 29/11/2009


Ετικέτες