Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΣΗΜΕΡΑ 24η Μαΐου 2011 Ο περιβόητος ΑΜΚΑ τίθεται στην κρίση του Σ.τ.Ε.




ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΜΚΑ



Η ΠΡΑΟΣ αφουγκραζόμενη την αγανάκτηση του κόσμου και το κοινό περί δικαίου αίσθημα που προσβάλλεται κατάφορα από την αυταρχική επιβολή του ΑΜΚΑ, ο οποίος εν’ολίγοις παραμένει σταθερός και αμετάβλητος και προσδιορίζει για πάντα ένα φυσικό πρόσωπο, αφού έψαξε και βρήκε ικανό και καταξιωμένο δικηγόρο , προσέφυγε στο Σ.τ.Ε. ζητώντας τι άλλο; Το μέχρι σήμερα αυτονόητο. Ποιό δηλαδή;

Να αναγνωριστούν και στους δύσμοιρους και πολύπαθους έλληνες τα δικαιώματα του... αδέσποτου σκύλου. Δηλαδή όπως ο αδέσποτος σκύλος έχει το φυσικό δικαίωμα να δικαιωθεί αν κάποιος τον κακοποιήσει αναίτια στο δρόμο μόνο και μόνο επειδή είναι σκύλος χωρίς να διαθέτει ΑΜΚΑ έτσι και ο δύστυχος (τώρα πια...) έλληνας να επαναποκτήσει το φυσικό του δικαίωμα να δικαιωθεί (και μαζί με αυτό και κάποια άλλα δικαιώματα που τα παραθέτουμε πιο κάτω) κ.τ.λ. χωρίς να διαθέτει ΑΜΚΑ.

Τα δικαιώματα αυτά δηλαδή που η ελληνική πολιτεία με το νόμο 3655/2008 (και ειδικότερα το άρθρο 153) ενάντια στο Ελληνικό Σύνταγμα, ενάντια στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ενάντια στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο αλλά και ενάντια σε κάθε λογική αφαίρεσε από το πρόσωπο και τα συνέδεσε με έναν αριθμό. Θα πρέπει τώρα ο δύστυχος έλληνας να ταυτιστεί με τον αριθμό αυτό για να προστατευθεί.

Με άλλα λόγια από καιρό τώρα εκατομμύρια ελλήνων χριστιανών νοιώθουν να προσβάλλονται βάναυσα από την απεχθή διατύπωση του άρθρου 153 του νόμου 3655/2008 που λέει ότι: «...ουδείς δύναται να δικαιωθεί, να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ...».

Δηλαδή άνευ ΑΜΚΑ αποκλεισμός από τη ζωή
. Οπότε ο δύστυχος έλληνας από τη μια έχει τις ανάγκες του, που μπορεί να είναι και πολύ πιεστικές όπως για παράδειγμα η προμήθεια κάποιων φαρμάκων σημαντικών και για τη ζωή του ακόμα και από την άλλη να έχει τις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΟ-ΑΝΟΗΣΙΕΣ τέτοιων νομοθετημάτων. Έτσι κάποιος ενώ έχει πληρώσει κανονικά τις εισφορές του παρόλα αυτά να κινδυνεύει η ζωή του επειδή του συνέδεσαν τα δικαιώματά του με τέτοια ασυμβίβαστα με τη συνείδησή του νομοθετήματα.

Αυτό αποτελεί καθαρή βία και ωμή πρόκληση της πολιτείας απέναντι στους πολίτες. Προφανώς αυτό γίνεται με σκοπό να αρχίσουν τα αυτάκια μας να συνηθίζουν τα ακούσματα και το πνεύμα της δήθεν Νέας Εποχής. Όπως και παλαιότερα γέμισαν όλα τα προϊόντα με τον γραμμωτό κώδικα που εμφανώς εμπεριέχει τον δυσώνυμο αριθμό 666 ώστε σήμερα να μην μπορούμε να προμηθευτούμε τίποτα που να μην είναι μαρκαρισμένο με τον αριθμό αυτόν με απότερο στόχο να... «συνηθίζουν τα ματάκια μας» έτσι τώρα πρέπει να συνηθίσουν και τα αυτάκια μας.

Στα άλογα βάζουν το καπίστρι σιγά – σιγά πρώτα ένα σκοινάκι μετά ένα πιο σφικτό σκοινάκι και τέλος το δέσιμο. Έτσι πάει να γίνει και τώρα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι φυσικά δικαιώματα δεν έχουμε. Πάνε αυτά. Μπορούμε μόνο να δηλώσουμε υποταγή στο κράτος της Νέας Εποχής και αυτό θα μας παρέξει ένα αριθμό ή μία καρτούλα και από αυτά θα αντλούμε τα δικαιώματά και την ύπαρξή μας. Ειδάλως αποκλεισμός, δίωξη.

Αν δεν αντιδράσουμε εδώ αυτό θα αποτελέσει προηγούμενο και θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΟ-ΑΝΟΗΣΙΕΣ.


Αναρτήθηκε από ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ





ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ....

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ
ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ 17/1/2012.....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες