Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 31/5/2011 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ .ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 31/5/2011 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ .

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΡΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝΩΣΑΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΜΒΩΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.


ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ , ΔΙΟΤΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........

EUROPEAN REVOLUTION 29th MAY-ALL CITIES OF EUROPE - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ APOLOGY OF AN ECONOMICAL HITMAN - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝTΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ

NWO - ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ -TEXE MARS ILLUMINATI MYSTERY BABYLON

ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες