Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΤΥΠΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - ΚΟΝΤΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΤΥΠΙΚΩΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.....ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ........

ΔΩΣΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 2:30 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.....ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ 630ΣΕΛΙΔΕΣ!!!!!

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΟΧΙ....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.


ΛΟΓΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Κου ΛΑΦΑΖΑΝΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.....

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ......


"ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΒΟΥΛΗ 11/2/2012

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ........

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΟΡΑΚΙΑ , ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.....
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Κο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ-ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ......


ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΝΚ.......

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ: ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες