Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ Ι.ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ..




Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2012

Στην κατάθεση προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ) για την υπόθεση της Μονής Εσφιγμένου, προχωρά το Πατριωτικό Μέτωπο.

Στην κατάθεση προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήριο του Στρασβούργου), για την υπόθεση της Μονής Εσφιγμένου, προχωρά το Πατριωτικό Μέτωπο.


Η προσφυγή αυτή αποτελεί υλοποίηση απόφασης του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, μετά την πάροδο τριών και πλέον εβδομάδων αναμονής απάντησης από την πλευρά του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, σε επιστολή την οποία απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΜ κ. Σταύρος Βιτάλης, με την οποία αιτούνταν εξηγήσεις για μια σειρά από καταγγελίες παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μοναχών της Αγιορείτικης Μονής Εσφιγμένου.


Ομιλία του προέδρου του ΠΑΜ κου Σταύρου Βιτάλη σε εκδήλωση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ " Ο ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ " ΠΑΛΑΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΟΥ........


Δεδομένης της πλήρους περιφρόνησης του αιτήματός μας για παροχή εξηγήσεων από την πλευρά του Οικουμενικού Πατριαρχείου και δεδομένης της σταθερής προσήλωσης του Κινήματος στα ανθρώπινα δικαιώματα, η προστασία των οποίων σαφώς περιγράφεται στο Σύνταγμα που παρέδωσε στον ελληνικό Λαό το ΠΑΜ, (http://www.pamet.gr/syntagma/neo%20syntagma.pdf), η προσφυγή στο αρμόδιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα Διεθνές Δικαστήριο, στρέφεται κατά του ελληνικού κράτους με βάση τα εξής πραγματικά περιστατικά:

1. Την απαγόρευση τροφοδοσίας των Μοναχών, από τις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους, με αποτέλεσμα να μη σιτίζονται επαρκώς.

2. Την απαγόρευση του δικαιώματος της ελεύθερης επικοινωνίας (διακόπηκε η τηλεφωνική γραμμή της Μονής και απαγορεύθηκε η αλληλογραφία).

3. Την αυθαίρετη και μη σύννομη κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Μονής από υπηρεσίες του ελληνικού κράτους.

4. Την απαγόρευση πιστοποίησης θανάτου (σε 17 περιπτώσεις θανάτου γερόντων της Μονής) από ιατρό, γεγονός που αποτελεί την βαρύτατη όλων παραβίαση και των πιο θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Να επαναλάβουμε εδώ πως η κίνηση αυτή του Πατριωτικού Μετώπου, δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στις όποιες δογματικές διαφορές υπάρχουν μεταξύ της Μονής και του Πατριαρχείου. Αφορά καθαρά στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με βάση το σκεπτικό ότι, δεν γίνεται οι εκατοντάδες ΜΚΟ, σοροχρηματοδοτούμενες ή μη, να «γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα» όταν πρόκειται για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων των όποιων αλλοδαπών και να μην υπάρχει μια φωνή να υπερασπισθεί Έλληνες πολίτες και μάλιστα Μοναχούς, των οποίων τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται κατάφωρα.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι το Κίνημα εκείνο που από την πρώτη στιγμή της συγκρότησής του, το 2009, στάθηκε όρθιο και κάθετο απέναντι σε όλες τις αυθαιρεσίες του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που κυβερνά τον τόπο. Και σε αυτόν λοιπόν τον τομέα, παράλληλα με την στήριξη όλων των Πατριωτικών-Δημοκρατικών Κινημάτων με στόχο την οριστική ανατροπή των νεοταξιτών και στο πέρασμα στην Ελλάδα της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας που οραματίσθηκαν γενιές και γενιές, βάζει και σε αυτήν την πολύ σοβαρή υπόθεση, τον πρώτο θεμέλιο λίθο, απέναντι στη νέα τάξη και στους εκφραστές της.

Είναι σίγουρο πως το νεοταξίτικο σύστημα, με όλες του τις δυνάμεις, θα «ουρλιάξει» και πάλι, με ψευδοεπιχειρήματα του τύπου, «εκθέτουν την χώρα». Είναι σίγουρο πως η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού, θα σταθεί δίπλα στην γενναία αυτή κίνησή μας, απέναντι σε δυνάμεις κατά πολύ υπέρτερες του αναστήματός μας. Είναι ακόμη σίγουρο πως οι στημένοι κλώνοι του ΠΑΜ (ΠΙΠΑΜ, ΠΑΠΑΜ, ΕΠΑΜ, ΛΑΠΑΜ κλπ), θα τρέξουν για μια ακόμη φορά με τα μέσα που διαθέτουν, να καπηλευτούν και αυτήν μας την πρωτοβουλία, με στόχο να την αποδυναμώσουν.

Το πιο σίγουρο όμως απ’ όλα είναι, πως πέρα από τους «κωλοτούμπες», τους παραδοσιακούς της «δεξιάς» αλλά και τους νεόκοπους της «αριστεράς», θα υπερισχύσει αυτό που λέει ο σοφός Λαός μας: Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Προέδρου: 6980292626

http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6, Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον» Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα. Τηλ 2105141443


www.allilegion.gr allilegion@gmail.com
Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

ΠΗΓΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ,ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ κ.κ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 29/1/2012.....

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ......

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 29/1/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛ.ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Αχμαντινετζάντ: Το Ιράν και η Συρία θα δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη.. - 3ος παγκόσμιος πόλεμος - Μασονία, Κομμουνισμος & Εβραίοι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες