Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ " - ΦΥΜΩΣΗ 440.894 ΕΛΛΗΝΩΝ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ "  
 
@Από την σελίδα πρώτο θέμα......

Πληροφορίες του ΘΕΜΑτος αναφέρουν, πως το «κατέβασμα» της σελίδας, σχετίζεται με την καταγγελία της δημοσιογράφου της Καθημερινινής Ξένιας Κουναλάκη ( οπου ζητούσε από τα ελληνικά ΜΜΕ να σταματήσουν να προβάλλουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, και να ενημερώσουν τους πολίτες για τη φιλοναζιστική ιδεολογία του κόμματος  - Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο ) ήταν η αφορμή για μια απειλητική απάντηση της Χρυσής Αυγής , που έπειτα από επικριτικό της άρθρο κατά της Χ.Α, στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος αναρτήθηκε απάντηση που ανέφερε: «Εμείς μάθαμε να περιμένουμε επί 31 χρόνια και άσχετα με την εκλογική αριθμητική είμαστε και θα είμαστε εδώ» και κλείνει με την Γερμανική φράση «Κοommt zeit kommt rat, kommt attentat», που μεταφράζεται ως «έφθασε η ώρα, έρχεται η επίθεση».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΑ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.....

( Απάντηση στην δημοσιογράφο Ξένια Κουναλάκη
  στην σελίδα της Χρυσής αυγής πρίν την κατεβάσουνε.... )
@ 11/5/2012 ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ κου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΚΑΙ 7 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.......

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

 


ΣΥΝΕΧΕΙΑ........


( Κάντε κλίκ στην εικόνα )

 ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΛΕΤΕ ;

Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ "
ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ.... 


( Κάντε κλίκ στην εικόνα )

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΟΛΕΜΟ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ....



ΤΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ " ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ  ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΑ....

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΦΥΜΩΣΟΥΝΕ 440.894 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" .

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΝΕΑΣ 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...... 



NEW WORLD ORDER - SATAN INSIDE


"ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ , ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ........

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ....... 

ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κου ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΥΠΟΥ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"


 


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ KAI ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝΕ ;

ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ "ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΑΜΠΙΡ "

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ......

 
 ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ
 ΚΑΙ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ "

 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ......
ΑΠΟ ΤΟ BLOG - hellas-orthodoxy.blogspot.com

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ

Την έντονη αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας προκάλεσε η άνοδος της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σε ανακοίνωσή του, το ΚΙΣ αναφέρει: «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, πολίτες αυτής της χώρας, θεωρούμε ότι την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα. Έχουμε όλοι καθήκον να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού. Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας, οι δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, και οι άνθρωποι του πνεύματος και του Πολιτισμού, θα συστρατευτούν, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του Αντισημιτισμού».

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

- Μόνο καλό κάνει η συνεχής επίθεση των προαιώνιων εχθρών του Ελληνισμού στους Χρυσαυγίτες: Το γιατί, δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε, το αντιλαμβάνεται ο καθένας.

- Ο όρος “Έλληνες Εβραίοι” είναι αδόκιμος και ανύπαρκτος, καθώς με το δεύτερο δεν εννούν την θρησκευτική τους ιδιότητα, αλλά ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!

Αποφασίστε κύριοι: Είστε Έλληνες, Εβραίοι ή Έλληνες ιουδαικού θρησκεύματος;

- Τις υπόλοιπες γελοιότητες περί “πλήγματος στη δημοκρατία”, “ρατσισμού”, “αντισημιτισμού” κλπ τις αφήνουμε ασχολίαστες.

Μια φιλική πρόταση μόνο: Αλλάξτε τη μορφή προπαγάνδας σας, γιατί οι ταμπέλες που κολλάτε ΣΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πιάνουν πια!

Και τελικά, πλήγμα στη δημοκρατία είναι η Χ.Α ή εσείς, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ τη βούληση ενός σημαντικού ποσοστού των Ελλήνων;


@ ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ BLOG - HELLAS ORTHODOXY ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ........

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ......

 

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ , ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ  ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ , ΑΑΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ;



Τι λέει η Αγία Γραφή για τον πόλεμο;

Απάντηση:
Πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι η Αγία Γραφή λέει, «Μη σκοτώσεις», και προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτή την εντολή στον πόλεμο. Όμως η Αγία Γραφή λέει, «Μη φονεύσεις» (Έξοδος 20:13). Η Εβραϊκή λέξη κυριολεκτικά σημαίνει «τον εκ προθέσεως προμελετημένο φόνο ενός ανθρώπου με δόλο». Ο Θεός συχνά έδωσε εντολή στους Ισραηλίτες να πολεμήσουν με άλλα έθνη (Α` Σαμουήλ 15:3, Ιησούς του Ναυή 4:13). Ο Θεός διέταξε την ποινή του θανάτου για διάφορα εγκλήματα (Έξοδος 21:12, 21:15, 22:19, Λευιτικό 20:11). Ο Θεός, λοιπόν, δεν είναι κατά του σκοτωμού σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά μάλλον μόνο του φόνου. Ο πόλεμος ποτέ δεν είναι καλό πράγμα, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητος. Σε έναν κόσμο γεμάτο αμαρτωλούς ανθρώπους (Ρωμαίους 3:10-18), ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις αμαρτωλούς ανθρώπους από το να κάνουν μεγάλο κακό είναι το να τους πολεμήσεις.

Ο πόλεμος είναι τρομερό πράγμα! Ο πόλεμος είναι πάντα το αποτέλεσμα της αμαρτίας (Ρωμαίους 3:10-18). Στην Παλαιά Διαθήκη, ο Θεός έδωσε εντολή στους Ισραηλίτες: «Στις πόλεις όμως ετούτων των λαών, που ο Κύριος ο Θεός σας, σας δίνει για ιδιοκτησία, κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να μείνει ζωντανός. Θα τους εξοντώσετε τελείως όλους: Τους Χετταίους, τους Αμορραίους, τους Χαναναίους, τους Φερεζαίους, τους Ευαίους και τους Ιεβουσαίους, όπως σας έχει διατάξει ο Κύριος, ο Θεός σας». Έξοδος 17:16 λέει, «και είπε: Οι Αμαληκίτες επαναστάτησαν ενάντια στην εξουσία του Κυρίου. Γι αυτό και θα τους μάχεται ο Κύριος από γενιά σε γενιά». Επίσης, Α` Σαμουήλ 15:18, «πήγαινε να καταστρέψεις εντελώς αυτούς τους αμαρτωλούς, τους Αμαληκίτες. Πολέμησέ τους ώσπου να τους εξοντώσεις ολοσχερώς». Είναι προφανές ότι ο Θεός δεν είναι ενάντια σε όλους τους πολέμους. Ο Ιησούς είναι πάντα σε τέλεια συμφωνία με τον Πατέρα (Κατά Ιωάννη 10:30), έτσι δεν μπορούμε να πούμε ότι ο πόλεμος ήταν μόνο του Θεού θέλημα στην Παλαιά Διαθήκη. Ο Θεός δεν αλλάζει (Μαλαχίας 3:6, Ιάκωβος 1:17).

Η Δεύτερη Έλευση του Ιησού επίσης είναι υπερβολικά βίαιη. Η Αποκάλυψη 19:11-21 λέει, «Τότε είδα τον ουρανό ανοιχτό, κι ένα άσπρο άλογο εκεί. Ο καβαλάρης του έχει το όνομα «Πιστός και Αληθινός», και κρίνει και πολεμάει με δικαιοσύνη. Τα μάτια του ήταν σαν πύρινη φλόγα και στο κεφάλι του είχε στέμματα πολλά κι ονόματα γραμμένα, κι ένα όνομα γραμμένο, που κανένας δεν το ξέρει παρά μονάχα αυτός. Ήταν ντυμένος στολή βαμμένη στο αίμα και τα` όνομά του είναι «Ο Λόγος του Θεού». Τον ακολουθούσαν τα ουράνια στρατεύματα καβάλα σ` άσπρα άλογα, και ντυμένοι καθάριο άσπρο λινό. Ένα δίκοπο κοφτερό σπαθί έβγαινε απ` το στόμα του, για να νικήσει μ` αυτό τα έθνη. Αυτός θα τους κυβερνήσει με σιδερένια πυγμή και θα πατήσει θυμωμένος στο πατητήρι, για να τρέξει σαν κρασί η οργή του Θεού του παντοκράτορα. Πάνω στη στολή και στο μηρό του ήταν γραμμένο το όνομα: «Βασιλιάς των βασιλιάδων και Κύριος των κυρίων». Μετά είδα να στέκεται στον ήλιο ένας άγγελος. Αυτός έκραξε με δυνατή φωνή σ` όλα τα όρνια τα πετούμενα μεσουρανίς. «Εμπρός, μαζευτείτε στο μεγάλο δείπνο του Θεού, για να φάτε σάρκες βασιλιάδων και στρατηγών, σάρκες δυναστών και σάρκες αλόγων με τους καβαλάρηδές τους, τις σάρκες όλων, ελευθέρων και δούλων, μικρών και μεγάλων».

Είδα τότε το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης και τα στρατεύματά τους να έχουν μαζευτεί για πόλεμο ενάντια στον καβαλάρη του αλόγου και στο στράτευμά του. Και πιάστηκε το θηρίο και ο ψευδοπροφήτης, που ήταν μαζί του και που με εντολή του έκανε τις τερατουργίες – μ` αυτές είχε πλανέψει εκείνους που δέχτηκαν το χάραγμα του θηρίου κι εκείνους που προσκύνησαν το άγαλμά του. Και τους δυο τους έριξαν ζωντανούς στη λίμνη της φωτιάς, που έκαιγε με θειάφι. Οι υπόλοιποι θανατώθηκαν με το σπαθί που έβγαινε απ` το στόμα του καβαλάρη του αλόγου. Κι όλα τα όρνια χόρτασαν από τις σάρκες τους».

Είναι λάθος να πεις ότι ο Θεός ποτέ δεν υποστηρίζει έναν πόλεμο. Ο Ιησούς δεν είναι ένας ειρηνόφιλος. Σε έναν κόσμο γεμάτο από κακούς ανθρώπους, μερικές φορές ένας πόλεμος είναι αναγκαίος για να αποτρέψεις μεγαλύτερο κακό. Αν ο Χίτλερ δεν είχε νικηθεί στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πόσα περισσότερα εκατομμύρια Εβραίοι θα είχαν σκοτωθεί; Αν ο εμφύλιος πόλεμος στην Αμερική δεν είχε αντιμετωπιστεί, πόσο περισσότερο έπρεπε να υποφέρουν ως σκλάβοι οι Αφροαμερικανοί; Πρέπει όλοι να θυμόμαστε να βασίζουμε τα πιστεύω μας στην Αγία Γραφή, όχι στα συναισθήματά μας (Β` Τιμόθεο 3:16-17).

Ο Εκκλησιαστής 3:8 λέει, «Καιρός που αγαπάει κανείς και καιρός που μισεί, καιρός για πόλεμο και καιρός για ειρήνη». Σε έναν κόσμο γεμάτο αμαρτία, μίσος, και πονηριά (Ρωμαίους 3:10-18), ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Μερικοί πόλεμοι είναι πιο «δίκαιοι» από άλλους, αλλά όλοι οι πόλεμοι είναι τελικά αποτέλεσμα της αμαρτίας. Οι Χριστιανοί δεν θάπρεπε να επιθυμούν τον πόλεμο, αλλά ούτε πρέπει οι Χριστιανοί να αντιτάσσονται στην κυβέρνηση που ο Θεός έθεσε στην εξουσία (Ρωμαίους 13:1-4, Α` Πέτρου 2:17). Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε σε καιρό πολέμου είναι να προσευχόμαστε για θεϊκή σοφία για τους ηγέτες μας, να προσευχόμαστε για την ασφάλεια του στρατού μας, να προσευχόμαστε για σύντομη λύση της σύγκρουσης, και να προσευχόμαστε για τις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες – και από τις δυο πλευρές της σύγκρουσης (Φιλιππησίους 4:6-7).



 @ ΑΠΟ Ορθόδοξος Φιλόθεος Μαρτυρία
Εκδόσεις “Ορθόδοξος Κυψέλη” 

ΠΑΤΕΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ( ΠΑΤΡΙΟΝ ) 
ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ



ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....

ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ 
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ


Για να μη λησμονούμε το 1821 δυστιχώς....


« Είναι θέλημα Θεού. Είναι κοντά μας και βοηθάει, γιατί πολεμάμε για την πίστι μας, για την πατρίδα μας, για τους γέρους γονιούς, για τα αδύνατα παιδιά μας, για την ζωή μας, την λευτεριά μας…Και όταν ο δίκαιος Θεός μας βοηθάει ποιος εχθρός ημπορεί να μας κάνει καλά…;».
 
(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης) 

«Μάχου υπέρ πίστεως και Πατρίδος…Είναι καιρός να αποτινάξωμεν τον αφόρητον ζυγόν, να ελευθερώσωμεν την Πατρίδα, να κρημνίσωμεν από τα νέφη την ημισέληνον, δια να υψώσωμεν το σημείον, δι’ ου πάντοτε νικώμεν, λέγω τον Σταυρόν…». 

(Αλέξανδρος Υψηλάντης) 

«…Έλληνες ποτέ μην ξεχνάτε το χρέος σε Θεό και σε Πατρίδα! Σ’ αυτά τα δύο σας εξορκίζω ή να νικήσουμε ή να πεθάνουμε κάτω από την Σημαία του Χριστού»

(Γρηγόριος - Δικαίος Παπαφλέσσας)

«Όταν σηκώσαμεν την σημαίαν εναντίον της τυραγνίας ξέραμεν ότι είναι πολλοί αυτείνοι και μαχητικοί κι’ έχουν και κανόνια κι’ όλα τα μέσα. Εμείς σε ούλα είμαστε αδύνατοι. Όμως ο Θεός φυλάγει και τους αδύνατους, κι’ αν πεθάνωμεν πεθαίνομεν δια την Πατρίδα μας, δια την Θρησκείαν μας και πολεμούμεν όσο μπορούμε εναντίον της τυραγνίας κι’ ο Θεός βοηθός…».

(Στρατηγός Μακρυγιάννης) 

«…Ως Χριστιανός ορθόδοξος και υιός της ημετέρας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, ορκίζομαι …να διαμείνω πιστός εις την Θρησκείαν μου και εις την Πατρίδα μου. Ορκίζομαι να χύσω και αυτήν την υστέρα ρανίδα του αίματός μου υπέρ της Θρησκείας και της Πατρίδος μου. Να χύσω το αίμα μου, ίνα νικήσω τους εχθρούς της Θρησκείας μου ή να αποθάνω ως Μάρτυς δια τον Ιησούν Χριστόν…». 

(Ο όρκος των Ιερολοχιτών) 

«Νέοι, πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να την στερεώσετε, διότι, όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ ΠΙΣΤΕΩΣ και έπειτα υπέρ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…»

«Ως μία βροχή έπεσεν εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί μας και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση…». 

(Θ. Κολοκοτρώνης)

«…Η τυραγνία των Τούρκων - την δοκιμάσαμε τόσα χρόνια - δεν υποφέρονταν πλέον. Και δι’ αυτήνη την τυραγνία, οπού δεν ορίζαμεν ούτε βιόν ούτε τιμή ούτε ζωή (ξέραμεν κι’ ότ’ ήμασταν ολίγοι και χωρίς τα’ αναγκαία του πολέμου) αποφασίσαμεν να σηκώσομεν άρματα εναντίον της τυραγνίας. Είτε θάνατος είτε
λευτεριά». 

(Ιω. Μακρυγιάννης ) 

« Ο Έφορος της Ελλάδος Θεός ενέπνευσεν εις τας καρδίας των εχθρών μας άκραν δειλίαν και φόβον. Ελπίζω δε εντός ολίγου, με την βοήθειαν του Τιμίου Σταυρού και των θεοπειθών της πατρίδος ευχών, να σας χαροποιήσω…». 

(Ανδρέας Μιαούλης) 

«Μία δύναμις με άρπαξε από την λιτανεία πριν φύγουμε από τα Ψαρά για την Χίο. Μία δύναμις θεϊκή με γιγάντωσε…Αυτή η θεία δύναμις μου έδωσε θάρρος δια να φθάσω με το πυρπολικό μου στην Τουρκική Ναυαρχίδα…Οι Τούρκοι ήταν τόσοι ώστε εάν έπτυον επάνω μας θα μας έπνιγαν αναμφιβόλως…Εις το όνομα του Κυρίου φώναξα εκείνη τη στιγμή. Έκανα τον Σταυρό μου και πήδηξα στη βάρκα. Οι φλόγες του πυρπολικού μεταδόθηκαν στην Ναυαρχίδα που τινάχθηκε στον αέρα και παρέσυρε στον θάνατο χιλιάδες Τούρκους…». 

(Κωνσταντίνος Κανάρης) 

«Έκατσα που εσκαπέτισαν με τα μπαϊράκια τους απεκατέβηκα κάτω. Ήταν μιά εκκλησία εις τον δρόμον, η Παναγία στο Χρυσοβίτσι, και το καθησιό μου ήτο όπου έκλαιγα την Ελλάς…Σίμωσα, έδεσα το άλογό μου σ’ ένα δένδρο, μπήκα μέσα και γονάτισα. Παναγία μου είπα από τα βάθη της καρδιάς μου και τα μάτια μου δάκρυσαν. Παναγία μου βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν. Έκανα το Σταυρό μου, ασπάσθηκα την εικόνα της, βγήκα από το εκκλησάκι, πήδηξα στο άλογό μου και έφυγα. Σε λίγο μπροστά μου ξεπετάγονταν οχτώ αρματωμένοι, ο εξάδελφός μου ο Αντώνης Κολοκοτρώνης και επτά ανήψια του. - Κανείς δεν είναι στην Πιάνα, μου είπε ο Αντώνης. Ούτε στην Αλωνίσταινα. Είναι φευγάτοι. - Ας μη είναι κανείς αποκρίθηκα. Ο τόπος σε λίγο θα γιομίση παλληκάρια…Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρη πίσω την υπογραφή του».

(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης) 

«Χωρίς αρετή και πόνο εις την πατρίδα και πίστη εις την θρησκεία τους έθνη δεν υπάρχουν».

«…Κι’ αν είμαστε ολίγοι…παρηγοριώμαστε μ’ έναν τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θερία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν, κι΄όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν…». 

«…Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί κι’ αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι, όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσωμεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί, να την φυλάμε κι’ όλοι μαζί και να μη λέγη ούτε ο δυνατός «εγώ», ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγει ο καθείς «εγώ»; Όταν αγωνιστή μόνος του και φκειάση, ή χαλάση, να λέγη εγώ, όταν όμως αγωνίζονται πολλοί να φκειάνουν, τότε να λένε «εμείς». Είμαστε εις το «εμείς» κι’ όχι εις το «εγώ». Και εις το εξής να μάθωμεν γνώση, αν θέλωμεν να φκειάσωμεν χωριόν, να ζήσωμεν όλοι μαζί….».

(Ιω. Μακρυγιάννης) 

«Το Ελληνικόν Έθνος, αφ’ ού υπέκυψεν εις τον βάρβαρον και σκληρότατον ζυγόν της Οθωμανικής τυραννίας, υστερήθη όχι μόνον την ελευθερίαν του, αλλά και παν είδος μαθήσεως…και ήτον ενδεχόμενον να εκλείψη διόλου από το Έθνος η Ελληνική γλώσσα, εάν δεν την διέσωζεν η Εκκλησία προς ήν οφείλεται και κατά τούτο ευγνωμοσύνη». 

(Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός) 

«Μόνον του Ευαγγελίου η διδαχή εμπορεί να σώση την αυτονομίαν του Γένους, όταν μάλιστα κηρύττεται από ποιμένας φίλους της αληθείας και της δικαιοσύνης»

(Αδ. Κοραής) 

«…Τούτο παρακαλώ να τους παραγγείλετε να πράττωσιν εις το εξής, παριστάνοντες εις αυτούς, ότι πολεμούν όχι μόνον υπέρ πατρίδος, αλλά και υπέρ πίστεως».

(Αδ, Κοραής προς Γ.Κουντουριώτην, 1824) 

«…Μόνη η δικαιοσύνη φέρει την ελευθερίαν, την δύναμιν και την ασφάλειαν. Όπλα χωρίς δικαιωσύνην, γίνονται όπλα ληστών, ζώντων εις καθημερινόν κίνδυνον να στερηθώσι την δύναμιν από άλλους ληστάς, ή και να κολασθώσιν ως λησταί από νόμιμον εξουσίαν. Η ανδρεία χωρίς την δικαιοσύνην είναι ευτελές προτέρημα, η δικαιοσύνη, αν εφυλάσσετο από όλους, ουδέ χρείαν όλως είχε της ανδρείας. Και αυτή του Θεού η παντοδυναμία ήθελ’ είσθε χωρίς όφελος διά τους ανθρώπους, αν δεν ήτον ενωμένη με την άπειρον δικαιοσύνην του…». 

(Αδ, Κοραής προς Οδυσσέα Ανδρούτσον, 1824) 

«…Αχ, διά τους οικτιρμούς του Θεού, ο οποίος είναι όλος αγάπη, διά το όνομα της Πατρίδος, η οποία είναι όλη αρετή, ας καθαρίσωμεν την ψυχήν μας, και εις αυτήν την ώραν του κινδύνου, από τον ρύπον της διχονοίας, ας θάψωμεν εις τον τάφον της λησμονησίας τα άγρια και ανόητα πάθη μας, ας πλύνωμεν τας μεμολυσμένας καρδίας εις το ιερόν λουτρόν της αγάπης, ο πατριωτισμός ας λαμπρύνη, εις το εξής τον θολωμένον νουν μας, η ειλικρίνεια ας βασιλεύση εις την καρδίαν μας, η αγάπη κα η σύμπνοια ας προπορεύωνται, ως νεφέλη πυρός, όλων των βουλών μας και όλων των έργων μας». 

(Σπ. Τρικούπης) 

«Κι’ όσο αγαπώ την πατρίδα μου δεν αγαπώ άλλο τίποτας. Ναρθή ένας να μου ειπή ότι θα πάγη ομπρός η πατρίδα, στρέγομαι να μου βγάλη και τα δυό μου μάτια. Ότι αν είμαι στραβός, και η πατρίδα μου είναι καλά, με θρέφει, αν η πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια νάχω, στραβός θανά είμαι. Ότι σ΄αυτείνη θα ζήσω, δεν έχω σκοπό να πάγω αλλού». 

(Ιω. Μακρυγιάννης) 

«Είναι καιρός…να κρημνίσωμεν από τα νέφη την Ημισέληνον διά να υψώσωμεν το σημείον, δι’ ού πάντοτε νικώμεν, λέγω τον Σταυρόν και ούτω να εκδικήσωμεν την πατρίδα και την ορθόδοξον ημών πίστιναπό την ασεβή των ασεβών καταφρόνησιν»;

(Αλ. Υψηλάντης) 

«…Η ημέρα εκείνη, την οποίαν επιθυμούσαν οι πατέρες μας να την ιδούν, έφθασε και ο Νυμφίος έρχεται…Έφθασεν ο καιρός διά να λάμψη πάλιν ο Σταυρός και να λάβη πάλιν η Ελλάς, η δυστυχής Πατρίς μας, την ελευθερίαν της…». 

«Ό, τι και αν εκάμαμεν, είτε εγώ, είτε οι συνάδελφοί μου, είτε ως εταίροι, είτε ως αγωνισταί, ήτο έμπνευσις και έργον της Θείας Προνοίας, και ουδέν ηθέλομεν πράξει άνευ της εμπνεύσεως ταύτης». 

(Άνθιμος Γαζής) 

«ΙΔΟΥ ο Θεός μεθ’ ημών, ος επάταξεν έθνη πολλά και απέκτεινε βασιλείς κραταιούς. Ο Παντοκράτωρ Θεός δεν μας αφήνει εις την διάκρισιν του εχθρού. Αλλά είναι σύμμαχός μας, καθώς πολλάκις το είδομεν και άμποτε εις το εξής διά της δυνάμεως του τιμίου και ζωοποιού Σταυρού και διά της ενεργείας και γενναιότητός σας να αφανισθή ο εχθρός εξ ολοκλήρου…». 

(Π. Μαυρομιχάλης προς τον Θ.Κολοκοτρώνη) 

«ΧΩΡΙΣ αρετή και θρησκεία δεν σχηματίζεται κοινωνία, ούτε βασίλειον».

(Στρατηγός Μακρυγιάννης) 

«Ο Θεός είναι μετά της Ελλάδος και υπέρ της Ελλάδος και αύτη σωθήσεται. Επί ταύτης της πεποιθήσεως αντλώ πάσας μου τας δυνάμεις και πάντας τους πόρους».

(Ι. Καποδίστριας) 

«Η Ιστορία και το μέλλον της Ελλάδος στηρίζονται πάνω σε τρεις λέξεις: Θρησκεία, Ελευθερία, Πατρίς».

(Παλαιών Πατρών Γερμανός) 

«Εγώ, η φαμίλια μου, τα’ άρματά μου, ό,τι έχω είναι για την Ελλάδα». 

(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης) 


ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ......

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ......

ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΘΕΛΕΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗ......
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. 

 ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ , ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......


ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ - TALMUD - O.T.O (Ordo Templi Orientis) -ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ -ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.



  



ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ - ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΑΜΚΑ - ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ - ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες