Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ.....ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ.

 ΑΙΣΧΟΣ.......

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ........
 

Το αίσχος και το μίσος των προδοτών οικουμενιστών του πάπα, προς τους Ορθοδόξους ομολογητές της πίστεως. Δύο μοναχοί που πήγανε να υπενθυμίσουνε στον προδότη της πίστεως Βαρθολομαίο στην Καστοριά, τι λένε οι άγιοι πατέρες και η πίστη μας για τους αιρετικούς και για όλους όσους έχουνε κοινωνία μαζί τους , δέχτηκαν την άγρια επίθεση από μπράβους του Βαρθολομαίου ( φρίξον ήλιε και στέναξον Γή )......και μάλιστα από πληροφορίες που είχαμε από έγκυρη πηγή ο ένας ο μοναχός χτυπήθηκε άσχημα.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ......ελεεινοί και τρισάθλιοι προσκυνημένοι ,που δεν έχετε ιδέα που απλώνετε τα χέρια σας  για να μην χάσετε την δουλειά και τα λεφτά σας εκτελείτε τις εντολές του αρχιπροδότη Βαρθολομαίου και όλων όσων συμφωνούν η σιωπούν στα όσα βλάσφημα κάνει. 

Όχι αναλαμπή της Ορθοδοξίας δεν θα δούμε....αλλά καταστροφή μεγάλη θα πάθουμε αν δεν σταματήσει σε αυτόν τον τόσο ευλογημένο τόπο από τον Θεό, ο διωγμός των ορθοδόξων και αν δεν μετανοήσουμε όλοι  με δάκρυα για να μας ελεήσει ο τριαδικός Θεός.  

 ΔΕΙΤΕ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΚ....http://www.mpetskas.gr/2012/07/blog-post_9347.html


Παρατράγουδα κατά την επίσκεψη Βαρθολομαίου (φωτογραφίες)

  

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εκτός από φίλους έχει και κάποιους πολέμιους, κυρίως για τη διαλλακτική του στάση απέναντι σε άλλα θρησκεύματα.

Δύο μοναχοί από μονή το Αγίου Όρους, βρέθηκαν στην Πλατεία Ομονοίας και άρχισαν να φωνάζουν εναντίον του, στη διάρκεια της τελετής υποδοχής το περασμένο Σάββατο.

Όπως ήταν επόμενο αμέσως απομακρύνθηκαν από τα όργανα της τάξης. Οι συγκεκριμένοι μοναχοί μετά... από λίγο αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν έγινε μήνυση.

Όσο αφορά την διαμάχη που υπάρχει για την αγιοκατάταξη της Αγίας Σοφίας της ασκήτισσας, σας παραθέτουμε παρακάτω ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ στο βιβλίο «ΣΟΦΙΑ Η ΑΣΚΗΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ», Έκδοση Ιεράς Μονής Γενεθλίου Θεοτόκου Κλεισούρας

… Πριν από καιρό κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, πού αναφέρεται στο πρόσωπο αυτής της ασκήτριας.

Αναφέρει θαυμαστά γεγονότα, αλλά και άλλα ακόμη τα οποία είναι αναληθή.

Δηλαδή ότι η Γερόντισσα δεν κοινωνούσε των Άχραντων Μυστηρίων και δεν συμμετείχε στις Ιερές Ακολουθίες στο Καθολικό της Μονής, επειδή δήθεν ακολουθούσε το Παλαιό Ημερολόγιο.

Ο π. Νικόλαος Γκίκαρνας, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κλεισούρας, και ο π. Νεκτάριος, πού τώρα βρίσκεται στο Άγιον Όρος, καθώς επίσης και ο π. Μάξιμος Καραβάς, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας, επιβεβαιώνουν πώς, μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της, κοινωνούσε των Άχραντων Μυστηρίων, συμμετείχε στις Ιερές Ακολουθίες και διακονούσε σε αυτές και δεχόταν τις ευχές και τις ευλογίες της Εκκλησίας.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ανακριβή και εξυπηρετούν ίδιους σκοπούς. Προλογίζοντας το παρόν πόνημα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον π. Πορφύριο για τον κόπο και τον μόχθο πού κατέβαλε για την συλλογή και καταγραφή όλων αυτών των στοιχείων ως προς το πρόσωπο αυτής της ασκήτριας…

Μπέτσκας

@ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ : ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ , ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ........  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ
ΜΟΝΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ( ΠΑΤΡΙΟΝ )

Σημείωση : Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ......


ΜΟΝΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......

ΕΝΝΙΑ ( 9 ) ΚΑΙ ΟΧΙ ( 7 ) ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ. - ΦΡΑΓΚΕΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες