Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - SUSPECT NATION - Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΗΜΩΝ.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ......
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΣΤΙΧΟΙ 16-18

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.....

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ.....

ΟΔΗΓΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ.

ΜΑΣΟΝΙΑ
 ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


SUSPECT NATION....Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ - ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΑ RFID CHIP - ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΗΣ - ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.....ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

 

 ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.......

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ......ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ . ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ - ΟΠΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...... 

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΚ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΜΕΣ΄ ΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ Σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ο εορτασμός του Ραμαζανιού «ΔΩΡΕΑΝ» με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου - Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ - ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΚΟΡΑΝΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες