Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ.........ΩΡΑ 18:25 Οι μουσουλμάνοι διαδηλωτές σπάνε καταστήματα και αυτοκίνητα στην Πειραιώς - Επέμβαση των ΜΑΤ για να τους απομακρύνουν από την Ομόνοια.......

 ΑΠΟ NEWS IT

- Πέτρες και δακρυγόνα μεταξύ ΜΑΤ και Μουσουλμάνων
- Διαμαρτύρονται για την ταινία με τον Μωάμεθ
- Έβγαλαν ακόμη και την τεθωρακισμένη αύρα "Αίαντα"
- Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής και οι γύρω δρόμοι
 

- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΩΡΑ 18:25  Συνεχίζεται η ένταση και το ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους γύρω από την οδό Πειραιώς. Δυνάμεις των ΜΑΤ με κλούβες έχουν μπει στις οδούς Μενάνδρου, Σωκράτους και Σοφοκλέους ενώ βρίσκονται στην περιοχή και άνδρες της ομάδας Δέλτα.

Οι μουσουλμάνοι έχουν διαχωριστεί στα στενά ενώ σπάνε καταστήματα και αυτοκίνητα στο πέρασμα τους.




ΩΡΑ 17:43 Ηρεμία αυτή την ώρα στην πλατεία Ομονοιας. Τα ΜΑΤ έχουν απωθήσει τους διαδηλωτές στην πλατεία. Έχουν σταματήσει τα επεισόδια.

ΩΡΑ 17:30
Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην περιοχή της Ομόνοιας, καθώς ομάδα μουσουλμάνων που είχαν συγκεντρωθεί για να διαδηλώσουν κατά ταινίας που προβάλλεται στις ΗΠΑ και έχει ως θέμα τον προφήτη Μωάμεθ, προσπάθησε να πραγματοποιήσει πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία και ανακόπηκε από διμοιρία των ΜΑΤ. 

 


Η αστυνομία έχει βάλει μπροστά την τεθωρακισμένη αύρα "Αίαντας" που για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε πορεία και ετοιμάζεται να κάνει ρίψη νερού στους διαδηλωτές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες