Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ , ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.Διαβάσαμε από την σελίδα Pkool 

Μετά την πανηγυρική επανεκλογή του στην προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Κέιπ Τάουν, ο πρώην πρωθυπουργός προσελήφθηκε στο Harvard και μετακομίζει μόνιμα στις ΗΠΑ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει πάρει την απόφαση να αποχαιρετήσει οριστικά στην Ελλάδα και με την ευκαιρία της πρόσληψής του από το περίφημο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στις ΗΠΑ όπου γεννήθηκε (το 1952 στο Σαιντ Πωλ της Μινεσότα) και μεγάλωσε.

Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται ήδη στις ανακοινώσεις του επίσημου site του ιδρύματος όπου αναφέρεται ως καθηγητής και μέλος του μόνιμου προσωπικού του Πανεπιστημίου. Υπάρχει επίσης στον επίσημο κατάλογο των καθηγητών του Χάρβαρντ, όπου λειτουργεί και το παγκόσμιο πρόγραμμα υποστήριξης εκλεγμένων ηγετών, το Global Public Leaders Program (το οποίο ενισχύει οικονομικά η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου). Σε συνεργασία και με το ίδρυμα Μπιλ Κλίντον παρέχεται η δυνατότητα σε εκλεγμένους ηγέτες, μετά την αποχώρηση από το αξίωμά τους, να συνεχίσουν να προσφέρουν.


Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να έχει δηλώσει τη νέα του διεύθυνση, τα τηλέφωνα και e-mail στην Αμερική, ενώ υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να έχει ενταχθεί στο επιτελείο για την προώθηση της υποψηφιότητας Ομπάμα μετά τις επαφές που είχε στο συνέδριο των Δημοκρατικών στη Βόρεια Καρολίνα!


@ ΑΠΟ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ;

ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ: 

 Με τον Παπανδρέου δουλεύαμε υπογείως να φέρουμε το ΔΝΤ στην Ελλάδα - Δείτε το βίντεο

 

 

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.....

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΤΟΥ BLOG - NEA ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2012.......ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 6/7/2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Κα ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κο ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ ,Η ΜΥΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κας ΝΤΟΡΑΣ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.......


Κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα και κατά κάθε βουλευτή, υπουργού, υφυπουργού και κάθε άλλου πολιτικού ή μη προσώπου που συνέπραξε με αυτόν και συνέβαλε στη διάπραξη σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού των εγκλημάτων:

1.Της εσχάτης προδοσίας

2.Της εξαπάτησης εκλογέων

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ - ΕΓΚΛΗΣΗΣ ,Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κα ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κος Ι.ΣΑΚΚΑΣ 


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ κα ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ E-MAIL 
ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Κας ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

210-3646810

(Kιν.: 6977-359777)ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

30/4/2012ΜΥΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΓΚΛΗΣΗ 
ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κας

ΝΤΟΡΑΣ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.......

Κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα και κατά κάθε βουλευτή, υπουργού, υφυπουργού και κάθε άλλου πολιτικού ή μη προσώπου που συνέπραξε με αυτόν και συνέβαλε στη διάπραξη σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού των εγκλημάτων:

1.Της εσχάτης προδοσίας

2.Της εξαπάτησης εκλογέων

Κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που πιστεύει ότι έχει προδοθεί και εξαπατηθεί, μπορεί να συνυπογράψει τη μήνυση.Ακολουθεί μία σύντομη περιγραφή
 από την κα Ντόρα Κρητικοπούλου.
Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ.-τιμωρία ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη) τελείται από εκείνον που επιχειρεί την κατάλυση, την αλλοίωση ή την απενεργοποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος ή των θεμελιωδών αρχών και θεσμών του (που ορίζονται στο άρθρο 134Α Π.Κ.).

Το έγκλημα αυτό τελείται με τα μέσα που ορίζει ο Ποινικός Κώδικας, μεταξύ των οποίων είναι ο σφετερισμός της ιδιότητας του οργάνου του Κράτους, δηλαδή όταν το όργανο που ασκεί κρατική εξουσία καταλύει τους μηχανισμούς ελέγχου των πράξεών του και διαβρώνει, λόγω της δυνατότητας που έχει εξαιτίας της θέσης του, τους θεμελιώδεις πολιτικούς θεσμούς.

Οι μηνυόμενοι, μετά τη μεθοδευμένη προσφυγή στο ΔΝΤ, τέλεσαν τις πράξεις που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, επέβαλαν στον Ελληνικό Λαό μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, αναγκάζοντάς τον μέσα από ένα κλίμα τρομοκρατίας και πανικού να υποκύψει σε δυσβάστακτα και απάνθρωπα μέτρα που ως αποτέλεσμα είχαν την εξαθλίωση, την αύξηση της ύφεσης, τη φτώχεια, την αρρώστια και τις αυτοκτονίες, τη μετανάστευση, την ανεργία, την εξαφάνιση του εμπορίου, την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους δυνάστες.

Άρα, τα μέτρα αυτά που μας επέβαλαν δεν είχαν το αποτέλεσμα που παρουσίαζαν στον Ελληνικό Λαό οι μηνυόμενοι, ότι δήθεν έτσι θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί η κρίση, να μην χρεοκοπήσουμε και «να σωθεί η χώρα».

Και θα κριθούν ως ικανότατοι, ως έξυπνοι, ως ειδήμονες, δεδομένου ότι οι ίδιοι έχουν παρουσιαστεί στον Ελληνικό Λαό ως οι πλέον ειδικοί για να «σώσουν» τη χώρα προβάλλοντας τις «εμπειρίες» τους, τα διαπιστευτήριά τους από ξένα Πανεπιστήμια και λοιπούς βαρύγδουπους τίτλους. Θα κριθούν ως ψυχικά και νοητικά υγιέστατοι. Θα δώσουν λόγο στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του. Θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη γιατί ξεπούλησαν την Ελλάδα. Η παρατηρούμενη το τελευταίο χρονικό διάστημα συντονισμένη προσπάθειά τους να αποδώσουν το χάλι που κατάντησαν τη χώρα μας και εμάς, τους πολίτες της χώρας αυτής, σε «λάθος», δεν θα περάσει.

Τα εγκλήματα, και μάλιστα αυτά που τιμωρούνται με ισόβια, δεν γίνονται από «λάθος». Ούτε να ελπίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με ένα «συγγνώμη». Ο Ποινικός Κώδικας δεν προβλέπει τη «συγγνώμη» ως τρόπο διαφυγής των ευθυνών. Ορίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

Οφείλουν να υποστούν τις συνέπειες των εγκληματικών τους πράξεων, γιατί κανείς δεν εξαιρείται από το νόμο.

Το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων (άρθρο 162 Π.Κ.-τιμωρία: φυλάκιση μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή) διαπράττεται όταν κάποιος με ψευδείς ειδήσεις ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα στις εκλογές.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όλοι ως υποψήφιοι για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, έκαναν επανειλημμένα ψευδείς δηλώσεις προς τον Ελληνικό Λαό, ότι «λεφτά υπάρχουν», «θα γίνουν αυξήσεις στους μισθούς και συντάξεις ανώτερες του πληθωρισμού», και άλλες πολλές που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, με αποτέλεσμα να πείσουν τους εκλογείς να μεταβάλουν το εκλογικό τους φρόνημα, κι έτσι να εκλεγούν νικητές στις εκλογές εκείνες.

Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ανάληψη της εξουσίας, και χωρίς καν να επιχειρήσουν να εφαρμόσουν το προεκλογικό πρόγραμμα που περιείχε όλες τις ψευδείς δηλώσεις τους, άσκησαν πολιτική κάθετα αντίθετη με όσα προεκλογικά δήλωναν. Τις εκλογές αυτές τις κέρδισαν με εξαπάτηση, αφού αυτά που υπόσχονταν ήταν εντελώς αντίθετα με όσα σχεδίαζαν να εφαρμόσουν.

Οι δηλώσεις αυτές δεν είναι οι συνήθεις που υπόσχονται οι πολιτικοί προεκλογικά. Ήταν καταφανώς παραπλανητικές και μόνο σκοπό είχαν να πάρουν την ψήφο, να εκλεγούν και να μας παραδώσουν αλυσοδεμένους στο ΔΝΤ με το οποίο έκαναν «υπόγεια» τη συμφωνία μόλις πήραν την εξουσία, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Για όλα αυτά θα απολογηθούν.

Εξάλλου, το ίδιο επιθυμεί και ο εκ των μηνυομένων Γιώργος Παπανδρέου του Ανδρέα, αφού ο ίδιος είχε δηλώσει μία ημέρα πριν τις εκλογές της 4ης/10/2009 (βλ. σελ.11 της μήνυσης) ότι «κανείς δεν μπορεί να γλυτώνει επειδή είναι πολιτικός. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα στην ατιμωρησία. Όποιος δεν σεβαστεί τη δημόσια θέση που του εμπιστεύθηκε ο λαός και τη χρησιμοποιήσει για να πλουτίσει, θα αντιμετωπίσει όχι μόνο τον πολιτικό στιγματισμό, αλλά και την ποινική δικαιοσύνη».

ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δικηγόρος ΑθηνώνΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΝΤΟΡΑ Λ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ
 ΑΝΑΦΟΡΑΣ - ΕΓΚΛΗΣΗΣΑν θελετε να συμμετεχετε και εσεις, διαβαστε πρωτα τη μηνυση :  

Η ΜΗΝΥΣΗ

ΜΗΝΥΣΗ-ΕΓΚΛΗΣΗ-κατά-ΓΑΠ-κλπ-ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ-προς-αποστολή-


Για να συνυπογράψετε, συμπληρώσετε το παρακάτω έντυπο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Βεβαιώστε το γνήσιο υπογραφής σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα(η προξενικη αρχη για οσους βρισκονται στο εξωτερικο.)

Στείλετε τη Δήλωση Συναίνεσης προς
ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 99
ΤΚ 11473, ΑΘΗΝΑΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΙΝΑΙΝΕΣΗΣ


Για όποια πληροφορία ή επιπλέον ενημέρωση, επικοινωνήστε με την κα Ντόρα Κρητικοπούλου στο τηλ.: 210-3646810

(Kιν.: 6977-359777)


Ελληνες απο ολη τη χωρα συνυπογραφουν σαν μηνυτες κατα των πολιτικων που εξαπατησαν τον Ελληνικο λαο και οδηγησαν τη χωρα στην χρεωκοπια.

Η μηνυση θα κατατεθει συντομα αφοτου παραληφθουν οι υπευθυνες δηλωσεις.

Για να συνυπογραψετε και εσεις εφοσον συμφωνειτε στειλτε μας την Δηλωση Συναινεσης.

ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ - ΕΓΚΛΗΣΗ

Κάντε κλίκ στο εικονίδιο

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.....
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........


ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


 

ΕΓΚΛΗΣΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κου ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΒ' ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ Β' ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ :ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ....- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΝΑΛΑΓΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....

 

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - 666 - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

 

ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 3μ.μ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

ΑΙΡΕΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - ΜΑΣΟΝΙΑ - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

 

ΕΝΝΙΑ ( 9 ) ΚΑΙ ΟΧΙ ( 7 ) ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ. - ΦΡΑΓΚΕΜΑ.

 

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Αχμαντινετζάντ: Το Ιράν και η Συρία θα δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη.. - 3ος παγκόσμιος πόλεμος - Μασονία, Κομμουνισμος & Εβραίοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες