Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η ΣΠΑΘΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ....ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ - Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CORPUS CHRISTI - ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ


ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ
 ΣΑΤΑΝΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ.....


Η ΣΠΑΘΑ ΤΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ  ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ H ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η  ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "CORPUS CHRISTI "......

.......ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ  ,ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ  ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ, ΙΕΡΕΙΣ , ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ....


ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ 
ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ,Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΟΣΜΑ ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ....

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ......
  
ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΩΤΗ
ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ

ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΒΙΚΕΝΤΙΑ.
ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ...



ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ......

ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.....  

....ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ......

.......ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..... 

 15/10/2012


 ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
 ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στο νοσοκομείο ο Τραγάκης  Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Λευκωσίας νοσηλεύεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Πειραιά, Γιάννης Τραγάκης. Ο κ. Τραγάκης που συμμετείχε σε αποστολή στην Κύπρο, αισθάνθηκε αδιαθεσία, ζαλίστηκε και πήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επικοινωνεί κανονικά με τους γιατρούς και τηλεφωνήθηκε και με τον πρόεδρο της Βουλής, Β. Μεϊμαράκη. Αγνωστο είναι, πάντως, για πόσο χρονικό διάστημα θα νοσηλευτεί στη Λευκωσία και πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς αύριο θα του γίνει σειρά εξετάσεων. 

15 /10 /2012

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΚΙΩΤΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Με συμπτώματα έντονης αδιαθεσίας μεταφέθηκε σήμερα το πρωί στο Αττικό Νοσοκομείο ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης υποβάλλεται σε εξετάσεις από νωρίς το πρωί και αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τα τελευταία 24ωρα υπέφερε από έντονες ημικρανίες. Οι πρώτες ενοχλήσεις άρχισαν πριν από περίπου τρεις ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Ρουπακιώτης μετέβαινε κανονικά στο υπουργείο -ακόμη και το περασμένο Σάββατο-, πραγματοποιώντας αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους συνεργάτες του για θέματα του υπουργείου. 

Τη Δευτέρα ωστόσο, ο κ. Ρουπακιώτης δεν μετέβη στο υπουργείο, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας του. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες,ο υπουργός Δικαιοσύνης πήγε στο «Αιγινήτειο», όπου διαπιστώθηκε μικρό αιμάτωμα το οποίο μπορεί να προήλθε από εγκεφαλικό, ενώ στη συνέχεια πήγε στο «Αττικόν», όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Στο πλευρό του βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του.  

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ....... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες