Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΕΝΙΣΜΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΟΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ..

ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 
Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ.

 

ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ...

ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ...


Ο ΑΓΙΟΣ ΙΓΝΑΝΤΙΟΣ Ο ΘΕΟΦΟΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ...


Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ 666
 ΚΑΙ ΟΙ " ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ " ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ....

ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ - 666 VICARIUS FILLI DEI 

ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - VICARIUS FILLI DEI = 666

 ΟΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ" ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ 666......ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΗ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΝ ΚΑΙΡΩΝ - Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.....


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΣΤΙΧΟΙ 12 - 18

12 Και ενήργει όλην την εξουσίαν του πρώτου θηρίου ενώπιον αυτού. Και έκαμε την γην και τους κατοικούντας εν αυτή να προσκυνήσωσι το θηρίον το πρώτον, του οποίου εθεραπεύθη η θανατηφόρος πληγή. 

13 Και έκαμνε σημεία μεγάλα, ώστε και πυρ έκαμνε να καταβαίνη εκ του ουρανού εις την γην ενώπιον των ανθρώπων. 

14 Και επλάνα τους κατοικούντας επί της γης διά τα σημεία, τα οποία εδόθησαν εις αυτό να κάμη ενώπιον του θηρίου, λέγον προς τους κατοικούντας επί της γης να κάμωσιν εικόνα εις το θηρίον, το οποίον έχει την πληγήν της μαχαίρας και έζησε. 

15 Και εδόθη εις αυτό να δώση πνεύμα εις την εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήση η εικών του θηρίου και να κάμη, όσοι δεν προσκυνήσωσι την εικόνα του θηρίου, να θανατωθώσι. 

16 Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, 

17 και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού

18 Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς'. ( χι , ξι , στίγμα )

ΤΟ 666 ΣΤΟ BAR CODE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ....
BAR CODE 666
ΤΟ 666 ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ROCKFELLER....ΤΟ 666 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ 
ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ....

Ομολογία του πρώην υπουργού του ΠΑ.ΣΟ.Κ Λάμπρου Παπαδήμα ότι το 666 υπάρχει πάνω σε κάθε έντυπο που πρέπει να μπει μέσα σε ένα μηχανογραφικό σύστημα.....

 
ΤΟ 666 ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ....

 

ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 
( ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΝ )ΕΙΝΑΙ.....

1ον - Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...  

...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.....
 
( ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ - ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ κ.λ.π ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ )

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2013 ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 50 ΕΥΡΩ!!!
  
Italy to Ban Cash Transactions Over €50 in 2013!

You won’t even be able to fill up your car without a credit or debit card in Italy beginning in 2013, as the Italian Council of Ministers has voted to increase the current capital controls banning the use of cash on transactions over €1,000, down to any transaction over €50!

As we stated when Italy first announced capital controls and caps on cash transactions several months ago, expect bans on cash transactions to be coming to a neighborhood near you in the next 2-3 years.

Courtesy Google Translate:

Rome – The technical Rome government wants to limit cash transactions in Italy.

From 2013, citizens may pay amounts in excess of 50 euros only by credit or debit card. That the Council of Ministers decided today.

The measure is intended to reflect the money laundering and black money payments to clamp down. Since July, the government has banned cash transactions over 1,000 euros.

http://www.silverdoctors.com/italy-to-ban-cash-transactions-over-e50-in-2013/

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

2ον - ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΑ RFID CHIP ΜΕ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΕΚΕΙ ΔΗΔΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ, Η ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ,ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ.  Γεν. 2,7 «Και έπλασεν ο Θεός τον άνθρωπον, χουν από της γης, και ενεφύσησεν εις το πρόσωπον αυτού πνοήν ζωής, και εγένετο ο άνθρωπος εις ψυχήν ζώσαν» 


ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ....

...ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ.....

ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕ 
ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.... 

 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ , ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες