Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ....ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ......ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ...

ΟΥΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ....

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΡΑΣΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ,ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ!!!!

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ .  

ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ....

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ 
ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

(Μτ. 10:1,5-15, Λκ. 9:1-6)

Και περιήλθε γύρω τα χωριά διδάσκοντας. 7 Και προσκαλεί τους δώδεκα και άρχισε να τους αποστέλλει δύο-δύο, και τους έδινε εξουσία στα πνεύματα τα ακάθαρτα 8 και τους παράγγειλε να μην παίρνουν τίποτα στο δρόμο παρά μόνο ραβδί, μήτε άρτο, μήτε σακίδιο, μήτε χαλκό στη ζώνη, 9 “αλλά να έχετε δεμένα κάτω από τα πόδια σας σανδάλια και να μην ντυθείτε δύο πουκάμισα”. 10 Και τους έλεγε: “Όπου εισέλθετε σε οικία, εκεί μένετε, ωσότου εξέλθετε για να φύγετε από εκεί. 11 Και όποιος τόπος δε σας δεχτεί μήτε σας ακούσουν, όταν βγαίνετε από εκεί, τινάξτε μακρυά το χώμα που είναι κάτω από τα πόδια σας ως μαρτυρία σ’ αυτούς”. 12 Και εκείνοι, όταν εξήλθαν, κήρυξαν να μετανοούν, 13 και έβγαζαν πολλά δαιμόνια, και άλειφαν με λάδι πολλούς αρρώστους και τους θεράπευαν. 


ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΛΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΑΣ.......

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ NEWSIT...... 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται οι μητροπολίτες Περιστερίου και Θεσσαλιώτιδος.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ δύο μητροπολίτες αφού εντοπίστηκαν στους λογαριασμούς τους υπέρογκα ποσά, δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, πρόκειται για τους μητροπολίτες Περιστερίου Χρυσόστομο και Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Κύριλλο. Σύμφωνα με τα ευρήματα του ΣΔΟΕ οι δύο μητροπολίτες διατηρούν «παχυλούς» τραπεζικούς λογαριασμούς που απέχουν παρασάγγας από τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία που εμφανίζουν στην Εφορία.

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα έχει συνταχθεί ο σχετικός φάκελος με τα ευρήματα για «μαύρο χρήμα». Οι δύο ύποπτοι μητροπολίτες για φοροδιαφυγή καλούνται τώρα να αποδείξουν ότι οι καταθέσεις τους καλύπτονται από την εισοδηματική και περιουσιακή τους κατάσταση ενώ υπάρχουν υποψίες ότι για να σβήσουν τα ίχνη τους από την Εφορία μεταβίβαζαν μέρος των χρημάτων σε συγγενείς τους οι οποίοι επίσης ελέγχονται.


Αν οι δυο μητροπολίτες δεν καλύψουν την ψαλίδα μεταξύ καταθέσεων και δηλωθέντων εισοδημάτων τότε θα κληθούν να πληρώσουν τσουχτερούς φόρους και πρόστιμα ενώ οι υποθέσεις θα πάρουν τον δρόμο για τη δικαιοσύνη για άσκηση ποινικών διώξεων για μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή.


Οι έλεγχοι ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες για μητροπόλεις που φέρονται να εμπλέκονται σε κυκλώματα φοροδιαφυγής με εικονικές δωρεές, χορηγίες και αδήλωτα έσοδα από εκμετάλλευση ακινήτων ή χρηματοοικονομικές και άλλες επενδύσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, ιερείς βρίσκονται προφυλακισμένοι για υπεξαίρεση, άλλοι εμπλέκονται σε υποθέσεις τοκογλυφίας, παράνομης διακίνησης εικόνων, ακόμη και... φεσιών που έχουν αφήσει στην περιοχή, ενώ τοπικοί παράγοντες κάνουν λόγο για έκλυτο βίο. "Βγάλαμε μεγάλα λαβράκια από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών", σημείωνε αρμόδιος παράγοντας.


Το σχέδιο του ΣΔΟΕ για την εκκλησία


Το σχέδιο προβλέπει εξονυχιστικό έλεγχο των οικονομικών στοιχείων δεκάδων ιεραρχών σε πλούσιες μητροπόλεις, ενώ θα γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου και θα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Δεν αποκλείεται μία από τις πηγές προέλευσης των χρημάτων να είναι ο «οβολός» των πιστών ή τα έσοδα από ενοικιάσεις και πωλήσεις ακινήτων που βρίσκονται στην κατοχή των μητροπόλεων.


Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που ωστόσο ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, στις περιβόητες λίστες με τις καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού υπάρχουν δεκάδες ονόματα από τον χώρο της Εκκλησίας. 
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=176435&catid=3Δι' υπόθεσίν τους θα πρέπει επισκεφθούν τα γραφεία του ΣΔΟΕ, δύο μητροπολίτες της Αττικής. Μετά από έρευνες αποκαλύφθηκαν τεράστια ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ψάχνοντας να βρουν στοιχεία για τον ιερέα με 3 εκατομμύρια στην τράπεζα οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ "σκόνταψαν" πάνω στους Μητροπολίτες.

Ο ιερέας κίνησε υποψίες καθώς πλήρωσε άμεσα και με μετρητά το πρόστιμο του 1.100.000 ευρώ για τις καταθέσεις που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.


΄Ετσι, το ΣΔΟΕ άνοιξε τους λογαριασμούς των δύο μητροπολιτών και συγγενών τους και βρήκαν πάνω από 5 εκατ. ευρώ.


Οι Μητροπολίτες περιγράφονται ως ιεράρχες σε πλούσιες μητροπόλεις, με πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία σε όλη τη χώρα, αλλά και ομόλογα, αμοιβαία και μετοχές.


Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ ο Μητροπολίτες φαίνονται πλούσιοι, οι μητροπόλεις τους δεν ανθούν και τόσο οικονομικά. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=175091&catid=13 


ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ.... 
 
 

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΚΛΗΡΟΥ.... 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες