Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΕΓΚΛΗΣΗ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Κα ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΩΝ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ



ΜΥΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΓΚΛΗΣΗ 
ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κας

ΝΤΟΡΑΣ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.......

Κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα και κατά κάθε βουλευτή, υπουργού, υφυπουργού και κάθε άλλου πολιτικού ή μη προσώπου που συνέπραξε με αυτόν και συνέβαλε στη διάπραξη σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού των εγκλημάτων:

1.Της εσχάτης προδοσίας

2.Της εξαπάτησης εκλογέων

Κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που πιστεύει ότι έχει προδοθεί και εξαπατηθεί, μπορεί να συνυπογράψει τη μήνυση.


Ακολουθεί μία σύντομη περιγραφή
 από την κα Ντόρα Κρητικοπούλου.




Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ.-τιμωρία ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη) τελείται από εκείνον που επιχειρεί την κατάλυση, την αλλοίωση ή την απενεργοποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος ή των θεμελιωδών αρχών και θεσμών του (που ορίζονται στο άρθρο 134Α Π.Κ.).

Το έγκλημα αυτό τελείται με τα μέσα που ορίζει ο Ποινικός Κώδικας, μεταξύ των οποίων είναι ο σφετερισμός της ιδιότητας του οργάνου του Κράτους, δηλαδή όταν το όργανο που ασκεί κρατική εξουσία καταλύει τους μηχανισμούς ελέγχου των πράξεών του και διαβρώνει, λόγω της δυνατότητας που έχει εξαιτίας της θέσης του, τους θεμελιώδεις πολιτικούς θεσμούς.

Οι μηνυόμενοι, μετά τη μεθοδευμένη προσφυγή στο ΔΝΤ, τέλεσαν τις πράξεις που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, επέβαλαν στον Ελληνικό Λαό μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, αναγκάζοντάς τον μέσα από ένα κλίμα τρομοκρατίας και πανικού να υποκύψει σε δυσβάστακτα και απάνθρωπα μέτρα που ως αποτέλεσμα είχαν την εξαθλίωση, την αύξηση της ύφεσης, τη φτώχεια, την αρρώστια και τις αυτοκτονίες, τη μετανάστευση, την ανεργία, την εξαφάνιση του εμπορίου, την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους δυνάστες.

Άρα, τα μέτρα αυτά που μας επέβαλαν δεν είχαν το αποτέλεσμα που παρουσίαζαν στον Ελληνικό Λαό οι μηνυόμενοι, ότι δήθεν έτσι θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί η κρίση, να μην χρεοκοπήσουμε και «να σωθεί η χώρα».

Και θα κριθούν ως ικανότατοι, ως έξυπνοι, ως ειδήμονες, δεδομένου ότι οι ίδιοι έχουν παρουσιαστεί στον Ελληνικό Λαό ως οι πλέον ειδικοί για να «σώσουν» τη χώρα προβάλλοντας τις «εμπειρίες» τους, τα διαπιστευτήριά τους από ξένα Πανεπιστήμια και λοιπούς βαρύγδουπους τίτλους. Θα κριθούν ως ψυχικά και νοητικά υγιέστατοι. Θα δώσουν λόγο στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του. Θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη γιατί ξεπούλησαν την Ελλάδα. Η παρατηρούμενη το τελευταίο χρονικό διάστημα συντονισμένη προσπάθειά τους να αποδώσουν το χάλι που κατάντησαν τη χώρα μας και εμάς, τους πολίτες της χώρας αυτής, σε «λάθος», δεν θα περάσει.

Τα εγκλήματα, και μάλιστα αυτά που τιμωρούνται με ισόβια, δεν γίνονται από «λάθος». Ούτε να ελπίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με ένα «συγγνώμη». Ο Ποινικός Κώδικας δεν προβλέπει τη «συγγνώμη» ως τρόπο διαφυγής των ευθυνών. Ορίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

Οφείλουν να υποστούν τις συνέπειες των εγκληματικών τους πράξεων, γιατί κανείς δεν εξαιρείται από το νόμο.

Το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων (άρθρο 162 Π.Κ.-τιμωρία: φυλάκιση μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή) διαπράττεται όταν κάποιος με ψευδείς ειδήσεις ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα στις εκλογές.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όλοι ως υποψήφιοι για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, έκαναν επανειλημμένα ψευδείς δηλώσεις προς τον Ελληνικό Λαό, ότι «λεφτά υπάρχουν», «θα γίνουν αυξήσεις στους μισθούς και συντάξεις ανώτερες του πληθωρισμού», και άλλες πολλές που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, με αποτέλεσμα να πείσουν τους εκλογείς να μεταβάλουν το εκλογικό τους φρόνημα, κι έτσι να εκλεγούν νικητές στις εκλογές εκείνες.

Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ανάληψη της εξουσίας, και χωρίς καν να επιχειρήσουν να εφαρμόσουν το προεκλογικό πρόγραμμα που περιείχε όλες τις ψευδείς δηλώσεις τους, άσκησαν πολιτική κάθετα αντίθετη με όσα προεκλογικά δήλωναν. Τις εκλογές αυτές τις κέρδισαν με εξαπάτηση, αφού αυτά που υπόσχονταν ήταν εντελώς αντίθετα με όσα σχεδίαζαν να εφαρμόσουν.

Οι δηλώσεις αυτές δεν είναι οι συνήθεις που υπόσχονται οι πολιτικοί προεκλογικά. Ήταν καταφανώς παραπλανητικές και μόνο σκοπό είχαν να πάρουν την ψήφο, να εκλεγούν και να μας παραδώσουν αλυσοδεμένους στο ΔΝΤ με το οποίο έκαναν «υπόγεια» τη συμφωνία μόλις πήραν την εξουσία, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Για όλα αυτά θα απολογηθούν.

Εξάλλου, το ίδιο επιθυμεί και ο εκ των μηνυομένων Γιώργος Παπανδρέου του Ανδρέα, αφού ο ίδιος είχε δηλώσει μία ημέρα πριν τις εκλογές της 4ης/10/2009 (βλ. σελ.11 της μήνυσης) ότι «κανείς δεν μπορεί να γλυτώνει επειδή είναι πολιτικός. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα στην ατιμωρησία. Όποιος δεν σεβαστεί τη δημόσια θέση που του εμπιστεύθηκε ο λαός και τη χρησιμοποιήσει για να πλουτίσει, θα αντιμετωπίσει όχι μόνο τον πολιτικό στιγματισμό, αλλά και την ποινική δικαιοσύνη».

ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δικηγόρος Αθηνών


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΝΤΟΡΑ Λ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ
 ΑΝΑΦΟΡΑΣ - ΕΓΚΛΗΣΗΣ


Αν θελετε να συμμετεχετε και εσεις, διαβαστε πρωτα τη μηνυση :  

Η ΜΗΝΥΣΗ

ΜΗΝΥΣΗ-ΕΓΚΛΗΣΗ-κατά-ΓΑΠ-κλπ-ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ-προς-αποστολή-


Για να συνυπογράψετε, συμπληρώσετε το παρακάτω έντυπο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Βεβαιώστε το γνήσιο υπογραφής σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα(η προξενικη αρχη για οσους βρισκονται στο εξωτερικο.)

Στείλετε τη Δήλωση Συναίνεσης προς
ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 99
ΤΚ 11473, ΑΘΗΝΑ



ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΙΝΑΙΝΕΣΗΣ


Για όποια πληροφορία ή επιπλέον ενημέρωση, επικοινωνήστε με την κα Ντόρα Κρητικοπούλου στο τηλ.: 210-3646810

(Kιν.: 6977-359777)


Ελληνες απο ολη τη χωρα συνυπογραφουν σαν μηνυτες κατα των πολιτικων που εξαπατησαν τον Ελληνικο λαο και οδηγησαν τη χωρα στην χρεωκοπια.

Η μηνυση θα κατατεθει συντομα αφοτου παραληφθουν οι υπευθυνες δηλωσεις.

Για να συνυπογραψετε και εσεις εφοσον συμφωνειτε στειλτε μας την Δηλωση Συναινεσης.

ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ - ΕΓΚΛΗΣΗ

Κάντε κλίκ στο εικονίδιο

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.....



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........


ΕΓΚΛΗΣΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κου ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΒ' ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ Β' ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ :ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ....- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΝΑΛΑΓΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....

 

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Αχμαντινετζάντ: Το Ιράν και η Συρία θα δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη.. - 3ος παγκόσμιος πόλεμος - Μασονία, Κομμουνισμος & Εβραίοι

 

ΑΙΡΕΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - ΜΑΣΟΝΙΑ - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

 

 

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ - ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΑΜΚΑ - ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ - ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΔΙΟΥ 29 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. 

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

 




ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ.



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.......



Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ (1756-1821) ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟY......


Ο ΚΑΤΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ
ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
kyprianos1
Εὐλαβέστατοι ἱερεῖς, εὐγενέστατοι ἄρχοντες, ἐντιμώτατοι πραγματευταί, καὶ λοιποὶ πάντες εὐλογημένοι χριστιανοὶ τῆς εὐαγοῦς πολιτείας, Λάρνακος καί Σκάλας, τὲκνα ἐν Κυρίῳ ἀγαπητὰ καὶ περιπόθητα τῆς ἡμῶν μετριότητος, πατρικῶς εὐχόμενοι εὐλογοῦμεν πάντας ὑμᾶς: 
«Προσέχετε, εἶπεν ὁ Ἰησοῦς, ἀπò τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρòς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δέ εἰσι λύκοι, ἅρπαγες. Ἀπò τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς». (Ματθ. 7,1516). Καὶ ὁ θεῖος ἀπόστολος: «Ἐγένοντο δὲ καὶ ψευδοπροφῆται ἐν τῷ λαῷ, ὡς καὶ ἐν ὑμῖν ἔσονται ψευδοδιδάσκαλοι, οἵτινες παρεισάξουσιν αἱρέσεις ἀπωλείας, καὶ τòν ἀγοράσαντα αὐτοὺς δεσπότην ἀρνούμενοι, ἐπάγοντες ἑαυτοῖς ταχινὴν ἀπώλειαν. καὶ πολλοὶ ἐξακολουθήσουσιν αὐτῶν ταῖς ἀσελγείαις, δι’ οὓς ἡ ὁδòς τῆς ἀληθείας βλασφημηθήσεται». (Β΄ Πέτρ. 2, 12). 

Μανθάνομεν ἀνελπίστως μὲ οὐκ ὀλίγην δυσαρέστησιν τῆς ψυχῆς μας, ὅτι ἐφάνησαν κατ’ αὐτὰς τὰς ἡμέρας κἄποιοι λαοπλάνοι, σκεύη κατηρτισμένα (Πρβλ.Ῥωμ.9,22) τοῦ σατανᾶ, ἐργάται τοῦ διαβόλου, οἵτινες περιφερόμενοι μέσα εἰς τὴν πολιτείαν τῆς Σκάλας καὶ Λάρνακος, ποιοῦσι συνελεύσεις, καὶ καταγίνονται δι’ ὅλης τῆς ἡμέρας εἰς ματαιότητας καὶ μωρολογίας, ἐξακολουθοῦντες ἀναιδῶς καὶ ἀνυποστόλως τὴν διαβολικὴν φαρμασονίαν των, εἰς τὴν ὁποίαν διαβολικὴν αὐτῶν πλάνην καὶ ματαιότητα, πάσχουσιν ὅλως διόλου καὶ σπουδάζουσι νὰ τραβήξωσιν ἱκανούς, οὐ μόνον ἐκ τῶν ἡμετέρων ὀρθοδόξων, ἀλλὰ καὶ ἐκ τῶν ὀθωμανῶν, καὶ μάλιστα, τῶν ἐκλεκτῶν.

 Ἕνα τοιοῦτον διαβολικòν σύστημα φαρμασόνων, ὅτι εἶναι σπερμολόγον κακῶν, ὅτι εἶναι κήρυκες πάσης κακίας ἀναστατοῦντες καὶ συγχύζοντες τòν ἁπλοῦν λαόν, οὐδεὶς ἀμφιβάλλει. Οἱ τοιοῦτοι, κήρυκες ὄντες, ὡς εἴπομεν, τῆς σατανικῆς των φαρμασονίας, καὶ κρυφιομύστου διδασκαλίας τοῦ διαβόλου, ὅτι ἀντιβαίνουσι κοντὰ εἰς τὰ ἄλλα, καὶ εἰς τὴν Ὀρθοδοξον καὶ πατροπαράδοτον πίστιν ἡμῶν, παντὶ τῷ νοῦν εὐσεβῆ ἔχοντι οἱ τοιοῦτοι καὶ εἰς τὰ θεσπίσματα, τοῦ βασιλέως ἐναντιοῦνται, καὶ τέλος πάντων δι’ ὅσα κακὰ ἔχουσι καὶ κηρύσσουσιν ἄξιοι θανάτου εἰσὶν δῆλον. 

Ἡμεῖς δὲ εἰς ἕνα τοιοῦτον προπετὲς καὶ παράνομον ἔργον, καὶ ὀρθώτερον εἰπεῖν εἰς μίαν τοιαύτην νεοφανῆ αἵρεσιν, τοσοῦτον παρωξύνθημεν καὶ ἐταράχθημεν ὁποῦ ἀμέσως νὰ κινήσωμεν τὴν ἐξουσίαν εἰς τρόπον ὁποῦ αἴφνης νὰ πατήσῃ καὶ νὰ ἁρπάσῃ τοὺς τοιούτους ἐκεῖ εἰς τὰς συνελεύσεις των καὶ συσκέψεις καὶ νὰ παιδεύσῃ σκληρῶς, διὰ νὰ μὴν ἤθελε πλατυνθῇ περισσότερον ἡ κακία καὶ διαδώσῃ τòν μολυσμόν της καὶ εἰς αὐτούς μας τοὺς ἐκλεκτούς. Πλὴν διὰ νὰ μὴν ἤθελαν συναρπαχθῇ κοντὰ εἰς τοὺς ὑπευθύνους καὶ πολλοὶ ἀνεύθυνοι, ἐκρίναμεν εὐλογώτερον νὰ προασφαλίσωμεν τοὺς ἀνευθύνους αὐτοὺς μὲ τò παρόν μας προτρεπτικόν, τοὺς δὲ ὑπευθύνους νὰ παραδώσωμεν τῷ σατανᾷ (Πρβλ. Α’ Κορ. 5,6), ἵνα καὶ αὐτοὶ παιδευθῶσι μὴ βλασφημεῖν.

Διò καὶ λέγομεν ἐν ἐπιτραχηλίῳ καὶ ὠμοφορίῳ:

 «Εἴ τις εὐαγγελίζηται ὑμῖν, ἵνα κατὰ τòν ἀπόστολον ἄρξωμεν, εἴ τις εὐαγγελίζεται ὑμῖν, παρ’ ὅ ἡμεῖς εὐηγγελισάμεθα, κᾄν ἄγγελος ἦ ἀπ’ οὐρανοῦ, ἀνάθεμα ἔστω». (Πρβλ. Γαλ. 1,89) Ὅσοι εἶναι ἐκεῖνοι ὁποῦ μετέρχονται τò τοιοῦτον διαβολικòν καὶ παράνομον ἔργον τῆς φαρμασονίας καὶ ὅσοι ἀκολουθοῦσι τῇ kyprianos2φρενοβλαβείᾳ καὶ τῇ πλάνῃ αὐτῶν νὰ εἶναι ἀφωρισμένοι καὶ κατηραμένοι παρὰ τοῦ Πατρός, Υἱοῦ καὶ Ἁγίου Πνεύματος. Εἴησαν μετὰ θάνατον ἀσυγχώρητοι, ἀδιάλυτοι καὶ τυμπανιαῖοι. Στένοντες καὶ τρέμοντες εἴησαν ὡς ὁ Κάϊν ἐπὶ τῆς γῆς (Πρβλ. Γεν.4,14). Σχισθείη ἡ γῆ καὶ καταπίοι αὐτοὺς ὡς τòν Δαθὰν καὶ τòν Ἀβειρὼν (Πρβλ. Ἀριθ.16, 3233). Ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ εἴη ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτῶν καὶ ἡ μερὶς αὐτῶν μετὰ τοῦ προδότου Ἰούδα. Ἄγγελος Κυρίου καταδιώξαι αὐτοὺς ἐν φλογίνῃ ῥομφαίᾳ (Πρβλ. Γεν. 3, 24) καὶ προκοπὴν οὐ μηδέποτε ἴδοιεν ἐφ’ ὅρου ζωῆς αὐτῶν. Τὰ ἔργα αὐτῶν καὶ οἱ πόνοι ἀνευλόγητοι ἔστωσαν καὶ γεννηθείσαν κονιορτός, ὡς ἀπò ἅλωνος θερινῆς. (Πρβλ. Δαν. 2, 35)kyprianos3 Ἔλθοι ἐπὶ τὰ σώματα αὐτῶν ἡ λέπτρα τοῦ Γιεζῆ (Πρβλ. Δ’ Βασιλ. 5, 27), καὶ τέλος τῆς ζωῆς αὐτῶν ἔστω ἡ ἀγχόνη τοῦ προδότου Ἰούδα.(Πρβλ. Ματθ. 27,5) Ῥύακες σκωλήκων ἐξερχέσθωσαν ἐκ τοῦ βρωμεροῦ στόματος αὐτῶν, ἀνθ’ ὧν οὐκ ἐπαύσαντο λαλοῦντες κατὰ τῆς Μητρòς ἡμῶν Ἐκκλησίας καὶ κατὰ τῆς Ὀρθοδόξου καὶ ἀμωμήτου πίστεως ἡμῶν. Καὶ ὅσοι μὲν ἐπιμείνωσι τῇ κακίᾳ αὐτῶν, τοιαύτην ἐχέτωσαν τὴν ἀνταμοιβήν. Ὅσοι δὲ ἐξέλθωσιν ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορισθῶσι, καὶ ἀποπτύσαντες τὴν μιαρὰν αἵρεσιν αὐτῶν ἀπομακρυνθῶσι τῆς κατηραμένης φρενοβλαβείας των, οἱ τοιοῦτοι ἀπολαυέτωσαν τòν μισθòν τοῦ ζηλωτοῦ Φινεές (Πρβλ. Ἀριθ. 25, 1013), ἤτοι ἔστωσαν εὐλογημένοι καὶ συγκεχωρημένοι παρὰ Πατρός, Υἱοῦ καὶ Ἁγίου Πνεύματος τῆς μόνης ἀσυγχύτου καὶ ἀδιαιρέτου Τριάδος, τοῦ ἑνòς τῇ φύσει Θεοῦ καὶ παρ’ ἡμῶν τῶν δούλων Του. 

Σὲ δὲ τòν ἐν ἁγίῳ Πνεύματι ἀγαπητòν ἀδελφòν καὶ συλλειτουργòν ἡμῶν, καὶ κανονικòν ἀρχιερέα τῆς Κιτίων Ἐκκλησίας προτρέπομεν ἀδελφικῶς ὁποῦ εἰς τὴν ὑπόθεσιν ταύτην, ἥτις εἶναι ἐναντία οὐ μόνον εἰς τὴν ἁγιωτάτην καὶ ἀμώμητον πίστιν ἡμῶν ἀλλὰ καὶ εἰς τὰς τοῦ πολυχρονίου βασιλέως ἡμῶν βουλάς τε καὶ διαταταγάς νὰ γένῃς πολυόμματος Ἄργος (Πρβλ. Λουκιανός, Θεῶν, Δ.3,1), καὶ νὰ ἐπαγρυπνῇ ὅλοις ἀνεωγόσι σου ὀφθαλμοῖς, καὶ ὅποιον ἤθελες γνωρίσῃ μετὰ τὴν εἰς τὰς ἐκκλησίας ἀνάγνωσιν τοῦ παρόντος μας ἀφορισμοῦ ὅτι ἔτι ἐπιμένει καὶ μετέρχεται τò τοιοῦτον δυσσεβέστατον ἔργον τῆς φαρμασονίας συλλαμβάνων μεθ’ ἑαυτοῦ καὶ ἑτέρας, καὶ παρακινῶν εἰς τὴν παρανομίαν ταύτην, ἀμέσως νά μᾶς δώσης τὴν εἴδησιν, καὶ τότε ἡμεῖς τòν τοιοῦτον λαοπλάνον ἀναλαβόντες τὴν πνευματικὴν πανοπλίαν τοῦ Πνεύματος (Πρβλ. Ἐφεσ. 6,11) καὶ σύμμαχον τὴν ἐξωτερικὴν ἐξουσίαν, θέλομεν κατέβει κάτω, καὶ χωρὶς νὰ μετρήσωμεν κἀνένα ἐναντίον ἑπόμενον, ζήλου θείου ἐμπλησθέντες, θέλομεν λιθάσει αὐτόν, καὶ θέλομεν κατακαύσει τòν οἶκόν του, οἵας τάξεως, οἵας ἡλικίας, καὶ οἵου βαθμοῦ ἤθελεν εἶναι ὁ τοιοῦτος, καθότι εἰς τὰ περὶ θρησκείας καὶ περὶ πίστεως, τοιούτους ζηλωτὰς μᾶς θέλει ὁ Ἰησοῦς προτρέπων ἡμᾶς καὶ λέγων: «Μὴ φοβηθῆτε ἀπò τῶν ἀποκτεινόντων τò σῶμα, τὴν δὲ ψυχὴν μὴ δυναμένων ἀποκτεῖναι». (Ματθ. 10, 28), φοβήθητε δὲ μᾶλλον, τòν μετὰ τò ἀποκτεῖναι ἐξουσίαν ἔχοντα ἐμβαλεῖν εἰς τὴν γέενναν. Ναὶ λέγω ὑμῖν, τοῦτον φοβήθητε. Οὗ ἡ χάρις καὶ τò ἄπειρον ἔλεος, καὶ ἡ εὐχὴ καὶ ἡ εὐλογία τῆς ἡμῶν Μετριότητος εἴη μετὰ πάντων ὑμῶν. 

1815 Φευρουαρίου 2
Ὁ Κύπρου Κυπριανòς ἀποφαίνεται 



ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ.....

ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ, ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ 
ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ....


makarios
Ὁ Μακάριος, ἐπίλεκτον μέλος τοῦ κρυπτομασονικοῦ
τάγματος τοῦ Ἁγίου Διονυσίου Ζακύνθου.
(Ν. Ψαρουδάκη, Στά ἄδυτα τῆς Μασονίας, Μαρούσι, Ἐκδόσεις: «Ὀρθόδοξο μέτωπο»,
1995, σ.766)
Μ.Π.
(Μάριος Πηλαβάκης)
26 Ἀπριλίου 2009
Μνήμη Μάρκου τοῦ Εὐαγγελιστοῦ



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ROTHCHILD, ROCKFELLER 666 , ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ......
  
ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ,ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ , ΑΠΟ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦ13 ΣΤΙΧΟΙ 16-18


16 ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΕ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΩΣΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ
 
17 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΗΔΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Η ΝΑ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ
 
18 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΞΣ`(666)





NEW WORLD ORDER 
ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ! ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ FUND! ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΩΡΑ, πως “αρνήθηκαν” στον ΠΟΥΤΙΝ την επίσκεψη!

 
 ( Εικόνα από Olympia.gr )

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΣΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ,ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ......

Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ , Η ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.......

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. 

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.



ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ; - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ VS "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"




ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ , ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012 ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.....
 
ΕΝΩ ΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ" ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ....ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ......

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ......

"ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ......

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ.....


ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ......


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ.....


ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

ΝΟΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ......



ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ.....

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ........


ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ......

ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ....

 

 ΖΗΤΩ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ. ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ......

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΑΣ......

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ........

ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤH ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.....

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ; 

ΓΙΑΤΙ ;



 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......


ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ " ΚΟΙΝΩΝΙΑ " - ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΑ.Ο.Σ

  

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ , ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΤΗ 2012

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ( ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - Η ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ " ΚΟΙΝΩΝΙΑ " - ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΑ.Ο.Σ



 
ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ κου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.....
 ....ΛΟΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. 
25/4/2012 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑΙ......
 
 24/4/2012 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΝΕΤ.....
 
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ......
....ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....
 
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ.
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ " ΚΟΙΝΩΝΙΑ "
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΥΡΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ....
 
 Να διώξουμε τους βεβήλους από την Πατρίδα μας.... 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ " ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ " ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ  ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.....

 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ. 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ......
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΝΕΑonline 
Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο τέως Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή συνεντεύξεις του πρώτου, στις οποίες ανέφερε ότι ο Παπανδρέου «εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο». Επίσης, χαρακτήρισε τον κ. Παπανδρέου «απατεώνα».
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται αναφορά και στη ΝΔ: «Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε».Στην ανακοίνωση του κ. Παπανδρέου αναφέρεται: 
«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας.» Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνωμοσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.» 
Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου ‘απατεώνα’ και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο ‘εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο’.» Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.» 
Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι ‘αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ’.» 
Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας. Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.» 
Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε Προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Στην συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρ. Ζέλικ, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει: ‘Μόλις συναντήθηκα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας’.» 
Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να υπάρξει στήριξη προς την Ελλάδα και να μην καταρρεύσει η χώρα. Έδωσε πραγματική μάχη, σε αντίθεση με την τότε παράταξη του κ. Καμμένου, τον ίδιον και όλη την κυβέρνηση Καραμανλή, που φυγομάχησαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε σκληρά στην ΕΕ, για το πακέτο στήριξης που έσωσε τη χώρα και τους πολίτες από την βέβαιη χρεοκοπία το Μάιο του 2010.» 
Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο Έλληνας πολίτης.» Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.» 
Ο Ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν. Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά.» Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.» 
Τώρα πλέον, αποτελεί και αυτή θύμα του και θύμα της δημαγωγίας του.» Αλλά δεν μπορεί ούτε η Ελλάδα ούτε ο Ελληνικός λαός, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, να είναι θύμα της δημαγωγίας. Το μέλλον του τόπου υπηρετείται μόνο με την αλήθεια.»
ΒΡΕ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ.....
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ....
 
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΝΤ ; 
ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΥΑΛΑ......
ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ  ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ......
 ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ . ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΙΓΕΣΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.... 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ALPHA ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.....

 

ΕΝΩ ΤΟ 2001 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝΕ ΛΑΥΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΗΣΗ.....

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ;

 

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.......

 ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.....

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ......

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ....

ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.......  

 


Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ( ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - Η ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ




 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ( ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΣΤΙΧΟΙ 15-18 )  ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.....

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ,ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ Μ.Μ.Ε ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ....


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....



ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ - ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 
from westrock on Vimeo.


Η σιωπή του μεγαλυτέρου ποσοστού των ρασοφόρων σε όλα αυτά εγκληματική για τις ψυχές των Ορθοδόξων Χριστιανών αλλά και για τις ψυχές όλων των ανθρώπων. Και αν βρεθεί και κάποιος να ομολογήσει και να πει την αλήθεια στους πιστούς , χαρακτηρίζεται αμέσως ως τρελός , ακραίος, και φανατικός.

Εδώ μιλάνε και οι πέτρες πως είμαστε στα χρόνια του Αντίχριστου και η σιωπή καλά κρατεί από τους υπεύθυνους για τις ψυχές των Χριστιανών αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Ακόμα δυσάρεστο είναι, το ότι και εμείς οι Χριστιανοί δεν είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Τώρα που πρέπει  να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά εν αληθεία πάντα.....μέσα στην μία αγία καθολική και αποστολική εκκλησία του κυρίου ημών Ιησού Χριστού, μακριά από την παναίρεση του αντιχρίστου οικουμενισμού, και μακριά από όλους όσους λένε πως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση του αντιχρίστου δεν είναι τίποτα.

Δυστιχώς κάποιοι προδότες της πίστεως μας έχουνε χωρίσει σε κόμματια για να μην μπορούνε να αντισταθούμε σε αυτή την αντίχριστη λαίλαπα που είναι ήδη εδώ και κάποιοι σφυρίζουνε αδιάφορα........

Δείτε σχετικά με το θέμα ένα άρθρο από την σελίδα :  

http://www.palo.gr/cluster/articles/koinonia-nea/641/?clid=4200957




ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ....



ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ!
 ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α



Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΙΩΠΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΑ.......

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΓΙΑΤΙ
 ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΘΕΜΑΤΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....


ΟΔΗΓΟΙ ΤΥΦΛΟΙ......
ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.

ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ


Στήν Αμερική μπορεί ακόμα τό γενικό τσιπάρισμα όλων τών παιδιών νά μήν έχει επιβληθεί διά τού νόμου, αλλά τά πράγματα οδηγούνται πρός τά εκεί. Αργά ή γρήγορα τό τσιπάρισμα θά είναι γεγονός. όπως στά ζώα. 

Οι μασονικές στοές δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία στήν προώθηση τού τσιπαρίσματος στά παιδιά, "γιά τό καλό τών παιδιών" βέβαια καί "γιά νά έχουμε ήσυχο τό κεφάλι μας" σέ συνεργασία μάλιστα μέ τίς τοπικές αρχές καί τήν αστυνομία.


Γιά τήν επαρχία τού Maine τών ΗΠΑ, υπάρχει τό πρόγραμμα.... MECHIP.ORG τό οποίο έχει σκοπό τήν "ταυτοποίηση" καί "προστασία" τού παιδιού, στήν σημερινή εποχή "όπου τόσα παιδιά εξαφανίζονται". Τό πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν από τούς μασόνους, γιά κάθε οικογένεια στό Maine πού ενδιαφέρεται. 

Βλέπε: http://www.mechip.org/ Υπάρχουν καί τά "Μασονικά Προγράμματα Ταυτοποίησης Παιδιού", ('Masonic Child Identification...


ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ........


Ο εθνομάρτυρας Κυπριανός

Πλὴν διὰ νὰ μὴν ἤθελαν συναρπαχθῇ κοντὰ εἰς τοὺς ὑπευθύνους καὶ πολλοὶ ἀνεύθυνοι, ἐκρίναμεν εὐλογώτερον νὰ προασφαλίσωμεν τοὺς ἀνευθύνους αὐτοὺς μὲ τò παρόν μας προτρεπτικόν, τοὺς δὲ ὑπευθύνους νὰ παραδώσωμεν τῷ σατανᾷ (Πρβλ. Α’ Κορ. 5,6), ἵνα καὶ αὐτοὶ παιδευθῶσι μὴ βλασφημεῖν.


Διò καὶ λέγομεν ἐν ἐπιτραχηλίῳ καὶ ὠμοφορίῳ:

«Εἴ τις εὐαγγελίζηται ὑμῖν, ἵνα κατὰ τòν ἀπόστολον ἄρξωμεν, εἴ τις εὐαγγελίζεται ὑμῖν, παρ’ ὅ ἡμεῖς εὐηγγελισάμεθα, κᾄν ἄγγελος ἦ ἀπ’ οὐρανοῦ, ἀνάθεμα ἔστω». (Πρβλ. Γαλ. 1,89) Ὅσοι εἶναι ἐκεῖνοι ὁποῦ μετέρχονται τò τοιοῦτον διαβολικòν καὶ παράνομον ἔργον τῆς φαρμασονίας καὶ ὅσοι ἀκολουθοῦσι τῇ φρενοβλαβείᾳ καὶ τῇ πλάνῃ αὐτῶν νὰ εἶναι ἀφωρισμένοι καὶ κατηραμένοι παρὰ τοῦ Πατρός, Υἱοῦ καὶ Ἁγίου Πνεύματος. Εἴησαν μετὰ θάνατον ἀσυγχώρητοι, ἀδιάλυτοι καὶ τυμπανιαῖοι. Στένοντες καὶ τρέμοντες εἴησαν ὡς ὁ Κάϊν ἐπὶ τῆς γῆς (Πρβλ. Γεν.4,14). Σχισθείη ἡ γῆ καὶ καταπίοι αὐτοὺς ὡς τòν Δαθὰν καὶ τòν Ἀβειρὼν (Πρβλ. Ἀριθ.16, 3233). Ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ εἴη ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτῶν καὶ ἡ μερὶς αὐτῶν μετὰ τοῦ προδότου Ἰούδα. Ἄγγελος Κυρίου καταδιώξαι αὐτοὺς ἐν φλογίνῃ ῥομφαίᾳ (Πρβλ. Γεν. 3, 24) καὶ προκοπὴν οὐ μηδέποτε ἴδοιεν ἐφ’ ὅρου ζωῆς αὐτῶν. Τὰ ἔργα αὐτῶν καὶ οἱ πόνοι ἀνευλόγητοι ἔστωσαν καὶ γεννηθείσαν κονιορτός, ὡς ἀπò ἅλωνος θερινῆς. (Πρβλ. Δαν. 2, 35) Ἔλθοι ἐπὶ τὰ σώματα αὐτῶν ἡ λέπτρα τοῦ Γιεζῆ (Πρβλ. Δ’ Βασιλ. 5, 27), καὶ τέλος τῆς ζωῆς αὐτῶν ἔστω ἡ ἀγχόνη τοῦ προδότου Ἰούδα.(Πρβλ. Ματθ. 27,5) Ῥύακες σκωλήκων ἐξερχέσθωσαν ἐκ τοῦ βρωμεροῦ στόματος αὐτῶν, ἀνθ’ ὧν οὐκ ἐπαύσαντο λαλοῦντες κατὰ τῆς Μητρòς ἡμῶν Ἐκκλησίας καὶ κατὰ τῆς Ὀρθοδόξου καὶ ἀμωμήτου πίστεως ἡμῶν. Καὶ ὅσοι μὲν ἐπιμείνωσι τῇ κακίᾳ αὐτῶν, τοιαύτην ἐχέτωσαν τὴν ἀνταμοιβήν. Ὅσοι δὲ ἐξέλθωσιν ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορισθῶσι, καὶ ἀποπτύσαντες τὴν μιαρὰν αἵρεσιν αὐτῶν ἀπομακρυνθῶσι τῆς κατηραμένης φρενοβλαβείας των, οἱ τοιοῦτοι ἀπολαυέτωσαν τòν μισθòν τοῦ ζηλωτοῦ Φινεές (Πρβλ. Ἀριθ. 25, 1013), ἤτοι ἔστωσαν εὐλογημένοι καὶ συγκεχωρημένοι παρὰ Πατρός, Υἱοῦ καὶ Ἁγίου Πνεύματος τῆς μόνης ἀσυγχύτου καὶ ἀδιαιρέτου Τριάδος, τοῦ ἑνòς τῇ φύσει Θεοῦ καὶ παρ’ ἡμῶν τῶν δούλων Του.

Σὲ δὲ τòν ἐν ἁγίῳ Πνεύματι ἀγαπητòν ἀδελφòν καὶ συλλειτουργòν ἡμῶν, καὶ κανονικòν ἀρχιερέα τῆς Κιτίων Ἐκκλησίας προτρέπομεν ἀδελφικῶς ὁποῦ εἰς τὴν ὑπόθεσιν ταύτην, ἥτις εἶναι ἐναντία οὐ μόνον εἰς τὴν ἁγιωτάτην καὶ ἀμώμητον πίστιν ἡμῶν ἀλλὰ καὶ εἰς τὰς τοῦ πολυχρονίου βασιλέως ἡμῶν βουλάς τε καὶ διαταταγάς νὰ γένῃς πολυόμματος Ἄργος (Πρβλ. Λουκιανός, Θεῶν, Δ.3,1), καὶ νὰ ἐπαγρυπνῇ ὅλοις ἀνεωγόσι σου ὀφθαλμοῖς, καὶ ὅποιον ἤθελες γνωρίσῃ μετὰ τὴν εἰς τὰς ἐκκλησίας ἀνάγνωσιν τοῦ παρόντος μας ἀφορισμοῦ ὅτι ἔτι ἐπιμένει καὶ μετέρχεται τò τοιοῦτον δυσσεβέστατον ἔργον τῆς φαρμασονίας συλλαμβάνων μεθ’ ἑαυτοῦ καὶ ἑτέρας, καὶ παρακινῶν εἰς τὴν παρανομίαν ταύτην, ἀμέσως νά μᾶς δώσης τὴν εἴδησιν, καὶ τότε ἡμεῖς τòν τοιοῦτον λαοπλάνον ἀναλαβόντες τὴν πνευματικὴν πανοπλίαν τοῦ Πνεύματος (Πρβλ. Ἐφεσ. 6,11) καὶ σύμμαχον τὴν ἐξωτερικὴν ἐξουσίαν, θέλομεν κατέβει κάτω, καὶ χωρὶς νὰ μετρήσωμεν κἀνένα ἐναντίον ἑπόμενον, ζήλου θείου ἐμπλησθέντες, θέλομεν λιθάσει αὐτόν, καὶ θέλομεν κατακαύσει τòν οἶκόν του, οἵας τάξεως, οἵας ἡλικίας, καὶ οἵου βαθμοῦ ἤθελεν εἶναι ὁ τοιοῦτος, καθότι εἰς τὰ περὶ θρησκείας καὶ περὶ πίστεως, τοιούτους ζηλωτὰς μᾶς θέλει ὁ Ἰησοῦς προτρέπων ἡμᾶς καὶ λέγων: «Μὴ φοβηθῆτε ἀπò τῶν ἀποκτεινόντων τò σῶμα, τὴν δὲ ψυχὴν μὴ δυναμένων ἀποκτεῖναι». (Ματθ. 10, 28), φοβήθητε δὲ μᾶλλον, τòν μετὰ τò ἀποκτεῖναι ἐξουσίαν ἔχοντα ἐμβαλεῖν εἰς τὴν γέενναν. Ναὶ λέγω ὑμῖν, τοῦτον φοβήθητε. Οὗ ἡ χάρις καὶ τò ἄπειρον ἔλεος, καὶ ἡ εὐχὴ καὶ ἡ εὐλογία τῆς ἡμῶν Μετριότητος εἴη μετὰ πάντων ὑμῶν.

2 Φλεβάρη 1815
Ὁ Κύπρου Κυπριανòς ἀποφαίνεται

Ο ΚΑΤΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ......

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ......

ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΤΕΙ, ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ.....




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ
 ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ WIKIPEDIA.......

http://en.wikipedia.org/wiki/Masonic_Child_Identification_Programs


 ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΗ ΤΑΞΗ; 


ΠΑΤΕΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ - ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ VS ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ- ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ



ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΣ ΠΑΤΕΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ - ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ,ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Ετικέτες