Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ....ΟΙ G20....ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ....ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ....

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΩΣ ΟΙ G20 ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ , ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2012 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2012....

 

...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΧΑΝΕ ΟΙ G20 ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ.

 

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ.....

....ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
 ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ......


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ G20 ;


ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
 ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ....

Στο 6ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης υπάρχει μια περιγραφή των γεγονότων (σημείων) που θα συμβούν μόλις πριν από τον Ερχομό του Χριστού: “Ο ήλιος έγινε μαύρος, σαν τρίχινος σάκος, και το φεγγάρι έγινε σαν αίμα· και τα αστέρια του ουρανού έπεσαν στη γη, όπως η συκιά ρίχνει τα ανώριμα σύκα της, όταν σείεται από έναν δυνατό άνεμο” (Αποκάλυψη 6:12). Αυτά είναι τα ίδια σημεία που περιέγραψε ο Χριστός στον Ματθαίου 24:29: “Κι αμέσως, ύστερα από τη θλίψη εκείνων των ημερών, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν”. Η Αποκάλυψη προσθέτει μια ακόμα λεπτομέρεια: Θα γίνει “ένας μεγάλος σεισμός... και κάθε βουνό και νησί κινήθηκαν από τους τόπους τους” (Αποκάλυψη 6:14)  

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ.... 

.....συνέντευξη του Don Alejandro Perez Oxlaj, ενός 
πρεσβύτερου των Μάγιας στη Γουατεμάλα, 13ης γενεάς! 

.....Κάθε 5200 χρόνια, ερχόμαστε σε αυτό το σημείο, όταν πέφτει σκοτάδι στον πλανήτη Γη για μια περίοδο 60 με 70 ωρών, (2 - 3 μέρες) όπου δεν μπορούμε να δούμε τον ήλιο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή στην επιστήμη των αστρονόμων των Μάγιας, έγινε γνωστό ότι η Γη πάντα πηγαίνει γύρω από τον ήλιο, αλλά τώρα πλησιάζουμε πιο κοντά, μέχρι να εισέλθουμε στον κεντρικό μαγνητικό άξονα, Υπάρχει ένα μεγάλος άξονας πάνω από τον Πλανήτη Γη, που κάνει όλα τα άστρα και τους πλανήτες να μετακινούνται. Και έτσι όταν η Γη περνάει μέσα από αυτό τον άξονα, δεν μπορούμε να δούμε τις ακτίνες του ήλιου, επειδή είμαστε μέσα. Όταν η Γη ξανα-βγαίνει από τον άξονα, είμαστε ικανοί να δούμε το Νέο Ήλιο, αλλά αυτό που δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι, εάν αυτός ο νέος ήλιος έιναι ένας διαφορετικός ήλιος. 

Πολλοί άνθρωποι εκμεταλεύονται το Ημερολόγιο των Μάγιας, φοβίζοντας τους ανθρώπους μας με απειλητικά λόγια, όπου λένε ότι ο κόσμος θα έρθει στο τέλος του, ότι στο έτος 2012 ο κόσμος θα τελειώσει. Έτσι κατ'αυτή την ένοια σας λέω προς όλα τα αδέλφια μου: μη φοβάστε Ο ήλιος θα σκοτινιάσει, Ο πλανήτης Γη δεν θα δει τον ήλιο, αλλά θα καταλάβουμε, οτι θα είναι σαν μια Πρωτοχρονιά. 



 ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΗ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ - Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - G20 ILLUMINATI ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

3-16/12/2012 ΒΟΛΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.


  3-16/12/2012 ΒΟΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 53 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.....ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ....Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ,ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ....



ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ....Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.....

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 53 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.....

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ  ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΘΕΣ 13/12/2012 ΣΤΟ EUROGROUP ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ 666.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ......ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. 

Δυστυχώς οι κυβερνώντες πολιτικοί συναίνεσαν για ακόμα μια φορά στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του Αντίχριστου , και έτσι θα πάρουμε και την επόμενη δόση των περίπου 50 + Δις ευρώ με αντάλλαγμα την ψυχή μας , αφού ένας από τους όρους εκταμίευσης της δόσης είναι και η σταδιακή κατάργηση του ρευστού χρήματος και η χρήση πιστωτικών η χρεωστικών ηλεκτρονικών καρτών με το 666 κάτι που σημαίνει τον πλήρη αποκλεισμό από τα κοινά όπως είναι η εργασία , η δυνατότητα αγοράς τροφίμων , η πληρωμή λογαριασμών κλπ για όποιον δεν θα παραλάβει αυτές τις πιστωτικές χρεωστικές κάρτες. 

ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.....

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα Η το όνομα του θηρίου Η τον αριθμό του ονόματός τουΑποκάλυψη 13:16,17. 


χξς = 666

“Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς ( χι - ξι - στίγμα = 666 )Αποκάλυψη 13:18. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.....




ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.......

ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΤΟΣ...ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.


Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ Κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛ.ΚΙ.Σ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ . 

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Η ΝΕΚΡΩΣΙΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.....


Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Επιστολή του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ σε Αθηνών Ιερώνυμο για την αναγνώριση των συνόδων ως Οικουμενικών που έγιναν το 880μ.χ επί μεγάλου Φωτίου και της συνόδου του έτους 1351 επί του εν Αγίοις Πατρός ημων Γρηγορίου Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Επιστολή του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ σε Αθηνών Ιερώνυμο για την αναγνώριση των συνόδων ως Οικουμενικών που έγιναν το 880μ.χ επί μεγάλου Φωτίου και της συνόδου του έτους 1351 επί του εν Αγίοις Πατρός ημων Γρηγορίου Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά...... 

Την επιστολή του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ( Της κρατούσης Εκκλησίας ) την είδαμε στην σελίδα Αmen.gr........


Γραφείο Ειδήσεων Amen.gr

13 Ιουλίου 2012, 14:22

Επιστολή στον Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, απέστειλε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, στην οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια του γιατί στην ημερήσια διάταξη της τακτικής Συνόδου της Ιεραρχίας, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, δεν συμπεριελήφθη η πρόταση να τεθούν προς αναγνώριση από τη Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, όταν αυτή συνέλθει.....

"ως Η' καί Θ' Οἰκουμενικών Συνόδων της όντως Οικουμενικής Συνόδου του έτους 880 εν Κωνσταντινουπόλει συνελθούσης επί του αγίου ενδόξου Ισαποστόλου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Μεγάλου Φωτίου, προστάτου και εφόρου της καθ’ ημάς Ι. Συνόδου και της εν Κωνσταντινουπόλει ωσαύτως συνελθούσης Συνόδου του έτους 1351 επί του εν Αγίοις Πατρός ημών Γρηγορίου Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά".

"Οφείλομεν όπως δηλώσωμεν τη Ιερά Συνόδω, ότι ιδιαιτάτως σεβόμεθα τας αποφάσεις Αυτής και μετ’ αφοσιώσεως πειθόμεθα Αυτή, αλλά επειδή εν τη παρούση περιπτώσει αναλαμβάνει έκαστος ενώπιον του αιωνίου και Τρισαγίου Θεού τας προσωπικάς αυτού ευθύνας ως Επίσκοπος της Εκκλησίας, χρεωστώμεν όπως καταθέσωμεν την προσωπικήν ημών έντονον διαμαρτυρίαν δια την μεθόδευσιν της περιθωριοποιήσεως, απομειώσεως και ουσιαστικής εγκαταλείψεως συζητήσεως των υψίστων αυτών δια την Αγιωτάτην ημών Εκκλησίαν ομολογιακών θεμάτων", σημειώνει μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πειραιώς ο οποίος εκτιμά ότι "εκ των θεμάτων τούτων ασφαλώς οχλείται ο δαίμων του συγκρητιστικού οικουμενισμού και οι συνοδοιπορούντες αυτώ".

Ακολουθεί η επιστολή του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ:


Αριθμ. Πρωτ. 865 Εν Πειραιεί τη 10η Ιουλίου 2012


Προς Τον
Μακαριώτατον
Αρχιεπίσκοπον Αθηνῶν
και πάσης Ελλάδος
Κυριον κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΝ
Ιωαν. Γενναδίου 14
Εις ΑΘΗΝΑΣ


Μακαριώτατε Δέσποτα,Σεβασμιώτατοι Άγιοι Συνοδικοί,

Προαγόμεθα δια του παρόντος, λαβόντες γνώσιν δια του Υμετέρου ανακοινωθέντος της καταρτισθείσης ημερησίας διατάξεως της προσεχούς τακτικής συνελεύσεως της Ι. Συνόδου της Ιεραρχίας της Αγιωτάτης ημών Εκκλησίας (2 - 5 Οκτωβρίου ε.ε.) όπως πάνυ ευλαβώς υπομνήσωμεν Υμίν ότι δια της ειρημένης ημερησίας διατάξεως παραβιάζεται σαφώς η διάταξις του άρθρου 6 παραγρ. 2 εδαφ. 3 του Νόμου 590/1977 «Περί Καταστατικού Χάρτου της Εκκλησίας της Ελλάδος» δι’ ης προβλέπεται ότι: «Η ΙΣΙ συνεδριάζει βάσει ημερησίας διατάξεως. Επί τακτικής συνελεύσεως η ΔΙΣ καταρτίζει την ημερησίαν διάταξιν και ο Πρόεδρος κοινοποιεί ταύτην... Εάν αι εργασίαι της τακτικής συνόδου της ΙΣΙ περατωθούν χωρίς να εξαντληθή η ημερησία διάταξις τα υπολειπόμενα θέματα συζητούνται υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ω ς και κατά π ρ ο τ ε ρ α ι ο τ η τ α κατά την αμέσως προσεχή τακτικήν σύνοδον της Ιεραρχίας».

Λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι κατά την προλαβούσαν τακτικήν σύνοδον της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος τον Οκτώβριον του έτους 2011, τα εις την ημερησίαν διάταξιν θέματα της υποβολής προτάσεως εις την Γραμματείαν της μελλούσης Πανορθοδόξου Συνόδου δια την επίσημον αναγνώρισιν υπό της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας ως Η καί Θ Οἰκουμενικῶν Συνόδων της όντως Οικουμενικής Συνόδου του έτους 880 εν Κωνσταντινουπόλει συνελθούσης επί του αγίου ενδόξου Ισαποστόλου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Μεγάλου Φωτίου, προστάτου και εφόρου της καθ’ ημάς Ι. Συνόδου και της εν Κωνσταντινουπόλει ωσαύτως συνελθούσης Συνόδου του έτους 1351 επί του εν Αγίοις Πατρός ημών Γρηγορίου Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά, δι’ ης ωλοκληρώθη η Θεόσδοτος θεολογία της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας δια της θεοπρεπούς διακρίσεως αμεθέκτου θείας ουσίας και μεθεκτών ακτίστων θείων ενεργειών του Θεού, ανεβλήθησαν και δεν συνεζητήθησαν ευλόγως ανιδρύεται θέμα νομιμότητος της καταρτισθείσης υφ’ Υμών ημερησίας διατάξεως της προσεχούς τακτικής συνελεύσεως της ΙΣΙ, εφ’ όσον δεν περιλαμβάνοται εις τα υπό συζήτησιν θέματα «υποχρεωτικώς και κατά προτεραιότητα» τα ως άνω υπολειφθέντα και μη συζητηθέντα θέματα.

Ενταύθα δέον όπως επισημειωθή ότι οι αξιολογώτατοι και αρμόδιοι καθ’ ύλην ορισθέντες εισηγηταί Σεβ. Μητροπολίται Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος και Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμίας οτρηρώς ηργάσθησαν επί των εν λόγω θεμάτων και σαφώς απέδειξαν την αξίαν και περιωπήν Οικουμενικών Συνόδων των ως είρηται Συνόδων διότι τόσον η εν Κων/πόλει συνελθούσα το έτος 880 Σύνοδος επί μεγάλου Φωτίου, συνεκλήθη υπό του Βασιλέως ως και αι λοιπαί 7 Οικουμενικαί Σύνοδοι, μετείχεν αυτής ο Ορθόδοξος Πάπας Ρώμης Ιωάννης Η διά των αντιπροσώπων του, διεκήρυξεν την Οικουμενικότητα Αυτής, ανεγνώρισεν την Ζ Οἰκουμενικήν Σύνοδον ως τοιαύτην, απεκήρυξεν την μεταβολήν του Συμβόλου της Πίστεως (Νικαίας-Κων/πόλεως), εδικαίωσεν τον Μ. Φώτιον εκ της ληστρικής Συνόδου του έτους 870 και επανεβεβαίωσεν τα κανονικά όρια δικαιοδοσίας των Θρόνων πρεσβυτέρας και Ν. Ρώμης, καθώς και η εν Κων/πόλει συνελθούσα το έτος 1351 κατεδίκασεν τας κακοδοξίας των Βαρλαάμ και Ακινδύνου, εδικαίωσεν τον ιερόν Γρηγόριον τον Παλαμάν και διετύπωσεν την ορθόδοξον θεολογίαν περί των ακτίστων θείων ενεργειών επιλύουσα ούτως τας ησυχαστικάς έριδας.

Τυγχάνει δε εξόχως απαράδεκτον το γεγονός η καθ’ ημάς Ι. Σύνοδος αφ’ ενός να θεωρή ως προστάτην και έφορον Αυτής τον Ισαπόστολον Μ. Φώτιον, να μην χωρή εις την διαδικασίαν υποβολής προτάσεως ανακηρύξεως ως Η Οἰκουμενικῆς της δικαιωσάσης αυτόν Συνόδου του έτους 880 και αφ’ ετέρου να συνομιλή και να συναγελάζεται μετά της Ρωμαιοκαθολικής θρησκευτικής κοινωνίας, η οποία δια προφανείς ιδιοτελείς λόγους αποδέχεται ως Η Οἰκουμενικήν Σύνοδον την ληστρικήν Σύνοδον του έτους 870, η οποία καθυβρίζει τον Μ. Φώτιον ως δήθεν «αιρεσιάρχην».

Όθεν, η πρόδηλος καταστρατήγησις της προβλέψεως του Νόμου δια την νομιμότητα της καταρτισθείσης ημερησίας διατάξεως εγκυμονεί υψίστους νομικούς κινδύνους δια την ακύρωσιν της διαδικασίας πληρώσεως της χηρευούσης Ι. Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, εφ’ όσον προσβληθεί υφ’ οιουδήποτε κακοπίστου και ακυρωθεί η ημερησία διάταξις υπό του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Οφείλομεν όπως δηλώσωμεν τη Ιερά Συνόδω, ότι ιδιαιτάτως σεβόμεθα τας αποφάσεις Αυτής και μετ’ αφοσιώσεως πειθόμεθα Αυτή, αλλά επειδή εν τη παρούση περιπτώσει αναλαμβάνει έκαστος ενώπιον του αιωνίου και Τρισαγίου Θεού τας προσωπικάς αυτού ευθύνας ως Επίσκοπος της Εκκλησίας, χρεωστώμεν όπως καταθέσωμεν την προσωπικήν ημών έντονον διαμαρτυρίαν δια την μεθόδευσιν της περιθωριοποιήσεως, απομειώσεως και ουσιαστικής εγκαταλείψεως συζητήσεως των υψίστων αυτών δια την Αγιωτάτην ημών Εκκλησίαν ομολογιακών θεμάτων, γεγονός όπερ αποδεικνύεται δια της απαραδέκτου τύποις και ανεπερείστου ουσία ενστάσεως κατά της ημερησίας διατάξεως της προλαβούσης τακτικής συνελεύσεως της ΙΣΙ υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου, της επακολουθησάσης ψηφοφορίας περί της αναβολής συζητήσεως και της πρότριτα καταρτισθείσης κατά παράβασιν των ως άνω διατάξεων ημερησίας διατάξεως της τακτικής συνελεύσεως της προσεχούς ΙΣΙ.

Παρέλκει όπως αναφέρωμεν Υμίν ότι εκ των θεμάτων τούτων ασφαλώς οχλείται ο δαίμων του συγκρητιστικού οικουμενισμού και οι συνοδοιπορούντες αυτώ, αλλά ταπεινώς φρονούμεν ότι δι’ ημάς πρωτιστεύουσα και ουσιώδης κρίσις δέον να αποτελή μόνον το θέλημα και η βούλησις του Παναγίου Θεού και οδοδείκτης της ημετέρας πορείας δέον όπως είναι η ένθεος βιοτή των Αγίων και Θεοφόρων Πατέρων και ο κραταιός αυτών και άφθιτος λόγος.

Κατασπαζόμενοι τας Υμετέρας σεπτάς Δεξιάς διατελούμεν



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΕΝΝΙΑ ( 9 ) ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 28/3/2011



Η Εκκλησία του Χριστού εκφράζεται Συνοδικά. Από την αρχή ως σήμερα. Αλλά από τη στιγμή που το Ρωμαϊκό κράτος αγκάλιασε την Εκκλησία, και οι Συνοδικοί της όροι έγιναν νόμοι του κράτους, απέκτησε νόημα η έννοια: "Οικουμενική Σύνοδος".


Οικουμενική Σύνοδος, είναι εκείνη που:



1. Συγκλήθηκε από Αυτοκράτορα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με οικουμενική (παν-Ρωμαϊκή) εμβέλεια, αλλά φυσικά και πανχριστιανική.


2. Οι αποφάσεις της έγιναν αποδεκτές από ολόκληρη την ανά τον κόσμο Ορθόδοξη Εκκλησία, διαχρονικά.


3. Αποφάσεις της διατυπώθηκαν από Θεούμενο.


4. Οι αποφάσεις της υπεγράφησαν από τα Ρωμαϊκά Πατριαρχεία.


5. Ασχολήθηκε με σημαντικά Θεολογικά ζητήματα.


Στη συνέχεια, θα κάνουμε μια περιληπτική γνωριμία με τις Οικουμενικές Συνόδους της Εκκλησίας, αφήνοντας αναλυτικότερες περιγραφές για άλλα ειδικότερα άρθρα.


1η Οικουμενική Σύνοδος: 325 μ.Χ. Νίκαια της Βιθυνίας. Συνεκλήθη από τον Μέγα Κωνσταντίνο. Έλαβαν μέρος 318 επίσκοποι. Ασχολήθηκε με τη βλασφημία του Αρείου ότι ο Υιός και Λόγος του Θεού είναι κτίσμα και όχι ομοούσιος του Πατρός. Κανόνισε και την ημερομηνία του εορτασμού του Πάσχα. Τότε άρχισε να γράφεται το Σύμβολο της Πίστης.


2η Οικουμενική Σύνοδος: 381 μ.Χ. Κωνσταντινούπολη. Συνεκλήθη από τον Μέγα Θεοδόσιο. Έλαβαν μέρος 150 Ορθόδοξοι επίσκοποι και 36 Μακεδονιανοί. Προήδρευσε ο άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος, επίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως. Καταδίκασε και πάλι τον Άρειο, και την αίρεση του Μακεδονίου, ο οποίος δίδασκε ότι το Άγιο Πνεύμα είναι κτίσμα του Θεού, γι’ αυτό και ονομάστηκε “πνευματομάχος”.


3η Οικουμενική Συνόδος: 431 μ.Χ. Έφεσος
. Συνεκλήθη από τον Θεοδόσιο τον Β΄. Δογμάτισε κατά του Νεστοριανισμού, στο Ναό της βασιλικής της Παναγίας με 200 επισκόπους. Καταδίκασε τον Νεστόριο επίσκοπο Κωνστ/πολης, και δογμάτισε ότι μπορεί η Παναγία να ονομάζεται και Θεοτόκος.


4η Οικουμενική Σύνοδος: 451 μ.Χ. Χαλκηδόνα της Μ. Ασίας με 630 επισκόπους. Συνεκλήθη από τον αυτοκράτορα Μαρκιανό και την αυτοκράτειρα Πουλχερία. Εκεί καταδικάστηκε ο Μονοφυσιτισμός.


5η Οικουμενική Σύνοδος: 5 Μαϊου ως 21 Ιουνίου του 553 μ.Χ., με 165 πατέρες. Συγκλήθηκε από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό και την αυτοκράτειρα Θεοδώρα. Καταδίκασε τον Ωριγενισμό, τον Νεστοριανισμό, κλπ αιρέσεις.


6η Οικουμενική Σύνοδος: 680 μ.Χ. Κωνσταντινούπολη. Συνεκλήθη από τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Πωγωνάτο. Παραβρέθηκαν από 150 – 289 επίσκοποι. Καταδίκασε την αίρεση του Μονοθελητισμού. Η Σύνοδος αυτή διατύπωσε ότι ο Χριστός έχει και Θεία και ανθρώπινη θέληση, η οποία υποτάσσεται στη Θεία.

Πενθέκτη Οικουμενική Σύνοδος: 691 μ.Χ. Κωνσταντινούπολις. Συνεκλήθη από τον Ιουστινιανό τον Β΄ και έγινε «εν Τρούλλω του Παλατίου», οπότε ονομάσθηκε: «Εν Τρούλλω». Δεν ήταν ανεξάρτητη Σύνοδος, αλλά συστηματοποίησε και ολοκλήρωσε το έργο των δύο προηγουμένων Συνόδων, της 5ης και της 6ης, γι’ αυτό, αν και Οικουμενική, ονομάσθηκε: «Πενθέκτη», ως τμήμα εκείνων των Συνόδων, και δεν αριθμήθηκε ως ξεχωριστή Οικουμενική Σύνοδος.

7η Οικουμενική Σύνοδος: 787 μ.Χ. Νίκαια της Βιθυνίας, στο ναό της Αγίας Σοφίας. Συνεκλήθη από τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο και τη μητέρα του Ειρήνη την Αθηναία. Παρεβρέθηκαν 367 πατέρες. Στερέωσε και προφύλαξε τις εικόνες αναθεματίζοντας την εικονομαχία και καταδικάζοντας την ιδέα της σχηματοποίησης της αόρατης και άυλης Τριάδος. Εκεί εκφράσθηκε η θεολογία περί της εικονογράφησης του Χριστού και των Αγίων ως κάτι που είδαμε.


8η Οικουμενική Σύνοδος: 879-880 μ.Χ. Κωνσταντινούπολις. Συγκλήθηκε από τον αυτοκράτορα Βασίλειο τον Μακεδόνα. Ηγήθηκαν ο Ορθόδοξος τότε Πάπας της Ρώμης Ιωάννης Η΄ (872-882) και ο Πατριάρχης της Κων/πόλεως Νέας Ρώμης Μεγάλος Φωτιος (858-867, 877-886). Επεκύρωσε τις αποφάσεις της 7ης Οικουμενικής Συνόδου, και καταδίκασε το Φιλιόκβε, που μόλις τότε είχε αρχίσει να επιβάλλεται. [Kαταδίκασε τις αιρετικές Συνόδους του Καρλομάγνου στη Φραγκφούρτη (794) και το Άαχεν (809)].


9η Οικουμενική Σύνοδος: 1341 μ.Χ. Δογμάτισε για την άκτιστη Ουσία και την άκτιστη Ενέργεια του Θεού, καθώς επίσης και για τον Ησυχασμό, καταδικάζοντας τον αιρετικό Βαρλαάμ τον Καλαβρό. Έτσι η Σύνοδος αυτή ασχολήθηκε με θεολογικά ζητήματα, συγκλήθηκε από αυτοκράτορα, (Συνοδικός Τόμος του 1341) και συμμετείχε Θεούμενος (Άγ. Γρηγόριος ο Παλαμάς), και οι αποφάσεις της έγιναν δεκτές από ολόκληρη την Εκκλησία. Συνεπώς και η Σύνοδος αυτή έχει αξία Οικουμενικής Συνόδου.

 
Οι ανωτέρω εννέα Οικουμενικές Σύνοδοι, δημοσιεύτηκαν ως ρωμαϊκοί νόμοι υπογεγραμμένοι από τον Αυτοκράτορα αφού προηγουμένως τα πρακτικά τους υπογράφτηκαν από τους πέντε ρωμαίους Πατριάρχες, τους Μητροπολίτες και επισκόπους τους.

Ο Αυτοκράτορας συγκαλούσε αυτές τις Οικουμενικές Συνόδους σε συνεργασία με τα Πέντε Ρωμαϊκά Πατριαρχεία της α) Πρεσβυτέρας Ρώμης, β) Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης, γ) Αλεξανδρείας, δ) Αντιοχείας, στα οποία προστέθηκε το 451 ε) των Ιεροσολύμων. Εξαιρείται η Ένατη Οικουμενική Σύνοδος του 1341 που τα πρακτικά της προσυπέγραψαν μόνο τέσσερις ρωμαίοι Πατριάρχες και επικύρωσε ο ρωμαίος αυτοκράτορας.


Απουσίαζε τώρα το Πατριαρχείο της Πρεσβυτέρας Ρώμης που εν τω μεταξύ είχε καταληφθεί βίαια από τους Φράγκους, Λογγοβάρδους, και Γερμανούς με τη βοήθεια των Νορμανδών. Μία σφοδρή επίθεση που ξεκίνησε το 983 και ολοκληρώθηκε το 1009 - 1046. Μετά το 1045 οι Πάπες της Ρώμης εκτός του Βενέδικτου του 10ου (1058-9), δεν ήσαν πλέον Ρωμαίοι αλλά μέλη της φραγκολατινικής αριστοκρατίας που είχε υποδουλώσει τον ρωμαϊκό πληθυσμό.

 
Μετά τη πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και του αυτοκράτορα, το 1453 τα τέσσερα ρωμαϊκά Πατριαρχεία της Κωνσταντινουπόλεως και Νέας Ρώμης, Αλεξανδρείας, Αντιοχείας και Ιεροσολύμων συνέχισαν να συγκαλούν Συνόδους με τις οποίες συνέχισαν τη παράδοση των Οικουμενικών Συνόδων.

Ο μόνος λόγος που αυτές οι Σύνοδοι δεν ονομάστηκαν "Οικουμενικές" είναι απλά γιατί ο τίτλος αυτός σημαίνει "Αυτοκρατορικές" επειδή οι αποφάσεις αυτών των Συνόδων γίνονταν τμήμα του Ρωμαϊκού Δικαίου. Με άλλα λόγια οι αποφάσεις των ρωμαϊκών Συνόδων μετά το 1453 είναι τμήματα του Εκκλησιαστικού Δικαίου, αλλά όχι πλέον του αυτοκρατορικού Δικαίου.


Δεν υπήρχε πλέον Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και ρωμαίος αυτοκράτορας να εκδίδει ρωμαϊκούς Νόμους. Έτσι αυτές οι Εννέα Οικουμενικές Σύνοδοι ήταν ταυτόχρονα και εκκλησιαστικοί Νόμοι και ρωμαϊκοί Νόμοι. Οι Σύνοδοι που συνήλθαν μετά το 1453 είναι τμήματα του Εκκλησιαστικού Δικαίου με όχι μικρότερο κύρος από τις Οικουμενικές Συνόδους, εκτός από τη φαντασία των συγχρόνων Ορθοδόξων που έχουν εξαπατηθεί από την ρωσική Ορθοδοξία του Μέγα Πέτρου.


Έτσι υπάρχουν σήμερα Ορθόδοξοι που αυτοαποκαλούνται Εκκλησία των Επτά Οικουμενικών Συνόδων. Πολλοί (αδιάβαστοι) Ορθόδοξοι αγνοούν την Όγδοη και την Ένατη Οικουμενική Σύνοδο....


 Η Όγδοη Οικουμενική Σύνοδος το 879 απλά καταδίκασε αυτούς που "προσθέτουν" ή "αφαιρούν" από το Σύμβολο του 381 καθώς και όσους δεν αποδέχονται τη διδασκαλία περί Εικόνων της Έβδομης Οικουμενικής Συνόδου. Οι Φράγκοι που καταδικάζονται, προς το παρόν δεν αναφέρονται καθαρά, με σκοπό να τους δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσουν.

Η Ένατη Οικουμενική Σύνοδος το 1341 καταδίκασε το πλατωνικό μυστικισμό του Βαρλαάμ του Καλαβρού, ο οποίος είχε έρθει από τη Δύση ως προσήλυτος στην Ορθοδοξία. Φυσικά η απόρριψη του πλατωνικού τύπου μυστικισμού ήταν παραδοσιακή πρακτική των Πατέρων.





ΠΗΓΗ


Στόν επιβατήριο λόγο του ο Μακαριώτατος
 Άρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ
αναφέρει την 8η και 9η Οικουμενική σύνοδο.

Περιοδικό - Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Τεύχος 966 - Σεπτέμβριος Οκτώμβριος 2010


Σελίδα 1η






 ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ κ.κ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ.....
 
Το φράγκεμα είναι αίρεση
. Τους φράγκους έχουν

καταδικάσει και αναθεματίσει Οικουμενικές σύνοδοι.

Η Η΄ Οικουμενική Σύνοδος που σνήλθεντο 867 επί Μεγάλου Φωτίου και η Θ΄που συνήλθε τα έτη `1341, 1351 επί Γρηγορίου Παλαμά.


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 2011

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Γ.Ο.Χ κ.κ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ


 

Σελίδα 2η
 




Μύνημα ενότητας στο πάτριον....

 
Σελίδα 3η

 



Σελίδα 4η

 


 
Σελίδα 5η

http://sites.google.com/site/thevoiceoforthodoxy/



Πειραϊκὴ Ἐκκλησία • Ὁ Μέγας Φώτιος καὶ ἡ Η' Οἰκουμενικὴ Σύνοδος (α')


Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ Θ΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ






ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΠΗΔΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Η 8η ΚΑΙ 9η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ;

 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ , Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ AΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 1830 ;

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ........Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ - Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ

ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΛΕΞΕΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ..... 

ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ......

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ....

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ..... 


Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ..... ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΗ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ - Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - G20 ILLUMINATI ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.


 
Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΕΙ  ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΗ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ.......

ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.


ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ , ΑΦΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΣΒΑΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΥΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ..... 

....ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ) ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ , ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥΣ.

 
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ , ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΥΝ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΟΘΟΔΟΞΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ......

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΛΗΡΩΜΑ......



ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.....

 http://www.infospoudes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14510:ipa-apagoreuoyn-stous-polites-na-dinoun-trofi-se-astegous-&catid=24626:cosmos&Itemid=1046


 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Αρκετές πολιτείες στην Αμερική έχουν θεσπίσει νόμους που απαγορεύουν τις δωρεές φαγητού σε αστέγους που τα έχουν ανάγκη. Συγχρόνως, άλλες πολιτείες δεν έχουν προβεί ακόμα σε τέτοιες ενέργειες, αλλά βάζουν κάποιες προϋποθέσεις στους «φιλάνθρωπους πολίτες», όπως χορήγηση άδειας με μεγάλο κόστος. Μια απάνθρωπη ενέργεια που δεν θυμάμαι να έχει προηγούμενο σε κάποια άλλη χώρα. Οι δημοτικές αρχές των πόλεων που έχουν υιοθετήσει την εν λόγω απαγόρευση, αναφέρουν τρεις βασικούς λόγους που τους αναγκάζουν να μπουν σε αυτήν την διαδικασία. 

Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ,ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,  ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Πρώτον, προσπαθούν να προστατεύουν το μέσο πολίτη καθώς αυτός δεν έχει, πλέον, την οικονομική δυνατότητα να τρέφει αστέγους και, δεύτερον, θέλουν να αποφύγουν την τροφική δηλητηρίαση των αστέγων, λόγω ότι κάποια τρόφιμα που συγκεντρώνονται γι’ αυτούς ίσως είναι χαλασμένα ή έστω ανθυγιεινά . Και τέλος, πιο σοβαρός λόγος ακούγεται ο τρίτος, όπου οι κατά τόπους δημοτικές αρχές δηλώνουν πως θέλουν να αποφύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις των αστέγων στα κέντρα των πόλεων.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ....ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΕΑΡΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΓΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ...

Ο αριθμός τους έχει μεγαλώσει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια και ο συνωστισμός σε μέρη όπου δίνεται τροφή( όπως τα κέντρα των μεγαλουπόλεων) είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών. Όσο γελοίοι και να φαίνονται αυτοί οι λόγοι, βγαίνουν από επίσημα χείλη. Πιθανόν, οι πραγματικές αιτίες της απαγόρευσης δωρεάς τροφίμων είναι άλλοι και δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα. Βέβαια, κάποιοι αψήφησαν το νόμο και έδωσαν φαγητό γι’ αυτό και υπέστησαν τις συνέπειες. 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας εκκλησίας στην Λουιζιάνα όπου την απαγόρευσαν να μοιράζει δωρεάν ποσότητες νερού σε αστέγους αφού δεν είχε την προβλεπόμενη άδεια

Παράλληλα, στο Χιούστον και στο Ορλάντο της Φλόριντα μέλη οργανώσεων τους απαγορεύτηκε να μοιράσουν φαγητό σε άτομα που το είχαν ανάγκη και, μάλιστα, στην δεύτερη πόλη η αστυνομία συνέλαβε μια ομάδα ακτιβιστών που το επιχείρησε. Όσο, για τα ΜΜΕ, υποστηρίζουν σιωπηρά αυτήν την απάνθρωπη πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής. Ο δημοσιάoγράφος του οικονομικο-ειδησεογραφικού δικτύου The Economic Collapse που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αναρωτιέται αν όντως η Αμερική είναι η χώρα της ελευθερίας. Εμείς, με τη σειρά μας, καθόλου! 

  
@ ΑΠΟ ΝΕΑ - ΕΠΟΧΗ.......

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ , ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ....ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.......


ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
 

 
DAVID ROTHCHILD....."ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".

  

ΤΟ 2009 ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.  

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ VAN ROMPUY....



ΔΗΛΩΣΕΙΣ VAN ROMPUY..... 

" ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥBΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ G20 ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ "...

OI G20.....
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ G ;


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ .......

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.....

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ" LADY BIRD JONHSON....ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ....



ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ....



 Ομιλία του John F. Kennedy για τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ....


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.....


Στὴν  συνέχεια ὁ μιαρὸς θὰ στείλει φιρμάνια σὲ ὅλες τὶς χῶρες καὶ μὲ Δαίμονες καὶ μὲ Ἀνθρώπους, ποὺ θὰ καταλήγουν στὰ ἑξῆς: «στὴ Γῆ παρουσιάστηκε ἕνας μεγάλος βασιλέας, ἐλᾶτε ὅλοι νὰ τὸν προσκυνήσετε, ἐλᾶτε  ὅλοι νὰ δεῖτε τὴν  μεγάλη του δύναμη.   Διότι αὐτὸς θὰ σᾶς προσφέρει σιτάρι καὶ θὰ σᾶς χαρίσει κρασὶ καὶ πολλὰ ΠΛΟΥΤΗ καὶ μεγάλα ἀξιώματα (τά ἲδια λένε γιά τόν βασιλέα Ἰωάννη!).  Διότι στὶς προσταγὲς του ὑπακούει ὅλη ἡ Γῆ  καὶ ἡ Θάλασσα. Ἐλᾶτε λοιπὸν ὅλοι κοντά του».  

Καὶ πράγματι ὅλοι πιεζόμενοι ἀπὸ τὴν ἔλλειψη τῶν ἀναγκαίων ἀγαθῶν, θὰ ἔλθουν κοντά του καὶ θὰ τὸν  προσκυνήσουν
Τότε θὰ δώσει σὲ αὐτοὺς ποὺ θὰ τὸν ἀκολουθήσουν ΧΑΡΑΓΜΑ  στὸ δεξὶ χέρι καὶ τὸ μέτωπό τους , γιὰ νὰ μὴν  μπορεῖ κανεὶς νὰ κάνει στὸ μέτωπο του τὸν  Σταυρὸ μὲ τὸ Δεξί του Χέρι, διότι θὰ ἔχει δεχθεῖ τὸ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ τοῦ Ἀντίχριστου.

Αὐτὸς ποὺ θὰ δεχθεῖ τὸ ΧΑΡΑΓΜΑ τοῦ Ἀντιχρίστου θὰ χαθεῖ γιὰ πάντα καὶ ἀπὸ τὸν  Θεὸ καὶ ἀπὸ τοὺς ἀνθρώπους.

Ἀπὸ τότε πιὰ δὲν θὰ ἔχει ἐξουσία νὰ σφραγίσει μὲ τὸν  Τίμιο Σταυρὸ κάποιο ἀπὸ τὰ μέλη τοῦ σώματός του, ἀλλὰ θὰ ἀκολουθεῖ τὸν  ΠΛΑΝΟ καὶ αὐτὸν θὰ ὑπηρετεῖ,  χωρὶς νὰ μπορεῖ  πιὰ  νὰ μετανοήσει.

Καὶ θὰ δώσει σ’ αὐτοὺς ὁ Πλάνος λίγα ΤΡΟΦΙΜΑ,  σὰν  ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ  γιὰ τὴν  ΣΦΡΑΓΙΔΑ  του τὴν  μιαρά. 

-------------- 


Πρῶτα ἀπ’ ὅλα θὰ ἀγαπήσει τὸ Ἔθνος τῶν Ἰουδαίων.  

Μαζὶ μὲ ὅλους αὐτοὺς θὰ πραγματοποιήσει σημεῖα καὶ θαύματα φοβερά, ὄχι ὅμως ἀληθινά, ἀλλὰ ψεύτικα, γιὰ νὰ παραπλανήσει τοὺς ἀσεβεῖς,  ποὺ εἶναι ἴδιοι μὲ αὐτόν.  Θὰ προσπαθήσει βέβαια νὰ ξεγελάσει καὶ τοὺς ἐκλεκτοὺς καὶ νὰ τοὺς ἀπομακρύνει ἀπὸ τὴν  ἀγάπη τοῦ Χριστοῦ.
Στὴν πρώτη περίοδο τῆς ἐμφάνισής του,  θὰ δείξει πράος, θὰ ἀγαπᾶ ὅλους τοὺς ἀνθρώπους,  θὰ εἶναι φιλήσυχος,  εὐλαβής, εἰρηνοποιός, θὰ ἀπεχθάνεται τὴν ἀδικία, θὰ ἀποστρέφεται τὰ δῶρα, δὲν θὰ δέχεται τὴν εἰδωλολατρεία, θὰ ἀγαπᾶ τὶς Γραφές, θὰ σέβεται τοὺς Ἱερεῖς, θὰ τιμᾶ τοὺς γέροντες, θὰ ἀποστρέφεται τὴν πορνεία, θὰ σιχαίνεται τὴν  μοιχεία, δὲ θὰ δίνει προσοχὴ στὶς συκοφαντίες, δὲν θὰ χρησιμοποιεῖ  ὅρκους,  θὰ εἶναι φιλόξενος,  φιλόπτωχος καὶ ἐλεήμονας.

Ἐπίσης θὰ φτάσει στὸ σημεῖο νὰ κάνει θαύματα:  θὰ καθαρίζει λεπρούς, θὰ δίνει σὲ παράλυτους τὴν  δύναμη νὰ σηκωθοῦν καὶ νὰ περπατήσουν, θὰ διώχνει τοὺς δαίμονες   ἀπὸ τοὺς δαιμονισμένους, θὰ “ΠΡΟΦΗΤΕYEI” τά μέλλοντα,  θὰ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ  ἀκόμη  καὶ  νεκρούς.

Θά βοηθάει χῆρες, θὰ προστατεύει τὰ ὀρφανά, θὰ ἀγαπάει ὅλους τους Ἀνθρώπους, θὰ συμφιλιώνει αὐτοὺς ποὺ θὰ μαλώνουν συμβουλεύοντάς τους: «ἂς μὴ βασιλεύσει ὁ Ἥλιος, ἐνῶ ἐξακολουθεῖ ἀκόμα ἡ ὀργὴ  μεταξύ σας». (Ἐφεσ. 4,26).

Δὲν θὰ ἀποκτήσει χρυσό, οὔτε θὰ ἀγαπήσει ἀργύριο,  καὶ δὲν θὰ ἐπιδιώξει πλούτη.  Ὅλα ὅμως αὐτὰ θὰ τὰ κάνει, ἐπειδὴ εἶναι δόλιος καὶ ὕπουλος καὶ θέλει νὰ ἐξαπατήσει  ὅλους τους ἀνθρώπους, ὥστε νὰ τὸν χρήσουν Βασιλέα τους.  

Διότι ὅταν ὅλοι οἱ Λαοὶ καὶ τὰ Ἔθνη, δοῦνε αὐτὲς τὶς καταπληκτικές του ἱκανότητες καὶ ἀρετὲς καὶ τὶς φοβερές του δυνάμεις, θὰ μαζευτοῦν ὅλοι στὸ ἴδιο σημεῖο, ὥστε ὁμόφωνα  νὰ τὸν ἀνακηρύξουν Βασιλέα τους.
Περισσότερο ὅμως ἀπὸ ὅλους τούς λαοὺς θὰ ἀγαπήσει τὸ Γένος τῶν Ἑβραίων καὶ θὰ λένε μεταξύ τους:  «μήπως ὑπάρχει στὴ γενιὰ μας κάποιος ἄλλος, τόσο καλὸς καὶ σπουδαῖος καὶ δίκαιος ἄνθρωπος»;  

Ἐξαιρετικὰ ὅπως προανέφερα τὸ Γένος τῶν Ἰουδαίων, πιστεύοντας ὅτι πρόκειται γιὰ τὸν  Βασιλέα Μεσσία ποὺ περιμένουν, θὰ παρουσιασθοῦν μπροστά του καὶ θὰ τοῦ ποῦν:  

«Ὅλοι  σὲ σένα ἔχουμε ἐμπιστοσύνη καὶ ἐσένα ἀναγνωρίζουμε δίκαιο σὲ ὁλόκληρη τὴ γῆ.  Ἐλπίζουμε ὅλοι  μὲ σένα νὰ σωθοῦμε γιατί ἀπὸ τὸ στόμα σου ἀκούσαμε κρίση δίκαιη, χωρὶς νὰ εἶναι ἀποτέλεσμα δωροδοκίας».
Στὴν ἀρχὴ ὁ ψεύτης καὶ ἄνομος θὰ ἀποκρούσει τὴν  δόξα αὐτή, ποὺ θὰ τοῦ προτείνουν οἱ ἄνθρωποι, ὅμως στὴ συνέχεια ἐπιμένοντας στὸ αἴτημα τους οἱ ἄνθρωποι θὰ δεχθεῖ νὰ τὸν ἀναδείξουν Βασιλέα.
Ἔπειτα ὅμως θὰ ὑπερηφανευθεῖ καὶ ὁ πρὶν λίγο πράος θὰ γίνει ἀκατάδεκτος, αὐτὸς ποὺ ἐπεδίωκε τὴν  ἀγάπη θὰ γίνει ἄσπλαχνος, ὁ ταπεινὸς θὰ καταντήσει ὑπερήφανος  καὶ ἀπάνθρωπος, αὐτὸς ποὺ ἔδειχνε νὰ ἀπεχθάνεται τὴν ἀδικία, θὰ καταδιώξει τοὺς δίκαιους.
Ἀφοῦ ἑδραιώσει τὴν Βασιλεία του, τότε θὰ ἀρχίσει Πόλεμο φοβερό, θὰ χτυπήσει μὲ ὀργὴ τρεῖς μεγάλους Βασιλεῖς: τῶν Αἰγυπτίων, τῶν  Λιβύων καὶ τῶν Αἰθιόπων.  

Μετὰ θὰ στραφεῖ στὸν Ναὸ τῶν Ἱεροσολύμων, θὰ τὸν  ἀναγείρει γρήγορα καὶ θὰ τὸν  παραδώσει στοὺς Ἑβραίους.
Στὴ συνέχεια θὰ στραφεῖ μὲ ἀλαζονεία ἐναντίον τῶν  Ἀνθρώπων ἀλλὰ καὶ ἐναντίον τοῦ Θεοῦ,  τὸν  Ὁποῖο θὰ βλασφημεῖ, πιστεύοντας ὁ δόλιος ὅτι θὰ εἶναι Αἰώνια Βασιλέας πάνω στὴ Γῆ καὶ ἀγνοώντας ὁ ταλαίπωρος ὅτι γρήγορα θὰ χάσει τὴν  ἐξουσία του καὶ θὰ τὸν  δεχθεῖ τὸ ΠΥΡ,  ποὺ ἔχει ἑτοιμασθεῖ γι’ αὐτὸν,   μαζὶ  μὲ  ὅλους  ὅσους  θὰ τὸν  πιστεύσουν καὶ θὰ τὸν  ἀκολουθήσουν. 

Ὅσον  ἀφορᾶ τὸν ΧΡΟΝΟ ποὺ θὰ βασιλεύσει ὁ Ἀντίχριστος πάνω στὴ γῆ, ὁ Προφήτης Δανιὴλ μᾶς εἶπε: «ἐπὶ μία  Ἑβδομάδα θὰ διαρκέσει ἡ διαθήκη μου». (Δανιήλ 9,27), τὰ  ΕΠΤΑ (7) χρόνια φανέρωσε,  τὸ μισό τῆς Ἑβδομάδος (3,5 χρόνια)  γιὰ νὰ κηρύξουν οἱ Προφῆτες καὶ τὸ ἄλλο μισό τῆς Ἑβδομάδος, δηλ. τρεισήμισι (3,5)  χρόνια θὰ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ὁ Ἀντίχριστος πάνω στὴ  γῆ.  Καὶ μετὰ θὰ χαθεῖ ἡ  Βασιλεία καὶ ἡ δόξα του γιά πάντα.

Ξέρετε πόση θλίψη θὰ ὑπάρχει ἐκεῖνες τὶς ἡμέρες; 

Ὅση δὲν ἔγινε ἀπὸ τότε ποὺ δημιουργήθηκε ὁ κόσμος, οὔτε πρόκειται νὰ ξαναγίνει,  ἐκτὸς μόνο ἀπὸ τὶς ἡμέρες τῆς  ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ  τοῦ  Ἀντιχρίστου.  Τότε θὰ φουσκώσει ἀπὸ ὑπερηφάνεια καὶ ἀλαζονεία ἡ καρδία τοῦ ἄνομου, καὶ θὰ συγκεντρώσει τοὺς Δαίμονές του ποὺ θὰ ἔχουν  ἀνθρώπινη μορφή, θὰ ἀποστραφεῖ τοὺς ἀνθρώπους ποὺ τὸν ἔκαναν Βασιλέα καὶ θὰ μιάνει πολλὲς ψυχές.  

Διότι θὰ  διορίσει ἄρχοντες  ἐκ τῶν δαιμόνων.....
 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ...Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.




 ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......

ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ.....Срочно!! Смотреть всем!! Святые старцы о нашем времени.- Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ




ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ - Η ΠΛΑΝΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ.....ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ “ΑΓΙΟΥ” ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.

Ετικέτες