Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - 666 - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.....


ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΕΟΥ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΩΠΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ....ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... Κατά Μάρκον ευαγγέλιον κεφ.13 - 20 καὶ εἰ μὴ ἐκολόβωσε Κύριος τὰς ἡμέρας, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· ἀλλὰ διὰ τοὺς ἐκλεκτοὺς οὓς ἐξελέξατο ἐκολόβωσε τὰς ἡμέρας. 

Μετάφραση....

( Και αν δε συντόμευε ο Κύριος τις ημέρες, δε θα σωζόταν καμιά σάρκα. Αλλά για τους εκλεκτούς που εξέλεξε συντόμεψε τις ημέρες )

....ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ , ΘΑ ΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΟΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Αποκαλυψις Ιωαννου (ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 13)

ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.....

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,  17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.  18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´. 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ.....

16 Και κάνει σ’ όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους.  17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.  18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι ( 666 ). 



ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΑΦΟΥ ΗΔΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ.....

 


 ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ - ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.....ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΠΩΣ ΤΟ 666 ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ.....



ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ......

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ " κου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ.......



Α.Μ.Κ.Α = ΠΡΩΗΝ Ε.Κ.Α.Μ 
( Ενιαίος Κωδικός Αριθμός Μητρώου ) = 666 

Ο Α.Μ.Κ.Α ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ Ε.Κ.Α.Μ



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ - ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ......




ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες