Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ.....ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ......ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013 ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.....ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...Α.Φ.Μ - Α.Μ.Κ.Α - Α.Δ.Τ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ -ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦ.13ον στίχοι 16-18




ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
 ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦ-13ον

16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 

18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ'  
( 666 )



Ένας αριθμός θα καθορίζει τις ζωές μας (ΑΦΜ - ΑΜΚΑ - Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας και συναλλαγών σ' ένα) Είδηση

Ετοιμάζεται νέα ηλεκτρονική εφαρμογή, μέσω της οποίας η κάθε δημόσια υπηρεσία ή κάποιος ελεγκτής που έχει σχετική εξουσιοδότηση θα μπορεί να πληκτρολογεί όποιο ΑΦΜ επιθυμεί και με το πάτημα ενός κουμπιού να κάνει «φύλλο και φτερό» τα προσωπικά στοιχεία του φορολογουμένου, να βλέπει όλα τα ακίνητα που διαθέτει, τις καταθέσεις του και όλα τα εισοδήματά που εισπράττει. 

Θα μπορεί επίσης να βλέπει και τις δαπάνες που πραγματοποιεί ο κάθε πολίτης μέσω πιστωτικών καρτών. Το σχέδιο περιγράφεται στο Μνημόνιο 3 που υπέγραψε πρόσφατα η κυβέρνηση. Στη σελίδα 31 παρουσιάζεται αναλυτικά το πώς θα λειτουργεί ο «Αριθμός δημοσιονομικής ταυτοποίησης». Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση δεσμεύεται ως εξής: «Μέχρι τον Ιούνιο του 2013, θα απαιτηθεί από όλα τα υπουργεία, τα οποία έχουν δημοσιονομική σχέση με φορολογουμένους, να χρησιμοποιούν τον κωδικό αριθμό ταυτοποίησης για τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές τους με τους πολίτες. Περαιτέρω, μέχρι τον Ιούνιο του 2014 θα καθιερώσουμε μια κεντρική υπηρεσία η οποία θα ενοποιήσει και θα συνδέσει όλους τους διαφορετικούς αριθμούς ταυτοποίησης που χρησιμοποιούνται τώρα στις διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες». 

Ο επονομαζόμενος ως «αριθμός δημοσιονομικής ταυτοποίησης» είναι το ΑΦΜ μας, μέσω του οποίου το Δημόσιο αλλά και τα ιδιωτικά ελεγκτικά γραφεία που προσλαμβάνει θα έχουν πρόσβαση στην περιουσιακή κατάσταση των πολιτών, στον μισθό, στη σύνταξη ή όποια άλλη αμοιβή εισπράττουν, στις κινήσεις στον τραπεζικό λογαριασμό αλλά και σε κάθε αγορά ή πληρωμή που γίνεται με πλαστικό χρήμα. Συγκεκριμένα, το σχέδιο που αναπτύσσει το υπουργείο Οικονομικών έχει ως εξής: 

-Προβλέπεται η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού Μητρώου Τραπεζικών Λογαριασμών μέσω του οποίο το ΣΔΟΕ θα παρακολουθεί τις καταθέσεις και τις συναλλαγές που θα γίνονται ανά ΑΦΜ. Κάθε συναλλαγή θα καταγράφεται και θα παρακολουθείται κεντρικά, στη νέα βάση δεδομένων που θα δημιουργηθεί. Το σύστημα θα παρακολουθεί κάθε κίνηση των λογαριασμών. Πότε και πόσα δόθηκαν ή ελήφθησαν και από ποιους. 

-Από τον Ιούνιο του 2013 θα απαιτείται η χρήση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου για τις συναλλαγές των πολιτών με όλα τα υπουργεία. Καμία οικονομική συναλλαγή πολίτη με το κράτος δεν θα πραγματοποιείται, αν οι υπηρεσίες δεν γνωρίζουν τον ΑΦΜ του. Συντάξεις, Πρόνοια, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επιδόματα θα αντιστοιχίζονται με το ΑΦΜ του υπόχρεου. 

-Τον Ιούνιο του 2014, ένας κρατικός φορέας θα συνδέσει όλους τους διαφορετικούς αριθμούς αναγνώρισης που χρησιμοποιούνται σήμερα σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες. Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), Αριθμός Δελτίου Ταυτότητος, ΑΦΜ, όλοι οι αριθμοί μητρώου θα γίνουν ένας. Ολα αυτά θα συνδεθούν με το ΑΦΜ του φορολογουμένου. Από το καλοκαίρι οι εφορίες δεν θα δέχονται πια πληρωμές με μετρητά. Ολες οι πληρωμές θα γίνονται υποχρεωτικά στις τράπεζες. Ηδη απαγορεύεται κάθε συναλλαγή μεταξύ ιδιωτών με μετρητά για ποσά 1.500 ευρώ και άνω


Οι αγοραπωλησίες με μετρητά περιορίζονται στο ελάχιστο, ενώ όλες οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές θα περνάνε και θα καταγράφονται από τις τράπεζες......


......Ουσιαστικά το υπουργείο Οικονομικών θα δημιουργήσει μία μεγάλη βάση δεδομένων ώστε όποτε καταχωρείται ένα ΑΦΜ να παρέχονται άμεσα τα στοιχεία του φορολογουμένου για: 

-τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις επενδύσεις και τις μετοχές του, 
-τα ακίνητα που απέκτησε ή πούλησε, 

-τις πληρωμές και τις αμοιβές του,  

-τις αγορές, τις εξόδους, τα ταξίδια κ.λπ., 

-τις συντάξεις, τα επιδόματα και τα βοηθήματα που λαμβάνει, 

-τις οφειλές του στην Εφορία, στους δήμους, στα ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ., 

-τα φάρμακα, τη νοσηλεία, τις ιατρικές εξετάσεις του, 

-την οικογενειακή του κατάσταση, τους γονείς ή τα παιδιά του και εν γένει ό,τι συνδέεται με την ατομική του ταυτότητα. 


Σήμερα υπάρχει μια σωρεία από εθνικούς αριθμούς ταυτοποίησης, με πολλά και διαφορετικά πρότυπα αριθμοδότησηςΤο πρότυπο του δελτίου ταυτότητας (για πολίτες άνω των 12 που μπορεί και να αλλάζει), ο εννιαψήφιος ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ - Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης που είναι η ταυτότητα εργασίας και ασφάλισης κάθε μέλους των εργαζομένων ή των συνταξιούχων και εξαρτάται από την οικογένειά τους στην Ελλάδα κ.λπ. 

Ως το 2014 όλα αυτά θα έχουν συγχωνευθεί στο ΑΦΜ του πολίτη

Σχόλιο: Ένα ακόμα "κρυφό" μέτρο του Μνημονίου, που έρχεται ν' αντικαταστήσει την περίφημη "κάρτα του Πολίτη" (διαβάστε εδώ αναλυτικά γι' αυτήν) και την φοροκάρτα (θυμηθείτε περί τίνος πρόκειται εδώ) η οποία πέρασε "και δεν ακούμπησε". Έτσι θα πραγματοποιηθεί και η είσοδος όλων των Ελλήνων στον "Τειρεσία" (όπως είχαμε αναλύσει στο παρελθόν). 

Στην πραγματικότητα βέβαια ο "Μεγάλος Αδερφός" έρχεται με βήμα ταχύ, αποτελώντας ένα πρότυπο μέτρο για όλη την υπόλοιπη Ευρώπη: καμία χώρα δεν έχει μέχρι στιγμής επιχειρήσει να "συνδυάσει" τα πάντα - ακόμα και η Θατσερική Μ.Βρετανία δεν τόλμησε να συνδέσει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με τη φοροδοτική/φοροληπτική ικανότητα. Εννοείται βέβαια ότι οι συνθήκες στην χώρα μας είναι οι ιδανικές για τέτοια μέτρα: οι αντιστάσεις του λαού είναι ανύπαρκτες, τα προβλήματα τεράστια και επομένως το ενδιαφέρον εστιασμένο αλλού. 

Είναι προφανές ότι η εφορία, μέσω της φορολογικής δήλωσης, έχει τη δυνατότητα να "ξεψαχνίζει" τις περιπτώσεις που φαντάζουν ελλιπείς και πλέον η τεχνολογία της επιτρέπει να μπορεί να πραγματοποιεί αποκαλυπτικούς ελέγχους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως, οποιαδήποτε άλλη κίνηση πηγάζει απλώς από μια διάθεση για συγκέντρωση "άχρηστων" πληροφοριών, που όμως θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στον οποιοδήποτε θα έχει πρόσβαση σ' αυτές. Και απ' ότι φαίνεται αυτοί θα είναι πολλοί: θα πρέπει να μας τρομάζει η έκθεση της κάθε μας κίνησης, ιδιότητας και στοιχείων της καθημερινότητάς μας (αυτό που ονομάζουμε "προσωπικά δεδομένα") στον οποιαδήποτε ιδιώτη ή υπερφίαλο υπάλληλο που θα μπορεί απλά με την πληκτρολόγηση ενός αριθμού να ξεδιπλώνει το "είναι μας"

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς παράνομος για ν' αντιδράσει - απλώς σώφρων για το τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο στα χέρια του οποιουδήποτε. Στην εποχή μας, που η τεχνολογία μας έχει αφήσει "έκθετους" στα μάτια του οποιουδήποτε (μια αναζήτηση στο Google όπου τ' αποτελέσματα της και οι διαφημίσεις που εμφανίζονται, καθορίζονται εν πολλοίς από τις σελίδες που έχουμε επισκεφτεί λίγο πριν την αναζήτηση αυτή), θα περίμενε κανείς, ότι το κράτος, κάνοντας τη δουλειά του πάντα, θα μας προστάτευε. Βλέπουμε το αντίθετο. "Νέες ιδέες" που συνθλίβουν την καθημερινότητα και μας κάνουν εν δυνάμει "υπόδικους". 

Γιατί αλήθεια να υποχρεωνόμαστε να χρησιμοποιούμε πιστωτικές κάρτες για οτιδήποτε

Γιατί να πρέπει τα χρήματα από τις οφειλές μας προς το Δημόσιο να παιρνούν υποχρεωτικά από ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες

Γιατί η οικογενειακή μας κατάσταση να συνδέεται με το τι φάρμακα αγοράζουμε ή τι ασθένεις έχουμε και γιατί θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο τελευταίο η κάθε χ/ψ ιδιωτική φοροεισπρακτική εταιρεία

Γιατί θα πρέπει να συνδέεται η εργασία μου με τον αριθμό ταυτότητάς μου ή το χρώμα των μαλλιών μου ή το ύψος μου; Αλλά είπαμε...Τώρα είναι η ώρα για να γίνουν όλα. Αναμένουμε τις αντιδράσεις από την "Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

- βέβαια η πρόσφατη απόφασή της για τις κάμερες δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια ελπίδας, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς τι γίνεται... 


Πηγή είδησης: "Δημοκρατία

BLOG - ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ




ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥNΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ  ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ... 



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 53 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.....ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ....Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ,ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.... 


ΕΚΤΑΚΤΟ......ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.....ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ....ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

2 σχόλια:

Ενεργός Πολίτης είπε...

Μας τιμάει η αυτούσια αντιγραφή της ανάρτησης μας, παρόλα αυτά θα περιμέναμε να γίνει αναφορά της πηγής, ιδιαίτερα αφού αυτή είναι αποτέλεσμα πνευματικής μας εργασίας - ενώ το σχόλιο αυτής αποτελεί πνευματική μας ιδιοκτησία.
Μετά τιμής,
Blog Νέα Μέτρα

ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ είπε...

Καλημέρα " Ενεργός πολίτης "....Έκανα αναφορά της πηγής που έιχες στην συγκεκριμένη ανάρτηση γιατί συνηθίζω να βάζω ως πηγή την αρχική , και όχι το που το είδα....μετά που είδα το μηνυμά σου κοίταξα και είδα πως είχε διαφορά το κείμενο στην σελίδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" με το κείμενο του Blog σου ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ και τα πρόσθετα σχόλια που έχουνε γίνει.

Δεν έγινε επίτηδες....πάντα κάνω αναφορά στις πηγές που παίρνω κάτι γιατί αυτό είναι το σωστό...και απο το δικό μου μπλόγκ έχω δει ανεβασμένα αρκετά θέματα σε άλλα , χωρίς να αναφέρουνε την πηγή.....αλλά δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια. Σημασία έχει να βγαίνει η είδηση και γίνεται η ενημέρωση του κόσμου.

Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Ετικέτες