Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ......ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΟ ΝΕΟ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

.....ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666


Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ( ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΣΤΙΧΟΙ 16 - 18 ) ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΘΕΡΑ , ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 - ΣΤΙΧΟΙ 16-18 

16 ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΕ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΩΣΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ 17 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΗΔΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Η ΝΑ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ 18 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΞΣ` ( 666 )


......ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ , ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ , Η ΣΙΩΠΟΥΝ , ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ( ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ) ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ , ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΣΟ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.


ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ

ΠΕΡΝΑΜΕ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΕΙΝΑ.  

ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ κ.α .... 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.....

 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 .

@ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.... 
ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΠΑ

Νέο φορολογικό σύστημα αμερικανικού τύπου

Αλλάζει εκ βάθρων το μοντέλο φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, με το οικονομικό επιτελείο να προετοιμάζει την εφαρμογή ενός απλού συστήματος πάνω σε αμερικανικά πρότυπα, το οποίο βασίζεται στον κανόνα «έσοδα μείον έξοδα».


( Εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ 19/4/2012 )

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σύστημα προβλέπει πως από τα συνολικά εισοδήματα κάθε φορολογούμενου θα αφαιρούνται όλες οι δαπάνες, με εξαίρεση όσες αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και την αποπληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας.

Το «καθαρό» ποσό που θα προκύπτει θα φορολογείται με συντελεστές από 25% έως 45%. Επειδή όπως γίνεται αντιληπτό το φορολογητέο εισόδημα μετά την αφαίρεση των δαπανών θα είναι χαμηλότερο, αυξάνονται οι συντελεστές φορολόγησης, που σήμερα ξεκινούν από το 10% για εισοδήματα έως 12.000 ευρώ.

Στο οικονομικό επιτελείο πιστεύουν πως με το νέο σύστημα, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί για τα εισοδήματα του 2013, οι επιτηδευματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δηλώνουν πλέον κατά πολύ υψηλότερα εισοδήματα, καθώς οι φορολογούμενοι θα ξεκινήσουν εκ νέου το «κυνήγι» των αποδείξεων, προκειμένου να γλιτώσουν φόρους.

Παράλληλα, και για την καλύτερη λειτουργία του συστήματος, η εφαρμογή του θα συνδυαστεί με την ηλεκτρονική... παρακολούθηση της έκδοσης των αποδείξεων λιανικής πώλησης.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες θα δοθούν κίνητρα (π.χ. επιστροφή ποσών) για τη χρησιμοποίηση της κάρτας αποδείξεων, πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Επίσης θα γίνει διασύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αγαθών και παροχής υπηρεσιών με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, ώστε ακόμη και τα στοιχεία των αποδείξεων που εκδίδονται μέσω συναλλαγών με μετρητά να καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο.

Πιο αναλυτικά, επί της ουσίας ως «αφορολόγητο» όριο εισοδήματος θα αναγνωρίζεται το συνολικό ύψος των δαπανών του κάθε φορολογούμενου, εκτός όσων αφορούν σε αγορές ακινήτων, αυτοκινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων.

Οι δαπάνες θα... εκπίπτουν 100% από τα συνολικά εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, ενοίκια, αγροτικά εισοδήματα κ.ά.
 
Το πλαίσιο

Στο νέο σύστημα υπόψη θα λαμβάνονται όλες οι δαπάνες, που βάσει του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου χρησιμοποιούνται σήμερα για την κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ (δαπάνες για αγορές καταναλωτικών αγαθών και παροχή υπηρεσιών, δαπάνες για διόδια, ασφάλιστρα αυτοκινήτων κ.ά.) αλλά και όσες παρέχουν μειώσεις φόρου σε ποσοστό 10%, όπως ενοίκια, νοσήλια, έξοδα για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής, δαπάνες για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.λπ.


Πέρα από τα όσα ξοδεύει κανείς για την αγορά περιουσιακών στοιχείων, δεν θα λαμβάνονται υπόψη για την κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου και οι δαπάνες για την πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλεφωνίας και εισιτηρίων.

Το «καθαρό» ποσό που θα μένει μετά την αφαίρεση όλων των παραπάνω δαπανών από τα δηλούμενα εισοδήματα θα υπόκειται σε φόρο με νέα κλίμακα, στην οποία ο κατώτατος συντελεστής φόρου θα ανέρχεται σε 25% και ο ανώτατος πιθανότατα θα φτάνει στο 45%.


Κώστας Τσαχάκης

 


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ 



ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ....Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.....

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 53 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.....

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ  ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΘΕΣ 13/12/2012 ΣΤΟ EUROGROUP ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ 666.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ......ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. 

Δυστυχώς οι κυβερνώντες πολιτικοί συναίνεσαν για ακόμα μια φορά στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του Αντίχριστου , και έτσι θα πάρουμε και την επόμενη δόση των περίπου 50 + Δις ευρώ με αντάλλαγμα την ψυχή μας , αφού ένας από τους όρους εκταμίευσης της δόσης είναι και η σταδιακή κατάργηση του ρευστού χρήματος και η χρήση πιστωτικών η χρεωστικών ηλεκτρονικών καρτών με το 666 κάτι που σημαίνει τον πλήρη αποκλεισμό από τα κοινά όπως είναι η εργασία , η δυνατότητα αγοράς τροφίμων , η πληρωμή λογαριασμών κλπ για όποιον δεν θα παραλάβει αυτές τις πιστωτικές χρεωστικές κάρτες. 

ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.....

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα Η το όνομα του θηρίου Η τον αριθμό του ονόματός τουΑποκάλυψη 13:16,17. 


χξς = 666

“Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς ( χι - ξι - στίγμα = 666 )Αποκάλυψη 13:18. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.....



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ-Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ-Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-666

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπροσευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Καρδινάλιου Scola στο Μιλάνο (15/05/2013)


http://agiooros.org/viewtopic.php?f=14&t=7815

GEORGE είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ UFO!!! Ο πρωθυπουργός του Καναδά Hon. Paul Hallyer, λέει πως τα UFO υπάρχουν και συνεργάζονται μαζί τους... δείτε ποιο είναι το σχέδιό τους... ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕ... Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΗΡΘΕ... HARRP, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΦΟΒΟΣ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ...ΔΕΙΤΕ: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.gr/2013/05/ufo.html

Ετικέτες