Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

ΑΘΩΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ E.N.D ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ..... ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ...ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΑΘΩΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Η' ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 28/6/2013....

....ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ 650 ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ κος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ E.N.D , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κου ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ κου ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.

Ο κος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ MONTREAL BANK.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕ Ο κος ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ....


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ......


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 
ΜΕ ΤΟΝ κο ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ E.N.D ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ  30/9/2012 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT.....
@ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ......

ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 7:30 μ.μ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ......ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ...... 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ E.N.D...ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

 

E.N.D END NATIONAL DEBT - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT 30/9/2012 - ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....600.000.000.000 ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 50.000.000.000 ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΟ TORONTO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ.....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες