Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο Α.Μ.Κ.Α ΠΡΩΗΝ Ε.Κ.Α.Μ 666 ΚΑΙ Ο Α.Φ.Μ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥ.....ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ....

ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Ε.Κ.Α.Μ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α 666 ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Φ.Μ.
 
Ε.Κ.Α.Μ = Α.Μ.Κ.Α = 666
ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ......
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΣΤΙΧΟΙ 16-18.
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 9/5/2013 ΑΠΟ ΤΟ WWW.ETHNOS.GR.....
 
ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Υποχρεωτικά στις ληξιαρχικές μεταβολές ΑΜΚΑ και ΑΦΜ....

 

Υποχρεωτική θα είναι πλέον η αναγραφή του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ σε όλες τις ληξιαρχικές μεταβολές, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών.

Υποχρεωτικά στις ληξιαρχικές μεταβολές ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

Όπως σημειώνεται, με βάση τον ν. 4144/2013, που αφορά την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην κοινωνική ασφάλιση, τα ληξιαρχεία θα πρέπει να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες, προκειμένου να εξαλειφθούν φαινόμενα παράνομων συντάξεων.

Έτσι, από την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου οι ληξιαρχικές πράξεις θανάτου και γάμου
, οι μεταβολές τους, καθώς επίσης και το σύμφωνο συμβίωσης θα περιλαμβάνουν αναγκαία και υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ του προσώπου, που «υφίσταται» τη ληξιαρχική μεταβολή. Βασικό ρόλο στο σύστημα αυτό επιτελούν η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών και οι ληξίαρχοι, οι οποίοι, όπως προκύπτει από τις διατάξεις του νόμου, έχουν την κεντρική ευθύνη για την αξιόπιστη και ακριβή συλλογή και καταχώρηση των βασικών στοιχείων ταυτοποίησης των πολιτών.

Επιπλέον, στις περιπτώσεις θανάτου, οι ληξίαρχοι θα εκδίδουν μηχανογραφικά τη ληξιαρχική πράξη, η οποία είναι πλέον αδύνατο να εκδοθεί χωρίς να περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές πληροφορίες για τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ.

Στην εγκύκλιο σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον νέο νόμο, με την ταφή είναι αναγκαία πια μόνο η ληξιαρχική πράξη θανάτου και καθίσταται σαφές ότι τα κεντρικά στοιχεία ταυτοποίησης του θανόντος, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ πρέπει να δηλώνονται στους ληξιάρχους, προκειμένου να προχωρήσει η όλη διαδικασία.

Τέλος, επισημαίνεται ότι σε περίπτωση παραλείψεων σε δηλώσεις, οποιουδήποτε υπευθύνου, προβλέπονται αυστηρές κυρώσεις και χρηματικά πρόστιμα.


@ ΑΠΟ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....


Ε.Κ.Α.Μ = Α.Μ.Κ.Α = 666 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες