Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ 6/10/2013 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΡΠΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κου ΗΛΙΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 
"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" κου ΗΛΙΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ , ΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΒΕΡΓΙΝΑ TV  
" ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ " ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ Ο κος ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΙ Η κα ΑΝΝΑ ΤΣΙΜΟΥ.

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΓΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ..... ( Η προσωρινή κράτηση δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, γιατί κάτι τέτοιο θα αντέβαινε στο τεκμήριο αθωότητας. Σύμφωνα με το τελευταίο, κάθε κατηγορούμενος τεκμαίρεται ότι είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.).....ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ  , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ........ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ.GR.....Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 15%.....ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ .....


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - "...Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ , ΚΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ."


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ι.Σ) - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.


Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤ ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ......


Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ - ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ  - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.... ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΤΑ 145.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κας ΣΚΟΡΔΕΛΗ,ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 140.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1974.....ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες