Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ , ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ " ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "2/10/2013...... 


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.......



ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 50.000 ΕΥΡΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....


ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.....


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ

ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΡΑΤΗΣΗ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ....


ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 
"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΓΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.....

Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων οι Συναγωνιστές βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον πρώτο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση, ενώ στους δύο υπόλοιπους στέρηση εξόδου από την χώρα. 

Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός κρίθηκε προφυλακιστέος, προφανώς για πολιτικούς λόγους, καθώς σύντομα θα αποδειχθεί πως δεν έχει καμία σχέση με το σαθρό και επιστημονικής φαντασίας κατηγορητήριο. Γίνεται σαφές πως η Ελληνική Δικαιοσύνη αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα της κατοχικής κυβέρνησης των ξενόδουλων. Για περισσότερο από μία ώρα συσκέπτονταν οι δύο ανακριτές με τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς, προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη των τεσσάρων κατηγορουμένων. 

Η αντισυνταγματική και πέρα κάθε έννοιας δικαίου σκευωρία της κυβέρνησης καταρρέει, μπροστά στον αστραφτερό όγκο της Αλήθειας και της κοινής λογικής. Τόσο η κυβέρνηση και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, όσο και οι επαγγελματίες ρουφιάνοι καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων, είναι υπόλογοι έναντι του Ελληνικού Λαού, τον οποίο βομβαρδίζουν εδώ και τέσσερις ημέρες με απίστευτα ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 

 Η Χρυσή Αυγή, δυνατότερη και πιο αποφασισμένη από ποτέ, θα συνεχίσει το νόμιμο Πολιτικό Αγώνα για την Ελευθερία του Λαού και της Πατρίδος μας, από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες των ξένων! 

Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.GR..... 

1/10/2013......

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ "ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ALPHA 


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΧΘΕΣ 1/10/2013.....

Εφτά ολόκληρες ώρες διήρκησε τελικά η απολογία του εκπρόσωπου τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ενώπιον των Ειδικών Ανακριτών. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του makeleio.gr, υποστήριξε ότι η δίωξή του είναι πολιτική και οι κατηγορίες που του αποδίδονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

 "Ο Σαμαράς φοβήθηκε την άνοδο της Χρυσής Αυγής στο Δήμο της Αθήνας και ότι θα γινόμουν αύριο Δήμαρχος" τόνισε μεταξύ άλλων σύμφωνα με πηγές του makeleio.gr στην απολογία του προς τους Ειδικούς Ανακριτές. 

Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως που ανέφερε ήταν η αποκάλυψη των στοιχείων του μάρτυρα που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Κατήγγειλε πως ο εν λογω μάρτυρας πληρώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό για να πει αυτά που ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα

 Η απόφαση θα βγει αύριο το πρωί αφού ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής . Οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές... 

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ι.Σ) - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

 

ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ,ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

 

 Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΙΑΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ - ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ..ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ....ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

 

Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ - ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

 

 ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΚΑΙ......ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΕΡΓΟΥ " CORPUS CHRISTI " ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΑΛΛΑ Ο ΛΑΕΡΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ - ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες