Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤ ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ......


Από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, προκειμένου να αναφέρει στους εντολείς του τα αποτελέσματα της πολιτικής δίωξης των Ελλήνων Εθνικιστών, ο Αντώνης Σαμαράς επιβεβαίωσε πως η περίοδος της στέρησης των πολιτικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού έχει ήδη ξεκινήσει.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Peterson Institute for International Economics σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που είχε προσφάτως φιλοξενήσει τον γνωστό Τζώρτζ Σόρος, ο πρόεδρος της κυβέρνησης των υποτακτικών ανέφερε μετά κομπασμού και αλαζονείας: «συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, πάντα με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή». 

Πρόσθεσε όμως και μία ακόμη φράση, η οποία είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει ιδιαίτερο προβληματισμό στις δυνάμεις της Αριστεράς, οι οποίες βιάστηκαν να χειροκροτήσουν τις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής: «πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το άλλο άκρο που μιλάει για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ»!

Με «σεβασμό στο Σύνταγμα και στους νόμους» δηλαδή, ο πρωθυπουργός ουσιαστικά διαμηνύει πως νόμιμος είναι εκείνος που δεν διαφωνεί με την κυβέρνηση! Η τοποθέτηση Σαμαρά από την Ουάσιγκτον δικαιώνει περίτρανα το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ο οποίος διά του συναγωνιστή Δ. Κουκούτση σημείωσε χθες από του βήματος της Βουλής και απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του Σύριζα: «όταν νομίζουν πως θα τελειώσουν με εμάς θα αρχίσουν με εσάς»!

Από το πρωί του Σαββάτου, η πολιτική ζωή της Ελλάδος έχει εισέλθει σε μια σκοτεινή εποχή ανηλεών, παράνομων διώξεων του πολιτικού φρονήματος, προκειμένου κατά τρόπο αντισυνταγματικό, να επιβιώσουν τα κόμματα της μίζας και της κλεπτοκρατίας, τα οποία εξουσιάζουν την Πατρίδα μας υπηρετώντας τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων.  

Η σιωνιστική δικτατορία των μνημονίων τρίζει τα δόντια της και έχει ήδη κηρύξει πόλεμο εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων. Έναν πόλεμο που κακώς θεωρούν προκαθορισμένο το αποτέλεσμα.

Βεβαίως δεν αναμένεται να πραγματωθούν ποτέ αυτές οι δήθεν απειλές του Σαμαρά, αφού ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεταιράκι της ΝΔ σε πολλά θέματα και επίκειται "γάμος" με νταούλι και γλέντι μνημονιακό

ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ......


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2013 - ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
 ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.....

ΣΑΜΑΡΑΣ - ΕΒΡΑΙΟΙ


ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ 
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ.....


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ι.Σ) - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες