Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ....ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ - ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΥΛΙΣΕ....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


Η ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ , ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΣΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ , ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ  ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.....

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ...... 


NWO 
 H ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

 

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ " ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ " ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

 

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ Γ.Γ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ......ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ " ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ " - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666 - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες