Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ.GR.....Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 15%.....ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ .....


ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ.GR ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΓΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ........

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 19,3%

ΣΥΡΙΖΑ 19,1%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 15%

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 6%

Κ.Κ.Ε 5,4%

ΠΑ.ΣΟ.Κ 5,1%

ΛΑ.Ο.Σ 4,3%

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  1,6%
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ......


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - "...Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ , ΚΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ."

 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ι.Σ) - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

 
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

 
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤ ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ......
 

Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ - ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ  - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.... ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες