Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" - ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΣΗΣΗ - 666


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, Μας στερούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, Μας στερούν εργασία, επιδόματα, συντάξεις, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, Μας ωθούν στην πλήρη εξαθλίωση, στον πλήρη εξευτελισμό

Μας ωθούν στο θάνατο,επειδή δεν έχουμε Α.Μ.Κ.Α. για λόγους θρησκευτικής και συνταγματικής συνείδησης. Ορθόδοξε Χριστιανέ,Εσύ που αντιστέκεσαι, ξέρεις ότι δεν είναι απλά ένας χρηστικός αριθμός, όπως πολύ έντεχνα θέλουν να το προβάλουν, αλλά ένας ισόβιος και μοναδικός αριθμός. 

Ένας αριθμός που αριθμοποιεί την εικόνα του Θεού, τον άνθρωπο. «Ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του αυτοκαθορισμού, δηλ. να αυτοπροσδιοριζόμαστε όπως επιθυμούμε, με το όνομά μας δηλ. και όχι με κάποιον αριθμό» (Αριστόβουλος Μάνεσης). 

Αδελφοί εν Χριστώ, Οι πολιτικοί ταγοί της χώρας με το συγκεκριμένο νόμο περί ΑΜΚΑ εκβιάζουν νομοθετικά και παραβιάζουν βάναυσα το άρθρο 2 παρ.1 και 7, άρθρο 4 παρ. 1 και 2, άρθρο13 παρ. 1 και 2, άρθρο 21 παρ. 3, άρθρο 25 παρ. 1, 2 και 5 του Συντάγματος. Προσκρούουν στην Οικουμενική Διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στη Σύμβαση της Ρώμης

Το κυριότερο όχι μόνο καταπατούν το ιερό Ευαγγέλιο αλλά και το αντιγράφουν!. 

Προσέξτε την αντιστοιχία που υπάρχει ανάμεσα στην κατωτέρω διάταξη του νόμου και το χωρίο της Αποκάλυψης περί Αντιχρίστου και του δυσώνυμου αριθμού του: Ν.3655/08 (άρθρο 153, εδάφ. 2

«Ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλιστεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράττει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ…». 

Ιερά Αποκάλυψη (Κεφ. 13, στ. 17) «… ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού». 

Εάν διώκεσαι και συ λοιπόν, επικοινώνησε μαζί μας, προκειμένου να εκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας και να προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες. 

Εάν μπορείς να βοηθήσεις με οποιονδήποτε τρόπο (υλικό, πνευματικό, ηθικό), επικοινώνησε μαζί μας. Εάν θέλεις και μπορείς, δήλωσε το επάγγελμά σου. 

Π.χ. εάν είσαι γιατρός, να εξετάζεις τον κόσμο αφιλοκερδώς, εάν είσαι υδραυλικός, να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου δωρεάν στους αδελφούς που υποφέρουν για την δόξα του Κυρίου. Κάνουμε το χρέος μας. Το καθήκον της ομολογίας μας καλεί. 

Η Επιτροπή Αγώνος 

Στυλιανός Δανδουλάκης (τηλ.6974323975) 
Ιωάννης Λαζάκης (τηλ.210-5731851) 
Αναστάσιος Τσιμπούρης (τηλ.210-9413263) 
Μαρία Παστρουμά (τηλ.6989412366) 
Καλλιόπη Νικολαΐδου (τηλ.6972592305 ) Εν συνεχεία από την σελίδα.....

Η θέση της Κυβέρνησης γι αυτούς που δεν δέχονται τον ΑΜΚΑ ύστερα από αναφορά των βουλευτών κου Δημαρά και του κου Αβραμίδη που κατατέθηκε στις 4/11/2013.....Απάντηση στην αναφορά που κατέθεσαν πρόσφατα οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης προς τους υπουργούς Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας σχετικά με το θέμα της άρνησης χορήγησης σύνταξης και παροχής ασφάλειας σε άτομα που δε δέχονται το ΑΜΚΑ για θρησκευτικούς λόγους απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Εργασίας. 

Η επιτροπή αγώνων διωκόμενων Χριστιανών είχε αποστείλει επιστολή ένα περίπου μήνα πριν προς τους βουλευτές του κοινοβουλίου, με την οποία τους γνωστοποίησε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μερίδα ατόμων στερείται τη σύνταξη, τους μισθούς και την ιατρική τους περίθαλψη για το λόγο ότι αρνείται να αποκτήσει Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) για θρησκευτικούς λόγους. 

Στην εν λόγω επιστολή οι διαμαρτυρόμενοι διερωτώνται γιατί δεν μπορεί το κράτος να δώσει λύση στο πρόβλημα και απαιτούν ίση μεταχείριση με τους υπόλοιπους πολίτες του ελληνικού κράτους. Ακόμη, αναφέρουν ότι απευθύνθηκαν σε πολιτικά πρόσωπα τα οποία τους έκλεισαν την πόρτα. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταικούρας απάντησε στην αναφορά των δύο βουλευτών για το συγκεκριμένο θέμα ότι «η χορήγηση του ΑΜΚΑ σε όλους τους συνταξιούχους των ασφαλιστικών ταμείων κρίθηκε απαραίτητη ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για τους συνταξιούχους της και να αποφεύγεται η επιβάρυνση των προϋπολογισμών των ταμείων». Ακόμη, επισημαίνει ότι «η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν έχει εκφράσει αντιρρήσεις για την απόδοσή του». 

Ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννης Βρούτσης τόνισε ότι « η μοναδικότητα του ΑΜΚΑ είναι ένας ενιαίος και μοναδικός αριθμός, όπως ο αριθμός δελτίου ταυτότητας, ο οποίος θα αντικαταστήσει τους υφιστάμενους αριθμούς μητρώου που τηρούνται στους ασφαλιστικούς φορείς». 

Κείμενο Θεοδώρα Αβαγιάνου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.......


1) Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...


 2) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.....3) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ....ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
 ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF.....


--------------------

ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ " ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.Α, ΣΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ......ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ , ΔΕΙΧΝΗ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ.

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ , ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α.....


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.....

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......


ΕΚΤΑΚΤΟ.....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.....ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ - ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666 - ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - Α.Μ.Κ.Α - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Μ.Κ.Α ΜΕ Α.Φ.Μ - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες