Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ......ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α......ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.Πρόταση δυσπιστίας προς την συγκυβέρνηση Νέας δημοκρατίας και ΠΑ.Σ.Ο.Κ κατέθεσε πριν λίγα λεπτά η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 

Αιτίες....τα νέα μέτρα εξουθένωσης κατά του Ελληνικού λαού που θέλει να μας επιβάλει η Τρόικα ,και η εισβολή της αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της Ε.Ρ.Τ….. 

Σχετικά με το θέμα από το Ζούγκλα.gr.....

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με αφορμή την αστυνομική επέμβαση στην ΕΡΤ κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην ολομέλεια της Βουλής. Ειδικότερα, σχετικά με το θέμα της ΕΡΤ και τον νέο φόρο ακινήτων τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα κλείνοντας τη σύντομη τοποθέτησή του με κατάθεση πρότασης δυσπιστίας στην Κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, υπογεγραμμένη πάνω από 50 βουλευτές, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής. 

Ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Σαμαράς απέτυχε να συγκρατήσει την κρίση που χτυπά εκατομμύρια συμπολιτών μας, που είναι άνεργοι και εξαθλιωμένοι. Ακόμα και όταν οι ίδιοι μας οι εταίροι αποδέχτηκαν τη λάθος συνταγή, η κυβέρνησή σας μίλαγε για success story. »

Μετά τη λεηλασία του εισοδήματος, ετοιμάζεστε να λεηλατήσετε και την ακίνητη περιουσία. Σε αυτές τις επιλογές δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν έχετε κανένα λαϊκό έρεισμα, καμία νομιμοποίηση. 

Προκειμένου να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο, γίνεστε όλο και πιο επικίνδυνοι. Με Πράξη νομοθετικού περιεχομένου βάλατε λουκέτο στην ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση. Αποφάσισε η κοινοβουλευτική - κυβερνητική πλειοψηφία να κάνει δωρεά τη περιουσία των ιδιωτικών συχνοτήτων. »

Όπως μπήκατε νύχτα στο ραδιομέγαρο, έτσι ετοιμάζεστε να μπαίνετε νύχτα στα σπίτια του ελληνικού λαού, όπως θέλει η Τρόικα». «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σύριζα σήμερα αποφάσισε αξιοποιώντας το άρθρο 142 του ΚτΒ, να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας έναντι της Κυβέρνησης Σαμαρά». κατέληξε 

Από τη στιγμή που θα κατατεθεί η πρόταση μομφής και μετά από τις επαφές ανάμεσα στα κόμματα, την κυβέρνηση και το προεδρείο της Βουλής, ξεκινά τρίημερη συζήτηση η οποία ολοκληρώνεται με την ψήφιση της πρότασης μομφής. Δηλαδή, εκτός απροόπτου τα μεσάνυχτα της Κυριακής θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.  


Εν αναμονή εξελίξεων......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες