Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΝΑ 5 ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ Ν.Η....." ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ.....ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝΕ....ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ " - ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ.


Συγκλονιστικά τα όσα είπε και έκανε μια Χριστιανή ορθόδοξη Ελληνίδα μάνα από την Ρόδο , με πέντε παιδιά και άντρα καρκινοπαθή που σε λίγες μέρες πεθαίνει ( βάση με τα όσα λένε οι γιατροί , αλλά που μπορεί ο Τριαδικός Θεός να αλλάξει αν είναι προς το σύμφέρον για την σωτηρία της ψυχής του....)

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.....

" ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ.....ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝΕ....ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ "

Τα όσα θα δείτε στο βίντεο είναι πραγματικά γροθιά στο στομάχι για όλους τους πολιτικούς και θρησκευτικούς " άρχοντες " , αλλά και για όλους εμάς που αδιαφορούμε για τον πόνο και τις ανάγκες των αδελφών μας......


ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.....ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΠΗΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ , ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ  ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Ευχόμαστε από καρδιάς ο Τριαδικός Θεός να φέρει κοντά της πραγματικούς ανθρώπους , και χριστιανούς ορθοδόξους που δεν μένουν μόνο στα όμορφα λόγια και στις υποσχέσεις , αλλά προχωράνε και σε πράξεις. Γιατί αυτές θα ζητήσει από εμάς ο κύριος μας Ιησούς Χριστός κατά την τελική κρίση , τις καλές μας πράξεις και αν κρατήσαμε την πίστη μας......

Από το κατά Ματαθαίον ευαγγέλιο κεφάλαιο 25ον......

31 «Όταν λοιπόν έρθει ο Υιός του ανθρώπου μέσα στη δόξα του και όλοι οι άγγελοι μαζί του, τότε θα καθίσει πάνω στο θρόνο της δόξας του. 32 Και όλα τα έθνη θα συναχτούν μπροστά του, και θα τους ξεχωρίσει μεταξύ τους όπως ακριβώς ο ποιμένας ξεχωρίζει τα πρόβατα από τα κατσίκια. 33 Και θα στήσει αφενός τα πρόβατα από τα δεξιά του, αφετέρου τα κατσικάκια από τα αριστερά του.  

34 Τότε θα πει ο βασιλιάς σ’ αυτούς που είναι από τα δεξιά του: “Ελάτε οι ευλογημένοι του Πατέρα μου, κληρονομήστε την ετοιμασμένη για σας βασιλεία από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου

35 Γιατί πείνασα και μου δώσατε να φάω, δίψασα και μου δώσατε να πιω, ήμουν ξένος και με περιμαζέψατε, 

36 γυμνός και με ντύσατε, ασθένησα και με επισκεφτήκατε, ήμουν σε φυλακή και ήρθατε προς εμένα”. 

37 Τότε θα του αποκριθούν οι δίκαιοι λέγοντας: “Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς και σε θρέψαμε, ή να διψάς και σου δώσαμε να πιεις; 38 Και πότε σε είδαμε ξένο και σε περιμαζέψαμε, ή γυμνό και σε ντύσαμε; 39 Και πότε σε είδαμε να είσαι ασθενής ή σε φυλακή και ήρθαμε προς εσένα”

40 Και αφού αποκριθεί ο βασιλιάς, θα τους πει: “Αλήθεια σας λέω, εφόσον το κάνατε σ’ έναν από αυτούς τους αδελφούς μου τους ασήμαντους, σ’ εμένα το κάνατε”. 

41 Τότε θα πει και σ’ αυτούς που θα είναι από τα αριστερά του: “Φύγετε από εμένα οι καταραμένοι, στη φωτιά την αιώνια, την ετοιμασμένη για το Διάβολο και τους αγγέλους του

42 Γιατί πείνασα και δε μου δώσατε να φάω, δίψασα και δε μου δώσατε να πιω, 

43 ήμουν ξένος και δε με περιμαζέψατε, γυμνός και δε με ντύσατε, ασθενής και σε φυλακή και δε μ’ επισκεφτήκατε”. 

 44 Τότε θα αποκριθούν και αυτοί λέγοντας: “Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς ή να διψάς ή ξένο ή γυμνό ή ασθενή ή σε φυλακή και δε σε διακονήσαμε”; 

45 Τότε θα αποκριθεί σ’ αυτούς λέγοντας: “Αλήθεια σας λέω, εφόσον δεν το κάνατε σ’ έναν από αυτούς τους ασήμαντους, ούτε σ’ εμένα το κάνατε”. 46 Και θα πάνε αυτοί σε κόλαση αιώνια, ενώ οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια».

Μακάριοι οἱ ἐλεήμονες, ὅτι αὐτοὶ ἐλεηθήσονται.


Η έλειψη της αγάπης προς τον συνάνθρωπο που βλέπουμε στις μέρες μας , είναι ένα από τα σημεία των εσχάτων ημερών.....


Του Αββά Παμβω για τα σημεία των καιρών των εσχάτων χρόνων της μεγάλης αποστασίας των ανθρώπων από τον Τριαδικό Θεό.......

Εἰς τοὺς καιροὺς ἐκείνους πλέον θὰ κρυώσει ἡ ἀγάπη τοῦ Θεοῦ ἀπὸ τὶς περισσότερες ψυχὲς καὶ θὰ πέσει θλίψη μεγάλη στὸν κόσμο. Τὸ ἕνα ἔθνος θὰ ρίχνεται ἐναντίον τοῦ ἄλλου. Οἱ λαοὶ θὰ μετακινοῦνται ἀπὸ τοὺς τόπους τους. Οἱ ἄρχοντες θὰ ἀνακατωθοῦν, οἱ Ἱερωμένοι θὰ τὸ ρίξουν στὴν ἀναρχία, οἱ δὲ μοναχοὶ θὰ ξεκλίνουν εἰς τὴν ἀμέλεια.

Οἱ Ἐκκλησιαστικοὶ ἡγέτες θὰ θεωροῦν ανάξιο πράγμα νὰ φροντίζουν διὰ τὴν σωτηρία τόσο τῆς ἰδικῆς τους ψυχῆς, ὅσο καὶ τοῦ ποιμνίου τους καὶ θὰ περιφρονοῦν παντελῶς ἕνα τοιοῦτο ζήτημα. Ὅλοι θὰ δείχνουν προθυμία καὶ δραστηριότητα πρὸ πάντων διὰ τὰ τραπέζια καὶ διὰ τὶς ὀρέξεις τους. Θὰ εἶναι ὀκνηροί στίς προσευχὲς καὶ πρόχειροι στίς κατακρίσεις. Τοὺς βίους καὶ τὰς διδαχάς καὶ τὰ παραδείγματα τῶν Ἁγίων Πατέρων δὲν θὰ ἐνδιαφέρωνται μήτε νὰ τὰ μιμηθοῦν, μήτε κἂν νὰ τὰ ἀκούσουν, ἀλλὰ μᾶλλον θὰ κατηγοροῦν καὶ θὰ λέγουν ὅτι, ἐὰν ζούσαμε καὶ ἐμεῖς στὰ χρόνια ἐκεῖνα ἔτσι θὰ συμπεριφερώμεθα.

Οἱ δὲ Ἀρχιερεῖς θὰ ὑποχωροῦν ἐμπρὸς εἰς τοὺς ἰσχυρούς τῆς γῆς. Καὶ θὰ λύνουν τὶς διάφορες ὑποθέσεις, βγάζοντας ἀπὸ πολλὲς μεριὲς δῶρα καὶ ἀπολαυὲς λογιῶν λογιῶν διὰ λογαριασμό τους. Τὸν πτωχὸ δὲν θὰ τὸν ὑπερασπίζουν εἰς τὸ δίκαιό του, θὰ θλίβουν τὶς χῆρες γυναῖκες καὶ θὰ καταπονοῦν τὰ ὀρφανά. Ἀλλὰ καὶ εἰς αὐτὸ τὸν λαὸ θὰ εἰσχωρήσει ἀσωτεία.

Οἱ περισσότεροι δὲν θὰ πιστεύουν εἰς τὸν Θεό, θὰ μισοῦνται μεταξύ τους καὶ θὰ ἀλληλοτρώγωνται ὡσὰν τὰ θηρία, θὰ κλέπτει ὁ ἕνας τὸν ἄλλον καὶ θὰ μεθοῦν καὶ θά περπατοῦν ὡσὰν τυφλοί. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

ΕΚΤΑΚΤΟ.....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.....ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ - ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666 - ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - Α.Μ.Κ.Α - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Μ.Κ.Α ΜΕ Α.Φ.Μ - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.... 



''ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩHN ΜΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ κου ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΤIΣ ΝΕΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ' - ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ. - 8Η ΚΑΙ 9Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες