Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

+ ΜΟΝΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ....ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ - ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

 
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΥΡΙΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ +ΜΟΝΑΧΟ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.  

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.  ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ( ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ) ΚΑΙ  ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ . ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.


ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ......ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ......


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ...... 

ΜΟΝΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ..... 


 

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. 

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ..... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ..... Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ......ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

3 σχόλια:

Vasilis Willi είπε...

Δυστυχώς με ύβρεις και μίσος δεν υπηρετείς Τον Θεό αλλά το διάβολο... Οι αιρετικοί αποτειχισμένοι ανάρτησαν το βίντεο αυτό και θεωρήσαμε σωστό να το σχολιάσουμε γιατί πιστεύουμε πως τέτοια φαινόμενα διαβάλουν και εκθέτουν τις υγιείς δυνάμεις του παλαιού ημερολογίου. Μοναχοί που άφησαν την μετάνοια τους βγάζουν λόγους μίσους και γεμάτους ύβρεις.

Πού είναι το ταπεινό και γεμάτο αγάπη ύφος των Αγίων μας; Πού είναι η αναφορά στην αίρεση και όχι η προσβολή στα πρόσωπα; Οι Άγιοι δεν έβριζαν τα πρόσωπα των αιρετικών, αλλά έλεγχαν την αίρεση. Δεν έβαλλαν κατά του προσώπου του ανθρώπου, αλλά κατά της αιρέσεως που πρέσβευαν... Δυστυχώς με το να βρίζεις και να μιλάς με χρωματισμένη από μίσος φωνή, εναντίον προσώπων, δεν υπηρετείς Τον Θεό αλλά τον σατανά...

Τί να πούμε για τον αδελφό μας, Μοναχό Ιωάννη, που άφησε τα Κατουνάκια του Αγίου Όρους και ακέφαλος χωρίς Γέροντα υβρίζει τους πάντες; Ονομάζει αιρετικές τις εκκλησίες νέου και παλαιού ημερολογίου... Αλλά δεν μας εξηγεί, ούτε μας φέρει προ οφθαλμών τις αποδείξεις εκείνες που απαιτούνται για να μάθουμε και εμείς οι ''πλανεμένοι'', πώς όλοι ανεξαιρέτως έγιναν αιρετικοί; Πώς οι εκκλησίες του παλαιού ημ/γίου έγιναν όλες ξαφνικά αιρετικές και τί άποψη έχει για τη Σύνοδο στην οποία υπαγόταν ο ίδιος και τον έκανε Μοναχό; Είναι αιρετική; Αν ναι τότε η Μοναχική κουρά που του έκαναν οι Ιερείς, της Συνόδου στην οποία υπαγόταν, δεν είναι Κανονική και θα πρέπει να τον ονομάζουμε με το κατά κόσμον όνομα του. Επιπλέον θα πρέπει να βγάλει το τίμιο ράσο γιατί αιρετικοί τον έκαναν Μοναχό και άρα δεν είναι Ορθόδοξος Μοναχός αλλά αιρετικός. Δηλαδή δεν είναι Μοναχός... Αυτά πάντα με βάση αυτά που λέει στο εν λόγω βίντεο.

Οι αιρετικοί προτεστάντες αποτειχισμένοι είναι ένα νέο αιρετικό μόρφωμα που εμφανίστηκε στη Πατρίδα μας. Τα χαρακτηριστικά του είναι πως δεν αναγνωρίζει ουδένα Επίσκοπο ως Ορθόδοξο. Αναμένει από τους υπάρχοντες αιρετικούς να γίνει κάποιος Ορθόδοξος!!! Πώς θα γίνει αυτό δεν εξηγούν, ούτε έχουν απαντήσει σε δημοσίευμα μας που αναιρεί ως ανυπόστατες εκκλησιαστικώς τις αιρετικές θέσεις τους. Γαι το άρθρο που καταδεικνύει την πλάνη των αποτειχισμένων βλέπε εδώ. Επιμένουν, από όσα βλέπουμε, να υβρίζουν μέσω του Μοναχού Ιωάννου τους λοιπούς αδελφούς Ορθοδόξους και μή... Ανάγουν σε εκκλησία την κοινότητα την οποίαν συγκροτούν από μέλη νεοημερολογιτών και παλαιοημερολογιτών αποτειχισμένων, οι οποίοι ακολουθούν το παλαιό ημ/γιο αλλά δεν εντάσσονται σε καμία Σύνοδο ισχυριζόμενοι ότι όλες είναι αιρετικές και μόνο αυτοί είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι... Συνήθως όταν συνομιλούν για την στάση τους με κάποιον που διαφωνεί, στην αρχή είναι ευγενικοί αλλά μετά από διάλογο που ίσως τους δυσκολεύσει φωνάζουν, λένε τους Ιερείς όχι πατέρες αλλά κυρίους, (όπως οι προτεστάντες), και κλείνουν απότομα την συζήτηση μη δεχόμενοι όποιο επιχείρημα τους φέρει σε δύσκολη θέση...

Για να δικαιολογήσει στην λογική του, την αδέσποτη, (άνευ δεσπότου), κατάσταση στην οποίαν τελούν ούτος και οι ομοϊδεάτες του, ο Μοναχός Ιωάννης διαβάζει αποσπασματικώς ένα εδάφιο από γραπτά του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και λέγει ότι ο Άγιος δήθεν εννοεί την δική του αποτείχιση. Τα σχόλια νομίζω είναι περιττά.

Καλή μετάνοια και φώτιση σε όλους τους αιρετικούς αδελφούς μας αποτειχισμένους.

ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ είπε...

Επειδή έχω γνωρίσει μέσα από τον ομολογιακό αγώνα τον μοναχό Ιωάννη θέλω να πω πως κανένα μίσος δεν έχει για κανέναν. Με πόνο ψυχής μιλάει και με την ξύλινη γλώσσα της αλήθειας. Δεν το παίζει άγιος , ούτε τέλειος όπως κάποιοι άλλοι. Και είναι σχεδόν πάντα παρόν μαζί με τον μοναχό Βασίλειο σε όλους τους ομολογιακούς αγώνες που γίνονται ειδικά πάνω στην Μακεδονία παρά τα λίγα πενιχρά μέσα που διαθέτουν που κάνουν την μετακίνηση τους δύσκολη.

Όσο για τις αιρετικές πλάνες που αναφέρετε , και μάλιστα χτυπάτε και την αγία και ιερά αποτείχιση . Λέτε αιρετικούς τους αποτειχισμένους....ότι δεν απαντώ στο τι γράφει η εκκλησιαστική ιστορία.....Τα έχω πει εκατό φορές, θα τα πω άλλη μία......Η εκκλησιαστική ιστορία θα γράψει για τις μέρες μας ότι οι ενιστάμενοι στην παναίρεση του οικουμενισμού και στην αλλαγή του εορτολογίου είχανε κάνει περίπου δέκα αυτοκέφαλες εκκλησίες μέσα στην Ελλάδα που ακολουθούσαν το πάτριο εορτολόγιο.....και ερωτώ....επειδή θα καταγραφεί στην εκκλησιαστική ιστορία σαν γεγονός ότι έγινε σημαίνει ότι είναι και σωστό ;;;

Μπορείτε να μου πείτε ποιός ιερός κανόνας σε περίοδο κηρύξεως αίρεσης από επίσκοπο - ους ....προβλέπει εκτός από την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ , την διακοπή μνημοσύνου, και της εκκλησιαστικής κοινωνίας μετ ΄ αυτών , και το δικαίωμα στους ενιστάμενους να ιδρύσουν μια άλλη αυτοκέφαλη εκκλησία , ξεχωριστή και διαφορετική από την υπάρχουσα, τοπική , κανονική , ορθόδοξη εκκλησία που ανήκουμε ; Ιερό κανόνα παρακαλώ να μου πείτε, και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη αν μου τον βρείτε .

Έχετε καταργήσει την αποτείχιση των αγίων πατέρων και για αυτό σήμερα στην Ελλάδα έχουμε περίπου 10-13 αυτοκέφαλες εκκλησίες του πατρίου εορτολογίου, με αποτέλεσμα να κατασκανδαλίζονται οι πιστοί και να μην μπορούν να βρούνε άκρη ακόμα και αυτοί που είναι χρόνια μέσα στο πάτριο .

Λένε ένας δυο επίσκοποι μέσα σε μια σύνοδο μια πλάνη , μια αίρεση.... τελείωσε..... ξεκινάνε μετά οι " οι ομολογητές " της συνόδου και κάνουνε μια νέα σύνοδο.....και μετά ξανά τα ίδια και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Αποτέλεσμα.....Οι λυκοποιμένες οικουμενιστές και καταπατητές των ιερών κανόνων έχουν παραμείνει στις θέσεις τους γιατί οι ενιστάμενοι αντί να παραμείνουν στην Αποτείχιση προ και μέχρι συνοδικής διαγνώσεως από πανορθόδοξη σύνοδο και να κάνουν αγώνα για να βγάλουν τους αιρετικούς επισκόπους από τους θρόνους τους και στην θέση τους να έρθει κάποιος ορθόδοξος ,έκαναν άλλες εκκλησίες- παρασυναγωγές και έτσι όλα μέλι γάλα. Ο διάβολος συνεχίζει καλά την δουλειά του.

Μετά άρχισαν και από την μία και από την άλλη μεριά να μιλάνε για άκυρα μυστήρια, και αυτόματη απώλεια της θείας χάριτος ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΟΥΣ από πανορθόδοξο σύνοδο ΖΏΝΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ....ΖΩΝΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ..... αιρετικούς σχισματικούς και παρασυνάγωγους , όταν οι ιεροί κανόνες λένε ότι τα μυστήρια των ακρίτων αιρετικών είναι έγκυρα.

Πως λοιπόν μπορείς να σταθείς κάπου όπου ακούγονται τέτοιες βλασφημίες ;;;
Η ορθόδοξη εκκλησία του Χριστού είναι Χριστοκεντρική και όχι επισκοποκεντρική διότι και οι επίσκοποι δεν είναι αλάθητοι όπως ισχυρίζεται ότι είναι ο πάπας , και μπορεί να σφάλλουν και να τυφλωθούν ,και όπως γνωρίζουμε Τυφλός υπό τυφλού οδηγούμενος αμφότεροι εις βόθυνον πεσούνται! , ο Ιησούς Χριστός όμως ως τέλειος θεός και τέλειος άνθρωπος δεν μπορεί να σφάλλει ποτέ.

Για αυτό και ο Άγιος Γρηγόριος ο παλαμάς είπε για τα έσχατα χρόνια που ζούμε ότι η Η εκκλησία του Ιησού Χριστού θα αποτελέσει ένα μικρό και διωκόμενο ποίμνιο, χωρίς επίσημη οργάνωση σε ναούς και σε υπαγωγή σε επισκόπους"...

ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ είπε...

.....Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος "ο αντίχριστος θα επιβληθεί σε όλες τις Χριστιανικές εκκλησίες"!

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς λέγει ότι "η αποστασία προς τον αντίχριστο είναι προφητευμένο σημείον των εσχάτων καιρών. Δια τούτο μην απατάσθε από την ένοχη σιωπή και τα ψεύδη του κλήρου. Η εκκλησία του Ιησού Χριστού θα αποτελέσει ένα μικρό και διωκόμενο ποίμνιο, χωρίς επίσημη οργάνωση σε ναούς και σε υπαγωγή σε επισκόπους"...

Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας λέγει ότι "όποιος ακολουθεί ποιμένα αμαθή και πλανεμένο θα κολασθή διότι έχει λάβει από τον Θεό την ικανότητα να διακρίνει το ψεύδος από την αλήθεια".

Ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης είπε στα χρόνια που έζησε ότι "τα Μοναστήρια θα είναι ολετήρια" όταν δεν θα ορθοτομούν τον λόγον της αληθείας και η ομολογία της πίστεως θα είναι ανύπαρκτη.

Ετικέτες