Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ.....ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ !!!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - 666.....


ΕΚΤΑΚΤΟ......ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!!! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ..... 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.....

.....Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.....

.....ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ......

.....ΟΙ  ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ.....

.....ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ.....ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ CAPITAL ΣΤΙΣ 19/3/2014 ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.......


Ετοιμάζεται η βιομετρική ταυτότητα......

 Βιομετρική κάρτα που θα καταγράφει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ατόμου, πέρα όμως από τα συνηθισμένα (μέχρι σήμερα κατέγραφαν π.χ ύψος, σχήμα προσώπου κλπ) και ουσιαστικά θα είναι νέο επίσημο διαβατήριο του μέλλοντος μελετά το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) με μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ως εταίροι στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ έργο ΒΙΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ( Ασφαλείς και Ανακλήσιμες Βιομετρικές Ταυτότητες για Χρήση σε Περιβάλλοντα Διάχυτης Νοημοσύνης ). 

Η αποκάλυψη γίνεται μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλαν στην αρχή για την προστασία προσωπικών δεδομένων και αρχικά θα εφαρμοστεί ερευνητικά σε δυο πιλοτικά προγράμματα με τη συμμετοχή υπαλλήλων του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. 

Πρόκειται ουσιαστικά για την αποκαλούμενη βιομετρική υπογραφή (μέθοδος πολυτροπικής [multimodal] βιομετρίας) η οποία στηρίζεται στο συνδυασμό βιομετρικών δεδομένων που εξάγονται μέσω πολλαπλών φυσικών χαρακτηριστικών του ατόμου. Δηλαδή μορφασμοί, γκριμάτσες προσώπου, του τρόπου βαδίσματος, καθώς και φυσικών ή άλλων χαρακτηριστικών που σχετίζονται με την εξωτερική του εμφάνιση (π.χ. ύψος, βάρος, χρώμα ματιών, χρώμα μαλλιών, μουστάκι, γυαλιά, κλπ). 

Η παραπάνω μέθοδος εξετάζεται πειραματικά ως εναλλακτική/συμπληρωματική των συνήθων βιομετρικών πρακτικών (π.χ. βάσει δακτυλοσκόπησης, ιριδοσκόπησης ή γεωμετρίας προσώπου) με στόχο την αποδοτικότερη και ακριβέστερη εξαγωγή και χρήση βιομετρικών δεδομένων κατά την χρήση τους ιδίως σε συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε κρίσιμες εγκαταστάσεις με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας. 

Οι «βιομετρικές υπογραφές» θα αποθηκεύονται, αφού πρώτα κρυπτογραφηθούν, σε έξυπνες κάρτες, καθώς και σε βάση δεδομένων, μαζί με τα κωδικοποιημένα στοιχεία ταυτοποίησης των συμμετεχόντων. 

Πηγή:www.capital.gr


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 
ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ.....


" ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ " ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Α.Δ.Τ - Α.Φ.Μ - Α.Μ.Κ.Α - ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ - ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΟΑΕΔ..- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες